Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 288
  • Wyświetleń 133,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Nieumarły mag bitewny. trochę już nad nim siedziałem ale nie mam pomysłu co by można z niego jeszcze wykrzesać. Niech się ktoś przy chwili wolnego czasu zabawi ;] Powodzenia.

undeadwizzard5.jpg

Napisano

Witam,(mój pierwszy post^^), tak sobie przeglądałem ten temat i podziwialem co potraficie wydostać z niedokończonych rysunków więc postanowiłem się zarejestrować i wrzucić mój stary projekt, jeden z pierwszych zresztą. Myślę że za szybko wkroczyłem na głęboką wodę:P Fajnie by było gdyby ktoś dokończył;]

dantesinfernoi.jpgE:trochę minęło czasu od ostatniego postu... mam nadzieję że nie macie za złe za odświeżenie tematu

Edytowane przez r0gal

Napisano

attachment.php?attachmentid=68443&d=1260477631

r0gal może to ci się w czymś przyda

Edytowane przez Uriel

Napisano

6fox0g.jpg

Mogę liczyć na overa ? :)

Pokażcie co byście zmienili, co jest źle.

Napisano

zapomniałem napisac, ze korzystałem z referencji z jakimś wiecem. Pozniżej:

lenin_ref.jpg

oczywiscie tez mozecie to nadmalować :P

Napisano

eco - Ty to masz głowę!

tez sobie podmalowałem ... ;P

leninmaj.jpg

i coś ode mnie, może ktoś to widzi w jakiś ciekawszych kolorkach itp..

quickenv2.jpg

Napisano
i coś ode mnie, może ktoś to widzi w jakiś ciekawszych kolorkach itp..

Przyznam że nieco odbiegłem od twojej wizji...

15e9rwk.jpg

Napisano
O, w te strone jeszcze nie szly overpainty! Od dobrego, w kupe :>

Napisano

miło by było jak ktoś chciał by to troszkę dalej podciągnąć

attachment.php?attachmentid=70404&d=1267533659

attachment.php?attachmentid=70646&d=1268409223

Edytowane przez Uriel

Napisano

Samowolnie pozwoliłem sobie podmalować pracę inną Uriela...

Mam nadzieję ze nie ma mi tego za złe ;}

umbysebeluriel.jpg

Napisano

E tam za złe, to fajnie że komuś czasami chce się podciągnąć jakąś moją prace, a poza tym głupio mi wrzucać wszystkie spidy do tego wątku by ktoś je podpicował. Oczywiste jest to że może i ja coś z tego wyciągnę, w końcu po to chyba ten wątek jest

Ładnie kolorki wyciągnąłeś :)

Napisano

wip_spe_by_yarosh.jpg

jeszcze do rozwinięcia mama zamiar troszkę "uzwierzęcić" przy zachowaniu ludzkich cech

Napisano

Uriel : www.jpg

i drugie tak szybciej:

sec.jpg

Edytowane przez SCORPI

Napisano

moze ktos sie skusi cos z tym zrobic?

overw.jpg

robot2f.jpg

Edytowane przez Eden-3d

Napisano

Eden-3d, tak mi się widzi twój pomysł :)

robotoverp.jpg

Edytowane przez TheBill

Napisano

Nikt tu nic dawno nie pisał, to może ja napiszę. Coś tam sobie dalej maluję i ostatnio chciałem zrobić coś takiego. Utknąłem jednak na takim jak widzicie etapie, bo słabo mi idzie wykańczanie czegoś takiego, potrafię sobie coś tam w wyobraźni ukształtować, ale jakoś nie mogę tego w PS'ie odwzorować. Może ktoś z Was będzie chciał i miał ochotę coś z tym zrobić.

postapo.jpg

Pozdrawiam, Cyanide.

Napisano

To ma być prezent mojego brata dla jego dziewczyny na urodziny. Siedzę i kombinuję z uśmiechem dziewczyny, aby jakoś ładniej wyglądał i za nic nie mogę dojśc co mi tam w tym nie leży. Gotowe musi być jutro więc jeżeli znajdzie się tutaj jeszcze dziś jakiś dobry człowiek co mógłby mi pokazać co tutaj jest nie tak i jak lepiej zrobić ten uśmiech (a najlepiej taki aby było widać jeszcze zęby) to byłbym bardzo wdzięczny.

untitled-1.jpg

PS. Tak wiem, muszę kupić sobie Framed ink :-)

Napisano

Chyba jednak do tego działu zagląda wyjątkowo mało osób. Cóż, trochę jeszcze pomęczyłem i wyszło mi coś takiego:

matelkaiklaudyna.jpg

Jak wejdzie tutaj jakiś PRO to niech napisze jak będzie mu się chciało jakąś konstruktywna krytykę, czy dobrze wybrnąłem (chociaż w części), czego nie zauważyłem, nad czym popracować.

Pozdrawiam,

Niedźwiedź

Napisano

skopiuj z googla jakieś usta. to zawsze spory problem, bo usta = szczęka.

Napisano

Ktos sie pokusi aby to dokonczyc? Chcialbym zobaczyc jak wykonczy to Pros, a jak zrobie to ja...

483ea4ce59900.jpg

Napisano

Batcave? Czy coś z Bonda? ;)

Napisano

Hello :) Przeglądałem temat i bardzo mi się spodobał chociaż z przykrością przyznaję większość obrazków już wygasła :(

Ale fajnie było by reaktywować temat ja na razie jeszcze tylko jako ten który daje ale nie poprawia prac bo nie umie (JESZCZE :)

Więc jak mam ktoś ochotę to ja już dalej nie pociągnę tego rycerza : Dark_knight.jpg