Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Gość _Kreska_
Napisano

Kreska_bishop.jpg

witka

Biskup skończony, wiele jeszcze mozna zmienić ale mam go juz dosyć wiec tak zostawiam :)

• Odpowiedzi 52
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Gość _Kreska_
Napisano

dzieki za komenty, no i za fronta! fajowo ze sie podoba :)

Gość Raffaello
Napisano

nie no kreska swietna robota,

gratki za fronta ale przede wszystkim za dobra prace!

Napisano

Robi wrazenie !

Cala scena to 3d, ile bylo post produkcji ? te postacie za biskupem jak z fotki wyciete... ale zupelnie nie ma to znaczenia !

Szacunek :]

Napisano

na policzku to jakas blizna raczej jest... taki biskup z przeszloscia ;]

edit: sory nie zauwazylem jest i pot i blizna :]

imo skora mogla by byc troszke lepsza.

Napisano

Hehehe - bardzo fajnie :). Wszystko jest jak najbardziej ok i bardzo mi się podoba.

Gdybym musiał jakąś uwagę wyrazić, to tylko zbyt gładka broda/szyja. Czegoś mi tam brakuje po prostu....

Gość _Kreska_
Napisano

dzieki za wszystkie komentarze:)

co do uwag to tak: skóra mogła by być lepsza, fakt , baczków wcale nie odpuszczałem, no cóż wyszły jak wyszły chociaz prób z nimi zrobiłem sporo. To na policzku to miałbyć pot nie bliza :)

a co do making of hmmm, jakby jeszcze pare osób chciało to czemu nie :) tylko czy ta praca na to zasługuje ??

Napisano

Bardzo fajna praca, kojarzy mi sie z rydzykiem, ....te ozdoby na jego "czapce" to wykonales tex w photoshopie?? i sie odbija w jego okularach chodzi mi co tam jest napisane bo mam kilka wersji "PICK YOU MONEY" ??

Gość _Kreska_
Napisano

thx za komentarze

ozdoby na czapce to tekstura, a na oksach napisane jest: Pick your numbers :)

Napisano
A ja nie rozumiem co ten biskup robi w vegas i dlaczego akurat biskup? Wbrew pozorom nie jest to bardzo sprawa błaha.

I tak wszyscy pójdziemy do piekła :]

A czemu biskup? Nie wiem jaki zamysł autora jest ale pomysł ewoluował z kościoła do Las Vegas - praca z lekką kontrowersją i dawką prawdy ($) :)

Pozdrawiam.

Gość _Kreska_
Napisano
I tak wszyscy pójdziemy do piekła :]

taaa, ja za biskupa a Ty za pomysł z kasynem :D

Napisano

Super pomysl i super wykonanie, co do tego potu do pisalem juz w wipe ze kojarzy sie on raczej z blizna niz z potem, no ale wyszlo jak wyszlo i niczego to pracy nie ujmuje. Nurtuje mnie jedno pytanie: skad wziales tekstury na te szmaty co ma na sobie ? ;> bo sa one dosc dokladne. Gratuluje fronta i pracy

Napisano

świetny biskup.

bardzo fajnie wyszła tkanina szalu i czapki.

wszystko ze sobą ładnie gra.

gratulacje.

pot średnio wyszedł bo w złą stronę płynie, ale to szczegół, gdyby inni nie zwrócili uwagi to bym nie widziała.

Napisano

Dobra, mówcie, bo jestem zaciekawiony, czy ten biskup ma specjalnie drugą cześć stuły w odbiciu lustranym, czy to wypadek przy pracy, który zauważyłem tylko ja?

Napisano

ale czy to źle, że biskup człowiek schludny ładnie równo sobie z dwóch stron tą stułę ułożył? :>

równie dobrze mogłeś sie przyczepić uszu :P

Napisano

raczej chodzi mi o to, że nałożona tekstura na stule, odbija się lustranie :P

na jednym ramieniu pisze "SHI" a na drugim "IHS".

Więcej pytań nie mam, praca jest i tak ekstremalna

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności