Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

pomyslalam, ze i tutaj wrzuce moj ostatni WIP - im wiecej sugestii i komentarzy tym lepiej - tylko jej to na dobre wyjdzie...

obecne stadium: jeszcze duzo detali nie ruszonych - dlonie nadal wygladaja jak tuby .. etc... etc.. ... koszuli nocnej/halki czy jak to chcial zwac, narazie prawie nie ruszylam wiec zdaje sobie sprawe, ze wyglada , dziwnie ;)... jak was cos gryzie albo irytuje to walcie smialo... dzieki za wszystkie opinie!

00061rtp

• Odpowiedzi 47
  • Wyświetleń 8,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

moim skromnym zdaniem dodam, że: Proporcje ok, wpierw coś mi nie pasowało z nogami ale jednak tak jest idealnie,

jedyne co to ten lewy fałd skóry na plecach

00061rtpbk8.jpg

a tak to super.

Napisano

Mała delikatna twarz i solidne ciało ,jakoś się to odrobinę gryzie,może to wina ujęcia-perspektywa.

To wgłębienie między brwiami -nasada nosa, burzy trochę układ twarzy.

Tylko skończ tą postać ,miło oglądać taki model :)

Napisano

Jak na dziewczynę z tłuszczykiem bardzo wyraźnie widać jej detale mięśni brzucha i kości miednicy no i coś pod pachą (tą od uniesionej ręki) zbyt wypukło. Poza tym- wyrazy zazdrości, ładniutka.

Napisano

wow :) impressive. mi też się za duże nogi wydają, ale mniemam ze wzrost i wielkość stóp to wna perspektywy. piękna siatka, tylko patrzeć i się uczyć...

pozdrawiam!

Napisano

mi jakoś ciało nie pasuje do głowy; lub głowa do ciała jak kto woli :P wygląda to troche tak jakby pochodziły od dwóch innych osób

Napisano

Świetna poza, świetny model. Nie myślałaś o długich włosach ?:)

Napisano

Zapowiada się świetnie (już jest bardzo dobrze), ciekawe czy starczy Ci sił na wykończenie całości- a jest co wykańczać, bardzo trudny temat sobie wybrałaś...

Napisano

Ja sie przylacze do komentarzy z 1 strony, poza tym b fajnie. Zycze skonczenia modelu :)

Napisano

Zazdościsz kobiecych rąk?:P

Eh... organika... jak wy to robicie?:D Super wyszło.

Napisano

No tak. Z komentarzy wynika, że większość z was kobiety nie widziało.

Dla mnie model wymiata, jest fenomenalny.

@Magda

Fantastycznie pokazałaś charakterystykę kobiecej anatomii.

Organizm ludzki ma to do siebie, że jest wyjątkowy dzięki .... (szkoda gadać i marnowac stron na wykład). W każdym razie, tłuszczyk żyje własnym życiem. Jak popatrzycie na ulicy to zobaczycie, że są:

-kobiety o ładnych szczypłych twarzach ale o wadze ok. 80 kg.

-kobiety szczupłe ale o grubych łydkach lub/i udach...

Norma jest średnią anomalii.

Dla mnie jest GUT a nawet bardzo.

Przydałby się większy render. Wszystkiego.

Napisano

Witam i o zdrowie pytam. Model przepyszny. Nie ma sie prawie do czego przyczepic.. ale na sile zawsze sie cos znajdzie.

Od gory i od tylu bo tam jest najwiecej bledow moim zdaniem;

- Nad lopatka po prawej stronie (obrazka) jest wypchniety miesien.. a poniewaz jest to luzna poza, reka jest cofnieta wiec tam raczej powinno sie pojawic tak jakby wklesniecie i bardziej wypchniety miesien naramienny (nie znam nazw miesni wiec uzywam nazw takich na chlopski rozum)

- po lewej stronie okolice lopatki pojawiaja sie 2 male dziwne miesniaczki, szyjny i tam jakis taki pod lopatka, ta strona jest naciagnieta bardziej i ich chyba nie powinno byc tak widac.

- po prawej stronie ponizej lopatki idzie taki fald skorny, on jest ok tylko nie taki ksztalt powinien miec i za wysoko dochodzi, teraz wyglada jak draperia a nie jak mini tluszczyk. Powinien sie konczyc w polowie plecow/pod lopatkami, a nie tak wysoko.

- ostatni wywod to juz na temat stop. Czyli przejscie pomiedzy koscia piszczelowa a srodstopia jest nie teges, ale to pewnie takie nie obrobione jeszcze miejsce, tak samo sciegno z tylu, wyglada jak achillesa a nie jak penelopy.

Reszta jest rewelacyjna, buzka jak najbardziej pasuje do reszty. To by bylo na tyle, nie jestem ekspertem od anatomii wiec to jest tylko takie moje skromne zdanie i moge sie mylic. Pzdr

Napisano

pani Magdo, model pierwsza klasa! jak zwykle zresztą

jedynie co mi się rzuciło w oczy to jej lewa łydka, chyba jest za duza w stosunku do prawej

pozdrowionka

Napisano

Gordy

Norma jest średnią anomalii.
Powiedz tak do kobiety, że jest średnią anomalii ,wtedy sam możesz się stać anomalią :)

Sorry Intervain ,że nie na temat,nie mogłem się powstrzymać :)

Napisano

Nie mówiłem o tym co ma rozumieć ale o tym czym jest norma. Dla mnie to jest piekne a nie atlas anatomii z dokonałością.

Napisano

alez ladny poczatek wipa, slicznie Magda! :)

bede tu czesto zagladal,

powodzenia i pozdrawiam

pionier

Napisano

Czyżby autoportret, czy raczej automodel?

Model jak zwykle niezły, troche te ciuszki tak dziwnie lecą, może za mało fałdek, a może mi się wydaje. Mam skłonności do mocno pofałdowanych ciuchów.

Napisano

dajesz radę .. bardzo podoba się mi twój styl.. delikatność .. w gescie proporcjach.. jestem pod wrażeniem..

pozdrawiam

sith

Napisano

Piękna praca, podziwiam wiedzę nt anatomii.

Dzięki za siateczkę.

Zgadzam się z Gordy'm. W każdym człowieku można pokazać jakąś nieścisłość względem ideału ;) I to właśnie jest piękne.

Jeszcze raz gratuluję.

Napisano

świetny model :), przyczepił bym się jedynie do tego że ubranie wygląda trochę jakby było bardzo sztywne - taka rzeźba z mosiądzu ;), nie czuć tu miękkości tkaniny

Napisano

przy odstatnim renderze cos nie tak chyba jest z kosicia policzkowa(nie wiem: moze to wina renderu)

Napisano

O jaaa..

Zapatrzyłem się. Forum nabiera kolorów. I jak tu analizować topologię siatki lub poprawność fałdek?

Napisano

no i co tu komentować ??? rewelka!

Napisano

Świetny model nie ma się do czegoś przyczepić no może rzeczywiście ta lewa pacha trochę dziwnie wygląda mam nadzieję zobaczyć go niedługo po tuningu w Z brushu. Przy okazji pozdrawiam wszystkich na forum to mój pierwszy post tutaj:)

Napisano

Magdo model swietny, ale wiem ze jestes wstanie wyciagnac z niego wiecej. Twarz wyglada strasznie staro, a krotkie wlosy nie pomagaja zmienic tego wizerunku, usta, broda, pacha, lopatki, materiał strasznie dziwnie.

Trzymam kciuki !

Napisano
  • Autor

masz racje Marcin - ten material powoduje, ze ona wyglada jak staruszka LOL... zgadzam sie calkowicie... oh jeszcze kupa roboty to sie do tych punktow tutaj wymienionych przyloze! :)dzieki!

Napisano

heh,polacy dobrze krytykują;] jakbyś miała jakiś znajomych,którzy chcą wiedzieć co mają źle to zapraszamy:D

Napisano
piersi do wymiany - te tez wygladaja na staruszke ;-) modelik ładny

Do wymiany to może nie. Troszkę pełniejsze, jędrniejsze i będzie super. Wszyscy w 3d silikony robią, a te wyszły bardzo naturalnie. Cały model jest z resztą super. Intervain, odwaliłaś kawał dobrej roboty. Pozdrawiam