piko84 Napisano 18 Kwiecień 2010 Share Napisano 18 Kwiecień 2010 http://boards.polycount.net/showthread.php?t=40563 O to ci chodziło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 19 Kwiecień 2010 Share Napisano 19 Kwiecień 2010 Nie wiem czy ktos juz to wrzucil ale trafilem na taka zapowiedz: Crytek to release free standalone game engine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marioza Napisano 19 Kwiecień 2010 Share Napisano 19 Kwiecień 2010 o i to jest dobry nius, bo nie trawie unreal engina w nextkurent genowym wydaniu, mogliby dunie jeszcze od fc2 wypuscic wtedy byłaby mailnka, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 19 Kwiecień 2010 Share Napisano 19 Kwiecień 2010 Niech jeszcze chlopaki z Techlandu Chrome'a w takiej wersji wypuszcza to sie bedzie dzialo ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
melkor Napisano 19 Kwiecień 2010 Share Napisano 19 Kwiecień 2010 Niech jeszcze chlopaki z Techlandu Chrome'a w takiej wersji wypuszcza to sie bedzie dzialo ;) wystarczy napisać do Techlandu i udostępniają, nie jest to takie trudne, kiedyś warunki były opisane na tej stronie http://gdh.techland.pl/ ale mimo tego udało mi się dostać chrome 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 22 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 22 Kwiecień 2010 http://gameinformer.com/b/features/archive/2010/04/21/when-epic-met-people-can-fly.aspx OBEJZYWAC FILMIK :D INO DO KONCA ESENCJA JEST NA KONCU :D [/reklama] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 22 Kwiecień 2010 Share Napisano 22 Kwiecień 2010 Muhahaha:) Najbardziej podobala mi sie historia o pierogach i "nobody uses here anymore" ;) Naprawde macie cycki na wejsciu? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 22 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 22 Kwiecień 2010 no powiedzmy ze zapamietal to troche barwniej, ten plakat to za moim i Chrystiana biorkiem wisial kiedys... ale roleta sie upiepszyla i juz nie wisi.... o popa: tego pana powinien znac kazdy szanujacy sie grafik, lub przynajmniej znac jego historie ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 22 Kwiecień 2010 Share Napisano 22 Kwiecień 2010 Well, jezeli nie pisali o nim w gazetach, to nie mialem przyjemnosci/nieprzyjemnosci go poznac:) Nie szanuje sie wiec:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 22 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 22 Kwiecień 2010 a to z wami przeca pracowal w CDP nie pamietata gooooo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 22 Kwiecień 2010 Share Napisano 22 Kwiecień 2010 Pewnie sie minelismy w drzwiach;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 22 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 22 Kwiecień 2010 no kurde nawet karolina wspominala fame pana texturki :D dobra koniec ot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 22 Kwiecień 2010 Share Napisano 22 Kwiecień 2010 (edytowane) No ok, ale najwyrazniej jak sie tu zatrudnialem to juz go nie bylo:) Ale obilo mi sie o uszy haslo "pan teksturka" ;) Oh, ok, juz wiem wszystko;) Edytowane 22 Kwiecień 2010 przez Bruneq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ribel Napisano 22 Kwiecień 2010 Share Napisano 22 Kwiecień 2010 Wszystko łanie i pięknie, ale kiedy jakieś filmiki pokarzecie ?? I nie zasłaniać się tu jakimś wulkanem :) A tak ogólnie to coś się branża w PL ruszyła: http://polygamia.pl/Polygamia/1,95335,7800260,Techland_robi_kolejne_wyscigi__Tym_razem_stawia_na.html http://tvgry.pl/?ID=963 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 22 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 22 Kwiecień 2010 (edytowane) kurde stary wulkan wybuch a polowa produkcji siedzi na wakacjach i nie moze wrocic :D wez im nie zaloj :D BTW Techland wymiata.. jestem pod wrazeniem :D Edytowane 22 Kwiecień 2010 przez Bruneq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 22 Kwiecień 2010 Share Napisano 22 Kwiecień 2010 Karolina stanowi pol produkcji? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luki Luki Napisano 22 Kwiecień 2010 Share Napisano 22 Kwiecień 2010 no powiedzmy ze zapamietal to troche barwniej, ten plakat to za moim i Chrystiana biorkiem wisial kiedys... ale roleta sie upiepszyla i juz nie wisi.... o popa: tego pana powinien znac kazdy szanujacy sie grafik, lub przynajmniej znac jego historie ^^ A goła doda nie wisiała na tablicy przy wejściu? Przez pewien okres razem z tą terą patrick chyba, hehe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 22 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 22 Kwiecień 2010 a mozliwe wsumie racja na samym wejsciu, oj ta pamiec mnie zawodzi tak dawno to bylo :D i przeciez Edek jeszcze na samych drzwiach zapodal laske i obok napis odbij przy wyjsciu cobysmy o kartach nie zapominali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eric_Draven Napisano 23 Kwiecień 2010 Share Napisano 23 Kwiecień 2010 trailer nail'd http://www.gametrailers.com/video/debut-trailer-naild/64776?type=flv#comments_top Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty Napisano 23 Kwiecień 2010 Share Napisano 23 Kwiecień 2010 Jak rozumie eric_d to jest tam u was robione? mozecie sie do tego oficjalnie przyznac;)? Troche zabardzo agresywny ten trailer nie mozna sie zabardzo detalom przyjrzc ale ciekawie sie zapowiada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 23 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2010 O ogladalem trilera gierka wyglada s;poczko, chodz sam filmik trochu chotycznie pociety jest, jakos brak tego flowa trochu ^^ kompletnie nie rozumiem o co chodzi z tym prawie calkiem zdesaturowanym obrazem na poczatku chodz wykozystal bym to i podczas tego spadania (zaraz kiedy obraz wraca do nasaturowanego) gradalnie bym wlasnie wrocil do saturacji ^^ mysle ze ladnie by to wygladalo spadasz im nizej tym radosniej i potem ladnie sie to laczy z pozniejszym futazem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 23 Kwiecień 2010 Share Napisano 23 Kwiecień 2010 Lepiej powiedziec co sie mysli, czy nic nie mowic?;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 23 Kwiecień 2010 Share Napisano 23 Kwiecień 2010 Fajnie wygląda, ale trochę za dużo LODowania widać. Mam nadzieję, że uczucie prędkości będzie zbliżone do tego w Wipeoucie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eric_Draven Napisano 23 Kwiecień 2010 Share Napisano 23 Kwiecień 2010 Lepiej powiedziec co sie mysli, czy nic nie mowic?;) Myśle że twoje odczucia podobne są do moich skoro nie chcesz mówić publicznie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 23 Kwiecień 2010 Share Napisano 23 Kwiecień 2010 pure 2 :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 23 Kwiecień 2010 Share Napisano 23 Kwiecień 2010 panowie, poczekamy chwile, pogramy, zobaczymy. Nie ma co oceniac po krotkim filmiku, i po paru screenach ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 23 Kwiecień 2010 Share Napisano 23 Kwiecień 2010 Jak to nie ma? Po to sa te filmy, zeby je oceniac;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 23 Kwiecień 2010 Share Napisano 23 Kwiecień 2010 no wyglada jak strzał z biodra na szybko. Poza dookladnoscia tekstur (co akurat mi przeszkadza, bo szybka trasa robi sie nieczytelna) nie ma tam nic z detekcji kolizji, interakcji z otoczeniem i graczami. wiec taka bardziej "gra do promocji chrupków" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 23 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2010 ee nie wyglada to zle, kij ze wzieli mapki z COJ :D nie bedzie tak zleeeee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość e=mc^2 Napisano 23 Kwiecień 2010 Share Napisano 23 Kwiecień 2010 mnie tam się podoba ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mara Napisano 23 Kwiecień 2010 Share Napisano 23 Kwiecień 2010 (edytowane) na filmie mało co gry widać, zmontowany jest tak aby nadać grze maksymalnie dynamiczny charakter, i ogolne wrażenie chyba takie jest ale jak się przyjży samym ujęciom z gry to tak trochę nudnawo, ot gra o gościu jadącym przez las możliwe, że się ukaże jeszcze stricte gameplayowy materiał ale myśle, że już by się pochwalili jakby mieli czym chociaż przyznam, że pomysł na wykorzystanie materiałów z CoJ2 spryte :) /edit a wracając do filmu Epic+PCF, mnie osobiście rozbawił tekst "oni są z Polski - ile mogą kosztować?!" Edytowane 23 Kwiecień 2010 przez mara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 23 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2010 a mnie nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mara Napisano 23 Kwiecień 2010 Share Napisano 23 Kwiecień 2010 a mnie nie czemu? :) podejżewam, że każda amerykańska (oczywiście nie tylko) firma zareagowałaby podobnie, zabawne jest to, że otwarcie o tym mówi (i bynajmniej nie podejżewam, że próbuje kogoś tymi słowami upokorzyć) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 23 Kwiecień 2010 Share Napisano 23 Kwiecień 2010 bardzo fajny wywiad :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plutko Napisano 23 Kwiecień 2010 Share Napisano 23 Kwiecień 2010 Nial'd - jakos nie lubie tego typu gier, wiec zero ekscytacji. Ale filmik sam w sobie jest kiepski. Chaotycznie pociety, niewiele pokazuje. Graficznie... kurcze Techland zawsze idzie w strone ostrych kontrastow, przepalonych kolorow. Jakos mi to nie pasuje. Motorstrom, Pure wygladaja klarowniej i ladniej po prostu. A jak sobie przypomne starego dobrego Flatouta 2 z jego przepiekna paleta kolorow i niesamowytym designem leveli to sie lezka kreci. Oczywiscie opieram to na tych kilkunastu sekundach pokazanych na trailerze gdzie cokolwiek widac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 28 Kwiecień 2010 Share Napisano 28 Kwiecień 2010 epic wraz z najnowszym UDK, dodal mapke pokazujacą mozliwosci silnika. Dla tych ktorzy jeszcze nie widzieli:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 29 Kwiecień 2010 Share Napisano 29 Kwiecień 2010 Dla tych, którzy wolą brum brum zamiast pif paf, a nie śledzą postępów: http://www.youtube.com/watch?v=ZVYLCfrolZc Efekty kolorystyczne są dupiaste. Ale w przeciwieństwie do Grid'a i Dirt'a jest szansa, że to zmienią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manver Napisano 29 Kwiecień 2010 Share Napisano 29 Kwiecień 2010 Średnie to MMO moim zdaniem, kolorystyka zerżnięta z innych gier, głównie z WOW'a - no ale ok, wiem, że teraz "wszystko już było" i trudno coś nowego wymyślić. No ale efekty cząsteczkowe są kiepskie, grafika też jakoś nie powala. Na filmiku tylko jeden przeciwnik - no ale może jeszcze coś z tego być. Nie powaliło mnie to, ale niemniej faktycznie coś w sobie ma. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdiJager Napisano 30 Kwiecień 2010 Share Napisano 30 Kwiecień 2010 Tesselacja w Esenthel Engine: http://www.moddb.com/engines/esenthel-engine/videos/directx-11-tesselation Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 30 Kwiecień 2010 Share Napisano 30 Kwiecień 2010 szkoda ze takie marne modele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mara Napisano 30 Kwiecień 2010 Share Napisano 30 Kwiecień 2010 http://www.youtube.com/watch?v=56kSBMiCK3Q - MMO tworzone przez Unity Studios, jak dla mnie niezły pokaz mocy :) Sieciowy NFS: World, gameplay z bety tworzonej na Unity3D: http://unity3d.ru/index.php/archive/129-need-for-speed-world-unity pierwsza gra to taki WoW graficznie, a nic więcej nie widać, nie zachwyca za to drugi linke bardziej cieszy - niezła jakość a to wszystko w przeglądarce, chciałoby się widzieć więcej dużych developerów i znanych marek korzystających z Unity Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ribel Napisano 30 Kwiecień 2010 Share Napisano 30 Kwiecień 2010 http://www.allgamesbeta.info/2010/04/bulletstorm_30.html - oficjalne screenshoty z Bulletstorm'a od PCF. Jest ładnie - czekam na pierwsze materiały video. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 30 Kwiecień 2010 Share Napisano 30 Kwiecień 2010 Wszystko wyglada tak, jakby co drugi dzien dzwonił koles i mówił: panowie za mało epickie to jest. Podoba mi się tatuaż na oko z gumy do żucia CyborgBubbleGum na 5tym obrazku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 30 Kwiecień 2010 Share Napisano 30 Kwiecień 2010 ciekawi mnie jak dlugo powstawal concept glownego bohatera, jak szybko zostal klepniety:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 30 Kwiecień 2010 Share Napisano 30 Kwiecień 2010 mysle, ze jest jak lobo, tylko "panowie musi byc bardziej epicki, jak Boryna z Chłopów". Licze ze na finalnych screenach bedzie bez zeza, chyba ze jest elementem fabuły... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 30 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 30 Kwiecień 2010 bardzo dlugo :) swoja droga to jakis wyciek? bo chyba oficjalnie to nie puszczalismy tak szerszemu gronu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ribel Napisano 30 Kwiecień 2010 Share Napisano 30 Kwiecień 2010 wyciek - ja o niczym nie wiem - ja po prostu trzymam rękę na pulsie :) . A tak formalnie jak rozpierdziucha będzie taka jak w painkiller x epickość to ja się piszę na to. Nieważne czy ma zeza czy inna kiłę-mogiłę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 1 Maj 2010 Autor Share Napisano 1 Maj 2010 http://gameinformer.com/b/news/archive/2010/04/30/mega-bulletstorm-screenshot-gallery.aspx tutaj jest trochu wiecej screenow mi sie zdaje, widze ze GI szybko zareagowal skoro pilka jest juz w grze :D, bedzie fajnie bedzie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 1 Maj 2010 Share Napisano 1 Maj 2010 http://www.youtube.com/watch?v=iEecC0zLAfw&feature=player_embedded pierwszy trailer do nowego call of duty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 1 Maj 2010 Share Napisano 1 Maj 2010 Bulletstorm na obrazkach wygląda nieźle, ale jaj nie urywa. Poczekam na trailer. Na kolejnego CoDa, tym bardziej od Treyarch, nie czekam w ogóle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi