Napisano 30 Wrzesień 200717 l Autor Po ustaleniu faktów i (W MIARĘ) o trzeźwym umysle stwierdzam iż...-było dwuch zarzygańców-po jednym na każdą imprezę-JESTEM Z SIEBIE DUMNA :D:D:D
Napisano 30 Wrzesień 200717 l odemnie tyle "wowa wi wa" :D pozdrawiam wszystkich zlotowiczow ;) Matys nie pekaj next time juz ty zobaczysz :D
Napisano 30 Wrzesień 200717 l dawac foty bo tam wczoraj to mysallem ze na millan fashion week przyjechaem tak flesze napierdzilaly po oczkach, zapodawac zapodawac chce sie jarac
Napisano 30 Wrzesień 200717 l Autor odemnie tyle "wowa wi wa" :D pozdrawiam wszystkich zlotowiczow ;) (...) Znając kolegę ośmielam się dodać jeszcze do wypowiedzi parę epitetów które kolega przemilczał, lub jak to było na zlocie -których "nie słyszeliśmy" :D:D:D pozdrawiam- miło było poznać:)
Napisano 30 Wrzesień 200717 l Taa, tego nie było słuchać, SŁYSZELI WSZYSCY tego nie było słychać !! :D:D:D. Panowie z tymi błyskającymi wielkimi zabawkami, dawać foty bo moja żona nie chce uwierzyć że w barze były tylko 2 kobiety :cool: :) Wczoraj (w zasadzie to dzisiaj ) wyszedłem jako ostatni i mówię wam było genialnie. Ciekawe kiedy Ola się na forum zarejestruje :) Pozdrowienia dla wszystkich
Napisano 30 Wrzesień 200717 l moja żona nie chce uwierzyć że w barze były tylko 2 kobiety :cool: :) Nie okłamuj żony, były 4
Napisano 30 Wrzesień 200717 l Jako gospodarze (stoliczni) i jako "prawa ręka" szefowej chciałbym bardzo serdecznie podziękować wszystkim za przybycie i za atmosferę, która się wytworzyła dzięki Wam ! Teraz już tylko suszy i w głowie huczy i spać się chce (i ciągle dłonie pieką, ale to tylko wtajemniczeni zrozumieją :P), ale balanga była pierwsza klasa. Cieszę się, że pamiętam mniejwięcej większość wydarzeń :D. No i nowo zawarte znajomości ! Psych, KrzysiekGFX (nasi nocujący:P), Leru, Klicek, Johny, banana.split, piksar. Tweety - (za literówki w nickach sorry wielkie!!) więcej nicków nie pamiętam :D, z niektórymi nie zdąrzyłem w ogóle pogadać - a szkoda ;). Pozdrawiam i do następnego. A i na foty czekam!
Napisano 30 Wrzesień 200717 l chyba bede musial wziac urlop na rehabilitacje po tym weekendzie :] bylo extra trzeba to powtorzyc hehehe :D i sciagnac wiecej ludzi :-)
Napisano 30 Wrzesień 200717 l Było super. przez tydzień od fleszów nic nie będe widział. miło było poznać wszystkich. dobra ekipa. no i dawajcie zdjęcia
Napisano 30 Wrzesień 200717 l dotarłem do domu, ludzie porozwożeni po domach. siadam do zdjec pozdrawiam pana z czerwonego Tira relacji Wawa-Wroc
Napisano 30 Wrzesień 200717 l no było ostro :) dzięki wielkie za taką fajną imprezkę. fajnie było pogadać z ekipą z max3d.pl ;) purple - super organizacja, good job :) piksar: dzięki za transport do wrocka kierowco TIR'a - miłej dalszej podróży bez białej sierry raz po raz przez kilka godzin hamującej drogę :] Pozdrawiam
Napisano 30 Wrzesień 200717 l Aż polazłem do kawiarenki by zobaczyć co się tutaj dzieje :) Podziękowania dla Piksara za transport i całej ekipie zlotowozu za wspólnie spędzoną podróż :) Profesor Piksar - Rządzi :P TIR widmo - sweet :P :P Pozdrowienia dla wszystkich uczestników imprez, świetnie było :D Pora wrócić do szarej nudnej rzeczywistości.
Napisano 30 Wrzesień 200717 l jest problem ze zdjęciami :( są perwersyjne, kto mnie obroni przed modami ?
Napisano 30 Wrzesień 200717 l Wielkie POZDRO dla wszystkich zlotowiczów. I ja dotarłem do domciu Na tak świetnej imprezie nie byłem od niepamiętnych czasów :) Ciesze sie że mogłem poznać tylu ludzi z max3d :D A teraz czas odespać... Specjalne podziękowania dla purple i armia za organizację i wspaniałą atmosferę
Napisano 30 Wrzesień 200717 l ja też wreszcie dotarłem do domu, zlot był świetny, podziękowania dla purple i armia za organizację, dla Tweeetego za nocleg, dla Pixara za referki, dla Shalivana za extremalną jazde 150 km/h do domu :D cały zlot świetny, kupa śmiechu, litry piwa, fajna organizacja, czekam na następny zlot na koniec prawie sie udusiłem ze śmiechu z powodu akcji w samochodzie z udziałem AGmakontsa i kanapki ;)
Napisano 30 Wrzesień 200717 l super było! i tyle powiem;) i zaraz spadam na pociąg do wro (są chętni na piwko o 6.00 na peronie ?:p )
Napisano 30 Wrzesień 200717 l kilka na początek, pierwsze z drugiego dnia ale chodzi o przekaz/motto zlotu reszta z pierwszego dnia Interweniujcie w sprawie niepodpisanych zdjęć, nie wszystko mogę sobie przypomnieć. przepraszam jak kogoś nie opisałem wcale lub błędnie. Reszta w drodze
Napisano 30 Wrzesień 200717 l Uffff nareszcie w domu :) Pozdrawiam wszystkich uczestnikow zlotu, a szczegolnie Armie i Purple za organizacje i za to ze przyjeli mnie do swojego domostwa :) Buziaki dla was ;). Trzymajcie sie tam i nie pijcie tyle(bezemnie :p)! Powrot byl ciezkiiii ale motyw z kanapką MASAKRA ;) Piksar- prosze o jakas lepsza fotke z mym udzialem :) Pamiatke chce! Mam nadzieje, ze cos znajdziesz. Edit- o juz jest fotos :) great!
Napisano 30 Wrzesień 200717 l erm ten no... nie bylo jakos tak czasu by z wszystkimi pogadac (jakos w wwa zawsze szybciej wszystko leci :P ), chcialbym podziekowac Purple za organizacje tak wspanialego zlotu, ciesze sie ze tyle osob bylo, wielkie pozdro for all :*
Napisano 30 Wrzesień 200717 l Tez zamieszcze jedna fotke :) Od lewej PSychu Purple i Armia :) Pozdro:)
Napisano 30 Wrzesień 200717 l Klicek opowiadal o bajkę wężu? Hehe zaczynam zalowac, ze nie wydalem tej stowy na bilet do warszawy :D
Napisano 30 Wrzesień 200717 l koniec dnia pierwszego foto by Tweety i gość nazajutrz odwiedza każdego kto pije byle co :)
Napisano 30 Wrzesień 200717 l świetne zdjęcia, ogólnie świetny zlot Panie i Panowie, właśnie okładam się pejczem za to że mnie nie było :] see yo next time !
Napisano 30 Wrzesień 200717 l hehe powtórka z maja tego roku to sie chyba deja vu nazywa:) szkoda że nie mogłem wpaść do Wawy w ten weekend, kiedy następny zjazd :)
Napisano 30 Wrzesień 200717 l świetne zdjęcia, ogólnie świetny zlot Panie i Panowie, właśnie okładam się pejczem za to że mnie nie było :] see yo next time ! jest nas 2 :O
Napisano 30 Wrzesień 200717 l Ci co nie byli niech spojrzą na to z jasnej strony ... ocaliliście trochę szarych komórek ;)