eco Napisano 23 Październik 2009 Share Napisano 23 Październik 2009 hardcore na myszce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepik666 Napisano 7 Listopad 2009 Share Napisano 7 Listopad 2009 Nieumarły mag bitewny. trochę już nad nim siedziałem ale nie mam pomysłu co by można z niego jeszcze wykrzesać. Niech się ktoś przy chwili wolnego czasu zabawi ;] Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SBT77 Napisano 7 Listopad 2009 Share Napisano 7 Listopad 2009 Pepik666, próbowałem coś namalować na podstawie Twojej wizji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CaptainBorrow Napisano 7 Listopad 2009 Share Napisano 7 Listopad 2009 Obrazek już dosyć stary ale na obecnym poziomie rozwoju wiele w niego więcej nie wniosę... :( Bring it on! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eco Napisano 27 Listopad 2009 Share Napisano 27 Listopad 2009 SBT77 - o żesz w mordengę - dobre! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
r0gal Napisano 6 Grudzień 2009 Share Napisano 6 Grudzień 2009 (edytowane) Witam,(mój pierwszy post^^), tak sobie przeglądałem ten temat i podziwialem co potraficie wydostać z niedokończonych rysunków więc postanowiłem się zarejestrować i wrzucić mój stary projekt, jeden z pierwszych zresztą. Myślę że za szybko wkroczyłem na głęboką wodę:P Fajnie by było gdyby ktoś dokończył;] E:trochę minęło czasu od ostatniego postu... mam nadzieję że nie macie za złe za odświeżenie tematu Edytowane 7 Grudzień 2009 przez r0gal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uriel Napisano 10 Grudzień 2009 Share Napisano 10 Grudzień 2009 (edytowane) r0gal może to ci się w czymś przyda Edytowane 10 Grudzień 2009 przez Uriel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SBT77 Napisano 12 Grudzień 2009 Share Napisano 12 Grudzień 2009 Mogę liczyć na overa ? :) Pokażcie co byście zmienili, co jest źle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 12 Grudzień 2009 Share Napisano 12 Grudzień 2009 w sumie tylko ucho źle namalowałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SBT77 Napisano 12 Grudzień 2009 Share Napisano 12 Grudzień 2009 Lol. Ja bym mu jeszcze zrobił irokeza :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 12 Grudzień 2009 Share Napisano 12 Grudzień 2009 zapomniałem napisac, ze korzystałem z referencji z jakimś wiecem. Pozniżej: oczywiscie tez mozecie to nadmalować :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eco Napisano 13 Grudzień 2009 Share Napisano 13 Grudzień 2009 skoro pozwalasz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebel Napisano 22 Grudzień 2009 Share Napisano 22 Grudzień 2009 eco - Ty to masz głowę! tez sobie podmalowałem ... ;P i coś ode mnie, może ktoś to widzi w jakiś ciekawszych kolorkach itp.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uriel Napisano 1 Luty 2010 Share Napisano 1 Luty 2010 może komuś się zechce dokończyć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SBT77 Napisano 6 Luty 2010 Share Napisano 6 Luty 2010 i coś ode mnie, może ktoś to widzi w jakiś ciekawszych kolorkach itp.. Przyznam że nieco odbiegłem od twojej wizji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silvanus Napisano 23 Luty 2010 Share Napisano 23 Luty 2010 Wrzucam over Uriela, może nie jakiś mega, ale co tam: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 7 Marzec 2010 Share Napisano 7 Marzec 2010 O, w te strone jeszcze nie szly overpainty! Od dobrego, w kupe :> ____________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samborek Napisano 7 Marzec 2010 Share Napisano 7 Marzec 2010 może ktoś coś z tego wyciśnie bo źle zacząłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uriel Napisano 8 Marzec 2010 Share Napisano 8 Marzec 2010 samborek takie coś stworzyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uriel Napisano 12 Marzec 2010 Share Napisano 12 Marzec 2010 (edytowane) miło by było jak ktoś chciał by to troszkę dalej podciągnąć Edytowane 12 Marzec 2010 przez Uriel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebel Napisano 14 Kwiecień 2010 Share Napisano 14 Kwiecień 2010 Samowolnie pozwoliłem sobie podmalować pracę inną Uriela... Mam nadzieję ze nie ma mi tego za złe ;} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uriel Napisano 15 Kwiecień 2010 Share Napisano 15 Kwiecień 2010 E tam za złe, to fajnie że komuś czasami chce się podciągnąć jakąś moją prace, a poza tym głupio mi wrzucać wszystkie spidy do tego wątku by ktoś je podpicował. Oczywiste jest to że może i ja coś z tego wyciągnę, w końcu po to chyba ten wątek jest Ładnie kolorki wyciągnąłeś :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarosh Napisano 28 Lipiec 2010 Share Napisano 28 Lipiec 2010 jeszcze do rozwinięcia mama zamiar troszkę "uzwierzęcić" przy zachowaniu ludzkich cech Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 9 Październik 2010 Share Napisano 9 Październik 2010 (edytowane) Uriel : i drugie tak szybciej: Edytowane 9 Październik 2010 przez SCORPI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 22 Październik 2010 Share Napisano 22 Październik 2010 (edytowane) moze ktos sie skusi cos z tym zrobic? Edytowane 22 Październik 2010 przez Eden-3d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris Napisano 1 Listopad 2010 Share Napisano 1 Listopad 2010 Eden, ja bym to widział tak: Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 1 Listopad 2010 Share Napisano 1 Listopad 2010 Chris dzieki bardzo fajnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheBill Napisano 9 Listopad 2010 Share Napisano 9 Listopad 2010 (edytowane) Eden-3d, tak mi się widzi twój pomysł :) Edytowane 9 Listopad 2010 przez TheBill Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyanide Napisano 15 Grudzień 2011 Share Napisano 15 Grudzień 2011 Nikt tu nic dawno nie pisał, to może ja napiszę. Coś tam sobie dalej maluję i ostatnio chciałem zrobić coś takiego. Utknąłem jednak na takim jak widzicie etapie, bo słabo mi idzie wykańczanie czegoś takiego, potrafię sobie coś tam w wyobraźni ukształtować, ale jakoś nie mogę tego w PS'ie odwzorować. Może ktoś z Was będzie chciał i miał ochotę coś z tym zrobić. Pozdrawiam, Cyanide. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekFus Napisano 15 Grudzień 2011 Share Napisano 15 Grudzień 2011 Nie wiem czy to ma sens. Ale odprężyłem się trochę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 29 Luty 2012 Share Napisano 29 Luty 2012 Overek dla Bombadil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gnacik Napisano 19 Marzec 2012 Share Napisano 19 Marzec 2012 To ma być prezent mojego brata dla jego dziewczyny na urodziny. Siedzę i kombinuję z uśmiechem dziewczyny, aby jakoś ładniej wyglądał i za nic nie mogę dojśc co mi tam w tym nie leży. Gotowe musi być jutro więc jeżeli znajdzie się tutaj jeszcze dziś jakiś dobry człowiek co mógłby mi pokazać co tutaj jest nie tak i jak lepiej zrobić ten uśmiech (a najlepiej taki aby było widać jeszcze zęby) to byłbym bardzo wdzięczny. PS. Tak wiem, muszę kupić sobie Framed ink :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gnacik Napisano 19 Marzec 2012 Share Napisano 19 Marzec 2012 Chyba jednak do tego działu zagląda wyjątkowo mało osób. Cóż, trochę jeszcze pomęczyłem i wyszło mi coś takiego: Jak wejdzie tutaj jakiś PRO to niech napisze jak będzie mu się chciało jakąś konstruktywna krytykę, czy dobrze wybrnąłem (chociaż w części), czego nie zauważyłem, nad czym popracować. Pozdrawiam, Niedźwiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 20 Marzec 2012 Share Napisano 20 Marzec 2012 skopiuj z googla jakieś usta. to zawsze spory problem, bo usta = szczęka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
syjon Napisano 21 Czerwiec 2012 Share Napisano 21 Czerwiec 2012 Ktos sie pokusi aby to dokonczyc? Chcialbym zobaczyc jak wykonczy to Pros, a jak zrobie to ja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pavo Napisano 18 Luty 2013 Share Napisano 18 Luty 2013 Batcave? Czy coś z Bonda? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azazel Yamato Napisano 24 Luty 2013 Share Napisano 24 Luty 2013 Hej miał bym prośbę :) ktoś mógł by coś z tym zrobić, dopicować jeśli mu się chce ? Pzdr http://imageshack.us/photo/my-images/818/samuraj.jpg/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 24 Luty 2013 Share Napisano 24 Luty 2013 Proszę: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DPFantasy Napisano 7 Kwiecień 2015 Share Napisano 7 Kwiecień 2015 Hello :) Przeglądałem temat i bardzo mi się spodobał chociaż z przykrością przyznaję większość obrazków już wygasła :( Ale fajnie było by reaktywować temat ja na razie jeszcze tylko jako ten który daje ale nie poprawia prac bo nie umie (JESZCZE :) Więc jak mam ktoś ochotę to ja już dalej nie pociągnę tego rycerza : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi