Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 520
  • Wyświetleń 59,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Po ustaleniu faktów i (W MIARĘ) o trzeźwym umysle stwierdzam iż...-było dwuch zarzygańców-po jednym na każdą imprezę-JESTEM Z SIEBIE DUMNA :D:D:D

Napisano

dawac foty bo tam wczoraj to mysallem ze na millan fashion week przyjechaem tak flesze napierdzilaly po oczkach, zapodawac zapodawac chce sie jarac

Napisano
  • Autor
odemnie tyle "wowa wi wa" :D

pozdrawiam wszystkich zlotowiczow ;)

(...)

Znając kolegę ośmielam się dodać jeszcze do wypowiedzi parę epitetów które kolega przemilczał, lub jak to było na zlocie -których "nie słyszeliśmy" :D:D:D

pozdrawiam- miło było poznać:)

Napisano

Taa, tego nie było słuchać, SŁYSZELI WSZYSCY tego nie było słychać !! :D:D:D.

Panowie z tymi błyskającymi wielkimi zabawkami, dawać foty bo moja żona nie chce uwierzyć że w barze były tylko 2 kobiety :cool: :)

Wczoraj (w zasadzie to dzisiaj ) wyszedłem jako ostatni i mówię wam było genialnie.

Ciekawe kiedy Ola się na forum zarejestruje :)

Pozdrowienia dla wszystkich

Napisano
moja żona nie chce uwierzyć że w barze były tylko 2 kobiety :cool: :)

Nie okłamuj żony, były 4

Napisano

Jako gospodarze (stoliczni) i jako "prawa ręka" szefowej chciałbym bardzo serdecznie podziękować wszystkim za przybycie i za atmosferę, która się wytworzyła dzięki Wam ! Teraz już tylko suszy i w głowie huczy i spać się chce (i ciągle dłonie pieką, ale to tylko wtajemniczeni zrozumieją :P), ale balanga była pierwsza klasa. Cieszę się, że pamiętam mniejwięcej większość wydarzeń :D. No i nowo zawarte znajomości ! Psych, KrzysiekGFX (nasi nocujący:P), Leru, Klicek, Johny, banana.split, piksar. Tweety - (za literówki w nickach sorry wielkie!!) więcej nicków nie pamiętam :D, z niektórymi nie zdąrzyłem w ogóle pogadać - a szkoda ;). Pozdrawiam i do następnego. A i na foty czekam!

Napisano

chyba bede musial wziac urlop na rehabilitacje po tym weekendzie :] bylo extra trzeba to powtorzyc hehehe :D i sciagnac wiecej ludzi :-)

Napisano

Było super. przez tydzień od fleszów nic nie będe widział. miło było poznać wszystkich. dobra ekipa.

no i dawajcie zdjęcia

Napisano

dotarłem do domu, ludzie porozwożeni po domach.

siadam do zdjec

pozdrawiam pana z czerwonego Tira relacji Wawa-Wroc

Napisano

no było ostro :) dzięki wielkie za taką fajną imprezkę. fajnie było pogadać z ekipą z max3d.pl ;)

purple - super organizacja, good job :)

piksar: dzięki za transport do wrocka

kierowco TIR'a - miłej dalszej podróży bez białej sierry raz po raz przez kilka godzin hamującej drogę :]

Pozdrawiam

Napisano

Aż polazłem do kawiarenki by zobaczyć co się tutaj dzieje :)

Podziękowania dla Piksara za transport i całej ekipie zlotowozu za wspólnie spędzoną podróż :)

Profesor Piksar - Rządzi :P

TIR widmo - sweet :P :P

Pozdrowienia dla wszystkich uczestników imprez, świetnie było :D

Pora wrócić do szarej nudnej rzeczywistości.

Napisano

jest problem ze zdjęciami :(

są perwersyjne, kto mnie obroni przed modami ?

Napisano

Wielkie POZDRO dla wszystkich zlotowiczów.

I ja dotarłem do domciu

Na tak świetnej imprezie nie byłem od niepamiętnych czasów :)

Ciesze sie że mogłem poznać tylu ludzi z max3d :D

A teraz czas odespać...

Specjalne podziękowania dla purple i armia za organizację i wspaniałą atmosferę

Napisano

ja też wreszcie dotarłem do domu, zlot był świetny, podziękowania dla purple i armia za organizację, dla Tweeetego za nocleg, dla Pixara za referki, dla Shalivana za extremalną jazde 150 km/h do domu :D

cały zlot świetny, kupa śmiechu, litry piwa, fajna organizacja, czekam na następny zlot

na koniec prawie sie udusiłem ze śmiechu z powodu akcji w samochodzie z udziałem AGmakontsa i kanapki ;)

Napisano

super było! i tyle powiem;) i zaraz spadam na pociąg do wro (są chętni na piwko o 6.00 na peronie ?:p )

Napisano

kilka na początek, pierwsze z drugiego dnia ale chodzi o przekaz/motto zlotu

reszta z pierwszego dnia

Interweniujcie w sprawie niepodpisanych zdjęć, nie wszystko mogę sobie przypomnieć. przepraszam jak kogoś nie opisałem wcale lub błędnie.

Reszta w drodze

01.jpg

02.jpg

03.jpg

04.jpg

Napisano

12.jpg

ŁOT DE HEL?! xD

pikSar jaka optyka robiles, bo swietnie Ci wyszly ;>

Napisano

Uffff nareszcie w domu :) Pozdrawiam wszystkich uczestnikow zlotu, a szczegolnie Armie i Purple za organizacje i za to ze przyjeli mnie do swojego domostwa :) Buziaki dla was ;). Trzymajcie sie tam i nie pijcie tyle(bezemnie :p)! Powrot byl ciezkiiii ale motyw z kanapką MASAKRA ;)

Piksar- prosze o jakas lepsza fotke z mym udzialem :) Pamiatke chce! Mam nadzieje, ze cos znajdziesz.

Edit- o juz jest fotos :) great!

Napisano

erm ten no... nie bylo jakos tak czasu by z wszystkimi pogadac (jakos w wwa zawsze szybciej wszystko leci :P ), chcialbym podziekowac Purple za organizacje tak wspanialego zlotu, ciesze sie ze tyle osob bylo, wielkie pozdro for all :*

Napisano

Klicek opowiadal o bajkę wężu? Hehe zaczynam zalowac, ze nie wydalem tej stowy na bilet do warszawy :D

Napisano

koniec dnia pierwszego

foto by Tweety

50.jpg

i gość nazajutrz

51.jpg

odwiedza każdego kto pije byle co :)

Napisano

świetne zdjęcia, ogólnie świetny zlot Panie i Panowie, właśnie okładam się pejczem za to że mnie nie było :] see yo next time !

Napisano

23.jpg

hehe powtórka z maja tego roku to sie chyba deja vu nazywa:)

szkoda że nie mogłem wpaść do Wawy w ten weekend, kiedy następny zjazd :)

Napisano
świetne zdjęcia, ogólnie świetny zlot Panie i Panowie, właśnie okładam się pejczem za to że mnie nie było :] see yo next time !

jest nas 2 :O

Napisano

Ci co nie byli niech spojrzą na to z jasnej strony ... ocaliliście trochę szarych komórek ;)

Napisano

Dzień drugi - brak porządku chronologicznego

foto ja i tweety

70.jpg

71.jpg

72.jpg

73.jpg

74.jpg

75.jpg

76.jpg

77.jpg

78.jpg