Gość spokojny Napisano 21 Marzec 2007 Napisano 21 Marzec 2007 hyyyyy.... nie wiem dlaczego bardziej przypomina mi to pracę 2d niż 3d... Chociaż trawka i kwiaty na 1 planie niczego sobie.
ndru_w Napisano 21 Marzec 2007 Napisano 21 Marzec 2007 Hmmm w sumie wszystko zostało już wytknięte, doradzone więc z mojej strony pytanie... gdzie kotek? :D Kiedyś było takie coś jak "Gdzie jest Wally" i byłem w tym dobry, a tu przestudiowałem całość i go nie znalazłem ;( :D Pozdro
peterr Napisano 22 Marzec 2007 Napisano 22 Marzec 2007 master wszystko cacy,będziesz robił jakiś mejkof po bitwie? przydłoby sie dowiedzieć jak robić takie fajne tereny:D yoo
mMm_projekt Napisano 22 Marzec 2007 Napisano 22 Marzec 2007 jakie wszystkie rzeczy zostały wytknięte? a drogi to gdzie są? I jak to mówią: Kiedy wszyscy mówią, że coś jest niemożliwe to znajdzie się ktoś kto tego nie wie i tego dokona :D Master tak trzymać!
3grosze Napisano 22 Marzec 2007 Napisano 22 Marzec 2007 no tego, umieściłeś całe miasteczko w sadzie owocowym a to nie jest kul nie ma dróg, zniszczeń z użytkowania skrawka gruntu to się tyczy w sumie pierwszego punktu też, ale nie ma nigdzie lasu domki jak z jakiegoś wielkiego miasta a nie z Dojków Małych ani jednego ranczo nie ma no i przesmerfione mieszkać tak blisko kościoła :]
VIZjoner Napisano 23 Marzec 2007 Napisano 23 Marzec 2007 Wreszcie widze ze dołączyłeś się do akcji " Uwlnij krowy z reklamy Milki" :) Trochę głupio , może jakieś zwierzątka ;)
Predator Napisano 23 Marzec 2007 Napisano 23 Marzec 2007 Ajjj panie majster rozowa sila dziala ! Jest swietnie jak do tej pory :).
Master Kiełbaster Napisano 23 Marzec 2007 Autor Napisano 23 Marzec 2007 zrobi się :P ahahaha :D piknie piknie, ale trawa wydaje sie chyba za duza, albo te gory za blisko.. aaa niewiem, pracuj dalej :p btw. 17JPG 1600 x 1200 tapet z takimi widokami Łoł men! :****** buzi buzi buzi :***
..:: WIKTOR ::.. Napisano 23 Marzec 2007 Napisano 23 Marzec 2007 Jak wioska w "The Settlers" ;P Te dzrzewa mi cos nie "siadaja" na oczy... Nie wiem czemu - zalatuja sztucznoscia... :/ A to to na srodku to kosciol?? No tak.. jak zwykle kler ponad wszystkimi... najwyszy/najwiekszy/najbogatszy budynek we wsi... Pracuj pracuj bo ciekawe to jest :) A stoki narciarskie to gdzie beda.??? ;P No i te drogi trzeba zrobic...
chudy Napisano 23 Marzec 2007 Napisano 23 Marzec 2007 Master a co sie stało z kotkiem? :P bardzo ładne to masz
Master Kiełbaster Napisano 23 Marzec 2007 Autor Napisano 23 Marzec 2007 Kotek był nieregulaminowy i Leru mi go pogonił :( Póki co takie o: (jutro bedzie leppiej)
Levus Napisano 23 Marzec 2007 Napisano 23 Marzec 2007 Jak dla mnie super robota! Aczkolwiek wersja jaśniejsza była fajniejsza.
Master Kiełbaster Napisano 23 Marzec 2007 Autor Napisano 23 Marzec 2007 tu mi sie nie chciało autolevelować w szopie :P
Fidiasz Napisano 24 Marzec 2007 Napisano 24 Marzec 2007 cos mi ta trawa na drugm planie nie pasi :/ jakas za duza ale praca prezentuje sie super... i jeszcze moze na pierwszym planie jakies inne kwiatki tez dasz bo chyba w gorach nie rosna ytylko takie zolte :p
voyager Napisano 1 Kwiecień 2007 Napisano 1 Kwiecień 2007 No ładnie, ładnie. Aż przymrużyłem oczy jak zobaczyłem ten fshót słońca. To sie nazywa siła autosugestii. Krówki będą? Bo coś pusto na pierwszym planie Jest jedno ale. Coś obiektyw tani kupiłeś i aberracją po całości zajeżdża, przez co obraz traci na szczegółach. Nie wiem po co to pchać na siłe
Owen Napisano 1 Kwiecień 2007 Napisano 1 Kwiecień 2007 dużo lepszy klimat teraz, żywiej to wszystko wygląda, ale brakuje mi troche tego świecącego śniegu na górach ;)
Master Kiełbaster Napisano 1 Kwiecień 2007 Autor Napisano 1 Kwiecień 2007 w rulolinie zjawił się vray... krówka jakaś się chyba pojawi
Morbid Karbid Napisano 1 Kwiecień 2007 Napisano 1 Kwiecień 2007 ekstra. Tylko te drzewka z tyłu wyglądają jakby były obrośnięte futrem a nie liśćmi.
peterr Napisano 1 Kwiecień 2007 Napisano 1 Kwiecień 2007 mi sie poprzednie bardziej podobały:D teraz te drzewka na środku 2 planu są jakoś dziwnie oświetlone;P joł:P
mMm_projekt Napisano 1 Kwiecień 2007 Napisano 1 Kwiecień 2007 a tam marudzicie ;P mi się właśnie wydaje, że śnieg i drzewa wyglądają jak trzeba (choć za nic nie mogę sobie przypomnieć jak podobny las u mnie na wsi wygląda ;) )
mMm_projekt Napisano 2 Kwiecień 2007 Napisano 2 Kwiecień 2007 Dobra już sobie przypomniałem ;) drzewa są oświetlone dobrze ale te między górami za jasno a poza tym cienie za czarne i jakieś wielgachne to słońce w Szwajcarii mają :) - to tak czepiając się ;)
tadzio Napisano 2 Kwiecień 2007 Napisano 2 Kwiecień 2007 sam nie wiem co o tym myslec. niby ladne, ale jakies takie "niekonkretne".... pozdr.
makak Napisano 2 Kwiecień 2007 Napisano 2 Kwiecień 2007 No właśnie. W poprzednich bitwach miałeś pokręcone pomysły jak Chuck, albo rolnik ze sztabą. Liczyłem na jakiś odjechany pomysł, a tu senne miasteczko ;) pozdrawiam.
Kedzior Napisano 3 Kwiecień 2007 Napisano 3 Kwiecień 2007 Pierwsze wrażenie świetne, ale szybko przychodzi drugie a w nim....modele domków, które ewidentnie wyglądają na miniaturowe modele/makieta i odstają od reszty obrazka. Pozdrawiam :)
BLADE Napisano 3 Kwiecień 2007 Napisano 3 Kwiecień 2007 wygląda ładnie. jak już przedmówcy wspomnieli.. krzaczki nieteges... i patrząc na ostatni render.. troche w nim zatraciłes ide bitwy czyli że małe jets piekne... miasteczko gubi sie w obrazku wśród gór. jak mniemam t owe miasteczko jest hmm punktem centralnym i na nim powinno sie skupiać owe piękno. wiec jakoś musisz popracować na wyeksponowaniem go. ogólnie praca mi sie bardzo podoba, ciekawy klimat. powodzenia życze.
Master Kiełbaster Napisano 4 Kwiecień 2007 Autor Napisano 4 Kwiecień 2007 skala dżef się nie zeszła :( a właściwie rozeszła. nad kompozycją będę myślał ale wątpię bym coś wymyślał :P
peterr Napisano 4 Kwiecień 2007 Napisano 4 Kwiecień 2007 mi sie właśnie to bardziej podoba..światło takie troche tajemnicze:D nadaje realizmu i mroczności [haha moje klimaty :P] a serio to nie wiem jaki efekt chcesz uzyskać:) drzewka wyglądają fajnie ,poza tym po prawej od miasta..im to sie skala nie zejszła:) pozdrawiam różowy;)
Orangegraphics Napisano 4 Kwiecień 2007 Napisano 4 Kwiecień 2007 Brakuje ci w pracy jakiegoś motywu, to wygląda jak dobre 2 plan, ale takie że jakbyś zpaomniał o pierwszym... takie bez wyrazu...
Fidiasz Napisano 5 Kwiecień 2007 Napisano 5 Kwiecień 2007 no drzew za duze ;/ ale swiatlo extra tylko: -szkoda ze szczegolow gor nie widac -pusto na drugim planie -na pierwszym bedzie ta krowa ?? -a moze jakis wedrowiec na pierwszym planie...
Zaknafein Napisano 6 Kwiecień 2007 Napisano 6 Kwiecień 2007 Witam, No wygląda naprawdę, oświetlenie super, trawa nice i w tle miasteczko... tylko z przodu trochę pusto, ale jak dasz krowę będzie cool :) pozdr
mrkrzysiek Napisano 6 Kwiecień 2007 Napisano 6 Kwiecień 2007 widoczek całkiem fajny krówka super co to będzie milka no i drzewka faktycznie za duże ale powodzenia ;)
piksar Napisano 6 Kwiecień 2007 Napisano 6 Kwiecień 2007 jak patrze co potraficie panie kolego to zastanawiam się: "i co ja robie tu uu...." ślicznie
RK Napisano 7 Kwiecień 2007 Napisano 7 Kwiecień 2007 IMO z atmosferą coś siadło- słońce w zenicie, niczym nie przysłonięte a rzuca takie promienie jak zza chmur. Co do "ożywienia"- może posadź dwójkę dzieci (albo kota) plecami do widza na krawędzi trawy ? Będą "wciągać" w kadr. 1
jaras Napisano 7 Kwiecień 2007 Napisano 7 Kwiecień 2007 RK dobrze prawi z tymi dziećmi - mam taką wizję : dziewczynka siedzi i w zamyśleniu patrzy w kierunku miasta a chłopczyk też niby patrzy w tym kierunku ale za jej plecami próbuje ją połaskotać trawką po szyi
Gość spokojny Napisano 7 Kwiecień 2007 Napisano 7 Kwiecień 2007 Z taką pracą konkursu nie wygrasz (chociaż mogę się mylić). Nie będę więc Ci cukierkował bo nie w tym rzecz. Może umieść koło płotku jakiegoś typowego mieszkńca tej wioski maszerującego do swego domu. Sam nie wiem, ale póki co wydaje mi się ta scenka pusta pod względem klimatu... coś jej brakuje sam nie wiem czego. Chyba po prostu nie mam jaj, a święta za pasem ;)
Rekomendowane odpowiedzi