ptah Napisano 17 Czerwiec 2007 Share Napisano 17 Czerwiec 2007 Co kręci was oprocz 3d? U mnie jest to: Żonglerka (piłki, maczugi itp..) Fireshow (poiki, kij) i Siłownia. Jak u was? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peterr Napisano 17 Czerwiec 2007 Share Napisano 17 Czerwiec 2007 dziewczyny :P windszufling i piwo. a poza tym..muzyka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoAd Napisano 17 Czerwiec 2007 Share Napisano 17 Czerwiec 2007 Gitarka :P co oczywiście łączy się z muzyką i poza tym cała reszta, którą wymienił Radzisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 17 Czerwiec 2007 Share Napisano 17 Czerwiec 2007 byl chyba taki topic, pozatym jest z "drugiej strony ekranu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 17 Czerwiec 2007 Share Napisano 17 Czerwiec 2007 piwo, foto i podróże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 17 Czerwiec 2007 Share Napisano 17 Czerwiec 2007 samochody, samochody, jazda samochodem, zabawy, dyskoteki itp, troche elektronika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stachu Napisano 17 Czerwiec 2007 Share Napisano 17 Czerwiec 2007 muzyka, rower, plaża, dziewczyny tak jak pecet: samochody, samochody i jazda samochodem (jako pasażer xD) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 17 Czerwiec 2007 Share Napisano 17 Czerwiec 2007 rpg, wymachiwanie mieczem (na co zero czasu od paru lat), strzelanie z luku, ksiązki, religie/kultury... to tak dla odmiany "samochody+dziewczyny" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ETA Napisano 17 Czerwiec 2007 Share Napisano 17 Czerwiec 2007 Rower, jazda na rowerze, naprawa roweru XD, bieganie, siłownia, dziewczyny, piwo, imprezy, muzyka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tpiatek Napisano 17 Czerwiec 2007 Share Napisano 17 Czerwiec 2007 fotografia, dziewczyny, rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peterr Napisano 17 Czerwiec 2007 Share Napisano 17 Czerwiec 2007 ETA - bieganie za rowerem ?:P ostatnio walnąłem w kosz i przeleciałem:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joint Napisano 17 Czerwiec 2007 Share Napisano 17 Czerwiec 2007 troche tego duzo dlatego nie wiem co mam w koncu robić :D : Taniec towarzyski; rysunek; treningi; filmowanie; imprezy z przyjaciolmi ksiązki [lryminały głownie]; gitara elektryczna, :> & last but not least dziewczyny szukam bardzo intesywnie ... ehh ale cos mi nie wychodzi :/ why :P !!?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 17 Czerwiec 2007 Share Napisano 17 Czerwiec 2007 bo słabo sie starasz :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makak Napisano 17 Czerwiec 2007 Share Napisano 17 Czerwiec 2007 eee... a do tego trzeba się starać? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 17 Czerwiec 2007 Share Napisano 17 Czerwiec 2007 oprocz 3d to jeszcze opcja szukaj ;) http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=17869&highlight=taniec&page=2 http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=14294 http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=34133 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ETA Napisano 17 Czerwiec 2007 Share Napisano 17 Czerwiec 2007 Radzisz -zdarza się XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stachu Napisano 17 Czerwiec 2007 Share Napisano 17 Czerwiec 2007 joint->nie tylko ty ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mort Napisano 17 Czerwiec 2007 Share Napisano 17 Czerwiec 2007 a ja jak mirach macham mieczem i różnymi innymi narzędziami zbrodni... mirach może sparring?? :D pozatym w dowolnej kolejności: książki(Terry Pratchett-mam nawet autograf ;], Andrzej Pilipiuk, Sapkowski, Gabriel Garcia Marquez-polecam), wszelka fantastyka, muzyka szeroko pojęta, religia i trochę innych. kiedyś też Piwo (ale mi się znudziło teraz dość sporadycznie mi się przydaża) i kobieta(ale jej się znudziłem lol ) pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imprecis Napisano 17 Czerwiec 2007 Share Napisano 17 Czerwiec 2007 Psychologia, NLP, film (tworzenie tj. np reżyseria, montaż, scenopisarstwo), film(oglądanie), komiks (głównie amerykański, choć japoński też lubie ;) ), muzyka (jazz, swing, filmowa), joga, piłka nożna (maniakalny kibic Arsenalu, ale też częsty gracz :) ), książki (głównie to jakieś poradniki, kursy, na beletrystykę nie mam czasu :/ ), a tak poza tym to wszystko co wiąże się z grafą czyli compositing, fx, rysunek itd. Okazyjnie zajmuje się programowaniem, ale to jakieś proste rzeczy pisze w Turbo Pascalu. Z trunków to uwielbiam wino i drinka blue lagoon :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kr3tz Napisano 17 Czerwiec 2007 Share Napisano 17 Czerwiec 2007 Samochody, dziewczyny, ostatnio statki [zaglowce], rysowanie [samochodow, dziewczyn i opcjonalnie zaglowcow], filmy, gry, fotografia [noob], militaria, i opuszczone miejsca [opuszczone.com]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 17 Czerwiec 2007 Share Napisano 17 Czerwiec 2007 2d, 4d. a i oczywiście dziewczyny :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 17 Czerwiec 2007 Share Napisano 17 Czerwiec 2007 A jest tu ktoś, kogo kręcą chłopcy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość michlord Napisano 17 Czerwiec 2007 Share Napisano 17 Czerwiec 2007 Programowanie C++ C# VB, RPG i fantasy, 2d, szkoła, piłka nożna, oczywiście fotografia, i inne fajne różne rzeczy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptah Napisano 17 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 17 Czerwiec 2007 Master Kiełbaster 4d w sensie cinema 4d, czy o czyms nie wiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 17 Czerwiec 2007 Share Napisano 17 Czerwiec 2007 w sensie animacja :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ETA Napisano 17 Czerwiec 2007 Share Napisano 17 Czerwiec 2007 Kr3tz - co do opuszczonych miejsc, to są jakieś problemy ze znalezieniem tego pałacu w Kopicach?? Będę się musiał kiedyś tam przejechać na rowerku :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 17 Czerwiec 2007 Share Napisano 17 Czerwiec 2007 rower klasyczny (bo mozna pozwiedzac "wioski" w celu poszukiwania "obiektow" ;P ) - i crossbike samochod (najlepiej rajdowy) motocykl (najlepiej crossowy) technika w szerokim pojeciu - oprocz pradu... bo to czasem zabija... ;P gry - wyscigowe zazwyczaj i takie tam... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 17 Czerwiec 2007 Share Napisano 17 Czerwiec 2007 heheheh a jabede orginalny :P bo ja cały rok czekam na zime żeby na snowboardzie pośmigać :D a poza tym dziewczyny, piwko, film, książki i sen bo ostatnio mam mało czasu na spanie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLADE Napisano 17 Czerwiec 2007 Share Napisano 17 Czerwiec 2007 piwo, piwo i jeszcze raz piwo :D do tego dorzuce muzyke, góry,broń białą, zamki, poezja, woodstock :) piwo.. oraz piwo :) jeszcze coś by sie znalazło.. np zbieranie grzybów w leaie :P aż żal bierze że posiadanie kuszy w Polsce jest nielegalnei trzeba pozwolenie... i taki mały OT aż dziw bierze że nikt nie napisał sex :P:P:P pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 17 Czerwiec 2007 Share Napisano 17 Czerwiec 2007 Master -> dziewczyny? czyżby różowa siła była tylko pozą? ;) - Historia sztuki - blach, muszę wymęczyć w te wakacje magistra z tego :/ - moją zupełnie nową i świeżą dziewuszką :D - jazdą na skuterze :D hehe, mówię wam, coś pięknego, zwłaszcza w korkach - picie browara z kumplami - niestety na tym najwięcej przycinam czasu aby ogarnąć resztę :/ Ale jeszcze nadrobię ten czas! :D - gierki komputerowe - na to zawsze te pół godzinki - godzinkę dziennie znajdę, nie ma bata :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 17 Czerwiec 2007 Share Napisano 17 Czerwiec 2007 Życie we wszystkich jego aspektach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 17 Czerwiec 2007 Share Napisano 17 Czerwiec 2007 oprocz grafiki 3d, 2d, niestety brakuje samo zaparcia :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SSn4k3 Napisano 17 Czerwiec 2007 Share Napisano 17 Czerwiec 2007 c++/c# + opengl i dx, wizyty u lekarza;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 17 Czerwiec 2007 Share Napisano 17 Czerwiec 2007 basen, dobry film, lansowanie po Polsce :p, knucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawcio_m Napisano 17 Czerwiec 2007 Share Napisano 17 Czerwiec 2007 siatkówka i to przez nią zaniedbuje 3d:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 17 Czerwiec 2007 Share Napisano 17 Czerwiec 2007 Dobra kawa, żeby było czuć ten piach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 18 Czerwiec 2007 Share Napisano 18 Czerwiec 2007 Dobra kawa, żeby było czuć ten piach. taka polska po turecku ;) he he he.... ja pogrywam na bebnie afrykanskim. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3grosze Napisano 19 Czerwiec 2007 Share Napisano 19 Czerwiec 2007 jedzenie, spanie - hedonizm :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 19 Czerwiec 2007 Share Napisano 19 Czerwiec 2007 - Dziewczyna :D - Ogólnie elektronika, komputery:) - Tanie wina (nie śmiać się, nie przyjmuje negatywów) :p - Muzyka, duuużo muzyki :D - Podróżowanie (stop rządzi :P ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 19 Czerwiec 2007 Share Napisano 19 Czerwiec 2007 Mnie strasznie kręci ten wątek. http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=3262 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Razi91 Napisano 19 Czerwiec 2007 Share Napisano 19 Czerwiec 2007 muzyka, leParkour, Skateboarding, Snowboarding, fotografia, jasne śnienie(LD), Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 19 Czerwiec 2007 Share Napisano 19 Czerwiec 2007 Siatkówka (196cm nie moze sie marnowac ;) ), Bas, Muza, jak jest szansa to góry i niestety PC Games (ech gdybym tyle czasu poswiecal na 3D co na "pykanie" ;) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carlosss Napisano 19 Czerwiec 2007 Share Napisano 19 Czerwiec 2007 ASG - air soft gun i moja ulubiona strona http://wmasg.pl/ :) a tu jeszcze się pochwalę zdjęciem z moją ukochaną Emunią :D (m4a1 R.I.S.) http://www.digart.pl/praca/604405/Long_time_no_see.html kocham to :D ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 19 Czerwiec 2007 Share Napisano 19 Czerwiec 2007 mnie też kręcą dziewczyny wiecie chłopaki? Ale nie starsze niż 13 lat ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 20 Czerwiec 2007 Share Napisano 20 Czerwiec 2007 Leru, ale Ty wybredny jesteś, młodzik, a już marudzi. Trzynascie lat różnicy i już szlaban? To ty nigdy doświadczonej 35 latki w łóżku nie mialeś... polecam. Edit: Ja tez lubię to, co Leru, tylko mniej marudzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 20 Czerwiec 2007 Share Napisano 20 Czerwiec 2007 hmmm Shogunie, punktem odniesienia nie był mój wiek ;) Ale ponoć tłumaczenie żartów jest jeszcze gorsze niż ich spalenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr Pank Napisano 20 Czerwiec 2007 Share Napisano 20 Czerwiec 2007 piwo z sokiem malinowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 20 Czerwiec 2007 Share Napisano 20 Czerwiec 2007 No Leru, taki grzeczny moderator, chroni gołą klatą małoletnich przed wulgaryzmami, a tu taka wtopa... Shame on you... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 20 Czerwiec 2007 Share Napisano 20 Czerwiec 2007 branie ciezkich narkotykow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 20 Czerwiec 2007 Share Napisano 20 Czerwiec 2007 malarstwo, wędkarstwo, deczko psychologii a kiedys brazylijskie jiu jitsu (moze jeszcze do tego wroce) :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi