Zbychowaty Napisano 29 Wrzesień 2007 Share Napisano 29 Wrzesień 2007 niiiii ja nie pije, nie tancze jeno siedze i skanuje:P:P:P:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 29 Wrzesień 2007 Share Napisano 29 Wrzesień 2007 milej zabawy zarzygancy;) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 30 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 30 Wrzesień 2007 Po ustaleniu faktów i (W MIARĘ) o trzeźwym umysle stwierdzam iż...-było dwuch zarzygańców-po jednym na każdą imprezę-JESTEM Z SIEBIE DUMNA :D:D:D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banana.split Napisano 30 Wrzesień 2007 Share Napisano 30 Wrzesień 2007 gratulacje, było naprawdę fajnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 30 Wrzesień 2007 Share Napisano 30 Wrzesień 2007 burp....burp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 30 Wrzesień 2007 Share Napisano 30 Wrzesień 2007 no i zarąbisty zlocik :D Jeszcze teraz czuję że mam parę promili :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 30 Wrzesień 2007 Share Napisano 30 Wrzesień 2007 odemnie tyle "wowa wi wa" :D pozdrawiam wszystkich zlotowiczow ;) Matys nie pekaj next time juz ty zobaczysz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Napisano 30 Wrzesień 2007 Share Napisano 30 Wrzesień 2007 Impreza udana, mam nowe avatary :D pozdro dla wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 30 Wrzesień 2007 Share Napisano 30 Wrzesień 2007 dawac foty bo tam wczoraj to mysallem ze na millan fashion week przyjechaem tak flesze napierdzilaly po oczkach, zapodawac zapodawac chce sie jarac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 30 Wrzesień 2007 Share Napisano 30 Wrzesień 2007 czas cos w trojmiescie ponownie wymyslic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 30 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 30 Wrzesień 2007 odemnie tyle "wowa wi wa" :D pozdrawiam wszystkich zlotowiczow ;) (...) Znając kolegę ośmielam się dodać jeszcze do wypowiedzi parę epitetów które kolega przemilczał, lub jak to było na zlocie -których "nie słyszeliśmy" :D:D:D pozdrawiam- miło było poznać:) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ex3 Napisano 30 Wrzesień 2007 Share Napisano 30 Wrzesień 2007 Taa, tego nie było słuchać, SŁYSZELI WSZYSCY tego nie było słychać !! :D:D:D. Panowie z tymi błyskającymi wielkimi zabawkami, dawać foty bo moja żona nie chce uwierzyć że w barze były tylko 2 kobiety :cool: :) Wczoraj (w zasadzie to dzisiaj ) wyszedłem jako ostatni i mówię wam było genialnie. Ciekawe kiedy Ola się na forum zarejestruje :) Pozdrowienia dla wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OhMyGosh Napisano 30 Wrzesień 2007 Share Napisano 30 Wrzesień 2007 moja żona nie chce uwierzyć że w barze były tylko 2 kobiety :cool: :) Nie okłamuj żony, były 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 30 Wrzesień 2007 Share Napisano 30 Wrzesień 2007 ale sie dzialo buehehehe, titi to bedzie teraz flajsz master :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Armia Napisano 30 Wrzesień 2007 Share Napisano 30 Wrzesień 2007 Jako gospodarze (stoliczni) i jako "prawa ręka" szefowej chciałbym bardzo serdecznie podziękować wszystkim za przybycie i za atmosferę, która się wytworzyła dzięki Wam ! Teraz już tylko suszy i w głowie huczy i spać się chce (i ciągle dłonie pieką, ale to tylko wtajemniczeni zrozumieją :P), ale balanga była pierwsza klasa. Cieszę się, że pamiętam mniejwięcej większość wydarzeń :D. No i nowo zawarte znajomości ! Psych, KrzysiekGFX (nasi nocujący:P), Leru, Klicek, Johny, banana.split, piksar. Tweety - (za literówki w nickach sorry wielkie!!) więcej nicków nie pamiętam :D, z niektórymi nie zdąrzyłem w ogóle pogadać - a szkoda ;). Pozdrawiam i do następnego. A i na foty czekam! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 30 Wrzesień 2007 Share Napisano 30 Wrzesień 2007 chyba bede musial wziac urlop na rehabilitacje po tym weekendzie :] bylo extra trzeba to powtorzyc hehehe :D i sciagnac wiecej ludzi :-) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cruzh3r Napisano 30 Wrzesień 2007 Share Napisano 30 Wrzesień 2007 Było super. przez tydzień od fleszów nic nie będe widział. miło było poznać wszystkich. dobra ekipa. no i dawajcie zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 30 Wrzesień 2007 Share Napisano 30 Wrzesień 2007 dotarłem do domu, ludzie porozwożeni po domach. siadam do zdjec pozdrawiam pana z czerwonego Tira relacji Wawa-Wroc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 30 Wrzesień 2007 Share Napisano 30 Wrzesień 2007 no było ostro :) dzięki wielkie za taką fajną imprezkę. fajnie było pogadać z ekipą z max3d.pl ;) purple - super organizacja, good job :) piksar: dzięki za transport do wrocka kierowco TIR'a - miłej dalszej podróży bez białej sierry raz po raz przez kilka godzin hamującej drogę :] Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 30 Wrzesień 2007 Share Napisano 30 Wrzesień 2007 Aż polazłem do kawiarenki by zobaczyć co się tutaj dzieje :) Podziękowania dla Piksara za transport i całej ekipie zlotowozu za wspólnie spędzoną podróż :) Profesor Piksar - Rządzi :P TIR widmo - sweet :P :P Pozdrowienia dla wszystkich uczestników imprez, świetnie było :D Pora wrócić do szarej nudnej rzeczywistości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 30 Wrzesień 2007 Share Napisano 30 Wrzesień 2007 jest problem ze zdjęciami :( są perwersyjne, kto mnie obroni przed modami ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PSychu Napisano 30 Wrzesień 2007 Share Napisano 30 Wrzesień 2007 Wielkie POZDRO dla wszystkich zlotowiczów. I ja dotarłem do domciu Na tak świetnej imprezie nie byłem od niepamiętnych czasów :) Ciesze sie że mogłem poznać tylu ludzi z max3d :D A teraz czas odespać... Specjalne podziękowania dla purple i armia za organizację i wspaniałą atmosferę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 30 Wrzesień 2007 Share Napisano 30 Wrzesień 2007 zdjecia,zdjecia,zdjecia... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valery Napisano 30 Wrzesień 2007 Share Napisano 30 Wrzesień 2007 ja też wreszcie dotarłem do domu, zlot był świetny, podziękowania dla purple i armia za organizację, dla Tweeetego za nocleg, dla Pixara za referki, dla Shalivana za extremalną jazde 150 km/h do domu :D cały zlot świetny, kupa śmiechu, litry piwa, fajna organizacja, czekam na następny zlot na koniec prawie sie udusiłem ze śmiechu z powodu akcji w samochodzie z udziałem AGmakontsa i kanapki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 30 Wrzesień 2007 Share Napisano 30 Wrzesień 2007 Dawac fotky ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 30 Wrzesień 2007 Share Napisano 30 Wrzesień 2007 super było! i tyle powiem;) i zaraz spadam na pociąg do wro (są chętni na piwko o 6.00 na peronie ?:p ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 30 Wrzesień 2007 Share Napisano 30 Wrzesień 2007 kilka na początek, pierwsze z drugiego dnia ale chodzi o przekaz/motto zlotu reszta z pierwszego dnia Interweniujcie w sprawie niepodpisanych zdjęć, nie wszystko mogę sobie przypomnieć. przepraszam jak kogoś nie opisałem wcale lub błędnie. Reszta w drodze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 30 Wrzesień 2007 Share Napisano 30 Wrzesień 2007 HEHEHE kanapka rlx:D ale serio było super dzis dam foty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 30 Wrzesień 2007 Share Napisano 30 Wrzesień 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 30 Wrzesień 2007 Share Napisano 30 Wrzesień 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 30 Wrzesień 2007 Share Napisano 30 Wrzesień 2007 ŁOT DE HEL?! xD pikSar jaka optyka robiles, bo swietnie Ci wyszly ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 30 Wrzesień 2007 Share Napisano 30 Wrzesień 2007 Canon 30D + Tamron 17-50/2.8 + lampion EX 580 EXII Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 30 Wrzesień 2007 Share Napisano 30 Wrzesień 2007 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek_gfx Napisano 30 Wrzesień 2007 Share Napisano 30 Wrzesień 2007 Uffff nareszcie w domu :) Pozdrawiam wszystkich uczestnikow zlotu, a szczegolnie Armie i Purple za organizacje i za to ze przyjeli mnie do swojego domostwa :) Buziaki dla was ;). Trzymajcie sie tam i nie pijcie tyle(bezemnie :p)! Powrot byl ciezkiiii ale motyw z kanapką MASAKRA ;) Piksar- prosze o jakas lepsza fotke z mym udzialem :) Pamiatke chce! Mam nadzieje, ze cos znajdziesz. Edit- o juz jest fotos :) great! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
intoxicate Napisano 30 Wrzesień 2007 Share Napisano 30 Wrzesień 2007 erm ten no... nie bylo jakos tak czasu by z wszystkimi pogadac (jakos w wwa zawsze szybciej wszystko leci :P ), chcialbym podziekowac Purple za organizacje tak wspanialego zlotu, ciesze sie ze tyle osob bylo, wielkie pozdro for all :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 30 Wrzesień 2007 Share Napisano 30 Wrzesień 2007 a wogole to tam hatred to jest obok a podpisany jest Krezel :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek_gfx Napisano 30 Wrzesień 2007 Share Napisano 30 Wrzesień 2007 Tez zamieszcze jedna fotke :) Od lewej PSychu Purple i Armia :) Pozdro:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 30 Wrzesień 2007 Share Napisano 30 Wrzesień 2007 Moja porcja dzień 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 30 Wrzesień 2007 Share Napisano 30 Wrzesień 2007 jak zobaczylem "oszoloma" padlem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Napisano 30 Wrzesień 2007 Share Napisano 30 Wrzesień 2007 WTF - to chyba moja glowa :/ sorry :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 30 Wrzesień 2007 Share Napisano 30 Wrzesień 2007 Klicek opowiadal o bajkę wężu? Hehe zaczynam zalowac, ze nie wydalem tej stowy na bilet do warszawy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 30 Wrzesień 2007 Share Napisano 30 Wrzesień 2007 koniec dnia pierwszego foto by Tweety i gość nazajutrz odwiedza każdego kto pije byle co :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 30 Wrzesień 2007 Share Napisano 30 Wrzesień 2007 oszołom buahahahahah no padlem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 30 Wrzesień 2007 Share Napisano 30 Wrzesień 2007 świetne zdjęcia, ogólnie świetny zlot Panie i Panowie, właśnie okładam się pejczem za to że mnie nie było :] see yo next time ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 30 Wrzesień 2007 Share Napisano 30 Wrzesień 2007 hehe powtórka z maja tego roku to sie chyba deja vu nazywa:) szkoda że nie mogłem wpaść do Wawy w ten weekend, kiedy następny zjazd :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 30 Wrzesień 2007 Share Napisano 30 Wrzesień 2007 świetne zdjęcia, ogólnie świetny zlot Panie i Panowie, właśnie okładam się pejczem za to że mnie nie było :] see yo next time ! jest nas 2 :O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grass Napisano 30 Wrzesień 2007 Share Napisano 30 Wrzesień 2007 Ci co nie byli niech spojrzą na to z jasnej strony ... ocaliliście trochę szarych komórek ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 30 Wrzesień 2007 Share Napisano 30 Wrzesień 2007 Dzień drugi - brak porządku chronologicznego foto ja i tweety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi