Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 17,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Gość Cornelius Scipio
Napisano

Widzę,że ostatnio zieleninka w modzie :D Postanowiłem też spróbować, potestowałem na iglaku ;)

Sprzęt domowy:C2D E6700 + 2GB RAM

Czas renderu: jakieś 15min.

Pozdrawiam,

Cornelius Scipio.

P.S. Pionix rozwaliłeś mnie!!!!

iglak2psem0.jpg

Napisano

To są zasłonki, które juz pokazywałem w tym dziale nawet - różnią się tylko kolorem. Sposób ich robienia to kombinowanie z Clothem. A te fałdy na dole fajnie wychodzą jak się zanimuje podnoszenie podłogi. Jakoś tak lepiej wychdzi niż jak zasłony mają swobodnie opaść i się pofałdować same.

Napisano
To są zasłonki, które juz pokazywałem w tym dziale nawet - różnią się tylko kolorem. Sposób ich robienia to kombinowanie z Clothem. A te fałdy na dole fajnie wychodzą jak się zanimuje podnoszenie podłogi. Jakoś tak lepiej wychdzi niż jak zasłony mają swobodnie opaść i się pofałdować same.

Bo mi własnie Cloth nie działa i myślałem, że jest jakiś inny fajny sposób :)

Napisano

Pionix extraelagancko zaslonki mniam :] czysto i schludnie ladnie

Cornelius Scipio krzaczor jak marzenie i az chce sie sadzic :D

Bonifatz ten front domku jakos nie podchodzi u gory doczepic tylko krzyz nad oknami i ladny maly koscilek nie wiem jakos mi sie tak skojarzylo i drzwi jakos dzwinie sie zachowuja mateial i to nad drzwiami chyba daszek ?? ale tak ooglnie daj krzaczorow jeszcze i bedzie spoks moze inne swiatlo tak wiesz pusto wokol ....

pozdrawiam :]

Napisano

Cornelius Scipio> ile trwał render tego krzaczka? :>

Napisano

pionix & Cornelius - ... O_O !

ode mnie ets gasiorek do mojego tygrysa,

mysle ze mniej/wiecej na tym zakoncze prace nad tym elementem, bo i tak caly obrazek dostanie z PS na koncu wiec... to juz chyba bedzie wystarczajaca baza do ew podmalowki?

tiger2uktigertank06gasirx5.jpg

tiger2uktigertank06gasiuq4.jpg

...pionix & Cornelius.....oooo O_O o tak .oouu...!

czolgiem

pionier

Napisano

taki wstepny test kuchni, nieco malo czasu mam na to mieszkanie wiec szalu nie bedzie a i umiejętności nie te :/ jakos nie mogę sobie poradzić z szafkami (chce zeby bylo widac przeświecające zza szyby półki, takie mleczne ładne szkło, ale wychodzi cały czas tak jak widać:/)

small1nl1.jpg

Napisano

Hmm, możliwe że to wwina niezgodności wersji, mam 2008, poniżej ustawienia.

zrzutoy5.th.jpg

Loki: swoją drogą dodam jeszcze, że obróbka w PS taka sobie, te ciemne narożniki dają po oczach.

Napisano

totalnie mi coś ostatnio to nie wychodzi. Nie płaczcie po zobaczeniu tego co jest poniżej.

4copypz8.jpg

Fajnie by było, jakbym otrzymał jakąś konstruktywną krytykę, wiem że render ssie po prostu(pomijam niskie nastawy), ale i tak nie zostawiajcie suchej nitki.

Napisano

brzydki stół (przede wszystkim materiał), ohydny telewizor, po co światła włączone jak słońce swieci, brzydka podłoga, materiały słabiutkie ogólnie. no faktycznie coś Ci ostatnio nie idzie... za mało światła :)

Napisano

ja tylko pokazuje ze swiatlo poprawilem bo wczesniej nie gralo

loki: mleczne szklo dokladnie tak jak ktos wczesniej napisal, nie ma filozofii zadnej:)

kuchniajd7.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności