Napisano 17 Czerwiec 200717 l Co kręci was oprocz 3d? U mnie jest to: Żonglerka (piłki, maczugi itp..) Fireshow (poiki, kij) i Siłownia. Jak u was?
Napisano 17 Czerwiec 200717 l Gitarka :P co oczywiście łączy się z muzyką i poza tym cała reszta, którą wymienił Radzisz
Napisano 17 Czerwiec 200717 l samochody, samochody, jazda samochodem, zabawy, dyskoteki itp, troche elektronika
Napisano 17 Czerwiec 200717 l muzyka, rower, plaża, dziewczyny tak jak pecet: samochody, samochody i jazda samochodem (jako pasażer xD)
Napisano 17 Czerwiec 200717 l rpg, wymachiwanie mieczem (na co zero czasu od paru lat), strzelanie z luku, ksiązki, religie/kultury... to tak dla odmiany "samochody+dziewczyny" :)
Napisano 17 Czerwiec 200717 l Rower, jazda na rowerze, naprawa roweru XD, bieganie, siłownia, dziewczyny, piwo, imprezy, muzyka.
Napisano 17 Czerwiec 200717 l ETA - bieganie za rowerem ?:P ostatnio walnąłem w kosz i przeleciałem:P
Napisano 17 Czerwiec 200717 l troche tego duzo dlatego nie wiem co mam w koncu robić :D : Taniec towarzyski; rysunek; treningi; filmowanie; imprezy z przyjaciolmi ksiązki [lryminały głownie]; gitara elektryczna, :> & last but not least dziewczyny szukam bardzo intesywnie ... ehh ale cos mi nie wychodzi :/ why :P !!??
Napisano 17 Czerwiec 200717 l oprocz 3d to jeszcze opcja szukaj ;) http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=17869&highlight=taniec&page=2 http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=14294 http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=34133
Napisano 17 Czerwiec 200717 l a ja jak mirach macham mieczem i różnymi innymi narzędziami zbrodni... mirach może sparring?? :D pozatym w dowolnej kolejności: książki(Terry Pratchett-mam nawet autograf ;], Andrzej Pilipiuk, Sapkowski, Gabriel Garcia Marquez-polecam), wszelka fantastyka, muzyka szeroko pojęta, religia i trochę innych. kiedyś też Piwo (ale mi się znudziło teraz dość sporadycznie mi się przydaża) i kobieta(ale jej się znudziłem lol ) pozdro!
Napisano 17 Czerwiec 200717 l Psychologia, NLP, film (tworzenie tj. np reżyseria, montaż, scenopisarstwo), film(oglądanie), komiks (głównie amerykański, choć japoński też lubie ;) ), muzyka (jazz, swing, filmowa), joga, piłka nożna (maniakalny kibic Arsenalu, ale też częsty gracz :) ), książki (głównie to jakieś poradniki, kursy, na beletrystykę nie mam czasu :/ ), a tak poza tym to wszystko co wiąże się z grafą czyli compositing, fx, rysunek itd. Okazyjnie zajmuje się programowaniem, ale to jakieś proste rzeczy pisze w Turbo Pascalu. Z trunków to uwielbiam wino i drinka blue lagoon :)
Napisano 17 Czerwiec 200717 l Samochody, dziewczyny, ostatnio statki [zaglowce], rysowanie [samochodow, dziewczyn i opcjonalnie zaglowcow], filmy, gry, fotografia [noob], militaria, i opuszczone miejsca [opuszczone.com].
Napisano 17 Czerwiec 200717 l Programowanie C++ C# VB, RPG i fantasy, 2d, szkoła, piłka nożna, oczywiście fotografia, i inne fajne różne rzeczy...
Napisano 17 Czerwiec 200717 l Kr3tz - co do opuszczonych miejsc, to są jakieś problemy ze znalezieniem tego pałacu w Kopicach?? Będę się musiał kiedyś tam przejechać na rowerku :D.
Napisano 17 Czerwiec 200717 l rower klasyczny (bo mozna pozwiedzac "wioski" w celu poszukiwania "obiektow" ;P ) - i crossbike samochod (najlepiej rajdowy) motocykl (najlepiej crossowy) technika w szerokim pojeciu - oprocz pradu... bo to czasem zabija... ;P gry - wyscigowe zazwyczaj i takie tam... ;)
Napisano 17 Czerwiec 200717 l heheheh a jabede orginalny :P bo ja cały rok czekam na zime żeby na snowboardzie pośmigać :D a poza tym dziewczyny, piwko, film, książki i sen bo ostatnio mam mało czasu na spanie ;]
Napisano 17 Czerwiec 200717 l piwo, piwo i jeszcze raz piwo :D do tego dorzuce muzyke, góry,broń białą, zamki, poezja, woodstock :) piwo.. oraz piwo :) jeszcze coś by sie znalazło.. np zbieranie grzybów w leaie :P aż żal bierze że posiadanie kuszy w Polsce jest nielegalnei trzeba pozwolenie... i taki mały OT aż dziw bierze że nikt nie napisał sex :P:P:P pozdrawiam :)
Napisano 17 Czerwiec 200717 l Master -> dziewczyny? czyżby różowa siła była tylko pozą? ;) - Historia sztuki - blach, muszę wymęczyć w te wakacje magistra z tego :/ - moją zupełnie nową i świeżą dziewuszką :D - jazdą na skuterze :D hehe, mówię wam, coś pięknego, zwłaszcza w korkach - picie browara z kumplami - niestety na tym najwięcej przycinam czasu aby ogarnąć resztę :/ Ale jeszcze nadrobię ten czas! :D - gierki komputerowe - na to zawsze te pół godzinki - godzinkę dziennie znajdę, nie ma bata :]
Napisano 18 Czerwiec 200717 l Dobra kawa, żeby było czuć ten piach. taka polska po turecku ;) he he he.... ja pogrywam na bebnie afrykanskim. pozdr
Napisano 19 Czerwiec 200717 l - Dziewczyna :D - Ogólnie elektronika, komputery:) - Tanie wina (nie śmiać się, nie przyjmuje negatywów) :p - Muzyka, duuużo muzyki :D - Podróżowanie (stop rządzi :P )
Napisano 19 Czerwiec 200717 l Mnie strasznie kręci ten wątek. http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=3262
Napisano 19 Czerwiec 200717 l muzyka, leParkour, Skateboarding, Snowboarding, fotografia, jasne śnienie(LD),
Napisano 19 Czerwiec 200717 l Siatkówka (196cm nie moze sie marnowac ;) ), Bas, Muza, jak jest szansa to góry i niestety PC Games (ech gdybym tyle czasu poswiecal na 3D co na "pykanie" ;) )
Napisano 19 Czerwiec 200717 l ASG - air soft gun i moja ulubiona strona http://wmasg.pl/ :) a tu jeszcze się pochwalę zdjęciem z moją ukochaną Emunią :D (m4a1 R.I.S.) http://www.digart.pl/praca/604405/Long_time_no_see.html kocham to :D ;P
Napisano 19 Czerwiec 200717 l mnie też kręcą dziewczyny wiecie chłopaki? Ale nie starsze niż 13 lat ;)
Napisano 20 Czerwiec 200717 l Leru, ale Ty wybredny jesteś, młodzik, a już marudzi. Trzynascie lat różnicy i już szlaban? To ty nigdy doświadczonej 35 latki w łóżku nie mialeś... polecam. Edit: Ja tez lubię to, co Leru, tylko mniej marudzę.
Napisano 20 Czerwiec 200717 l hmmm Shogunie, punktem odniesienia nie był mój wiek ;) Ale ponoć tłumaczenie żartów jest jeszcze gorsze niż ich spalenie.
Napisano 20 Czerwiec 200717 l No Leru, taki grzeczny moderator, chroni gołą klatą małoletnich przed wulgaryzmami, a tu taka wtopa... Shame on you...
Napisano 20 Czerwiec 200717 l malarstwo, wędkarstwo, deczko psychologii a kiedys brazylijskie jiu jitsu (moze jeszcze do tego wroce) :D