Napisano 7 Listopad 200915 l Nieumarły mag bitewny. trochę już nad nim siedziałem ale nie mam pomysłu co by można z niego jeszcze wykrzesać. Niech się ktoś przy chwili wolnego czasu zabawi ;] Powodzenia.
Napisano 7 Listopad 200915 l Obrazek już dosyć stary ale na obecnym poziomie rozwoju wiele w niego więcej nie wniosę... :( Bring it on!
Napisano 6 Grudzień 200915 l Witam,(mój pierwszy post^^), tak sobie przeglądałem ten temat i podziwialem co potraficie wydostać z niedokończonych rysunków więc postanowiłem się zarejestrować i wrzucić mój stary projekt, jeden z pierwszych zresztą. Myślę że za szybko wkroczyłem na głęboką wodę:P Fajnie by było gdyby ktoś dokończył;] E:trochę minęło czasu od ostatniego postu... mam nadzieję że nie macie za złe za odświeżenie tematu Edytowane 7 Grudzień 200915 l przez r0gal
Napisano 10 Grudzień 200915 l r0gal może to ci się w czymś przyda Edytowane 10 Grudzień 200915 l przez Uriel
Napisano 12 Grudzień 200915 l zapomniałem napisac, ze korzystałem z referencji z jakimś wiecem. Pozniżej: oczywiscie tez mozecie to nadmalować :P
Napisano 22 Grudzień 200915 l eco - Ty to masz głowę! tez sobie podmalowałem ... ;P i coś ode mnie, może ktoś to widzi w jakiś ciekawszych kolorkach itp..
Napisano 6 Luty 201015 l i coś ode mnie, może ktoś to widzi w jakiś ciekawszych kolorkach itp.. Przyznam że nieco odbiegłem od twojej wizji...
Napisano 7 Marzec 201015 l O, w te strone jeszcze nie szly overpainty! Od dobrego, w kupe :> ____________________
Napisano 12 Marzec 201014 l miło by było jak ktoś chciał by to troszkę dalej podciągnąć Edytowane 12 Marzec 201014 l przez Uriel
Napisano 14 Kwiecień 201014 l Samowolnie pozwoliłem sobie podmalować pracę inną Uriela... Mam nadzieję ze nie ma mi tego za złe ;}
Napisano 15 Kwiecień 201014 l E tam za złe, to fajnie że komuś czasami chce się podciągnąć jakąś moją prace, a poza tym głupio mi wrzucać wszystkie spidy do tego wątku by ktoś je podpicował. Oczywiste jest to że może i ja coś z tego wyciągnę, w końcu po to chyba ten wątek jest Ładnie kolorki wyciągnąłeś :)
Napisano 28 Lipiec 201014 l jeszcze do rozwinięcia mama zamiar troszkę "uzwierzęcić" przy zachowaniu ludzkich cech
Napisano 9 Październik 201014 l Uriel : i drugie tak szybciej: Edytowane 9 Październik 201014 l przez SCORPI
Napisano 22 Październik 201014 l moze ktos sie skusi cos z tym zrobic? Edytowane 22 Październik 201014 l przez Eden-3d
Napisano 9 Listopad 201014 l Eden-3d, tak mi się widzi twój pomysł :) Edytowane 9 Listopad 201014 l przez TheBill
Napisano 15 Grudzień 201113 l Nikt tu nic dawno nie pisał, to może ja napiszę. Coś tam sobie dalej maluję i ostatnio chciałem zrobić coś takiego. Utknąłem jednak na takim jak widzicie etapie, bo słabo mi idzie wykańczanie czegoś takiego, potrafię sobie coś tam w wyobraźni ukształtować, ale jakoś nie mogę tego w PS'ie odwzorować. Może ktoś z Was będzie chciał i miał ochotę coś z tym zrobić. Pozdrawiam, Cyanide.
Napisano 19 Marzec 201212 l To ma być prezent mojego brata dla jego dziewczyny na urodziny. Siedzę i kombinuję z uśmiechem dziewczyny, aby jakoś ładniej wyglądał i za nic nie mogę dojśc co mi tam w tym nie leży. Gotowe musi być jutro więc jeżeli znajdzie się tutaj jeszcze dziś jakiś dobry człowiek co mógłby mi pokazać co tutaj jest nie tak i jak lepiej zrobić ten uśmiech (a najlepiej taki aby było widać jeszcze zęby) to byłbym bardzo wdzięczny. PS. Tak wiem, muszę kupić sobie Framed ink :-)
Napisano 19 Marzec 201212 l Chyba jednak do tego działu zagląda wyjątkowo mało osób. Cóż, trochę jeszcze pomęczyłem i wyszło mi coś takiego: Jak wejdzie tutaj jakiś PRO to niech napisze jak będzie mu się chciało jakąś konstruktywna krytykę, czy dobrze wybrnąłem (chociaż w części), czego nie zauważyłem, nad czym popracować. Pozdrawiam, Niedźwiedź
Napisano 20 Marzec 201212 l skopiuj z googla jakieś usta. to zawsze spory problem, bo usta = szczęka.
Napisano 21 Czerwiec 201212 l Ktos sie pokusi aby to dokonczyc? Chcialbym zobaczyc jak wykonczy to Pros, a jak zrobie to ja...
Napisano 24 Luty 201312 l Hej miał bym prośbę :) ktoś mógł by coś z tym zrobić, dopicować jeśli mu się chce ? Pzdr http://imageshack.us/photo/my-images/818/samuraj.jpg/
Napisano 7 Kwiecień 20159 l Hello :) Przeglądałem temat i bardzo mi się spodobał chociaż z przykrością przyznaję większość obrazków już wygasła :( Ale fajnie było by reaktywować temat ja na razie jeszcze tylko jako ten który daje ale nie poprawia prac bo nie umie (JESZCZE :) Więc jak mam ktoś ochotę to ja już dalej nie pociągnę tego rycerza :