Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 10,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

rozmowy o ekonomii z prostytutka

edit: dawno nie widzialem tak fajnej sceny walki jak ta na klatce schodowej. Wyglada komicznie, bo to tylko babeczka i nie potrafi tak uderzyc, ale i tak milion razy lepsze niz krotkie ujecia bez sensu (maja swoja nazwe w Hollywood).

Napisano
(...)dawno nie widzialem tak fajnej sceny walki jak ta na klatce schodowej. Wyglada komicznie, bo to tylko babeczka i nie potrafi tak uderzyc, ale i tak milion razy lepsze niz krotkie ujecia bez sensu (maja swoja nazwe w Hollywood).

A więc mówisz, że nie przepadasz za cięciami w scenach walki...

Tutaj można przeczytać kilka interesujących ciekawostek odnośnie kręcenia tej sceny: https://videosift.com/video/Tony-Jaa-staircase-scene-Longest-unedited-fight-sequence

Jeśli lubisz takie kino to bardzo polecam filmy z Tonym Jaa (The Protector, Ong-bak), to ewidentnie daleki kuzyn Jackiego Chana jeśli weźmiemy pod uwagę to co czasem odwala przed kamerami, tyle, że o wiele bardziej brutalny ;)

Napisano

Michalo, poziom zaciśniętych pośladów u aktorów na pewno rósł proporcjonalnie do czasu sceny, pod koniec to już pewnie był over 9000, skoro wiedzieli, że jeśli coś spartolą to wszystko trzeba będzie ustawiać i kręcić od nowa, dlatego ja się nie dziwię, że momentami wygląda to jak walka turowa ;)

Napisano

Dwa miesiące ćwiczeń ale efekt piorunujący. Aż żonie pokazałem, a ona na to: "nie lubię takich filmów" hehe. To mi przypomina, że niezłe z nas tutaj maniaki i mało kto kuma to czym my się jaramy.

Napisano

Lubię ten kanał, fajnie koleś prawi :)

Polecam jego analizę Stranger Things -

Od czasu obejrzenia tego, zwracam bardziej uwagę jak kolory grają z tym co się dzieję na ekranie.

Napisano
Dwa miesiące ćwiczeń ale efekt piorunujący. Aż żonie pokazałem, a ona na to: "nie lubię takich filmów" hehe. To mi przypomina, że niezłe z nas tutaj maniaki i mało kto kuma to czym my się jaramy.

scenka dobra no ale sorry nic nie przebije tej

podobno trenowali 2 lata dla tej sceny

Napisano
scenka dobra no ale sorry nic nie przebije tej

podobno trenowali 2 lata dla tej sceny

O stary, chylę czoła, zastanawiam się jak oni się mieszczą w swoich domach z tymi wszystkimi oscarami za tę scenę.

Napisano

szukam pisoenki . wiem ze jest bardzo stana i spiewał jakisgościu z takąjakąśchrypką słowaszły jakoś tak ' oi oi kaman nenamiko seksofirylaj ' nie pametam dalej xxd

Napisano

dla fanow serialu Silicon Valley, prawdziwa perelka z 2016 z alei ze startupami. Prawdziwe!

jak time tag nie dziala, to macie: t=1h42m25s

[video=youtube_share;Upvti_UUyVY]

Napisano
dla fanow serialu Silicon Valley, prawdziwa perelka z 2016 z alei ze startupami. Prawdziwe!

jak time tag nie dziala, to macie: t=1h42m25s

[video=youtube_share;Upvti_UUyVY]

Hmmm, pomoz swojemu psu osiagnac marzenia...

DoDogsDream1.png

Ich strona juz padla?

Napisano

mindblow. kolorowy animowany papier.

[video=youtube;9aEYT79-vuo]

p.s. koles ma fajne rzeczy z targow jeszcze, warte rzucenia okiem

Napisano

musze mamie powiedziec, ze moze na emeryturze zostac AI developerem.

p.s. to bylaby ironia losu gdyby najszybciej znikającym zawodem był wlasnie AI developer.

Napisano

Tia... to będzie super popularne wśród kobiet. Szykuje się nowy trend w kobiecych fryzurach. Pewnie kobitki będą to uwielbiać, mniej więcej tak jak zakładanie kasku motocyklowego :P

Napisano

jakis czas temu w jednym watku wspominalem, ze coraz lepiej kontrolujemy ludzkie reakcje np. na obraz w zwiastunach.

dla niedowiarkow, przyklad jak sie poszerza wiedze z tej dziedziny:

[video=youtube;qYTT-0A8QIE]

Napisano

wybitna reklama/pokaz. Jestem fanem robotow Kuka. Audi jak audi ;)

anyway, prawdziwa historia. Znalazlem hotel w Amsterdamie, 4gwiazdki, sniadanie, basen, centrum miasta. Ale pozniej sobie pomyslalem, ze nie jestem frajer. Za tyle mam dwa namioty na airbnb:

https://jpst.it/11Vg7