3grosze Napisano 25 Styczeń 2007 Napisano 25 Styczeń 2007 To ja też odważnie za owczym pędem pokażę swe leże ;-) Załóżmy przez chwilkę, że nie ma kurzu ;-) http://img267.imageshack.us/img267/5065/3groszeroom1ht.jpg
Leru Napisano 25 Styczeń 2007 Napisano 25 Styczeń 2007 hcpiter3d -> widzę, że macie dobry gust, mam taką samą obudowę ;)
hcpiter Napisano 25 Styczeń 2007 Napisano 25 Styczeń 2007 Leru hehe obudowa fajna :) tylko zasliacz ktory w nim jest jest kijowy i do wymiany ;)
Valery Napisano 28 Styczeń 2007 Napisano 28 Styczeń 2007 oto moje ciemne królestwo. specjalnie dla was posprzątałem moją kolekcje butelek, bo zazwyczaj walają się po całym pokoju :) PS. nie śmiać się z obudowy, ja jej nie chciałem :p
siwy Napisano 28 Styczeń 2007 Napisano 28 Styczeń 2007 ale nie pasuje mi x=h . jeżeli to rosyjski to nie ma w nim w ogóle h, a x=ch.
illy Napisano 28 Styczeń 2007 Napisano 28 Styczeń 2007 Valery: jesli to twoje miezskanie a nie wynajmowane to przytulnosci ci nie zazdroszcze, jakos tak dziwnie
dariusz Napisano 12 Luty 2007 Napisano 12 Luty 2007 a to moje kingdom:): sory za "żółtość" ale nie ustawiłem WB
Master Kiełbaster Napisano 12 Luty 2007 Napisano 12 Luty 2007 jak się sprawdza ten manipulator w 3d? :P
Mr Pank Napisano 12 Luty 2007 Napisano 12 Luty 2007 modelujesz kierownicą? o.O buahahahahahaha dobre dobre
SansSerif Napisano 13 Luty 2007 Napisano 13 Luty 2007 tanie dezodoranty są najlepszym sojusznikiem w walce z brudem :cool:
maverick sheep Napisano 13 Luty 2007 Napisano 13 Luty 2007 tadek a na takiego spokojnego ulozonego wygladales :P miejsce pracy idealne :) pozdrawiam
Jonasz_Real Napisano 13 Luty 2007 Napisano 13 Luty 2007 Dariusz ma nawet w kierownicy turboshmoota. ;) Tadek ... brak mi słów ... ładne burdello masz
dariusz Napisano 13 Luty 2007 Napisano 13 Luty 2007 kierownicą się fajnie autka modeluje;) tadek myśle że Twój pokój zasługuje na rekomendacje:)
misiold Napisano 13 Luty 2007 Napisano 13 Luty 2007 przemeblowanie i posprzątałem nawet i chce się teraz pochwalić bom z siebie dumny tam w rogu takie ciemne pudełko to od Athlona 64 3000+, na dole pod fotelem w równie ciemnym koncie kolumna od kina domowego a na lampce moja czapka, podłoga odkurzona, okna umyte...teraz relaX.
illy Napisano 17 Luty 2007 Napisano 17 Luty 2007 To w koncu ja. Pokoj tyle razy modelowany i nigdy nie skonczony bo zmiany nadchodzily ;p Wariacje I jeszcze laptop, ktory byl tak porysowany przez imprezy ze musialem go okleic
illy Napisano 17 Luty 2007 Napisano 17 Luty 2007 szczerze z obudowa mialem wybor "bierz pierwsza z brzegu albo czekaj 2 tygodnie na nastepne" a chcialem miec kompa od razu, to niebieskie wkurza
Destroyer Napisano 17 Luty 2007 Napisano 17 Luty 2007 to niebieskie wkurza to oklej taśmą ;) miałem taką myszke co świeciła na niebiesko w nocy nieźle dawało po oczach :) a ten laptop wygląda całkiem nieźle z tej odległości :) miałeś gotowe łatki do naklejenia czy taki zdolny jesteś :)
illy Napisano 18 Luty 2007 Napisano 18 Luty 2007 mialem gotowe latki na papierze transportowy mysz tez mialem niebieska, na szczescie ja rozwalilem (podswietlany scroll) niebieskiego nie zakleje bo to wlot powietrza, ale jak znajde czas to lutownica w ruch
chveti Napisano 19 Luty 2007 Napisano 19 Luty 2007 illy - nie myślałeś żeby wyłączyć zasilanie diód? To tylko wtyczka :)
illy Napisano 19 Luty 2007 Napisano 19 Luty 2007 diody sa wlepione w wiatrak i pod jeden kabel pociagniete znajde kase kupie nowy wiatrak
Fr3d3k Napisano 19 Luty 2007 Napisano 19 Luty 2007 jestem nie na czasie chyba .... posiadanie teraz minimum dwu monitorow jest teraz trendi i kul? ale czasy idą ...niedługo zamiast tapet w ciapki beda plazmy na scianach... ehhh..złe czasy idą ..oj złe...
Destroyer Napisano 19 Luty 2007 Napisano 19 Luty 2007 nie pękaj Fr3d3k nie jesteś sam ;) ja też mam tylko jeden monitor w domu chyba że policze ten podpięty do kompa brata ;D zresztą teraz mam zintegrowaną karte to drugiego nie miałbym gdzie podłączyć :( co do przyszłości to będzie ryza papieru elektronicznego przybita gwoździmi do ściany :D
SWRSC Napisano 20 Luty 2007 Napisano 20 Luty 2007 jestem nie na czasie chyba .... posiadanie teraz minimum dwu monitorow jest teraz trendi i kul? ale czasy idą ...niedługo zamiast tapet w ciapki beda plazmy na scianach... ehhh..złe czasy idą ..oj złe... Wybacz, ale niektórym potrzeba 2 monitorow... :p
tadzio Napisano 23 Luty 2007 Napisano 23 Luty 2007 w pierwszych postach tego watku wiekszasc mowila ze ma tak zwany "balagan artystyczny" ;-) a ja nie moge sie skupic jak mam na biurku smietnik. musze sobie ladnie wszystko posprzatac, wtedy milo mi sie pracuje;-) taka luzna mysl;-) ni z gruch ni z pietruchy he he. pozdr. a co do 2 monitorow to jak to z nimi jest? potrzeba karty z dwoma wyjsciami, sa jakies rozgalezniki czy jak to tam mozna zrobic? mam GeForcea7600GS 256MB TV DVI da sie na nim zainstalowac 2 monitory? Czytalem w info karty ze jest taka mozliwosc ale nie jest napisane od strony technicznej jak to zrobic lecz bardziej o konfiguracji kart na 2 monitory... (wiem ze ma jedno jeszcze jakies wyjscie takie dluzsze niz do monitora...) jesli chodzi o sprzet to raczej jestem zielony? ;-)
tweety Napisano 23 Luty 2007 Napisano 23 Luty 2007 jesli masz coś nowszego niż radeon 9250 to masz z tyłu dwa wyjścia DVI i VGA. jest delikatna róznica kolorystyczna ale to właściwie da się wyregulować w samych monitorach. potrzebujesz tylko przejście DVI na VGA, żeby pod drugie gniazdo podpiąć kabelek do monitora. ustawienia robisz w samym systemie spod poziomu sterowników karty graf. Pozdrawiam
Destroyer Napisano 23 Luty 2007 Napisano 23 Luty 2007 (wiem ze ma jedno jeszcze jakies wyjscie takie dluzsze niz do monitora...) to może być to DVI powinieneś mieć przejścówke DVI-> VGA i podłączasz drugi monitor lub jeśli masz LCD to przejściówki nie potrzeba, nie ma tu jakiejś wyższej filozofi choc na początku też miałem wątpliwości jak ty :P
JohnZi Napisano 23 Luty 2007 Napisano 23 Luty 2007 hmm to jak ma sie dwa monitory to jak myszka chodzi?:D bo jakos nie moge sobie wyobrazic:d mozna miec dwa osobne pulpity? albo tez dwa rozne programy wlaczone?
Shalivan Napisano 23 Luty 2007 Napisano 23 Luty 2007 jestem nie na czasie chyba .... posiadanie teraz minimum dwu monitorow jest teraz trendi i kul? ale czasy idą ...niedługo zamiast tapet w ciapki beda plazmy na scianach... ehhh..złe czasy idą ..oj złe... Nie no zawsze sie mozna cofać w czasie :P ....
Shogun 3D Napisano 23 Luty 2007 Napisano 23 Luty 2007 hmm to jak ma sie dwa monitory to jak myszka chodzi?:D bo jakos nie moge sobie wyobrazic:d mozna miec dwa osobne pulpity? albo tez dwa rozne programy wlaczone? To jest tak, że jak masz dwa monitory to powierzchnia robocza ci się poszerza, czyli nie masz juz powierzchni 1280/1024 tylko 2560/1024. Kursor plynnie przenosi się pomiędzy monitorami, czyli znikając z jednego pojawia się na krawędzi drugiego. Na poczatku musialem się przyzwyczaić, ale teraz juz nawet nie widze granicy pomiedzy nimi, mój mózg poniekąd wyciął ze świadomości fragment przestrzeni, jaki zajmują krawędzie obudowy, dzielące ekrany. Dzieki zwiększonej powierzchni możesz mieć na jednym monitorze maxa a na drugim poprzesuwać sobie narzędzia do niego, podobnie PS. Ja tak mam. Na drugim też trzymam gadulca. :) Podobnie z oglądaniem filmów: na jednym mam film fullscren, a na drugim kontroluję gadulca.
tweety Napisano 23 Luty 2007 Napisano 23 Luty 2007 rozgadany z ciebie człowiek Shogunie ;) żeby oszczędzić sobie kłopotów polecam kupno dwóch takich samych modeli. znam osoby, które pracują na róznych monitorach (19 i 17 cali) ale jak dla mnie to zupełnie nie praktyczne.
illy Napisano 23 Luty 2007 Napisano 23 Luty 2007 ja mam dwa takie same monitory ale musislabym matce odkupic LCD ;p
JohnZi Napisano 23 Luty 2007 Napisano 23 Luty 2007 kurcze super sprawa:) tez tak chce:D hehe a jak to jest wtedy z grami? np jak gra sie w CS'a to celownik jest na samym srodku? hehe ciekawe jak sie gra:]
maciekG Napisano 23 Luty 2007 Napisano 23 Luty 2007 żeby oszczędzić sobie kłopotów polecam kupno dwóch takich samych modeli. znam osoby, które pracują na róznych monitorach (19 i 17 cali) ale jak dla mnie to zupełnie nie praktyczne. ja mam (a raczej mialem w domu..) 19 LCD i stara bodajze 14tke podpieta i bylo ok :)..mniejszy monitor do paskow i referek wystarczy IMO
Destroyer Napisano 23 Luty 2007 Napisano 23 Luty 2007 kurcze super sprawa tez tak chce hehe a jak to jest wtedy z grami? np jak gra sie w CS'a to celownik jest na samym srodku? hehe ciekawe jak sie gra:] nie wszystkie gry wspierają panorame, jeszcze niedawno można było je policzyć na jednym palcu ręki :) ale tak to mniej więcej wygląda chyba że gra oferuje żeby na drugim monitorze była np. mapa, ekwipunek czy inne takie a tak to ze 3 monitory sie przydadzą na środkowym jest colownik na środku:), boczne troche przekręcić i będzie na nich widać czy z boku ktoś cie nie zachodzi ;)) do tego głośniki przestrzenne 5.1 albo 7.1 i nie wiesz że grasz :D
tadzio Napisano 24 Luty 2007 Napisano 24 Luty 2007 Matrix is true.. once get in, and never get out... ...true...true...true...
tweety Napisano 28 Luty 2007 Napisano 28 Luty 2007 hmm. dwa monitorki to potęga :) meine neue biuren. Vorek już widział na żywo więc uprzedzając jego szokującą relację wolę sam pokazać ten burdel. Tak wygląda biuro Team Leadera departamentu CG i specjalisty z branży IT ;D Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi