Napisano 11 Czerwiec 200717 l za Radio Maryja ;) Później DruG zamknął się w sobie i powracał w wyjątkowych tylko sytuacjach ;]
Napisano 11 Czerwiec 200717 l Chyba sie wkurzyles na propozycje zbanowania ciebie (i mnie tez zreszta) i postanowiles zbanowac sie sam:) juz nie pamietam dokladnie:D
Napisano 11 Czerwiec 200717 l Zabrzmi strasznie patetycznie...ale dzięki max3d.pl studiuje arch :D Zaczęło się od tego, że bawiłem sie 3d, trafiając na max3d.pl spodobały mi sie wizki, po zrobieniu pierwszej coraz szerzej zacząłem interesować się tematem - stricte arch wnętrz. Później się rozwinęło i zakochałem się w arch no i oto jestem :) I pomyśleć ze wszystko przez kumpla - "Ty patrz jakie forum znalazłem, ale tu jest dużo rzeczy o 3ds maxie"
Napisano 11 Czerwiec 200717 l Może tak aby zbędnie nie offtopować... Dla mnie forum to długa lista świetnych osób które dzięki bytowaniu tutaj poznałem. W między czasie Adek dał mi szansę na wprowadzanie szeregu zmian i nowinek na forum według własnej wizji... Co chyba nie wypadło źle zważywszy że większość nadal stoi. Hmmm, w sumie to jedną z największych plusów serwisu jest właśnie osoba administratora- zawsze otwarty na wszelkie propozycje i szczerą inicjatywę- nasz Adek :). dr Ug- Eeeeee nie pamiętam ;), o dowody było by trudno więc będzie trzeba to jakoś wyprostować przy bro... A tak btw. tak z 3 lata temu sam siebie byś zbanował za pisanie pod wieloma nickami narwańcu jeden :>.......
Napisano 11 Czerwiec 200717 l Na Max3d jestem kilka razy dziennie od ok. 2 lat. Mimo, że niewiele pisze to namiętnie przeglądam to worum marnując przy tym cholernie wielki kawał swojego życia, ale warto :) Podobnego posta pisałem niedawno na innym forum, gdzie niedługo będę obchodził 4 rocznicę swojej bytności. A wszystko zaczęło się od niewinnej gry do której zapragnąłem tworzyć dodatki, a potem własne modele w co wkręcili mnie znajomi poznani na tamtym forum. Potrzebowałem informacji i tak trafiłem tu. I tak oto ta "głupia" gra zmienila moje życie i sprawiła, że teraz wybieram się na architekturę a nie jakiś "marketing i zarządzanie" ;) Zobaczymy co będzie dalej... :)
Napisano 11 Czerwiec 200717 l .....a ja tylko dzięki max3d.pl zrezygnowałem z pracy w zawodzie jaki już prawie mam ( 5 rok budownictwa PK ) w ręku, na rzecz grafiki komputerowej, więc w sumie nie wiele he :), obudziłem się późno ale już jestem w tym obiema nogami, wdzięczny to ja jestem że ho ho :)
Napisano 12 Czerwiec 200717 l witam wszystkich, mam na imie tadek, i od 4(?) lat czytam to forum. sala: czeeesc tadek :D najwiecej dla mnie znacza bitwy na forum, pierwsza jaka pamietam nauczylem sie na pamiec :D ogolnie fajne forum tylko za duzo spamu lol
Napisano 12 Czerwiec 200717 l max3d to cale moje zycie... 24h/dobe siedze i monitoruje czy jest jakis nowy post :) lol pozdrawiam cala rodzine max3d buziaki chlopaki (i panie) :* :* :* :* aj low ju olll ;*
Napisano 12 Czerwiec 200717 l witam wszystkich userow! od 5 lat czytam to forum a stałem się nałogowym userem od 2004 :D Mam na imię Rafael! sala: Czesc Rafaaael! :D podobało mi sie wiele wypowiedzi, których nie będę cytował, ale powiem to co Piotrek napisał: Dla mnie ten max3d to pożeracz czasu - ile miałbym wolnego, gdyby nie ten serwis ^^ ile razy żona się na mnie obraziła że poświęcam więcej czasu dla tego forum i grafiki niż dla niej, więc musiałem zastopować :) ......... "troszeczkę" ;) a grafika to tylko pasja od dziecka jeszcze na timex'sie, ZX Spectrum, oh to były czasy, a teraz ja z tego nie żyję, zawód wykonuje kompletnie inny - a tak w ogóle to, dostałem wiele pomocy od Was i dużo inspiracji, za co dziękuję! - poznałem wiele ciekawych ludzi (meetingi to fajna sprawa:D), jeszcze raz dzięki organizatorom!!! - i bardzo się cieszę że mogę być częścią tej całej maxtrzydekropkapeel'owej spoleczności userow - wcale nie żałuję spędzonego czasu w tym serwisie! A tak przy okazji to dziękuję Adkowi, Modkom i wszystkim userom za poświęcanie czasu w rozwój serwisu! Dobra robota panowie! a tobie Pikasar za założenie wątku ;)
Napisano 12 Czerwiec 200717 l max3d to dla mnie miejsce do zabijania nadmiaru wolnego czasu ;) PS. niektórzy tu uzywają dwóch kont :P
Napisano 12 Czerwiec 200717 l Czym jest max3d.pl? Miejscem, które warto odwiedzać co 15 minut;D Ba, najlepiej w ogóle stąd nie wychodzić!;) Cóż, pierwszy kontakt z forum był wielkim WOW i lekkim dołem, bo patrząc na wysoki poziom prac trudno było wykrzesać z siebie energie, żeby tą czołówkę gonić. Na szczęście człowiek to inteligentne stworzenie i co kiedyś dołowało teraz mobilizuje i tak właśnie powinno być!;) Świetne miejsce, świetni ludzie, doskonała atmosfera! Po cichu zdradzę, że siedzi w mojej głowie pomysł, który zbliżyłby serwis bardziej do realnego świata i w jakimś stopniu mógłby się stać miejscem, które naprawdę można by było odwiedzić. Ale to nieco dalsza perspektywa wymagająca funduszy;) Pozdrawiam wszystkich Userów wraz z Moderacją i Administracją, którzy tworzą tu coś wspaniałego;)
Napisano 12 Czerwiec 200717 l WoW :) same oldtimery ;), cóż jam nie jest pionierem w tym miejscu, choć pamiętam je prawie od początku istnienia, i ostatnimi czasy to praktycznie mój drugi dom, heh, pikSar - ale wątek strzeliłeś :) Dla mnie ten max3d to pożeracz czasu - ile miałbym wolnego, gdyby nie ten serwis ^^ i co można by innego zrobić ;) . . . będą zmiany w zarządzie - połowa modów odpadnie. Tyle na temat. Szkoda, a tak dobrze się zapowiadałem ;P, Może tak aby zbędnie nie offtopować... ... nowinek na forum według własnej wizji... Co chyba nie wypadło źle zważywszy że większość nadal stoi. Hmmm, w sumie to jedną z największych plusów serwisu jest właśnie osoba administratora- zawsze otwarty na wszelkie propozycje i szczerą inicjatywę- nasz Adek :). I za to mu chwała :). I niech nadal trwa, aż do późnej emeryturki :). Pozdr.
Napisano 12 Czerwiec 200717 l ciekawe czy za 10lat to forum jeszcze bedzie istnialo :p a tak wogole ile to juz lat ma max3d ?:p
Napisano 12 Czerwiec 200717 l http://max3d.pl/forum/member.php?u=1 Magiczny user z UID'em równym 1 dołączył: 25-03-02 Z pięć chyba będzie :) Przynajmniej forum.
Napisano 12 Czerwiec 200717 l ciekawe czy za 10lat to forum jeszcze bedzie istnialo :p a tak wogole ile to juz lat ma max3d ?:p to żart? :D Co moje dziecko będzie robić w internecie... :p
Napisano 12 Czerwiec 200717 l O max 3d można by poezje i pieśni pisać;) Nie od razu tu wylądowałem- raczkowałem gdzie indziej. Na max3d czerpałem tylko wiedzy i mało się udzielałem … bałem się Was!!… wymiatacze i w ogóle …strach :eek: Jak zacząłem już coś konkretniejszego robić to zaczynałem się bardziej udzielać i nie żałuję. Temu forum wiele zawdzięczam.. począwszy od super ludzi poznanych na meetingach i nie tylko…po pracę która już na mnie czeka. Teraz moja przygoda z CG dopiero się zaczyna… skończyłem tech.elektronik , zaczynam studia zaocznie w wro (o ile się dostanę… wszyscy myślą -czego szuka elektronik na asp;)- a ja właśnie potrzebuję trochę takiej ASP-owsiej wiedzy aby sprawniej działać ) i teraz cały czas mogę poświęcić na to :rolleyes: Max3d napędza.. mobilizuje… inspiruje.. daje możliwości… Za 10 lat jeszcze tu mnie znajdziecie- przynajmniej mam taką nadzieję Pozdrawiam
Napisano 12 Czerwiec 200717 l heh to moze i ja napisze bo az sie lezka w oczku zakrecila .. jakies 3 lata temu kolega mi pokazal ta strone ale na poczatku jakos tak no nie mialem za wiele do powiedzenia :D bo i po co sie narazac heh potem jakos tak poszlo i teraz chyba nie ma dnia co bym na chwile nie wszedlo i nie polukal co sie w wielkim swiecie dzieje .. eh ciezko by bylo zyc bez tego forum :) i ciezko sie odwdzieczyc za to co dalo mi to forum.. i rowniez nie moge zapomniec o ludziach ktorych poznalem eh znow sie lezka kreci w oczku.. na koniec dopisze zebyscie dalej byli zajebisci tacy jacy jestesci :)
Napisano 12 Czerwiec 200717 l to żart? :D Co moje dziecko będzie robić w internecie... :p No jak to co !? Ogladac gole baby :D (+) Za 10 Lat jak nie za 5 to forum juz malo bedzie zwiazane z CG xD Taki czarny scenariusz mi sie wkreca :D
Napisano 12 Czerwiec 200717 l Za 10 Lat jak nie za 5 to forum juz malo bedzie zwiazane z CG xD . Taki czarny scenariusz mi sie wkreca :D zostaną tylko wolne dyskusje :D
Napisano 12 Czerwiec 200717 l Cześć jestem ETA, jestem uzależniony od 3d (nawet jak mi sie nie chce modelować to i tak Blendera albo jakiś soft muszę włączyć XD). Ja ze stroną max3d.pl miałem kontakt 2 lata temu, wtedy jeszcze na forum nie pisywałem tylko je przeglądałem:P, potem się na forum zarejestrowałem... ale wydawało się dla mnie zbyt pro żeby się o czymś wypowiadać (zresztą nadal tak jest XD) pierwsze posty zacząłem dawać od ostatniej bitwy. Tak poza tym z strony i z forum nauczyłem się sporo rzeczy o 3d.... szczególnie dobrze kojarzą mi się videotutoriale KLICKA do Wings 3d, miło się je oglądało. Pozdro dla całej społeczności tego forum :)
Napisano 13 Czerwiec 200717 l Tak tak generacja max3d teraz to bardzo modne sie zrobilo:p a tak wogole jakies urodziny max3d adek niech zrobi zaprosi nas wszystkich do jakiegos lokalu itp xD
Napisano 13 Czerwiec 200717 l Kurde, to forum dało mi zarąbistego kopa do pracy nad sobą i nad 3d... Bez niego nauczenie się tego wszystkiego co się nauczyłem (trochę tego jest wbrew pozorom) ;) Zajęło by mi dużo więcej czasu... O ile w ogóle byłoby możliwe... Wiem bo przez długi czas nie miałem stałego netu i uczyłem się sam z manuala i jakichś książek... Moment pierwszego zalogowania na forum do data przełomowa dla mnie - tak naprawdę dopiero wtedy otworzyły mi się oczy na wiele spraw. Poznałem tutaj wielu ludzi z którymi utrzymuję kontakt na co dzień, forum dało mi możliwość dowiedzenia się o różnych amatorskich projektach, pokazania swoich prac i porównania się z innymi... To tylko dzięki forum mogę teraz powiedzieć że coś tam już się nauczyłem i jakieś tam zdolności rozwinełem, mam nadzieję że nauczę się tutaj jeszcze masę rzeczy! Dzięki wielkie za max3d.pl, może to głupio brzmi ale ten serwis naprawdę zmienił moje życie :*
Napisano 16 Czerwiec 200717 l a dla mnie jest to za potężne forum :P i rzadko kiedy ktoś komentuje moje prace (pewnie brak zainteresowania u innych motoryzacja :P) i dlatego też rzadko kiedy je odwiedzam. (chodź ostatnio coraz częściej)
Napisano 16 Czerwiec 200717 l sposobem na laski... jak i na ich brak. A po za tym dzięki forum rozpoczęła sie kariera trochę poważniesza od robienia wizytówek właścicieli sklepów spożywczych, wiec takim eee... dynamitem? popieram hcpiter3d'a wielka biba Max Maniaków!
Napisano 17 Czerwiec 200717 l pamiętam ,wbiłem się odrazu do bitwy3d z jakąś... no ... kiepską 'pracką'. Zacząłem się czegoś tam uczyć modelować.I tak do dziś. Wsumie max3d daje motywacje do modelowania, ale zarazem łatwo się załamać jak się patrzy na pracki wymiataczy, tutoriale w których w 10minut robią coś co mi by zajeło rok:) brw.Forum jak forum, dopiero spotkania piwne dają kopa do roboty:)
Napisano 18 Czerwiec 200717 l ja chce meeting... kurcze spotkalbym sie chetnie z Wami ludziska:) na tym forum sa same czubki (lacznie ze mna) i to jest fajna sprawa;) buzka:*
Napisano 18 Czerwiec 200717 l Autor Organizujemy Orgie Max3d.pl ! nagramy i na youtube biggest polish CG sex party
Napisano 18 Czerwiec 200717 l szkoda tylko ze gejowska ;) po 5 piwach to przestanie Ci przeszkadzac... ;)
Napisano 19 Czerwiec 200717 l Gdyby dało się zrobić taką wielką i poważniejszą impreze/spotkanie userów forum to był by wypas, ale to tylko marzenia...
Napisano 19 Czerwiec 200717 l Max3d.pl - ojczyzna nasza Ojczyzna robotów Ojczyzna Milesa Davisa Ojczyzna Edwarda Gierka Ojczyzna Jana Rulewskiego Ojczyzna - a ojczyzna jest w sercu naszym Bo nasza ojczyzna to nie tylko miasta i wsie Nasza ojczyzna to także kwiaty... w dupie, he, he, he, he... W naszej ojczyźnie wszyscy biorą narkotyki Jedni palą marihuanę albo gandzię A i inni biorą heroinę Inni znowu piją alkohole wysokoprocentowe Jest to nasz taki polski obyczaj
Napisano 19 Czerwiec 200717 l Master Kiełbaster chciałeś powiedzieć ,że Max3d.pl to "Porozumienie ponad podziałami"?
Napisano 19 Czerwiec 200717 l pierwsza zwrotka jest tak piękna że aż sprawdziłem kto to jest Jan Rulewski :)
Napisano 19 Czerwiec 200717 l Autor pierwsza zwrotka jest tak piękna że aż sprawdziłem kto to jest Jan Rulewski :) to ten pierwszy Polak w NHL ?