Napisano 15 Czerwiec 200717 l Udało nam się złapać i przepytać Piotrka "Pioniera" Kolusa przed wyjazdem do UK. Opowiada on o swoich planach na przyszłość i nie tylko. Zapraszamy do lektury! Wywiadzik znajdziecie tutaj. pozdrawiamy Redakcja max3d.pl
Napisano 15 Czerwiec 200717 l Takie historie chyba motywują najbardziej;) Oby więcej takich ludzi, którzy budują pozycję polskiego CG. Byle nie za dużo, bo będzie ścisk;D Pozdrawiam i chyba jak wszyscy, trzymam kciuki za dobry start w UK;)
Napisano 15 Czerwiec 200717 l fajny wywiad, miło się czyta, szkoda że mi nikt nie pokazał Max'a w wieku 10 lat ;)
Napisano 15 Czerwiec 200717 l dobry wywiad, równy gość (krótko spotkaliśmy się na Roadshow Autodesku) powodzenia
Napisano 15 Czerwiec 200717 l bardzo fajny wywiad, szkoda tylko ze troche krotki, ale co tam ;) Powodzenia
Napisano 15 Czerwiec 200717 l fajny wywiad w wieku 10 lat oo to wcześnie, interesowałoby mnie ile masz lat obecnie? i też życzę powodzenia w anglii
Napisano 15 Czerwiec 200717 l Powodzenia dla Ciebie panie kolego. Polak potrafi i im ty to pokaż !! ;)
Napisano 15 Czerwiec 200717 l Fajnie się czytało, tylko krótkie... :) A Pionierowi życze oczywiście wszystkiego najlepszego :)
Napisano 16 Czerwiec 200717 l powodzenia i szacun, ale pamiec zawodzi... kiedy 3ds byl pod dosa (bo tez wtedy zaczynalem) to photoshop byl programem do skanowania podobnie jak imagi w windowsie jeszcze jakis czas temu :) dopiero od wersji 3 zaczelo dziac sie tam cos w kierunku jakiejkolwiek edycji :) nieco bardziej zaawansowanej niz "rotate & rescale"
Napisano 16 Czerwiec 200717 l ...ale opuszcza promować "polski" talent. Powodzenia! ps: swoją drogą Polacy emigrują od pokoleń, mamy to chyba już w genach :)
Napisano 16 Czerwiec 200717 l Brawa dla tego pana :) Pokaż im jak się modeluje bo jak tak patrzę na ich strone to oni nic nie umieją...
Napisano 17 Czerwiec 200717 l Hej wszystkim Bardziej mnie cieszy fakt ze zapracowalem sobie na tak mile komentarze z Waszej strony :) to jest fajniesze od pracy ;) @Ania, mam 21 latek obecnie :) @Reanimator, a kto pyta??? dzieki jeszcze raz dla userow i max3d.pl za mozliwosc udzielenia pierwszego w zyciu wywiadu. serdecznosci Pionier.
Napisano 17 Czerwiec 200717 l Pionier , a można wiedzieć co to za firma? Bo chyba nigdzie tu nie było napisane.
Napisano 19 Czerwiec 200717 l Hej wszystkim jezeli zaliczce okres probny to postaram sie napisac male conieco, tak to jeszcze zapesze i bedzie lipa. czolem i jeszcze raz dziekuje za mile komentarze. do pracy, rodacy... serdecznosci pionierek
Napisano 19 Czerwiec 200717 l Gratuluje i zycze powodzenia!!! Wywiad ciekawy ale krotki. Napisze jeszcze tylko ze mieszkalem przez ostatnie 2.5 roku jakies 20km od siedziby RealtimeUK w miejscu zwanym Blackpool gdzie polacy to jakies 10% (albo i wiecej) ogolu mieszkancow :) Jesli lubisz gory to jadac samochodem w 1-1.5h mozna dotrzec do pieknego parku narodowego Lake District. Jesli chcesz pogadac albo o cos zapytac do not hesitate to contact me ;)
Napisano 19 Czerwiec 200717 l Brawa dla tego Pana. Fajny wywiad, szkoda tylko (ktoś wspominał), że krótki taki. Podobał mi się fragment z marzeniami o froncie na cgtalk itp, mam podobne, ale nie będę zapeszał :P Pozdrowienia i powodzenia za "kanałem" (chciałem napisać "wielką wodą :P)
Napisano 30 Czerwiec 200717 l Fajny wywiad. ; ) Może mi też się uda coś osiągnąć w przyszłości, kiedy na razie mam 13lat. No i powodzenia w UK!