flashmaster Napisano 9 Wrzesień 2007 Share Napisano 9 Wrzesień 2007 To znaczy ze dziury np na szyby czy maskę lub drzwi wycinasz bolkiem? Potem tak to zostawiasz czy na edit poly konwertujesz i łączysz ładnie meshe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 9 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 9 Wrzesień 2007 daje znow edit poly, i tam usuwam zbedne vertexy, nadaje karoserii grybosc i wygladadzam rowki podwojnym chamferem. Bolkiem wycinalem m.in wglebienia na lampy, czasem wloty powtrza, roznie:) mozesz porownac ze screenami:) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawcio_m Napisano 9 Wrzesień 2007 Share Napisano 9 Wrzesień 2007 toś pokazał z tymi siatkami piękne:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kr3tz Napisano 9 Wrzesień 2007 Share Napisano 9 Wrzesień 2007 ahhhhhhhhhh, ohhhhhhhhh. i can't say any more. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 11 Wrzesień 2007 Share Napisano 11 Wrzesień 2007 Niektórzy to potrafią dobrze spożytkować wakacje ;P modele super - żeby nie było... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flesz_gordon Napisano 12 Wrzesień 2007 Share Napisano 12 Wrzesień 2007 bardzo fajne pro robota pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greg_jg Napisano 12 Wrzesień 2007 Share Napisano 12 Wrzesień 2007 Pierwszy render taki drapieżny. ;) Świetne modele. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel Napisano 13 Wrzesień 2007 Share Napisano 13 Wrzesień 2007 Moim faworytem jest EVO X naprawde suuuper!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RuMuN Napisano 18 Wrzesień 2007 Share Napisano 18 Wrzesień 2007 nie no tak dawno tu nie wpadałem a tu taki wow !!! Naprawde chyba znowu zaczne coś kleić może zacznę od jakiejs mydelniczki ;) WIELKIE DZIEKI ;) za motywację ;) I ŻYCZę DALSZYCH WSPANIAłYCH PRAC, LENIWYCH CHWIL SOBIE I TOBIE ;) I RESZCIE TEZ ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3d_new_B Napisano 19 Wrzesień 2007 Share Napisano 19 Wrzesień 2007 dobry jesteś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rodney Napisano 27 Wrzesień 2007 Share Napisano 27 Wrzesień 2007 Genialne modele. Ciekawe jak będą się prezentowały z teksturkami :D Gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 7 Październik 2007 Share Napisano 7 Październik 2007 No no, ładne modele .... ale powiedz dlaczego tak skaszaniłeś wszystkie rendery przez brak odpowiedniej perspektywy ?? Wyrenderowałes to z user view czy mi się wydaje? Strasznie nienaturalnie to wygląda :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymko Napisano 7 Październik 2007 Share Napisano 7 Październik 2007 super modele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 7 Październik 2007 Autor Share Napisano 7 Październik 2007 nie no, nie jest z user view, tam jest ustawiona odpowiednio kamerka i celowo to zrobilem, o cos takiego jak tu http://www.netcarshow.com/mitsubishi/2007-prototype_x_concept/800x600/wallpaper_09.htm :) mialo to nadac drapieznosci:) dzieki za komenty pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 5 Listopad 2007 Autor Share Napisano 5 Listopad 2007 Kolejne modele, ehh musze odpoczac troche od tego modelowania, bo nie wyszlo to na dobre modelikom:P Mazda 6 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 5 Listopad 2007 Autor Share Napisano 5 Listopad 2007 VolsWagen Touareg 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 5 Listopad 2007 Autor Share Napisano 5 Listopad 2007 Subaru Impreza WRX no i jeszcze jeden renderek evo:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 5 Listopad 2007 Share Napisano 5 Listopad 2007 jak zawsze super modele szczególnie Mazda i Subaru, szacunek człowieku masz talent, idę do kąta sie wstydzić swoich modeli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 5 Listopad 2007 Share Napisano 5 Listopad 2007 czuje sie maly jak chrząszcz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 5 Listopad 2007 Share Napisano 5 Listopad 2007 ja tez... super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 5 Listopad 2007 Share Napisano 5 Listopad 2007 Nudzisz się w domu czy to zlecenia? :) Świetne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 5 Listopad 2007 Share Napisano 5 Listopad 2007 chrabąszcz to piekne zwierzątko:D jak karaluch:D pieknie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homa Napisano 5 Listopad 2007 Share Napisano 5 Listopad 2007 masakra człowieku ;-) pozamiatane! brawo (!!!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 5 Listopad 2007 Share Napisano 5 Listopad 2007 wrzucac 5* na tacke !:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flashmaster Napisano 6 Listopad 2007 Share Napisano 6 Listopad 2007 Świetne! modele są super masz talent. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 6 Listopad 2007 Autor Share Napisano 6 Listopad 2007 dzieki za komentarze, troche przesadzacie z tymi pochwalami, az czlowiekowi glupio sie robi:p Talentu chyba nie mam, bardziej cierpliwosc hehe. Chveti sklanialbym sie raczej ku drugiej opcji:) dzieki jeszcze raz:) mam nazdieje ze najblizszym czasie ebde mogl sie zajac czym innym, nie samymi autami czlowiek zyje, pozdro:)_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 6 Listopad 2007 Share Napisano 6 Listopad 2007 rewelka,ile h zajmuje Ci zrobienie jednego modelu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D4D4L Napisano 6 Listopad 2007 Share Napisano 6 Listopad 2007 No nooo modele kosa.... aż lezka w oku sie kręci :) ale mam pytko ;] skąd bierzesz printy ? :DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrojkaT Napisano 6 Listopad 2007 Share Napisano 6 Listopad 2007 jedne z lepszych jakie widzialem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 6 Listopad 2007 Share Napisano 6 Listopad 2007 D4D4L stawiam że modelowane ze zdjęć, JohnZi - piękne modele, mi też się troche nazbierało ale nie mam czasu renderzyć ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 6 Listopad 2007 Autor Share Napisano 6 Listopad 2007 nielot dokladnie ci nie powiem, ale mysle ze gdzies kolo 30, moze 40 godzin:) D4D4L z tymi printami to w ogole kosmos, do tych nowszych prawie w ogole nie ma, dlatego tez czesto musze szukac jakichs zdjec w odpowiedniej perspektywie , tak jak pecet mowi:) printow jak i zdjec od gory prawie nigdy nie ma, wiec posilkuje sie printami aut o generacje wczesniej, sa w miaare podobne, no ale to nie jest zasada:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trosiek Napisano 6 Listopad 2007 Share Napisano 6 Listopad 2007 poprostu bez komentarza... takie tylko mam pytanie - może jakies fajne renderki co?? ;) edit: mam małą prośbę - możesz mi podesłać zdjęcie z wyglądem twojego studia i z ustawieniami tego materiału na samochodach? na maila np. trosiek (at) interia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kedzior Napisano 6 Listopad 2007 Share Napisano 6 Listopad 2007 modele super, ale nowa "Impreza" wogóle mi nie podchodzi, stara lepsza, ale czy to ważne... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 7 Listopad 2007 Autor Share Napisano 7 Listopad 2007 ustawienia studia juz wczesniej pokazywalem, gdzies tam w watku jest:) material to standardowy szary ze specularem:) na renderki jeszcze przyjdzie czas :) pozdro, Johnzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 24 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 24 Styczeń 2008 Na poczatek VW r Gti :) hmm tak patrze i chyba za plaskie drzwi wyszly:P Jeep Liberty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 24 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 24 Styczeń 2008 Vw Tiguan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 24 Styczeń 2008 Share Napisano 24 Styczeń 2008 wymiatasz;) az mi sie nie chce szukac bledow... po co:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 24 Styczeń 2008 Share Napisano 24 Styczeń 2008 czarny323- Szczena opada..jaki golf jest pienkny..super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 24 Styczeń 2008 Share Napisano 24 Styczeń 2008 Ten tiguan obrzydliwy jest, ze tez Ci się chciało go modelować :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 24 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 24 Styczeń 2008 chcial, nie chcial... musial:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trosiek Napisano 25 Styczeń 2008 Share Napisano 25 Styczeń 2008 szczena opada... może kiedyś popróbujesz coś z lakierkiem? bo te modele + dobry lakier = zdjęcie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 25 Styczeń 2008 Share Napisano 25 Styczeń 2008 TIGUAN jest wypasiony... ;) pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mowicz Napisano 25 Styczeń 2008 Share Napisano 25 Styczeń 2008 przepiekne ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 25 Styczeń 2008 Share Napisano 25 Styczeń 2008 Kurde, ciężko oczy oderwać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoAd Napisano 25 Styczeń 2008 Share Napisano 25 Styczeń 2008 Jest wypas, do pełni szczęścia brakuje tylko wewnętrznej strony opon :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homa Napisano 25 Styczeń 2008 Share Napisano 25 Styczeń 2008 Kolejna dawka pięknych modeli - dobra robota! brawo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 25 Styczeń 2008 Share Napisano 25 Styczeń 2008 wypas jak zawsze :) chcial, nie chcial... musial:p ja go chciałem robić ale za późno wstałem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 25 Styczeń 2008 Share Napisano 25 Styczeń 2008 eh idz ty kozaku :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jozeph Napisano 25 Styczeń 2008 Share Napisano 25 Styczeń 2008 no comment :| roz***łes mi wątrobe :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-=S3B=- Napisano 26 Styczeń 2008 Share Napisano 26 Styczeń 2008 Jak zwykle bezblednie. Bardzo fajne autka. Chetnie bym siatki zobaczyl :)) Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi