misiekhc Napisano 25 Marzec 2013 Napisano 25 Marzec 2013 fajowe knury, "potężny zapas potencjału znaczeniowego" srlsly?
EthicallyChallenged Napisano 25 Marzec 2013 Napisano 25 Marzec 2013 misiek hc nawet plama po kawie moze miec "potężny zapas potencjału znaczeniowego". Zalezy jakie kto ma grzybki. Nicponim mi sie podobaja tematy jakie podejmujesz w prywatnych ilustracjach i zawsze mnie ciekawi co jescze wymyslisz, takze kibicuje zebys mial czas na wiecej
KaliditusZaliditey Napisano 25 Marzec 2013 Napisano 25 Marzec 2013 Nie mam pojęcia czy autor miał na myśli to co ja widzę, ale celowo pomijam swoją interpretację bo wiele osób mogło by się poczuć dotkniętych, łącznie za mną samym.
WWWoj Napisano 25 Marzec 2013 Napisano 25 Marzec 2013 Tylko one nie poszczą chyba. No, ale świń raczej też nie jedzą ;D
nicponim Napisano 26 Marzec 2013 Autor Napisano 26 Marzec 2013 (edytowane) yhym, dziekowac i jedziemy dalej, tym razem bardziej szkicowo=alchemy+ps Edytowane 27 Marzec 2013 przez nicponim
Urbanboogie Napisano 26 Marzec 2013 Napisano 26 Marzec 2013 Jaram się! Chyba coś ze skalą samochodu nie tak, ale... mmrrrrau!
Coyote Napisano 26 Marzec 2013 Napisano 26 Marzec 2013 ale ja lubie takie klimaty odrazu przypomina mi sie moodboardy do heavy raina http://morgan-yon.com/heavy_rain.html
Morbid Karbid Napisano 27 Marzec 2013 Napisano 27 Marzec 2013 Świetny szkic. Tylko auto wielkości amfibii.
EthicallyChallenged Napisano 27 Marzec 2013 Napisano 27 Marzec 2013 Mi sie zdaje ze wielkosc tego lowridera jest ok (wnioskujac po kolesiach) tylko ta laska jest malutka, pomysl czy by jej nie powiekszyc. Poza tym to obrazek jest super. Daloby rade pokazac moment w ktorym zmieniles narzedzie z alchemy na ps?
tr3buh Napisano 27 Marzec 2013 Napisano 27 Marzec 2013 nom, wystarczy sobie wyobrazic ze nie ma kolesia na pierwszym planie to wtedy albo pojazd jest ogromny albo kobietka jest liliputem
kamesanin Napisano 27 Marzec 2013 Napisano 27 Marzec 2013 AAAAAAAAAA jaram się i piszczę jak trzynacha !!!!! OMG OMG:D
nicponim Napisano 27 Marzec 2013 Autor Napisano 27 Marzec 2013 (edytowane) tiaaa, racja racja! poprawka we wczesniejszym poscie-dzieki za uwagi! EC- postaram sie jakiegos gifa sensownego ulozyc, łokej? ...i znowu te Legendy. Edytowane 27 Marzec 2013 przez nicponim
theSZ Napisano 27 Marzec 2013 Napisano 27 Marzec 2013 Łooooo... Jak dla mnie to najlepsze z całej serii- kosmos. A tym gifem to bym się jarał :d
tr3buh Napisano 27 Marzec 2013 Napisano 27 Marzec 2013 uzywasz referencji do potworkow czy z pamieci trzaskasz? oswietlenie i rendering poziom swiatowy
lisu Napisano 27 Marzec 2013 Napisano 27 Marzec 2013 potężny zapas potencjału znaczeniowego i to czarno-białe bardzo zacne, te Legends to za bardzo rapoza detail partikle itp., jak to obieram z tego to nic nie widze.
telthona Napisano 27 Marzec 2013 Napisano 27 Marzec 2013 lisu - bez przesady :D Rapoza tez ma taki packany styl, ale jednak to sa zupelnie inne bajki :) po za tym wszystkie karty w LoC musza byc epickie dynamiczne, sparkle chmury, detal detal... a im bardziej mighty panna tym bardziej rozebrana i w ogoleee... niezle sie usmialismy z Tomkiem jak czytalismy ich przedwodnik XD generalnie LoC wydaje sie najladniejsza karcianka na rynku w tym momencie.. jednak nie sa równi w wyborze artystow :D taki nicponim sie pojawi obok kart tego kalibru http://cache.desktopnexus.com/thumbnails/1308956-bigthumbnail.jpg ;) jakby nie bylo - co z tego ze wszyscy artysci sa zajebisci, jak kazdy z innej beczki xD MtG jednak jest bardziej równy jesli o stylowe chodzi.
Swiezy Napisano 27 Marzec 2013 Napisano 27 Marzec 2013 Kurde, mega. Aż miło popatrzeć, masz swój styl który robi świetne wrażenie. ;) Pozdro!
nicponim Napisano 27 Marzec 2013 Autor Napisano 27 Marzec 2013 te Legends to za bardzo rapoza detail partikle itp., jak to obieram z tego to nic nie widze. sory,ale hmmm, że what? Telthona stety/niestety ma racje, chociaz plusem jest, ze dają sporo luzu i nie ingerują zbyt mocno na stylistyke czy klimat pracy. tr3buh- i tak i tak. Czesc detali czy partii miesni lepiej jednak podpatrzyć. pzdr!
ramalooke Napisano 2 Kwiecień 2013 Napisano 2 Kwiecień 2013 Uuu aaa. Pro teczka. Uwielbiam patrzeć na takie rzeczy i oglądać czyjś postęp. Inspirujące. Zawsze mnie to motywuje by cisnąć jeszcze mocniej. Właściwie, to jeśli mam Ci kiedyś dorównać, to zamiast gadać, pójdę lepiej walnąć jakąś martwą xD. Pozdrawiam
ICE Napisano 6 Kwiecień 2013 Napisano 6 Kwiecień 2013 Czy to mialo byc takie "wyblakle" z zalozenia, czy jakies problemy z gamma? Pomijajac to, ze bardzo fana ilustracja ( wiszace pranie rewelacyjnie wyszlo )
KaliditusZaliditey Napisano 6 Kwiecień 2013 Napisano 6 Kwiecień 2013 (edytowane) Szok w trampkach, że przy takiej zawężonej skali waloru super wygląda. Edytowane 11 Kwiecień 2013 przez CzAk1
saharaam Napisano 6 Kwiecień 2013 Napisano 6 Kwiecień 2013 dobierane przez Ciebie kolory sa tak totalnie niepowtarzalne, super
Urbanboogie Napisano 6 Kwiecień 2013 Napisano 6 Kwiecień 2013 Najśmieszniejsze że ja w ogóle nie zauważyłem że tu jest jakaś zawężona skala waloru dopóki o tym nie przeczytałem :D ŚWIIIETNA praca!
kamesanin Napisano 7 Kwiecień 2013 Napisano 7 Kwiecień 2013 phi nie kopci się ze szluga udawane to :P
kamesanin Napisano 7 Kwiecień 2013 Napisano 7 Kwiecień 2013 phi nie kopci się ze szluga udawane to :P
artki Napisano 7 Kwiecień 2013 Napisano 7 Kwiecień 2013 Świetna praca, klmat, kadr, sposób malowania, to lubię !
artki Napisano 7 Kwiecień 2013 Napisano 7 Kwiecień 2013 Świetna praca, klmat, kadr, sposób malowania, to lubię !
nicponim Napisano 8 Kwiecień 2013 Autor Napisano 8 Kwiecień 2013 dzieki za komentarze! w nagrode rzucam zwierzaczki! [/img]
deshu Napisano 9 Kwiecień 2013 Napisano 9 Kwiecień 2013 Widzę niesamowite podobieństwo miedzy misiem i pingwinem. Teraz już wiem, skąd wzięły się foki! Kaczka natomiast nadaje całej grafice infantylności, oraz skojarzeń z morką od wody w temperaturze 36,6° C pupy niemowlaka. Dodatkowo zastanawia mnie niezadowolona mina pingwina - proszę o wyjaśnienie. Rzadko oglądam teczki 2d, ale do twojej mam subskrypcje man. Z czystej zazdrości oczywiście.
Morbid Karbid Napisano 9 Kwiecień 2013 Napisano 9 Kwiecień 2013 kolorki bomba. Z kompozycją gorzej. 1/4 z prawej mogłaby być obcięta bez straty dla obrazka. Odległości między postaciami niemal identyczne. Unikaj tego w przyszłości, grupuj postaci, umieszczaj je na hipotetycznej krzywej wodzenia wzroku. Można by rozbudować fajnie obrazek przez dodanie jeszcze kilku profili postaci na dole, które jakby przechodzą dalej i udają, że nie widzą tej nędznej scenerii.
n-pigeon Napisano 9 Kwiecień 2013 Napisano 9 Kwiecień 2013 Ja również. Choć pomysł z "ja niczego nie widziałem" jest niezły.
Urbanboogie Napisano 9 Kwiecień 2013 Napisano 9 Kwiecień 2013 Kurcze, dla mnie ta praca jest tak zdominowana przez nastrój, że mimo uwag MorbidaKarbida takie drobne niedoskonałości kompozycyjne nie zmniejszają przyjemności z jej oglądania, chociaż pewnie da się niektóre rzeczy rozwiązać lepiej, jak w każdej pracy; przy czym nie wiem czy byłbym w stanie to docenić, sam odbiór obrazka ma też bez wątpienia wpływ doświadczenie i wyczucie, byłoby fajnie umieć sobie tak po prostu spojrzeć na wszystko okiem Morbida :) Tak czy inaczej chciałem wyrazić ogromną wdzięczność za ten komentarz, bo porusza dość istotne problemy i niesie w sobie uniwersalne wartości :D Uwagi na temat kompozycji zawsze w cenie, z przyjemnością widziałbym tego jeszcze dużo więcej na forum.
saharaam Napisano 9 Kwiecień 2013 Napisano 9 Kwiecień 2013 teraz rozmawiacie o zwierzaczkach czy o poprzedniej pracy?
Urbanboogie Napisano 9 Kwiecień 2013 Napisano 9 Kwiecień 2013 haha, dobre pytanie :D Aż sam sprawdziłem
n-pigeon Napisano 9 Kwiecień 2013 Napisano 9 Kwiecień 2013 Czemu niby tylko o jednym, mowa o tym i o tym ;D
theSZ Napisano 10 Kwiecień 2013 Napisano 10 Kwiecień 2013 Ja bym to interpretował jako: "Nie wchodź na schody, jeśli nie chcesz być pobitym przez bandę bidnych kobiet " :D
lisu Napisano 11 Kwiecień 2013 Napisano 11 Kwiecień 2013 Zgadzam się z Morbidem, generalnie wole takie rzeczy z tego co robisz niż te stworki. Podoba sie.
Rekomendowane odpowiedzi