Mr Pank Napisano 23 Lipiec 2010 Share Napisano 23 Lipiec 2010 to gorsze od oglądania na youtubie kolesia wkładającego sobie szklankę w dupę , ałaaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 23 Lipiec 2010 Share Napisano 23 Lipiec 2010 to gorsze od oglądania na youtubie kolesia wkładającego sobie szklankę w dupę , ałaaa a co dokładnie wpisałeś w google, ze wyświetliło też max3d.pl? prace mocne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-hpx- Napisano 23 Lipiec 2010 Share Napisano 23 Lipiec 2010 świetne to, też mnie hieny urzekły... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levan Napisano 23 Lipiec 2010 Share Napisano 23 Lipiec 2010 (edytowane) No mega dobre. Zauwazylem ze ilustratorzy z Gdanska to najczesciej wymiatacze :) Edytowane 23 Lipiec 2010 przez Levan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubasa Napisano 23 Lipiec 2010 Share Napisano 23 Lipiec 2010 Demotywator Rex! eh... jaka nadmasakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 24 Lipiec 2010 Share Napisano 24 Lipiec 2010 Slaaaaaaabiuchno... mi. znowu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 24 Lipiec 2010 Share Napisano 24 Lipiec 2010 mistrzostwo, kawał dobrej roboty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 24 Lipiec 2010 Share Napisano 24 Lipiec 2010 niesamowita robota :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość dekiel Napisano 24 Lipiec 2010 Share Napisano 24 Lipiec 2010 m-a-s-a-r-n-i-a czlowieku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SBT77 Napisano 24 Lipiec 2010 Share Napisano 24 Lipiec 2010 Tradycyjnie wypas. To jest oryginalnie malowane na dużo większych rozdziałkach jak to co pokazałeś ? No i ciekawy patent na włosy tego siwego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varmer Napisano 24 Lipiec 2010 Share Napisano 24 Lipiec 2010 tydzień bez forum i takie kwiatki ***** ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzessko Napisano 24 Lipiec 2010 Share Napisano 24 Lipiec 2010 No i kolejny kop w jakja... auć! Omen bądź mężczyzną ! Oddaj Maniakowi ! ( zapodaj coś do teczki znaczy :D ) ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serio Napisano 24 Lipiec 2010 Share Napisano 24 Lipiec 2010 Fantasy na najwyższym poziomie. Kolor, dynamika, bryła, wszystko gra w harmonii. Masz w sobie skarb którego nie można kupić.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 26 Lipiec 2010 Share Napisano 26 Lipiec 2010 Aż miło popatrzeć :) Fajnie pędzelki wprowadzasz w działanie, a już przy okrąglaku parę lat temu była miazga heh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakkaS Napisano 27 Lipiec 2010 Share Napisano 27 Lipiec 2010 Lodzio-miodzio jak to mawiają pingwiny. :) Aż miło popatrzeć.. świetna robota! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tweester Napisano 27 Lipiec 2010 Share Napisano 27 Lipiec 2010 Widać ogrom pracy. Klimaty RPG ;) Wszystko cacy. Naprawdę moje gratulacje wykonania i talentu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sammael_at Napisano 1 Sierpień 2010 Share Napisano 1 Sierpień 2010 całkiem ładne :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 1 Sierpień 2010 Share Napisano 1 Sierpień 2010 bardzo zacne, mistrzowski poziom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bola5 Napisano 2 Sierpień 2010 Share Napisano 2 Sierpień 2010 WOW!!! Świetne prace. podoba mi się sposób kolorowania^-^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ManiakS Napisano 18 Maj 2011 Autor Share Napisano 18 Maj 2011 Podnoszę teczkę z popiołów i wrzucam kilka wybranych prac z początku roku. Niedługo będę mógł pokazać więcej więc nie odchodźcie za daleko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 18 Maj 2011 Share Napisano 18 Maj 2011 Magia panie MAGIA! Szegolnie z kolorkami wymiatasz. Blizzard, Games Workshop - nie pogada ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzessko Napisano 18 Maj 2011 Share Napisano 18 Maj 2011 Lodzio miodzio Sławek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 18 Maj 2011 Share Napisano 18 Maj 2011 1, 3, 4 miód na me oczy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pasiterek Napisano 18 Maj 2011 Share Napisano 18 Maj 2011 Goblin, niedźwiadek i kobitka z z GW najfajniejsze według mnie co nie znaczy że reszta zła, pozostaje się tylko inspirować i dłubać w kącie by chociaż do połowy twojego skilla kiedyś dobrnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 18 Maj 2011 Share Napisano 18 Maj 2011 Auć... Masakra! Podoba mi się jak w każdym obrazku zupełnie inna paleta, tu nasycone gorące ogniste barwy, tu znów przytłumione, tu chłodno, tu szaroburo... Ech.. A w postaciach tyle życia i osobowości, zwłaszcza w tym pierwszym. Rewelka. Mam pytanie, widziałem kiedyś na conceptart Twój wątek i tam pisałeś że raczej nie używasz refek do postaci, jeśli mnie pamięć nie myli. To aktualne jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiezy Napisano 18 Maj 2011 Share Napisano 18 Maj 2011 Jest UP jest impreza! :D Pierwszy to taki udany Frazeta,poza tym dynamiczne bestie to Twój charakterystyczny styl, fajnie jakby ktoś tchnął w nie życie z grafiką Crysisa,tylko do jakiego typu gry ;d Czekam na więcej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 18 Maj 2011 Share Napisano 18 Maj 2011 Dla Blizzarda chyba najbardziej się postarałeś;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emmilius Napisano 18 Maj 2011 Share Napisano 18 Maj 2011 Znam chyba wszystkie obecne arty z Blizz-factory i do SC3 i do D3 i WoW nie wspomnę. To się chłopaki z "sons of the storm" musieli wnerwić że wjeżdża jakiś polaczek (bez obrazy ofkorz) i ich gniecie :D Pzdr i czemu takie małe rozdziałki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wycior Napisano 18 Maj 2011 Share Napisano 18 Maj 2011 dajesz rade. tylko te rozdziałki jakieś podejrzane..:) obnaż szczegół :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 18 Maj 2011 Share Napisano 18 Maj 2011 W zasadzie ci wspolczuje... Majac taki poziom nie ma juz miejsca na levelowanie ;) Rewelacyjne prace. Opowiedz cos o tej kobietce jak powstawala - nie chce mi sie wierzyc ze 100% 2D :O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masz)rum Napisano 18 Maj 2011 Share Napisano 18 Maj 2011 jeb! jak zwykle, uderzy raz na jakiś czas ale tak że ciężko się podnieść xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalion Napisano 18 Maj 2011 Share Napisano 18 Maj 2011 świetne! szczególnie ten smok plujący kwasem i ostatnie statki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakóbM Napisano 18 Maj 2011 Share Napisano 18 Maj 2011 MI tak samo :D jedno słówko przyszło do głowy.. Magia ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRoZ Napisano 18 Maj 2011 Share Napisano 18 Maj 2011 uuuf hot stuff, piekna bryla, kolorki i lekkosc w uzywaniu pedzli. Super :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morbid Karbid Napisano 18 Maj 2011 Share Napisano 18 Maj 2011 Szacunek.... a pierwszy obrazek z tymi subtelnościami różnymi i smaczkami to mnie zamiótł po prostu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 18 Maj 2011 Share Napisano 18 Maj 2011 Klasa. Żółw jest na wypasie. :] Wszystko fajne. Dynamiczne- takie lubię ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekFus Napisano 18 Maj 2011 Share Napisano 18 Maj 2011 Niedźwiedzie miotą. Klientela swoją drogą :D Gratulacje, rewelacyjne prace. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serio Napisano 19 Maj 2011 Share Napisano 19 Maj 2011 Świetne rękodzieła. Który to już raz? Wiele ich było.. A nam pozostaje podziwiać i życzyć jeszcze większych sukcesów i łask. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 19 Maj 2011 Share Napisano 19 Maj 2011 swietnie namalowane jak zawsze wgniata w krzesło no i jestem fanem tego żółwia :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 19 Maj 2011 Share Napisano 19 Maj 2011 inteligentnie i bogato malowane jak zwykle, a jakoś ciągle rośnie, co za kot ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordbiernac Napisano 19 Maj 2011 Share Napisano 19 Maj 2011 przekot pies Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerzyj Napisano 19 Maj 2011 Share Napisano 19 Maj 2011 ful profesjonal:) trzecia praca jak dla mnie wymiata, prosta scena ale z duszą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ManiakS Napisano 20 Maj 2011 Autor Share Napisano 20 Maj 2011 Mam pytanie, widziałem kiedyś na conceptart Twój wątek i tam pisałeś że raczej nie używasz refek do postaci, jeśli mnie pamięć nie myli. To aktualne jest? Bynajmniej. Może podczas szkicowania, szukania ciekawej pozy itp. nie mam refek ale przy wykańczaniu zawsze mam ich dosyć sporo. Na dzień dzisiejszy to nieodzowny element podczas pracy nad obrazkiem. Dla Blizzarda chyba najbardziej się postarałeś;) Oj tam, oj tam ;P czemu takie małe rozdziałki. Żeby forum nie rozwalić. Poza tym te grafiki docelowo maja najwyżej parę cali, więc detal i tak niknie - nie ma sensu za duzo go pakować. Wskaż jaką prackę chcesz w wyższej rozdziałce to specjalnie dla Ciebie wrzucę :) Opowiedz cos o tej kobietce jak powstawala - nie chce mi sie wierzyc ze 100% 2D :O Do bólu standardowo. Parę wstępnych szkiców koncepcyjnych, potem b&w żeby określić walory, dalej kolor i detal. Do tego kilka teksturek i voila! ;) Na 3D się nie znam :/ Poniżej etapy, jakie się zachowały. Jeszcze jedna pracka, której zapomniałem wrzucić. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
resh Napisano 20 Maj 2011 Share Napisano 20 Maj 2011 fenomenalne :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 20 Maj 2011 Share Napisano 20 Maj 2011 Ostatni koles masa! "Ssspalam sie... dla ciebie spalam sie" ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morbid Karbid Napisano 20 Maj 2011 Share Napisano 20 Maj 2011 o mamo... o tato..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bedyk Napisano 20 Maj 2011 Share Napisano 20 Maj 2011 step by stepy...bezcenne! thx! jak masz więcej to będę wdzięczny, myślę, że wielu forumowiczów też =] często Ci się zdarza że prace finiszujesz jako flip horizontal kompozycji jaka powstała w szkicu wyjściowym? mi się to zdarza ostatnio bardzo często i tak się zastanawiam ocb?=] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 20 Maj 2011 Share Napisano 20 Maj 2011 ten generał jest tak dobry, ze nawet polskie wulgaryzmy nie wystarczają by go opisac... prosze o big werszionnnn 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JoseConseco Napisano 20 Maj 2011 Share Napisano 20 Maj 2011 To lubię. Ten żółw to mi się najbardziej podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakkaS Napisano 20 Maj 2011 Share Napisano 20 Maj 2011 Najpierw przywalił kilka szybkich a na koniec "nokałta" zapodał. Miodzio jak zwykle! Muszę Ci powiedzieć Sławku, że jeśli chodzi o proces pracy to ten pierwszy etap pracy wygląda u mnie równie dobrze jak u Ciebie :D, hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi