tweety Napisano 19 Czerwiec 2007 Share Napisano 19 Czerwiec 2007 nieźle wygląda. skoro zrobiłeś mu pępek to znaczy, że jest ssakiem. a więc brakuje mu sutków ;) tak poza tym mógłbyś jeszcze oddzielić paznokcie od skóry (kilka fałd na brzegu paznokcia i obniżenie o kilka pikseli paznokci) i będzie ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 19 Czerwiec 2007 Share Napisano 19 Czerwiec 2007 super super :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 19 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 19 Czerwiec 2007 Dzięki za komentarze. To chyba będzie ostateczna wersja modelu, trochę za długo nad nim siedzę. Myślałem żeby to poteksturować i upozować, zobaczymy co wyjdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz90 Napisano 19 Czerwiec 2007 Share Napisano 19 Czerwiec 2007 Napiszę coś jak przyniosę swoją szczenkę z parteru ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gomez Napisano 19 Czerwiec 2007 Share Napisano 19 Czerwiec 2007 Zajefajnie. (nie czepiam sie lol) Nie teksturuj bo bedzie za dobrze ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ultek Napisano 19 Czerwiec 2007 Share Napisano 19 Czerwiec 2007 ja pierdziele... ide sie pozbierac z podlogi. miodzik! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 19 Czerwiec 2007 Share Napisano 19 Czerwiec 2007 Kuba masadakratorsko ! rzeznik jestes piekna robota dziekujemy ze brylanciki dla oczu ! gratulacje pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 21 Czerwiec 2007 Share Napisano 21 Czerwiec 2007 serwus :) wypasiony ! :) mogłby pracować przy odzyskiwaniu naleznośći :D pozdrawiam i zycze powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 21 Czerwiec 2007 Share Napisano 21 Czerwiec 2007 achy i ochy po raz enty takze i ode mnie;) bardzo podoba mi sie jego geba, ma charakterystyczny wyraz, i to "cos". pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 22 Czerwiec 2007 Share Napisano 22 Czerwiec 2007 Cacy modelik....tylko ta "wadzajna" w miejscu gdzie jeden powinien mieć głowe a drugi nogi mi nie lezy jakos ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RENUAL Napisano 22 Czerwiec 2007 Share Napisano 22 Czerwiec 2007 dla mnie bomba,najmilsza twoja pracka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 25 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 25 Czerwiec 2007 Mała zabawa i sprawdzenie Zb. Może go dokończę jak mi siły starczy do tych łap :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 25 Czerwiec 2007 Share Napisano 25 Czerwiec 2007 swietny model !! ale dlonie paskudne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 25 Czerwiec 2007 Share Napisano 25 Czerwiec 2007 super wygląda, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 25 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 25 Czerwiec 2007 Thnx No podejdę do nich jak troszkę odpocznę, bo strasznie mnie zmuliło robienie ich. Zresztą wyglądają na takie wymęczone :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAINbringer Napisano 25 Czerwiec 2007 Share Napisano 25 Czerwiec 2007 Super Wacek ;) Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makak Napisano 25 Czerwiec 2007 Share Napisano 25 Czerwiec 2007 Całe szczęście, że nie dożyje starości [raczej] ;) Fajna (obrzydliwa) pracka. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 25 Czerwiec 2007 Share Napisano 25 Czerwiec 2007 Ekstra. Nic więcej chyba nie wymyślę. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Innos Napisano 25 Czerwiec 2007 Share Napisano 25 Czerwiec 2007 Pikne (nie wacek a praca) :D Fronta mu za karę!!! po raz drugi :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 25 Czerwiec 2007 Share Napisano 25 Czerwiec 2007 Fajniusi :) hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegerz Napisano 25 Czerwiec 2007 Share Napisano 25 Czerwiec 2007 heheh _kuba_ pamietam jak zakladales pierwsze wątki i jak szedles uczac sie coraz wiecej o organice . teraz twoje prace to bajka modele sa na swiatowym poziome gratuluje ci zapalu i umiejetnosci powinienes to wykorzystac pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 25 Czerwiec 2007 Share Napisano 25 Czerwiec 2007 Super Wacek ;) Pzdr. ...ale nie chcialbym miec takiego;) (choc to chyba juz tylko kwestia czasu, i nikogo to nie ominie;P ) gieneralnie super modelik suszonej sliwki:) weri najs;) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 25 Czerwiec 2007 Share Napisano 25 Czerwiec 2007 piekna robota ! dajesz ostro z kazdym modelem pozdrawiam !:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 25 Czerwiec 2007 Share Napisano 25 Czerwiec 2007 świetny model! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 26 Czerwiec 2007 Share Napisano 26 Czerwiec 2007 Modelik śliczny- wreszcie jakiś niedopakowany hero. Daj mu hełm wikinga i wielgaśny topór- będzie uroczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nue Napisano 26 Czerwiec 2007 Share Napisano 26 Czerwiec 2007 fajny wacek podoba mi się ;) coś czuje, że modelowanie powinienem zacząć od wacka, a nie od głowy ;P a propo świetny staruszek, tylko się zastanawiam ile przyjemności jest w modelowaniu takiego obwisłego pana tudzież obwisłej panii... fe ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 26 Czerwiec 2007 Share Napisano 26 Czerwiec 2007 widze że się przekonałeś do zbrusha :) kapitalny model nic tylko pozazdrościć i takie pytanko, jakimi brushami robiłeś obwisłości?? std + pinch ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 26 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 26 Czerwiec 2007 Thanx all. Głównie używałem std i tweak (move), pinch sporadycznie. Mi modelowanie zawsze sprawia dużo przyjemności niezależnie co bym robił. RK cały czas po głowie chodzi mi upozowanie go, myślałem nad jakąś poza ale bez toporków, topór to miał być do poprzedniego, choć kto wie może zrobię coś takiego i jemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BigBen Napisano 26 Czerwiec 2007 Share Napisano 26 Czerwiec 2007 Super praca. Tylko nie mów że miałeś referki takiego pana ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 26 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 26 Czerwiec 2007 http://medicine.ucsd.edu/clinicalmed/Joints2.html tylko uwaga bo niektóre są hard :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 26 Czerwiec 2007 Share Napisano 26 Czerwiec 2007 Mam prosbe moglbys wrzucic prtscr siatki base mesha? (Chyba hardcorowo nie jechales od podstaw w ztce?:P) :) dzieki z gory. Pozatym bardzo przyjemnie oglada sie takie modele :D chcialo by sie powiedziec dawaj wiecej i wiecej :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr Pank Napisano 26 Czerwiec 2007 Share Napisano 26 Czerwiec 2007 bardzo zacne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 26 Czerwiec 2007 Share Napisano 26 Czerwiec 2007 fajowo wychodzi, wacek najśmieszniejszy:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 26 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 26 Czerwiec 2007 basemesh dziadzia: Jak ktoś chce, to może base mesh'a sobie ściągnąć i się pobawić. http://rapidshare.com/files/39466690/dziadek_base1.obj.html A, ja zamiast sie uczyć to dalej sculptuję. idę coś przeczytam może pomoże :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 27 Czerwiec 2007 Share Napisano 27 Czerwiec 2007 dzieki Kuba za udstepnienie siatki i base'a mesha. Jak bedziesz sie nudzic i skonczysz tego starszego pana zrob z niego druga wersje zombi w srednim stanie rozkladu mysle ze w twoim wydaniu wyszedl by genialnie ! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joint Napisano 27 Czerwiec 2007 Share Napisano 27 Czerwiec 2007 o ja tez dzieki za mesha ;> Tez sie pobawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carlosss Napisano 27 Czerwiec 2007 Share Napisano 27 Czerwiec 2007 pięknie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 27 Czerwiec 2007 Share Napisano 27 Czerwiec 2007 serwus :) bardzo fajne :) ! pozdrawiam i zycze powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciechu Napisano 28 Czerwiec 2007 Share Napisano 28 Czerwiec 2007 Lol niezłe modele - szczególnie dziadzio. Jeśli chodzi o ten pierwszy model (ten z rogami) to podoba mi się muskulatura. Nie podobają mi się tylko usta tego stwora. Ale ogólnie to widać że sie znasz na rzeczy i talenta dużego posiadasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 28 Czerwiec 2007 Share Napisano 28 Czerwiec 2007 wlasnie nigdy sie ciebie nie pytalem jak robisz baze to z czego z plane czy z boxa ?(chodzi o cale cialo) :) i ile ci zajmuje zrobienie bazy (cale cialo) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 28 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 28 Czerwiec 2007 wlasnie nigdy sie ciebie nie pytalem jak robisz baze to z czego z plane czy z boxa ?(chodzi o cale cialo) :) i ile ci zajmuje zrobienie bazy (cale cialo) ? Ta akurat krótko, bo połączyłem 2 bazy z tweak'a. Byłem w środku sesji i nie chciało mi sie zbytnio myśleć o bazach itd, wiec poszedłem po najmniejszej linii oporu z ta baza. Do pierwszego stworka robiłem dosyć długo bazę, ze 3h, i box modeling to był. Dawno już nie bawiłem się f2f. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 28 Czerwiec 2007 Share Napisano 28 Czerwiec 2007 te poziome fałdki na kolanach dziadka wyglądają dziwnie, na piętach to samo a tak to świetny model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 28 Czerwiec 2007 Share Napisano 28 Czerwiec 2007 Jesteś master _kuba_! (śmieszną dupkę ma ten dziadek:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 28 Czerwiec 2007 Share Napisano 28 Czerwiec 2007 Super, tylko czworglowy uda i cale nogi wygladaja dziwniej. Wyglada, jakby mial przyszyte nogawki do miednicy, albo w ogole mial zalozony za luzny kostium ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 2 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 2 Lipiec 2007 Dzięki za wszystkie uwagi. Specjalnie dla nielota wrzucam taki renderek. ostateczna wersja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 2 Lipiec 2007 Share Napisano 2 Lipiec 2007 Wyglada symatycznie a tak powaznie robi wielkie wrazenie :) az sie prosi zebys zrobil zniego zombiaka !!!:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CG_Adam_Dedyk Napisano 2 Lipiec 2007 Share Napisano 2 Lipiec 2007 Kuba a ty pracujesz gdzieś jako modeler?? Bo jak nie to się cholernie marnujesz!! P.S. Robiłeś kiedyś cały model w zbrush-u bez tworzenia najpierw base chodzi mi o używanie zspheres?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUPER_OkO Napisano 3 Lipiec 2007 Share Napisano 3 Lipiec 2007 zajebomba.. o teraz zauwazylem czekolade na brzuszku hmmm.. troche dziwne ale cala postac wymiata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 3 Lipiec 2007 Share Napisano 3 Lipiec 2007 mm :) zarąbisty ale jedyne co tutaj boli to stopy :) zawsze masz z nimi cos nie tak... pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciechu Napisano 3 Lipiec 2007 Share Napisano 3 Lipiec 2007 Tak model jest bardzo dobry, fajne zmarszczki. Co do stóp - nie zauważył bym gdyby nie wizz - jest takie dziwne załamanie, wgłębienie na krawędzi między piętą a małym palcem. Tak po za tym to bardzo super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi