Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

To znaczy ze dziury np na szyby czy maskę lub drzwi wycinasz bolkiem? Potem tak to zostawiasz czy na edit poly konwertujesz i łączysz ładnie meshe?

• Odpowiedzi 180
  • Wyświetleń 54,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

daje znow edit poly, i tam usuwam zbedne vertexy, nadaje karoserii grybosc i wygladadzam rowki podwojnym chamferem. Bolkiem wycinalem m.in wglebienia na lampy, czasem wloty powtrza, roznie:) mozesz porownac ze screenami:)

pozdro

Napisano

Niektórzy to potrafią dobrze spożytkować wakacje ;P

modele super - żeby nie było... :D

Napisano

nie no tak dawno tu nie wpadałem a tu taki wow !!!

Naprawde chyba znowu zaczne coś kleić może zacznę od jakiejs mydelniczki ;)

WIELKIE DZIEKI ;) za motywację ;)

I ŻYCZę DALSZYCH WSPANIAłYCH PRAC, LENIWYCH CHWIL SOBIE I TOBIE ;) I RESZCIE TEZ ;D

Napisano

Genialne modele. Ciekawe jak będą się prezentowały z teksturkami :D

Gratulacje

Napisano

No no, ładne modele .... ale powiedz dlaczego tak skaszaniłeś wszystkie rendery przez brak odpowiedniej perspektywy ?? Wyrenderowałes to z user view czy mi się wydaje? Strasznie nienaturalnie to wygląda :/

Napisano
  • Autor

Kolejne modele, ehh musze odpoczac troche od tego modelowania, bo nie wyszlo to na dobre modelikom:P

Mazda 6 2008

frontdz0.jpg

rearfd4.jpg

side2ip5.jpg

sidene3.jpg

topfrontkh3.jpg

Napisano
  • Autor

Subaru Impreza WRX

front1of8.jpg

fronttv5.jpg

siderv1.jpg

topwy9.jpg

rearao5.jpg

no i jeszcze jeden renderek evo:)

evo6db7.jpg

Napisano

jak zawsze super modele szczególnie Mazda i Subaru, szacunek człowieku masz talent, idę do kąta sie wstydzić swoich modeli.

Napisano
  • Autor

dzieki za komentarze, troche przesadzacie z tymi pochwalami, az czlowiekowi glupio sie robi:p Talentu chyba nie mam, bardziej cierpliwosc hehe.

Chveti sklanialbym sie raczej ku drugiej opcji:) dzieki jeszcze raz:) mam nazdieje ze najblizszym czasie ebde mogl sie zajac czym innym, nie samymi autami czlowiek zyje, pozdro:)_

Napisano

No nooo modele kosa.... aż lezka w oku sie kręci :) ale mam pytko ;] skąd bierzesz printy ? :DD

Napisano

D4D4L stawiam że modelowane ze zdjęć, JohnZi - piękne modele, mi też się troche nazbierało ale nie mam czasu renderzyć ;)

Napisano
  • Autor

nielot dokladnie ci nie powiem, ale mysle ze gdzies kolo 30, moze 40 godzin:)

D4D4L z tymi printami to w ogole kosmos, do tych nowszych prawie w ogole nie ma, dlatego tez czesto musze szukac jakichs zdjec w odpowiedniej perspektywie , tak jak pecet mowi:)

printow jak i zdjec od gory prawie nigdy nie ma, wiec posilkuje sie printami aut o generacje wczesniej, sa w miaare podobne, no ale to nie jest zasada:)

Napisano

poprostu bez komentarza... takie tylko mam pytanie - może jakies fajne renderki co?? ;)

edit:

mam małą prośbę - możesz mi podesłać zdjęcie z wyglądem twojego studia i z ustawieniami tego materiału na samochodach? na maila np. trosiek (at) interia.pl

Napisano

modele super, ale nowa "Impreza" wogóle mi nie podchodzi, stara lepsza, ale czy to ważne... :)

Napisano
  • Autor

ustawienia studia juz wczesniej pokazywalem, gdzies tam w watku jest:) material to standardowy szary ze specularem:) na renderki jeszcze przyjdzie czas :)

pozdro, Johnzi

Napisano
  • Autor

Na poczatek VW r Gti :) hmm tak patrze i chyba za plaskie drzwi wyszly:P

frontvs0.jpg

sidepv0.jpg

reartz7.jpg

topqh3.jpg

Jeep Liberty :)

frontbl1.jpg

reartl3.jpg

sidewi7.jpg

Napisano

Ten tiguan obrzydliwy jest, ze tez Ci się chciało go modelować :)

Napisano

szczena opada... może kiedyś popróbujesz coś z lakierkiem? bo te modele + dobry lakier = zdjęcie :)

Napisano

Jest wypas, do pełni szczęścia brakuje tylko wewnętrznej strony opon :)

Napisano

wypas jak zawsze :)

chcial, nie chcial... musial:p

ja go chciałem robić ale za późno wstałem ;)

Napisano

Jak zwykle bezblednie. Bardzo fajne autka. Chetnie bym siatki zobaczyl :))

Pozdr.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności