Master Kiełbaster Napisano 14 Czerwiec 2007 Share Napisano 14 Czerwiec 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 14 Czerwiec 2007 Share Napisano 14 Czerwiec 2007 Master kurde powinni Cie w Logitechu zatrudnic od graficznego szpeca reklamowego:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 14 Czerwiec 2007 Share Napisano 14 Czerwiec 2007 Od Petera...heh....i teraz nie dojdziesz co i jak... :) Jakiś zawoalowany proceder;) Master Kiełbaster --> siateczka miała być, chlip:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 14 Czerwiec 2007 Share Napisano 14 Czerwiec 2007 pinero - masakra :o :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peterr Napisano 14 Czerwiec 2007 Share Napisano 14 Czerwiec 2007 Touch - master dał siateczke w poprzednim poście chyba:P edit : oto i siateczka :P http://www.mm.pl/~kielbaster/syfy/kierownica06siateczka.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 14 Czerwiec 2007 Share Napisano 14 Czerwiec 2007 dotyczy twojego ostatniego renderka - wgniata w ziemie. Uwielbiam rendery utrzymane w takim klimacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 14 Czerwiec 2007 Share Napisano 14 Czerwiec 2007 Pinero - nie napisałeś, że jest tylko jedna możliwość wyboru a zatem ja wybieram opcję B i C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 14 Czerwiec 2007 Share Napisano 14 Czerwiec 2007 Luuudzie kto ode mnie chiał materiał śniegu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SSn4k3 Napisano 14 Czerwiec 2007 Share Napisano 14 Czerwiec 2007 Maxwell, Sampling 7, czas 12 minut. (1024x768) Postaram sie wrzucic cos bardziej konkretnego niedlugo:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 16 Czerwiec 2007 Share Napisano 16 Czerwiec 2007 SSn4k3 - ceglana kulka jest całkiem fajna ;) a ja wrzuce coś aby rozruszć towrzystwo ;) Taka typowa, nieartystyczna, przemysłowa wizka modernizacji sklepu z okanmi i drzwiami w baaardzo małej miejscowości (gdzie ptaki już zawracają a psy... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arch515 Napisano 16 Czerwiec 2007 Share Napisano 16 Czerwiec 2007 Pionix- twoje AA zawsze mnie rozwala, zawsze jak żyletka, co tu pisać.Rzemieślnicza robota, tak dalej. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 16 Czerwiec 2007 Share Napisano 16 Czerwiec 2007 teścik mentalowy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 16 Czerwiec 2007 Share Napisano 16 Czerwiec 2007 podłoga przypomina jakąś gumopodobną wykładzine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greg_jg Napisano 16 Czerwiec 2007 Share Napisano 16 Czerwiec 2007 Moim zdaniem trochę ciemno :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 17 Czerwiec 2007 Share Napisano 17 Czerwiec 2007 ...Jaki AntiAliasaing?Jak podał byś printscreen z ustawami-będę wdzięczny. Z tym AntiAliasingiem jest tak, iż rendery były dość duże (2048x1536px) na potrzeby druku. Przy skalowaniu do rozmiaru 800 x 600 AA ogromnie zyskuje zwłaszcza przy uprzednim delikatnym wyostrzeniu w Photoshopie. a tu ustawienia: delikatne wyostrzenie w Photoshopie i fragment w oryginalnej wielkości dla porównania: http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=048bcbaa102a9581 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 17 Czerwiec 2007 Share Napisano 17 Czerwiec 2007 Pionix kochany rzeźniku ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fargate Napisano 19 Czerwiec 2007 Share Napisano 19 Czerwiec 2007 dłubie sobie w wolnych chwilach samochodzik, teścik ma na celu sprawdzenie jak sie na tym odbicia rozchodzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifatz Napisano 19 Czerwiec 2007 Share Napisano 19 Czerwiec 2007 ... miałem chwile przerwy i postanowiłem przetestować nowe ustawienia w Vray'u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 19 Czerwiec 2007 Share Napisano 19 Czerwiec 2007 :X-em[2]: lepiej daj do reflections coś takiego jak zebra w rhino, dokładnie Ci wykaże wszystkie błędy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 19 Czerwiec 2007 Share Napisano 19 Czerwiec 2007 Bonifatz podloga ble wyszla ;P [tez mam ta texturke ;)] pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fargate Napisano 19 Czerwiec 2007 Share Napisano 19 Czerwiec 2007 pecet - nie no genialny pomysł. Dzięki następny będzie z "zebrą" :D edit: oczywiście jak dojdę do tego jak to ustawić XP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 20 Czerwiec 2007 Share Napisano 20 Czerwiec 2007 do reflections dajesz np. mapę checker > U tiling = 0, mirror > V tiling np 20 edit: a co to za samochód? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fargate Napisano 20 Czerwiec 2007 Share Napisano 20 Czerwiec 2007 samochodzik to mazda cx-7 tu kolejny test z postępów, z tym checker'em to jeszcze będę musiał po probować, bo coś mi nie wyszło (albo ten model jest naprawdę taki krzywy :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 21 Czerwiec 2007 Share Napisano 21 Czerwiec 2007 wlasnie zainstalowalem i testuje: Vray 1.5 rc5: http://patrz.pl/?202541 jak bedzie czas to postaram sie o cos bardziej ambitniejszego :) pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 21 Czerwiec 2007 Share Napisano 21 Czerwiec 2007 to to juz rc5 jest?:D ja myslalem ze moje rc3 jest nowe:D Junior jakie tam nowosci sa? render... ciekawy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 21 Czerwiec 2007 Share Napisano 21 Czerwiec 2007 rc5??????????? wow...jeszcze 4 chyba dobrze nie wyszla... cos chyba sciemniasz...;P i ode mnie takie cos: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 21 Czerwiec 2007 Share Napisano 21 Czerwiec 2007 czyż to LWF? ;] całkiem fajnie chociaż troche za mocno okna przejarało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 21 Czerwiec 2007 Share Napisano 21 Czerwiec 2007 chud'ini to nie LWF ;P he he exponential, bez korekcji gammy maxa, czyli wsjo zwyczajne ;) LWF mi nie wychodzil wiec musialem nauczyc sie zyc bez niego;) render byl ladny, nie przepalony ale w psp dodalem to i owo i tak przejaralem (contrast, glow, zabawa z layerami...). A zreszta i w LWF'ie przejarki to chyba norma;) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 21 Czerwiec 2007 Share Napisano 21 Czerwiec 2007 imo za duze zaciemnienia wyszly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 21 Czerwiec 2007 Share Napisano 21 Czerwiec 2007 wygląda jak perfidny linear Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 25 Czerwiec 2007 Share Napisano 25 Czerwiec 2007 Superowy model MrKrzyska render skasztaniony przeze mnie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 25 Czerwiec 2007 Share Napisano 25 Czerwiec 2007 bardzo ładny render, materiały tylko mi nie podchodzą, chociaz sam lakier fajny, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 25 Czerwiec 2007 Share Napisano 25 Czerwiec 2007 Bo tu tylko o lakier chodzilo ;)reszta to takie hmmm z dawnych modeli nieoptymalizowane pod ta konkretna scenke :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 25 Czerwiec 2007 Share Napisano 25 Czerwiec 2007 aaa:D to graty:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 25 Czerwiec 2007 Share Napisano 25 Czerwiec 2007 warstwę z glossowymi odbiciami skręć do minimum a zapodaj więcej ostrych odbić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 26 Czerwiec 2007 Share Napisano 26 Czerwiec 2007 Łazienka z "zerdzewiałymi" płytkami - test płytek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yaro16 Napisano 26 Czerwiec 2007 Share Napisano 26 Czerwiec 2007 heheh fajne płytki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 26 Czerwiec 2007 Share Napisano 26 Czerwiec 2007 pomaluj hamerajtką :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Liber Napisano 27 Czerwiec 2007 Share Napisano 27 Czerwiec 2007 Test oświetlenia. Vray, 3dsmax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 27 Czerwiec 2007 Share Napisano 27 Czerwiec 2007 test zdany ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0m3k Napisano 27 Czerwiec 2007 Share Napisano 27 Czerwiec 2007 render testowy scenki nad ktora pracuje, etykieta jeszcze nie skonczona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 27 Czerwiec 2007 Share Napisano 27 Czerwiec 2007 jak to render to naprawde dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yaro16 Napisano 27 Czerwiec 2007 Share Napisano 27 Czerwiec 2007 bardzo fajnie wykonane.Masz może referencje do takich butelek i lub kieliszków? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 27 Czerwiec 2007 Share Napisano 27 Czerwiec 2007 t0m3k - łaaał!!! - takie są moje odczucia :) VRay? jak to render to naprawde dobry a jak to nie render? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0m3k Napisano 27 Czerwiec 2007 Share Napisano 27 Czerwiec 2007 siwy, pionix tak to render (Vray oczywiscie) :) wystarczy looknac na oryginalna etykiete i odrazu widac roznice, na mojej brakuje jeszcze paru detali. teraz sie bede meczyl z piana :) Yaro16 co do referek to google a hires fotki produktow heineken'a zassalem ze strony producenta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 27 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 27 Czerwiec 2007 Może pokusisz się też o nowe buteleczki, z tłoczonym logiem? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 27 Czerwiec 2007 Share Napisano 27 Czerwiec 2007 tylko czemu taki syfiaty browar wybrałes:P ale render ładny co by tu nie mówić, choc reflesky sa troche sztuczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 27 Czerwiec 2007 Share Napisano 27 Czerwiec 2007 heh, niedawno robilem renderingi niemieckiej nowej butelki Bavarii - IDENTYCZNY kadr i identyczny kapsel :p niestety pokazac nie moge z wiadomych powodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 27 Czerwiec 2007 Share Napisano 27 Czerwiec 2007 a ty co AG Żubry pijesz?:D heineken dobry jest:p zaraz po lechu:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 27 Czerwiec 2007 Share Napisano 27 Czerwiec 2007 Luuudzie kto ode mnie chiał materiał śniegu? master swietne to - gdybys poprawił tło to na reklamke by się nadało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi