Gość _Kreska_ Napisano 3 Luty 2007 Napisano 3 Luty 2007 witka Biskup skończony, wiele jeszcze mozna zmienić ale mam go juz dosyć wiec tak zostawiam :)
MaGuu Napisano 3 Luty 2007 Napisano 3 Luty 2007 nie ma to tamto, elegancja ! P.S. Pogratulowac pracy Lutego ;)
Gość _Kreska_ Napisano 3 Luty 2007 Napisano 3 Luty 2007 dzieki za komenty, no i za fronta! fajowo ze sie podoba :)
peterr Napisano 3 Luty 2007 Napisano 3 Luty 2007 styl sie bardzo podoba:) i do wykonanie też nie ma sie co czepić ,fajnie bije po oczach:)
Gość Raffaello Napisano 4 Luty 2007 Napisano 4 Luty 2007 nie no kreska swietna robota, gratki za fronta ale przede wszystkim za dobra prace!
MOTHMAN Napisano 4 Luty 2007 Napisano 4 Luty 2007 Robi wrazenie ! Cala scena to 3d, ile bylo post produkcji ? te postacie za biskupem jak z fotki wyciete... ale zupelnie nie ma to znaczenia ! Szacunek :]
Maqs Napisano 4 Luty 2007 Napisano 4 Luty 2007 Bakobrody mi sie nie podobaja, ale nie wiem czemu wiec sie nie liczy ;) Swietna pracka, kongratulejszyn.
Tomek Kosiorek Napisano 4 Luty 2007 Napisano 4 Luty 2007 super! Gicior! ale baczki to troszku odpuściłeś-przyznaj się;)
serratus Napisano 4 Luty 2007 Napisano 4 Luty 2007 No teraz to jest piękniusio :D ! Respekt za czas i energię włożone w tą pracę.
mrkrzysiek Napisano 4 Luty 2007 Napisano 4 Luty 2007 hehe super pracka fajne kolorki podoba mi się :)
Sanderalek Napisano 4 Luty 2007 Napisano 4 Luty 2007 Świetnie ;) Tylko pytanko co to jest to na jego prawym policzku.... ?
jaras Napisano 4 Luty 2007 Napisano 4 Luty 2007 wygląda jak duchowne wcielenie Johna Belushi :) fajna pracka , gratki
pecet Napisano 4 Luty 2007 Napisano 4 Luty 2007 niezłe, takie oryginalne:) tylko ten pot na policzku hehe
MOTHMAN Napisano 4 Luty 2007 Napisano 4 Luty 2007 na policzku to jakas blizna raczej jest... taki biskup z przeszloscia ;] edit: sory nie zauwazylem jest i pot i blizna :] imo skora mogla by byc troszke lepsza.
staszek Napisano 4 Luty 2007 Napisano 4 Luty 2007 super pomysl :) wykonanie extra! bardzo fajna pracka
..:: WIKTOR ::.. Napisano 4 Luty 2007 Napisano 4 Luty 2007 Mogles zrobic tak zeby w okularach odbijal sie jakis napis zakonczony $$$$$$ :D Ogolnie praca super extra fajna - GRATULUJE!!
Hynol Napisano 4 Luty 2007 Napisano 4 Luty 2007 Hehehe - bardzo fajnie :). Wszystko jest jak najbardziej ok i bardzo mi się podoba. Gdybym musiał jakąś uwagę wyrazić, to tylko zbyt gładka broda/szyja. Czegoś mi tam brakuje po prostu....
Gość _Kreska_ Napisano 5 Luty 2007 Napisano 5 Luty 2007 dzieki za wszystkie komentarze:) co do uwag to tak: skóra mogła by być lepsza, fakt , baczków wcale nie odpuszczałem, no cóż wyszły jak wyszły chociaz prób z nimi zrobiłem sporo. To na policzku to miałbyć pot nie bliza :) a co do making of hmmm, jakby jeszcze pare osób chciało to czemu nie :) tylko czy ta praca na to zasługuje ??
madman1987 Napisano 5 Luty 2007 Napisano 5 Luty 2007 na pewno zasluguje hcociazby ze wzgledu na swietne tlo i przedewszystkim pomysl :) jak dla mnie to on tu rzadzi :D gratzy
dzudzu Napisano 5 Luty 2007 Napisano 5 Luty 2007 A ja nie rozumiem co ten biskup robi w vegas i dlaczego akurat biskup? Wbrew pozorom nie jest to bardzo sprawa błaha.
JunioR Napisano 5 Luty 2007 Napisano 5 Luty 2007 hehe fajna pracka, ja ją odbieram pozytywnie ;D pozdrawiam!
tutomash Napisano 5 Luty 2007 Napisano 5 Luty 2007 Bardzo fajna praca, kojarzy mi sie z rydzykiem, ....te ozdoby na jego "czapce" to wykonales tex w photoshopie?? i sie odbija w jego okularach chodzi mi co tam jest napisane bo mam kilka wersji "PICK YOU MONEY" ??
Gość _Kreska_ Napisano 5 Luty 2007 Napisano 5 Luty 2007 thx za komentarze ozdoby na czapce to tekstura, a na oksach napisane jest: Pick your numbers :)
chveti Napisano 5 Luty 2007 Napisano 5 Luty 2007 A ja nie rozumiem co ten biskup robi w vegas i dlaczego akurat biskup? Wbrew pozorom nie jest to bardzo sprawa błaha. I tak wszyscy pójdziemy do piekła :] A czemu biskup? Nie wiem jaki zamysł autora jest ale pomysł ewoluował z kościoła do Las Vegas - praca z lekką kontrowersją i dawką prawdy ($) :) Pozdrawiam.
Gość _Kreska_ Napisano 5 Luty 2007 Napisano 5 Luty 2007 I tak wszyscy pójdziemy do piekła :] taaa, ja za biskupa a Ty za pomysł z kasynem :D
tutomash Napisano 5 Luty 2007 Napisano 5 Luty 2007 a my wszyscy ze na to pozwolilismy i nic z tym nie robimy ale kazdy jest przeciez tylko czlowiekiem, niech chlopak sie wyszaleje..
Pawelkos Napisano 6 Luty 2007 Napisano 6 Luty 2007 Super pomysl i super wykonanie, co do tego potu do pisalem juz w wipe ze kojarzy sie on raczej z blizna niz z potem, no ale wyszlo jak wyszlo i niczego to pracy nie ujmuje. Nurtuje mnie jedno pytanie: skad wziales tekstury na te szmaty co ma na sobie ? ;> bo sa one dosc dokladne. Gratuluje fronta i pracy
Ania Napisano 6 Luty 2007 Napisano 6 Luty 2007 świetny biskup. bardzo fajnie wyszła tkanina szalu i czapki. wszystko ze sobą ładnie gra. gratulacje. pot średnio wyszedł bo w złą stronę płynie, ale to szczegół, gdyby inni nie zwrócili uwagi to bym nie widziała.
adriansan Napisano 6 Luty 2007 Napisano 6 Luty 2007 zostały obrazone moje uczucia religijne, moderator powinien zdjać pracę z forum
lolipop Napisano 7 Luty 2007 Napisano 7 Luty 2007 swietne kolory i klimat.wymiatasz! ps.to jest forum dla artystow i rzemieślnikow a nie ludzi wiary;)
Yaro16 Napisano 7 Luty 2007 Napisano 7 Luty 2007 Po pierwsze świetny klimat. Po drugie bardzo dobre wykonanie. Nic się czepiać nie mogę. Pozdro
legolas Napisano 12 Luty 2007 Napisano 12 Luty 2007 Dobra, mówcie, bo jestem zaciekawiony, czy ten biskup ma specjalnie drugą cześć stuły w odbiciu lustranym, czy to wypadek przy pracy, który zauważyłem tylko ja?
cta Napisano 13 Luty 2007 Napisano 13 Luty 2007 ale czy to źle, że biskup człowiek schludny ładnie równo sobie z dwóch stron tą stułę ułożył? :> równie dobrze mogłeś sie przyczepić uszu :P
Innos Napisano 13 Luty 2007 Napisano 13 Luty 2007 Do avatara z nim i do złotej galerji ale to już! Myślałeś o making of? Nie żartuje! Pikne.
duck Napisano 13 Luty 2007 Napisano 13 Luty 2007 to wygląda troche tak, jakby trzymał aparat w rękach i sam sobie fote strzelał :D najs!
legolas Napisano 13 Luty 2007 Napisano 13 Luty 2007 raczej chodzi mi o to, że nałożona tekstura na stule, odbija się lustranie :P na jednym ramieniu pisze "SHI" a na drugim "IHS". Więcej pytań nie mam, praca jest i tak ekstremalna
Gość _Kreska_ Napisano 8 Styczeń 2008 Napisano 8 Styczeń 2008 jak kotoś jeszcze ma ochote zapraszam do pobrania małego makingofa z produkcji. Troche późno ale zawsze ;P http://www.kwolek.org/bishopmaking.pdf
Rekomendowane odpowiedzi