SUPER_OkO Napisano 30 Sierpień 2007 Share Napisano 30 Sierpień 2007 No.. udalo sie .. wkoncu po przeszczepie i zabawa z tej okazji ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 30 Sierpień 2007 Share Napisano 30 Sierpień 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 30 Sierpień 2007 Share Napisano 30 Sierpień 2007 mini moooi! oi! :eek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 30 Sierpień 2007 Share Napisano 30 Sierpień 2007 Oi ! bylem ciekaw czy poznasz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoAd Napisano 30 Sierpień 2007 Share Napisano 30 Sierpień 2007 Czwartek 5:03 po 7h pracy - bez komentarza - komórczakiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 30 Sierpień 2007 Share Napisano 30 Sierpień 2007 Nawet trochę podobny do avatara. Okulary, bródka i dr. Freeman jak żywy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 30 Sierpień 2007 Share Napisano 30 Sierpień 2007 RK nie wiem czemu zawsze myslame ze jestes gruby o0, moze po avatarze :D ile masz lat? ja bym Ci dal 27 (no offence) zeby nie bylo offtopa troche zdjec z wakacji (no offence :D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 30 Sierpień 2007 Share Napisano 30 Sierpień 2007 TTaaddeekk- chciałbym :) Mam 6 kilo niedowagi (91 kg przy wzroście plus minus 2 m) i 33 lata. Ewentualne wielbicielki proszę o kontakt listowny :D A propos pierwszej fotki- wakacje w Rowach ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 30 Sierpień 2007 Share Napisano 30 Sierpień 2007 Nawet trochę podobny do avatara. Okulary, bródka i dr. Freeman jak żywy bo cos w tym jest, jak patrze na avatary i potem na zdjecia ludzi to zazwyczaj jakies podobienstwo jest. Prawdopodobnie wybieramy sobie podswiadomie takie avatary;) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 30 Sierpień 2007 Share Napisano 30 Sierpień 2007 Trochę mnie wystraszyłeś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 30 Sierpień 2007 Share Napisano 30 Sierpień 2007 HOHO! przystojny jestem co? i taki modny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 30 Sierpień 2007 Share Napisano 30 Sierpień 2007 hehehe typowy grafik/informatyk na słońcu - czapka z daszkiem i jeszcze mruży oczy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 30 Sierpień 2007 Share Napisano 30 Sierpień 2007 Lis - w Gliwicach byłeś jakis inny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 30 Sierpień 2007 Share Napisano 30 Sierpień 2007 Lis - w Gliwicach byłeś jakis inny Wtedy jeszcze chodził do fryzjera regularnie :) Pozatym w Everach nawet Pionier przybrał długe włosy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 30 Sierpień 2007 Share Napisano 30 Sierpień 2007 ttaaddeekk jak tak na Ciebie patrze to jak w ekran uderzyl podobny jestes do Wolverine'a hehe nieprobowales moze kiedys swoich sil w dublerce? :) Party ketchup :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeet Napisano 30 Sierpień 2007 Share Napisano 30 Sierpień 2007 No to też się ujawnię stary piernik zeet :D Dziwna mina bo na wydechu z powodu minimalizowania objętości opony- brzucha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 30 Sierpień 2007 Share Napisano 30 Sierpień 2007 Łoooo chyba najstarszy jesteś na forum :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 30 Sierpień 2007 Share Napisano 30 Sierpień 2007 Łoooo chyba najstarszy jesteś na forum :D Wiek to doświadczenie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 30 Sierpień 2007 Share Napisano 30 Sierpień 2007 Doświadczenie to hemoroidy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 30 Sierpień 2007 Share Napisano 30 Sierpień 2007 Doświadczenie to hemoroidy :) Oraz wrzody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Napisano 30 Sierpień 2007 Share Napisano 30 Sierpień 2007 Prostata tez? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeet Napisano 30 Sierpień 2007 Share Napisano 30 Sierpień 2007 Na szczęście takie doświadczenia mnie nie dotyczą :D,czego i wam życzę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 30 Sierpień 2007 Share Napisano 30 Sierpień 2007 Prostata tez? :) Prostata to nie wiem, bo nie mam, ale wrzody, owszem :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 30 Sierpień 2007 Share Napisano 30 Sierpień 2007 nareszcie ktoś w sile wieku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 30 Sierpień 2007 Share Napisano 30 Sierpień 2007 ttaaddeekk jak tak na Ciebie patrze to jak w ekran uderzyl podobny jestes do Wolverine'a hehe nieprobowales moze kiedys swoich sil w dublerce? :) Party ketchup :P. wolverin to nie jest jedyna osoba na swiecie z bakami :P zeet, wygladasz troche na azjate :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 30 Sierpień 2007 Share Napisano 30 Sierpień 2007 LOL Zeet ostro :) jestem w szoku :D normlanie myslalem, a w sumie nie wiem co myslalem :D ale bylem pewny ze masz 20 moze troszke +20 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 30 Sierpień 2007 Share Napisano 30 Sierpień 2007 RK- 91 kg przy ~2m? Masz idealną figurę! :D zeet- Masz ładną czaszkę, ja bym na twoim miejscu wyzerował włoski, w sumie żaden ból a było by ci do twarzy (no i optycznie minus latka ;) ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 30 Sierpień 2007 Share Napisano 30 Sierpień 2007 LOL Gotham to było zboczenie character artysty ! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeet Napisano 30 Sierpień 2007 Share Napisano 30 Sierpień 2007 KLICEK-LOL Zeet ostro jestem w szoku normlanie myslalem, a w sumie nie wiem co myslalem ale bylem pewny ze masz 20 moze troszke +20 Sorry KLICEK za tą traumę :) Gotham-włosy powoli same mi się zerują :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 30 Sierpień 2007 Share Napisano 30 Sierpień 2007 Prostata to nie wiem, bo nie mam, ale wrzody, owszem :/ Knysha masz prostate, i ja mam i Pixar i.... cale grono moderatorow ma ja tez:) To inaczej gruczol krokowy, a choroba o ktorej mowicie to "przerost prostaty":) Sorry korcilo mnie zeby to napisac zeby Knysha szoku kiedys nie doznal ze jednak ta prostate ma:) Lepiej niech juz teraz wie;) :* ZEET- to ile masz tych krzyzykow na koncie? pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 31 Sierpień 2007 Share Napisano 31 Sierpień 2007 o fak zeet normalny szok:eek::eek: myslalem jak klicek ze ty 20pare lat masz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wielka_Siostra Napisano 31 Sierpień 2007 Share Napisano 31 Sierpień 2007 bo cos w tym jest, jak patrze na avatary i potem na zdjecia ludzi to zazwyczaj jakies podobienstwo jest. Prawdopodobnie wybieramy sobie podswiadomie takie avatary;) pozdr Buahahaha. Coś w tym jest, ale dementuję - nie, nie chodzę z gołymi cyckami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 31 Sierpień 2007 Share Napisano 31 Sierpień 2007 zeet wow chyba doznalem szoku :D jaa myslalem ze masz gdzies z 25 latek :D niezle niezle :D Pozdro ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 31 Sierpień 2007 Share Napisano 31 Sierpień 2007 ale jesteś stary:D żart xD jesteś naszym forumowym dziadkiem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 31 Sierpień 2007 Share Napisano 31 Sierpień 2007 zeet- dziaduszka mroz;) Wielka_Siostra- pokaz zdjecie bo nie wierze;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 31 Sierpień 2007 Share Napisano 31 Sierpień 2007 Buahahaha. Coś w tym jest, ale dementuję - nie, nie chodzę z gołymi cyckami Buuuuu... fatalnie. A ja się już poplułem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 31 Sierpień 2007 Share Napisano 31 Sierpień 2007 RK-nom troche zwala z tym Twoim zwisem;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 31 Sierpień 2007 Share Napisano 31 Sierpień 2007 Zeet co ty nam tu z oponka wyjezdzasz :D mozemy zalazyc watek wzrost / waga a zobaczysz ze wiecej osob sie znajdzie z oponkami. Niewiem co tak mi ostatnio siadlo na czaszke ze porownuje ludzi do aktorow ale (jakby zrobic mala zmianie uczesania) Zeet przypomina mi postac z serialu miami vice Don'a Johnson'a -detektyw James 'Sonny' Crockett. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 31 Sierpień 2007 Share Napisano 31 Sierpień 2007 serwus :) podobieńswo ludzi do ich avatarów ? skąd to wzieliscie ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 31 Sierpień 2007 Share Napisano 31 Sierpień 2007 jak podoba sie wam moj nowy dizajn xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 31 Sierpień 2007 Share Napisano 31 Sierpień 2007 OMG... z początku myslałem ze to jakiś bot:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 31 Sierpień 2007 Share Napisano 31 Sierpień 2007 Hindus (?) cóż Ci się stało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valery Napisano 31 Sierpień 2007 Share Napisano 31 Sierpień 2007 za dużo transformersów się naoglądał i się transformował :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 31 Sierpień 2007 Share Napisano 31 Sierpień 2007 Hindus Ty ostatnio jakis trudny okres przezywasz chyba co? ;) :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 31 Sierpień 2007 Share Napisano 31 Sierpień 2007 takie fajne hindusiątko było, a teraz jakaś małpa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 31 Sierpień 2007 Share Napisano 31 Sierpień 2007 zmieniłeś nazwe na gorszą:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Napisano 1 Wrzesień 2007 Share Napisano 1 Wrzesień 2007 Ja w nocy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 1 Wrzesień 2007 Share Napisano 1 Wrzesień 2007 jak podoba sie wam moj nowy dizajn xD gorzej jest - i jeszcze rozciągnąłeś ramkę tym długim nickiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 1 Wrzesień 2007 Share Napisano 1 Wrzesień 2007 Bana mu za rozciąganie ramki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 1 Wrzesień 2007 Share Napisano 1 Wrzesień 2007 jesteś mieszanką skejta i sprintera;] nie bardzo Ci to wyszło:)) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi