mlodAs Napisano 27 Sierpień 2007 Share Napisano 27 Sierpień 2007 Witam Scenka miała pokazywac raczej klimatyczne miejsce niz klasyczna wizke czy sie udało ocencie sami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr. MtS Napisano 27 Sierpień 2007 Share Napisano 27 Sierpień 2007 Bardzo ładne!! Fajn kadr, super materiały i oswietlenie. Co prawda nie jestem jakims "wnętrzowcem" ale jak na oko laika wygląda na kawał profesjonalnej roboty. (na ostatnim jest ciut ziarna, ale to jest nic). Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artur728 Napisano 27 Sierpień 2007 Share Napisano 27 Sierpień 2007 Witam. Ładna wizka podoba mi się. Jestem tylko ciekaw co robi tam ta poduszka na ziemie? Musiało być ostro hehehehe :):) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robertus Napisano 27 Sierpień 2007 Share Napisano 27 Sierpień 2007 jestem na tak :) bardzo ladne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 27 Sierpień 2007 Share Napisano 27 Sierpień 2007 swietne !! 5* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
etyr11 Napisano 27 Sierpień 2007 Share Napisano 27 Sierpień 2007 Rewelacja. Napisz proszę coś o oświetleniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0m3k Napisano 27 Sierpień 2007 Share Napisano 27 Sierpień 2007 swietna wizka, jedyne ale to widoczny tiling na podlodze i za bardzo pochylona kamera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
delf77 Napisano 27 Sierpień 2007 Share Napisano 27 Sierpień 2007 tez bym sie jedynie czepial tilingu na podlodze ... kad mi sie podoba , dodaje duzo dynamizmu . ladne wnetrze . to cos dziwnego do siedzenia bez oparcia w tej jadalni mi sie srednio widzi pod wzgledem wygody chociazby przy jedzeniu .. ogolnie bdb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 27 Sierpień 2007 Share Napisano 27 Sierpień 2007 Świetne wykonanie, ale ustawienie karety jak dla mnie złe..hehe skrzywiałem głowe:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrojkaT Napisano 27 Sierpień 2007 Share Napisano 27 Sierpień 2007 faina pracka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifatz Napisano 27 Sierpień 2007 Share Napisano 27 Sierpień 2007 Ewidentnie As! (jedyne zastrzezenie to te ostre cienie na ostatnim obrazku pod stolem na podlodze) Napisz cos o wizce ... znaczy sie, czy robiles ja "for fun" czy to komercyjne zlecenie. Pejs! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 27 Sierpień 2007 Share Napisano 27 Sierpień 2007 super wizka, mi się podoba taka przekrzywiona kamerka :) gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlodAs Napisano 27 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 27 Sierpień 2007 DZIEKI WSZYTSKIM :) oswietlenie to w pierwszych dóch vraysky&vraysun w trzecim ciemny environment i różnego koloru iesy, wszedzie gamma 2.2 i ir_map+light_cache, chyba tyle do tego sporo szopa:) A jesli chodzi o powstanie to kiedys migneło mi zdiecie z jadalnia w takim klimacie i tak dla zabawy w ramach testow oswietlenia wyszło to:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 27 Sierpień 2007 Share Napisano 27 Sierpień 2007 no świetna wizka...naprawde klimatyczna btw. świetnie zrobione protfolio masz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 27 Sierpień 2007 Share Napisano 27 Sierpień 2007 świetne, fotograficzna jakość! każda z wersji mi się podoba, widać że włożyłeś sporo pracy. Na takie pracki łatwo łapać klientów, gratsy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 27 Sierpień 2007 Share Napisano 27 Sierpień 2007 Super ***** Wiszące ręczniki - jak zrobione? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 27 Sierpień 2007 Share Napisano 27 Sierpień 2007 czy gdybym poprosił o ustwienia materiału zasłon firan i wszystkiego tym podobnego to bym był naiwny?:) pięknie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 28 Sierpień 2007 Share Napisano 28 Sierpień 2007 no stary pomiazdzyles :) szczegolnie ostatni mi sie podoba swietny nastroj, ale pierwszy tez genialny :) super gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 28 Sierpień 2007 Share Napisano 28 Sierpień 2007 naprawdę ekstra, dawno nie oglądałem podobnej wizki, wersja nocna tez fajna, nie odpowiada mi tylko w niej widok za oknem - nie powinno byc zielono, a czarno z wyraźnymi żółtymi punkcikami;) tak jak TUTAJ Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 28 Sierpień 2007 Share Napisano 28 Sierpień 2007 dziwie sie ze jeszcze tego na froncie nie ma:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makbol Napisano 28 Sierpień 2007 Share Napisano 28 Sierpień 2007 Bardzo ładnie. Oświetlenie i textury naprawdę dają popalić ;) Troche denerwuje mnie przekrzywiony kadr P.S Słoiczki po lewej i roślinka po prawej z evermotion ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlodAs Napisano 28 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 28 Sierpień 2007 wiekszosc modeli pochodzi z moich starych wizek kilka z archmodels ,durzo to free stuff poszarpany gdzies z netu i w sumie specjalnie do sceny wymodelowana została jedna roslinka pomieszcenie i głowne meble, bo tak jak pisałem zaczeło sie od testów oswietlenia:) dzieki wszystkim za komentarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 28 Sierpień 2007 Share Napisano 28 Sierpień 2007 te dynamiczne kadry wzorowane na evermotion troche przesadzone, poza tym wizualka badzo ładna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simple_man Napisano 28 Sierpień 2007 Share Napisano 28 Sierpień 2007 Wersja nocna super. Genialne światło. Acha, zrób coś z tymi stęplami w texturach na słoikach. Reszta genial. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greg_jg Napisano 28 Sierpień 2007 Share Napisano 28 Sierpień 2007 Świetne prace. Rewelacyjne oświetlenie. Moderatorzy chyba na wakacjach. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 1 Wrzesień 2007 Share Napisano 1 Wrzesień 2007 hehe fronta ci nie dali ale za to masz srebrna galeria:D nalezalo sie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 1 Wrzesień 2007 Share Napisano 1 Wrzesień 2007 sa problemy z dodawaniem rekomendacji nie pojawiaja sie czasem i to jest wlasnie ten przypadek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlodAs Napisano 2 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 2 Wrzesień 2007 dzieki wszytskim za komentarze i ekipie za srebrna:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 3 Wrzesień 2007 Share Napisano 3 Wrzesień 2007 literówka się wkradła (znowu ;p) w nicku w obrazkach nie mlodoAS a mlodAS, należy usunąć literkę 'o' ;p coś ostatnio macie sporo literówek, może pomoc potrzebna? jakby co służę pomocą :] ps. sorry za offtop'a, po poprawce, możecie ten post usunąć czy cuś :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idrilelril Napisano 3 Wrzesień 2007 Share Napisano 3 Wrzesień 2007 Jak dla mnie bomba, ale jestem początkująca, więc moje zdanie niewiele się chyba liczy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlodAs Napisano 3 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 3 Wrzesień 2007 jak dla mnie bardzo sie liczy, dzieki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość newart Napisano 15 Październik 2007 Share Napisano 15 Październik 2007 Zapraszam do wspolpracy w mojej firmie . Poszukuje osoby ktora bedzie sie zajmowala grafika 3d . Jestesmy firma dzialajaca na rynku brytyjskim . o wiecej pytan prosze o kontakt pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość newart Napisano 15 Październik 2007 Share Napisano 15 Październik 2007 Moj adres to [email protected] pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 17 Październik 2007 Share Napisano 17 Październik 2007 ze ja tej pracy nie widziałem wcześniej poprostu super rendery gratulacje 5* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bahus Napisano 30 Październik 2007 Share Napisano 30 Październik 2007 Bardzo fajna wizka, fajny klimacik jedyna mała uwaga odnośnie tego krzesła w narożniku mogło by go spokojnie nie być troche mi nie pasuje ale to szegół ja bym go poprostu tam nie dał,a całość bardzo fajna i w dorym klimacie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość xxbinxx Napisano 11 Grudzień 2007 Share Napisano 11 Grudzień 2007 Przyjemne obrazy . lubię to. the floor is not very good :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi