Napisano 27 Sierpień 200717 l Witam Scenka miała pokazywac raczej klimatyczne miejsce niz klasyczna wizke czy sie udało ocencie sami.
Napisano 27 Sierpień 200717 l Bardzo ładne!! Fajn kadr, super materiały i oswietlenie. Co prawda nie jestem jakims "wnętrzowcem" ale jak na oko laika wygląda na kawał profesjonalnej roboty. (na ostatnim jest ciut ziarna, ale to jest nic). Pozdro!
Napisano 27 Sierpień 200717 l Witam. Ładna wizka podoba mi się. Jestem tylko ciekaw co robi tam ta poduszka na ziemie? Musiało być ostro hehehehe :):) Pozdro
Napisano 27 Sierpień 200717 l swietna wizka, jedyne ale to widoczny tiling na podlodze i za bardzo pochylona kamera.
Napisano 27 Sierpień 200717 l tez bym sie jedynie czepial tilingu na podlodze ... kad mi sie podoba , dodaje duzo dynamizmu . ladne wnetrze . to cos dziwnego do siedzenia bez oparcia w tej jadalni mi sie srednio widzi pod wzgledem wygody chociazby przy jedzeniu .. ogolnie bdb
Napisano 27 Sierpień 200717 l Świetne wykonanie, ale ustawienie karety jak dla mnie złe..hehe skrzywiałem głowe:)
Napisano 27 Sierpień 200717 l Ewidentnie As! (jedyne zastrzezenie to te ostre cienie na ostatnim obrazku pod stolem na podlodze) Napisz cos o wizce ... znaczy sie, czy robiles ja "for fun" czy to komercyjne zlecenie. Pejs!
Napisano 27 Sierpień 200717 l Autor DZIEKI WSZYTSKIM :) oswietlenie to w pierwszych dóch vraysky&vraysun w trzecim ciemny environment i różnego koloru iesy, wszedzie gamma 2.2 i ir_map+light_cache, chyba tyle do tego sporo szopa:) A jesli chodzi o powstanie to kiedys migneło mi zdiecie z jadalnia w takim klimacie i tak dla zabawy w ramach testow oswietlenia wyszło to:P
Napisano 27 Sierpień 200717 l no świetna wizka...naprawde klimatyczna btw. świetnie zrobione protfolio masz :)
Napisano 27 Sierpień 200717 l świetne, fotograficzna jakość! każda z wersji mi się podoba, widać że włożyłeś sporo pracy. Na takie pracki łatwo łapać klientów, gratsy!
Napisano 27 Sierpień 200717 l czy gdybym poprosił o ustwienia materiału zasłon firan i wszystkiego tym podobnego to bym był naiwny?:) pięknie;)
Napisano 28 Sierpień 200717 l no stary pomiazdzyles :) szczegolnie ostatni mi sie podoba swietny nastroj, ale pierwszy tez genialny :) super gratulacje
Napisano 28 Sierpień 200717 l naprawdę ekstra, dawno nie oglądałem podobnej wizki, wersja nocna tez fajna, nie odpowiada mi tylko w niej widok za oknem - nie powinno byc zielono, a czarno z wyraźnymi żółtymi punkcikami;) tak jak TUTAJ Pozdrawiam
Napisano 28 Sierpień 200717 l Bardzo ładnie. Oświetlenie i textury naprawdę dają popalić ;) Troche denerwuje mnie przekrzywiony kadr P.S Słoiczki po lewej i roślinka po prawej z evermotion ?
Napisano 28 Sierpień 200717 l Autor wiekszosc modeli pochodzi z moich starych wizek kilka z archmodels ,durzo to free stuff poszarpany gdzies z netu i w sumie specjalnie do sceny wymodelowana została jedna roslinka pomieszcenie i głowne meble, bo tak jak pisałem zaczeło sie od testów oswietlenia:) dzieki wszystkim za komentarze
Napisano 28 Sierpień 200717 l te dynamiczne kadry wzorowane na evermotion troche przesadzone, poza tym wizualka badzo ładna
Napisano 28 Sierpień 200717 l Wersja nocna super. Genialne światło. Acha, zrób coś z tymi stęplami w texturach na słoikach. Reszta genial.
Napisano 28 Sierpień 200717 l Świetne prace. Rewelacyjne oświetlenie. Moderatorzy chyba na wakacjach. ;)
Napisano 1 Wrzesień 200717 l sa problemy z dodawaniem rekomendacji nie pojawiaja sie czasem i to jest wlasnie ten przypadek :)
Napisano 3 Wrzesień 200717 l literówka się wkradła (znowu ;p) w nicku w obrazkach nie mlodoAS a mlodAS, należy usunąć literkę 'o' ;p coś ostatnio macie sporo literówek, może pomoc potrzebna? jakby co służę pomocą :] ps. sorry za offtop'a, po poprawce, możecie ten post usunąć czy cuś :)
Napisano 3 Wrzesień 200717 l Jak dla mnie bomba, ale jestem początkująca, więc moje zdanie niewiele się chyba liczy ;)
Napisano 15 Październik 200717 l Zapraszam do wspolpracy w mojej firmie . Poszukuje osoby ktora bedzie sie zajmowala grafika 3d . Jestesmy firma dzialajaca na rynku brytyjskim . o wiecej pytan prosze o kontakt pozdrawiam
Napisano 17 Październik 200717 l ze ja tej pracy nie widziałem wcześniej poprostu super rendery gratulacje 5*
Napisano 30 Październik 200717 l Bardzo fajna wizka, fajny klimacik jedyna mała uwaga odnośnie tego krzesła w narożniku mogło by go spokojnie nie być troche mi nie pasuje ale to szegół ja bym go poprostu tam nie dał,a całość bardzo fajna i w dorym klimacie. Pozdrawiam