Intervain Napisano 16 Czerwiec 2007 Share Napisano 16 Czerwiec 2007 pomyslalam, ze i tutaj wrzuce moj ostatni WIP - im wiecej sugestii i komentarzy tym lepiej - tylko jej to na dobre wyjdzie... obecne stadium: jeszcze duzo detali nie ruszonych - dlonie nadal wygladaja jak tuby .. etc... etc.. ... koszuli nocnej/halki czy jak to chcial zwac, narazie prawie nie ruszylam wiec zdaje sobie sprawe, ze wyglada , dziwnie ;)... jak was cos gryzie albo irytuje to walcie smialo... dzieki za wszystkie opinie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiold Napisano 16 Czerwiec 2007 Share Napisano 16 Czerwiec 2007 moim skromnym zdaniem dodam, że: Proporcje ok, wpierw coś mi nie pasowało z nogami ale jednak tak jest idealnie, jedyne co to ten lewy fałd skóry na plecach a tak to super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawcio_m Napisano 16 Czerwiec 2007 Share Napisano 16 Czerwiec 2007 uu siateczka wymiata model w sumie też;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeet Napisano 16 Czerwiec 2007 Share Napisano 16 Czerwiec 2007 Mała delikatna twarz i solidne ciało ,jakoś się to odrobinę gryzie,może to wina ujęcia-perspektywa. To wgłębienie między brwiami -nasada nosa, burzy trochę układ twarzy. Tylko skończ tą postać ,miło oglądać taki model :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 16 Czerwiec 2007 Share Napisano 16 Czerwiec 2007 Jak na dziewczynę z tłuszczykiem bardzo wyraźnie widać jej detale mięśni brzucha i kości miednicy no i coś pod pachą (tą od uniesionej ręki) zbyt wypukło. Poza tym- wyrazy zazdrości, ładniutka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mort Napisano 16 Czerwiec 2007 Share Napisano 16 Czerwiec 2007 wow :) impressive. mi też się za duże nogi wydają, ale mniemam ze wzrost i wielkość stóp to wna perspektywy. piękna siatka, tylko patrzeć i się uczyć... pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Intervain Napisano 16 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 16 Czerwiec 2007 dzieki wielkie za krytyke :) - przyda sie! :D zeet - LOL... postaram sie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 17 Czerwiec 2007 Share Napisano 17 Czerwiec 2007 bardzo ładny model, nogi mi się jak na razie najbardziej podobają, a dziwnie wygląda jej lewa pacha, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 17 Czerwiec 2007 Share Napisano 17 Czerwiec 2007 mi jakoś ciało nie pasuje do głowy; lub głowa do ciała jak kto woli :P wygląda to troche tak jakby pochodziły od dwóch innych osób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 17 Czerwiec 2007 Share Napisano 17 Czerwiec 2007 a dla mnie piękna, gratuluje umiejętności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 17 Czerwiec 2007 Share Napisano 17 Czerwiec 2007 Świetna poza, świetny model. Nie myślałaś o długich włosach ?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 17 Czerwiec 2007 Share Napisano 17 Czerwiec 2007 Zapowiada się świetnie (już jest bardzo dobrze), ciekawe czy starczy Ci sił na wykończenie całości- a jest co wykańczać, bardzo trudny temat sobie wybrałaś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gomez Napisano 17 Czerwiec 2007 Share Napisano 17 Czerwiec 2007 Ja sie przylacze do komentarzy z 1 strony, poza tym b fajnie. Zycze skonczenia modelu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 17 Czerwiec 2007 Share Napisano 17 Czerwiec 2007 piękna robota...widać ze kobiecą ręka to jest robione...zazdroszcze ci :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 17 Czerwiec 2007 Share Napisano 17 Czerwiec 2007 Zazdościsz kobiecych rąk?:P Eh... organika... jak wy to robicie?:D Super wyszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gordy Napisano 18 Czerwiec 2007 Share Napisano 18 Czerwiec 2007 No tak. Z komentarzy wynika, że większość z was kobiety nie widziało. Dla mnie model wymiata, jest fenomenalny. @Magda Fantastycznie pokazałaś charakterystykę kobiecej anatomii. Organizm ludzki ma to do siebie, że jest wyjątkowy dzięki .... (szkoda gadać i marnowac stron na wykład). W każdym razie, tłuszczyk żyje własnym życiem. Jak popatrzycie na ulicy to zobaczycie, że są: -kobiety o ładnych szczypłych twarzach ale o wadze ok. 80 kg. -kobiety szczupłe ale o grubych łydkach lub/i udach... Norma jest średnią anomalii. Dla mnie jest GUT a nawet bardzo. Przydałby się większy render. Wszystkiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 18 Czerwiec 2007 Share Napisano 18 Czerwiec 2007 Freedom - zazdroszcze kunsztu i.....kobiecej subtelnosci ...choc całkiem mozliwe ze ręce Autorki sa godne pozazdroszczenia, w co nie wątpię:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUPER_OkO Napisano 18 Czerwiec 2007 Share Napisano 18 Czerwiec 2007 Witam i o zdrowie pytam. Model przepyszny. Nie ma sie prawie do czego przyczepic.. ale na sile zawsze sie cos znajdzie. Od gory i od tylu bo tam jest najwiecej bledow moim zdaniem; - Nad lopatka po prawej stronie (obrazka) jest wypchniety miesien.. a poniewaz jest to luzna poza, reka jest cofnieta wiec tam raczej powinno sie pojawic tak jakby wklesniecie i bardziej wypchniety miesien naramienny (nie znam nazw miesni wiec uzywam nazw takich na chlopski rozum) - po lewej stronie okolice lopatki pojawiaja sie 2 male dziwne miesniaczki, szyjny i tam jakis taki pod lopatka, ta strona jest naciagnieta bardziej i ich chyba nie powinno byc tak widac. - po prawej stronie ponizej lopatki idzie taki fald skorny, on jest ok tylko nie taki ksztalt powinien miec i za wysoko dochodzi, teraz wyglada jak draperia a nie jak mini tluszczyk. Powinien sie konczyc w polowie plecow/pod lopatkami, a nie tak wysoko. - ostatni wywod to juz na temat stop. Czyli przejscie pomiedzy koscia piszczelowa a srodstopia jest nie teges, ale to pewnie takie nie obrobione jeszcze miejsce, tak samo sciegno z tylu, wyglada jak achillesa a nie jak penelopy. Reszta jest rewelacyjna, buzka jak najbardziej pasuje do reszty. To by bylo na tyle, nie jestem ekspertem od anatomii wiec to jest tylko takie moje skromne zdanie i moge sie mylic. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 18 Czerwiec 2007 Share Napisano 18 Czerwiec 2007 pani Magdo, model pierwsza klasa! jak zwykle zresztą jedynie co mi się rzuciło w oczy to jej lewa łydka, chyba jest za duza w stosunku do prawej pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeet Napisano 18 Czerwiec 2007 Share Napisano 18 Czerwiec 2007 Gordy Norma jest średnią anomalii.Powiedz tak do kobiety, że jest średnią anomalii ,wtedy sam możesz się stać anomalią :) Sorry Intervain ,że nie na temat,nie mogłem się powstrzymać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gordy Napisano 18 Czerwiec 2007 Share Napisano 18 Czerwiec 2007 Nie mówiłem o tym co ma rozumieć ale o tym czym jest norma. Dla mnie to jest piekne a nie atlas anatomii z dokonałością. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 18 Czerwiec 2007 Share Napisano 18 Czerwiec 2007 alez ladny poczatek wipa, slicznie Magda! :) bede tu czesto zagladal, powodzenia i pozdrawiam pionier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bad Moon Napisano 18 Czerwiec 2007 Share Napisano 18 Czerwiec 2007 Czyżby autoportret, czy raczej automodel? Model jak zwykle niezły, troche te ciuszki tak dziwnie lecą, może za mało fałdek, a może mi się wydaje. Mam skłonności do mocno pofałdowanych ciuchów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 18 Czerwiec 2007 Share Napisano 18 Czerwiec 2007 dajesz radę .. bardzo podoba się mi twój styl.. delikatność .. w gescie proporcjach.. jestem pod wrażeniem.. pozdrawiam sith Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 18 Czerwiec 2007 Share Napisano 18 Czerwiec 2007 swietny modelik !! klasa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 18 Czerwiec 2007 Share Napisano 18 Czerwiec 2007 Piękna praca, podziwiam wiedzę nt anatomii. Dzięki za siateczkę. Zgadzam się z Gordy'm. W każdym człowieku można pokazać jakąś nieścisłość względem ideału ;) I to właśnie jest piękne. Jeszcze raz gratuluję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 18 Czerwiec 2007 Share Napisano 18 Czerwiec 2007 ślicznie. będę obserwował do końca :) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Intervain Napisano 18 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 18 Czerwiec 2007 ooo rany :) dzieki wszystkim za komentarze i cenne rady - more to come ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnyCa Napisano 19 Czerwiec 2007 Share Napisano 19 Czerwiec 2007 Bardzo naturalistyczne. Swietny model. Tylko tak dalej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Intervain Napisano 20 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 20 Czerwiec 2007 nieco wiecej detali - glownie wlosy, stopy i halka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kedzior Napisano 21 Czerwiec 2007 Share Napisano 21 Czerwiec 2007 świetny model :), przyczepił bym się jedynie do tego że ubranie wygląda trochę jakby było bardzo sztywne - taka rzeźba z mosiądzu ;), nie czuć tu miękkości tkaniny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 21 Czerwiec 2007 Share Napisano 21 Czerwiec 2007 piękny model, ile poly ma w tej chwili ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3dwisdom Napisano 21 Czerwiec 2007 Share Napisano 21 Czerwiec 2007 z textura wygalda basniowo:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 21 Czerwiec 2007 Share Napisano 21 Czerwiec 2007 śliczne:)...chciałbym mieć taki posążek z brązu na półce:) nie zgadzam sie że nie czuć miękkosci takniny...imo czuć:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RENUAL Napisano 21 Czerwiec 2007 Share Napisano 21 Czerwiec 2007 przy odstatnim renderze cos nie tak chyba jest z kosicia policzkowa(nie wiem: moze to wina renderu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 21 Czerwiec 2007 Share Napisano 21 Czerwiec 2007 mmm super ale mimo wszystko ta halka jakos dziwnie wyglada moze to pomorze, oczywiscie to inny material a ja sie nei znam w sumie i nie powinienem sie udzielac ale co mi tam :D http://www.francoermarmista.com/statue/roman_man_statue.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 21 Czerwiec 2007 Share Napisano 21 Czerwiec 2007 Ojjj... bardzo seksownie i kobieco;) Give us more;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 21 Czerwiec 2007 Share Napisano 21 Czerwiec 2007 Pokaż z Zbrushowym skin shaderem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Dudek Napisano 21 Czerwiec 2007 Share Napisano 21 Czerwiec 2007 O jaaa.. Zapatrzyłem się. Forum nabiera kolorów. I jak tu analizować topologię siatki lub poprawność fałdek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 21 Czerwiec 2007 Share Napisano 21 Czerwiec 2007 no i co tu komentować ??? rewelka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 21 Czerwiec 2007 Share Napisano 21 Czerwiec 2007 Świetny model nie ma się do czegoś przyczepić no może rzeczywiście ta lewa pacha trochę dziwnie wygląda mam nadzieję zobaczyć go niedługo po tuningu w Z brushu. Przy okazji pozdrawiam wszystkich na forum to mój pierwszy post tutaj:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 22 Czerwiec 2007 Share Napisano 22 Czerwiec 2007 no jest pięknie, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 22 Czerwiec 2007 Share Napisano 22 Czerwiec 2007 Magdo model swietny, ale wiem ze jestes wstanie wyciagnac z niego wiecej. Twarz wyglada strasznie staro, a krotkie wlosy nie pomagaja zmienic tego wizerunku, usta, broda, pacha, lopatki, materiał strasznie dziwnie. Trzymam kciuki ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Intervain Napisano 22 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 22 Czerwiec 2007 masz racje Marcin - ten material powoduje, ze ona wyglada jak staruszka LOL... zgadzam sie calkowicie... oh jeszcze kupa roboty to sie do tych punktow tutaj wymienionych przyloze! :)dzieki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RENUAL Napisano 22 Czerwiec 2007 Share Napisano 22 Czerwiec 2007 heh,polacy dobrze krytykują;] jakbyś miała jakiś znajomych,którzy chcą wiedzieć co mają źle to zapraszamy:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 20 Lipiec 2007 Share Napisano 20 Lipiec 2007 czy kant nad powieką nie jest za ostry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 20 Lipiec 2007 Share Napisano 20 Lipiec 2007 piersi do wymiany - te tez wygladaja na staruszke ;-) modelik ładny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kxs Napisano 17 Sierpień 2007 Share Napisano 17 Sierpień 2007 piersi do wymiany - te tez wygladaja na staruszke ;-) modelik ładny Do wymiany to może nie. Troszkę pełniejsze, jędrniejsze i będzie super. Wszyscy w 3d silikony robią, a te wyszły bardzo naturalnie. Cały model jest z resztą super. Intervain, odwaliłaś kawał dobrej roboty. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi