Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 35
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Bardzo ładne!!

Fajn kadr, super materiały i oswietlenie. Co prawda nie jestem jakims "wnętrzowcem" ale jak na oko laika wygląda na kawał profesjonalnej roboty. (na ostatnim jest ciut ziarna, ale to jest nic).

Pozdro!

Napisano

tez bym sie jedynie czepial tilingu na podlodze ... kad mi sie podoba , dodaje duzo dynamizmu . ladne wnetrze . to cos dziwnego do siedzenia bez oparcia w tej jadalni mi sie srednio widzi pod wzgledem wygody chociazby przy jedzeniu .. ogolnie bdb

Napisano

Ewidentnie As! (jedyne zastrzezenie to te ostre cienie na ostatnim obrazku pod stolem na podlodze)

Napisz cos o wizce ... znaczy sie, czy robiles ja "for fun" czy to komercyjne zlecenie.

Pejs!

Napisano

DZIEKI WSZYTSKIM :)

oswietlenie to w pierwszych dóch vraysky&vraysun w trzecim ciemny environment i różnego koloru iesy, wszedzie gamma 2.2 i ir_map+light_cache, chyba tyle do tego sporo szopa:)

A jesli chodzi o powstanie to kiedys migneło mi zdiecie z jadalnia w takim klimacie i tak dla zabawy w ramach testow oswietlenia wyszło to:P

Napisano

świetne, fotograficzna jakość! każda z wersji mi się podoba, widać że włożyłeś sporo pracy. Na takie pracki łatwo łapać klientów, gratsy!

Napisano

naprawdę ekstra, dawno nie oglądałem podobnej wizki, wersja nocna tez fajna, nie odpowiada mi tylko w niej widok za oknem - nie powinno byc zielono, a czarno z wyraźnymi żółtymi punkcikami;) tak jak TUTAJ

rating_5.gif

Pozdrawiam

Napisano

Bardzo ładnie. Oświetlenie i textury naprawdę dają popalić ;) Troche denerwuje mnie przekrzywiony kadr

P.S Słoiczki po lewej i roślinka po prawej z evermotion ?

Napisano

wiekszosc modeli pochodzi z moich starych wizek kilka z archmodels ,durzo to free stuff poszarpany gdzies z netu i w sumie specjalnie do sceny wymodelowana została jedna roslinka pomieszcenie i głowne meble, bo tak jak pisałem zaczeło sie od testów oswietlenia:)

dzieki wszystkim za komentarze

Napisano

literówka się wkradła (znowu ;p) w nicku w obrazkach nie mlodoAS a mlodAS, należy usunąć literkę 'o' ;p coś ostatnio macie sporo literówek, może pomoc potrzebna? jakby co służę pomocą :]

ps. sorry za offtop'a, po poprawce, możecie ten post usunąć czy cuś :)

Napisano

Zapraszam do wspolpracy w mojej firmie . Poszukuje osoby ktora bedzie sie zajmowala grafika 3d . Jestesmy firma dzialajaca na rynku brytyjskim . o wiecej pytan prosze o kontakt pozdrawiam

Napisano

Bardzo fajna wizka, fajny klimacik jedyna mała uwaga odnośnie tego krzesła w narożniku mogło by go spokojnie nie być troche mi nie pasuje ale to szegół ja bym go poprostu tam nie dał,a całość bardzo fajna i w dorym klimacie. Pozdrawiam

Napisano

Przyjemne obrazy . lubię to. the floor is not very good :D

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności