Hatt3r Napisano 25 Maj 2008 Share Napisano 25 Maj 2008 Witam Mały update, otwarty na sugestie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serratus Napisano 31 Maj 2008 Share Napisano 31 Maj 2008 test Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzek Napisano 1 Czerwiec 2008 Share Napisano 1 Czerwiec 2008 kolejna glowa(rowniez z polysphery) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzek Napisano 1 Czerwiec 2008 Share Napisano 1 Czerwiec 2008 i jeszcze dzisiaj taki jeden speed Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciastuch Napisano 10 Czerwiec 2008 Share Napisano 10 Czerwiec 2008 Hatt3r: MAsakrycznie przytłukłeś sculptem:D oczy wyszły Ci smerfastycznie, podobają mi sie brwi i nieregularnosc ich ułożenia:) szacunek. Ja własnie nie wiem jak sie wstawia kulki jako gałki ocze, bede kminił, jak znajdzie sie troche czasu;/... moze podpowiesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gomez Napisano 12 Czerwiec 2008 Share Napisano 12 Czerwiec 2008 Hatt3r wiesz co mi sie w tym nie podoba? To pionowe wglebienie pomiedzy glowami i zmarszczki. Nie daja zludzenia napiecia, one po prostu opadaja. Jakby byly 2 glowy i skora im sie topila a nie rozrywala. Hagelades fajne tylko wyglada staro przez oczy i nos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 14 Czerwiec 2008 Share Napisano 14 Czerwiec 2008 Ostro dajecie:) Gówka dziada-maga, może coś więcej będzie z tego. Jakieś 2h, rzeźbiłem z kulki, a bryle w maxiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 14 Czerwiec 2008 Share Napisano 14 Czerwiec 2008 Levus super głowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gomez Napisano 14 Czerwiec 2008 Share Napisano 14 Czerwiec 2008 Levus elegancko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 14 Czerwiec 2008 Share Napisano 14 Czerwiec 2008 Levus super, oczy nie za duże? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 14 Czerwiec 2008 Share Napisano 14 Czerwiec 2008 no, chyba za duże, dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gomez Napisano 15 Czerwiec 2008 Share Napisano 15 Czerwiec 2008 takie tam, cos z oczami jest nie tak, ni to azja ni europa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gawel72 Napisano 15 Czerwiec 2008 Share Napisano 15 Czerwiec 2008 tomala: fajjne! z czego robiłeś? z bazy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 15 Czerwiec 2008 Share Napisano 15 Czerwiec 2008 Dzięki Gawel, tak z bazy, mniej więcej tej samej co na stronie 28 tego wątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 15 Czerwiec 2008 Share Napisano 15 Czerwiec 2008 Takie szybkie, około godziny łapania formy, z nosem walczyłem i poległem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 16 Czerwiec 2008 Share Napisano 16 Czerwiec 2008 Levus uszy bym cofnął trochę do tyłu bo wchodzą na żuchwę i trochę poszerzył czaszkę nad uszami. Nos mi się właśnie podoba taki spiczasty pasuje do tego gostka. Polecam robić z boxa zamiast kuli, przy kuli za dużo polygonów się marnuje na jej biegunach ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 16 Czerwiec 2008 Share Napisano 16 Czerwiec 2008 Dzięki Tomala, spróbuje z boxa następną, bo fakt, dużo poly leci w diabły a retopo mi się nie chce. A tak btw, to laska miała być nie gostek:P Powalczyłem jeszcze z godzinkę i tę już odpuszczam. Przepaska i włoski w maxiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczuga Napisano 16 Czerwiec 2008 Share Napisano 16 Czerwiec 2008 wygląda trochę jak michael jackson... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 16 Czerwiec 2008 Share Napisano 16 Czerwiec 2008 hehe..cóż:) następny, jeszcze pewnie go podłubię: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matrixus17 Napisano 17 Czerwiec 2008 Share Napisano 17 Czerwiec 2008 Wy to nie macie spania ludzie :PP Levus zdaje się, że podbródek aż za duży?? :| albo tak dziwacznie wygląda :PP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 17 Czerwiec 2008 Share Napisano 17 Czerwiec 2008 Tak, podbródek i nos chyba bym poprawił. Levus to wszystko do portfolio idzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 17 Czerwiec 2008 Share Napisano 17 Czerwiec 2008 Thx za komenty, zrócę uwagę jak będę coś dłubał na nim.. Tomala, raczej nie, chyba że coś skończę w miarę solidnie, czemu pytasz? W folio w wipie chyba miałem tego w okularach o ile dobrze kojarzę, no ale w wipie to różne rzeczy wrzucam i wywalam:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 17 Czerwiec 2008 Share Napisano 17 Czerwiec 2008 Nie no tak pytam bo ostatnio dużo prac postujesz :D Fajną masz stronkę z folio, właśnie ostatnio przeglądałem i widziałem tego z wipa w okularach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 17 Czerwiec 2008 Share Napisano 17 Czerwiec 2008 dziad mag jest genialny poprostu !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 23 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 23 Czerwiec 2008 bardzo ladny model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Temporal Napisano 26 Czerwiec 2008 Share Napisano 26 Czerwiec 2008 cos uszy niewyszly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Temporal Napisano 26 Czerwiec 2008 Share Napisano 26 Czerwiec 2008 lol xD twarzyczka super i sam bym chcial tak umiec ale te uszy takie dziwne zaduzo z nich wystaje tego czegos :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Arti_ Napisano 26 Czerwiec 2008 Share Napisano 26 Czerwiec 2008 Gangsta :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gomez Napisano 26 Czerwiec 2008 Share Napisano 26 Czerwiec 2008 Ze nie wyszly to przesada ale "to cos" powinno mniej wystawac u gory a bardziej na dole. Poza tym ta obwodka ucha nie lezy na 1 plaszczyznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 26 Czerwiec 2008 Share Napisano 26 Czerwiec 2008 mi uszy nawet pasują, to nie człowiek doskonały;) widziałem fotkę afroamerykanina :) (ba może nawet mam ją w refkach) ten to miał dopiero dziwne uszy i to jeszcze w realu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 27 Czerwiec 2008 Share Napisano 27 Czerwiec 2008 W dechę kolo, ale sposób mocowania cygara mi nie leży. Wygląda jakbyś mu tak wetknął z impetem a kolo nawet nie drgnął tylko wargi mu się rozwarły:D Może takie ujęcie. Ale gostek spoczko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirian Napisano 27 Czerwiec 2008 Share Napisano 27 Czerwiec 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ofca Napisano 27 Czerwiec 2008 Share Napisano 27 Czerwiec 2008 strasznie mi sie nie podoba i wogole kichaaaawa, nie przylozyl sie , widzialem. to jego stary model przeskalowany. sux ogolnie :D scieeeema wielka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Temporal Napisano 27 Czerwiec 2008 Share Napisano 27 Czerwiec 2008 mi sie najbardziej nogi podobaja xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 28 Czerwiec 2008 Share Napisano 28 Czerwiec 2008 zle grupy miesni pakowal :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gawel72 Napisano 28 Czerwiec 2008 Share Napisano 28 Czerwiec 2008 Fajny model. Poprawiłbym okolice poniżej dolnej wargi, widać to z profilu konkretnie chodzi mi o to że jest płasko i cofnął bym trochę żuchwę wraz z dolną wargą. Pomniejszyłbym ucho w pionie i nie robiłbym widocznych mięśni szyi wychodzących z ucha, bo u kobiet raczej takich nie widać chyba że jest napakowana :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gomez Napisano 29 Czerwiec 2008 Share Napisano 29 Czerwiec 2008 Uszy sa plaskie i wydaje mi sie ze ma straszne szerokie usta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gawel72 Napisano 29 Czerwiec 2008 Share Napisano 29 Czerwiec 2008 Teraz wygląda fajnie, tylko wysmoothuj jej trochę tą zmarszczkę biegnącą od nosa będzie młodziej wyglądać, ale to tylko moja sugestia. A jakimi brushami zrobiłeś włosy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 29 Czerwiec 2008 Share Napisano 29 Czerwiec 2008 Włosy najpierw ztuningowanym slash 2 a potem ztuningowanym clay tubes ;) A zmarszczka rzeczywiście nieładnie wygląda dzięki. Gomez niech będzie że Julia Roberts ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 2 Lipiec 2008 Share Napisano 2 Lipiec 2008 (edytowane) dawno nic tu nie pokazywałem więcej ujęć tego u mnie w sketchbooku... Edytowane 4 Lipiec 2008 przez wizz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gomez Napisano 2 Lipiec 2008 Share Napisano 2 Lipiec 2008 Nono, fajna zajawka, mam nadzieje ze jeszcze to podpicujesz :) Tomala powiedzmy ze cos w tym jest :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeet Napisano 2 Lipiec 2008 Share Napisano 2 Lipiec 2008 Ćwiczonko ,sculpt i textura w Zbrushu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 2 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 2 Lipiec 2008 super chlopaki super :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Morte Napisano 8 Lipiec 2008 Share Napisano 8 Lipiec 2008 zeet fajne ćwiczonko;) A tu mały speed ode mnie o tak żeby poćwiczyć rzeźbienie w takim czystym stylu. Czas to trochę ponad 1h pracy i jak widać w paru miejscach jeszcze trochę poglucone, ale już mi sie nie chciało. Z polycube'a. Dawajcie dalej chłopaki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 8 Lipiec 2008 Share Napisano 8 Lipiec 2008 za duża średnica gał i czoło mu popchnij do przodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian2608 Napisano 9 Lipiec 2008 Share Napisano 9 Lipiec 2008 Jak to widzicie?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert_krecik Napisano 9 Lipiec 2008 Share Napisano 9 Lipiec 2008 W stosunku do szyi to bardzo duża ta głowa, poza tym usta, uszy mi nie pasują. Powiedz z bazy robiłeś czy z czego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian2608 Napisano 10 Lipiec 2008 Share Napisano 10 Lipiec 2008 Tak z wcześniej wymodelowanej bazy sculpce ,oczywiscie nie koniec ,dzieki za porady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KonradOZ Napisano 12 Lipiec 2008 Share Napisano 12 Lipiec 2008 Sculpt z tutoriala plus moje testy no i mam takie pytanie: czy da sie zrobic extract z mapowanego obaszaru, ktory widac na screenie tak zeby nie bylo 'oka' tylko piracka opaska? zalacznik ponizej http://img137.imageshack.us/my.php?image=head1vo2.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gawel72 Napisano 12 Lipiec 2008 Share Napisano 12 Lipiec 2008 Możesz 'narysować' nową topologie w zbrushu http://www.zbrushcentral.com/zbc/showthread.php?t=44876&page=1&pp=15 albo wrzucić np. drugi poziom zagęszczenia do np. maxa i tam wymodelować opaskę i ją wyeksportować do zbrusha. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi