Napisano 22 Grudzień 200717 l Wszystkiego najlepszego z okazji świąt oraz nadchodzącego nowego roku 2008 życzy Koniu ;) Pozdro 4 All ...
Napisano 22 Grudzień 200717 l Żeby nie było że jestem cham :) Pada śnieg, pada śnieg dzwinią zemby na chodnikach, Jak wspaniale i jak pięknie!! Cieszy sie dentysta ;) Wesołych ciepłych i świąt for all :)
Napisano 22 Grudzień 200717 l Wesołych świąt panie i panowie, dużo zdrowia, śniegu i posłusznych poligonów.
Napisano 22 Grudzień 200717 l wesołego kurczaka i szczęśliwego święta rąbania drzew! A tak na poważnie: Zdrowia, piękna i miłości, Niech Wam zawsze szczęście gości, Sylwa sto kroć zabawnego, Bardzo, bardzo szampańskiego, Gwiazdek z nieba łunę, I prezentów t(ó)nę! Życzem Wam Wszystkim!
Napisano 22 Grudzień 200717 l Dużo skila, dużo zleceń i dużo pokory do pracy. Najlepszego dla wszystkich.
Napisano 22 Grudzień 200717 l wesolych wesolych i swiadomego sylwestra. a teraz cos co mnie wprost rozbroilo... http://www.elfyourself.com/?id=1701330829
Napisano 23 Grudzień 200717 l wesołych świąt ludzie i mnóstwa prezentów pod choinką :) Życzy Krzysiek
Napisano 23 Grudzień 200717 l Niech będzie oryginalnie... wesołych świąt i szczęśliwego nowego roku. ;)
Napisano 23 Grudzień 200717 l Wesołych Świąt! Przy okazji, taki mały pomysł, być może niektórzy z Was robili własne kartki świąteczne i chcą się nimi pochwalić. Chetnie je zamieszcze w newsie: http://www.max3d.pl/indexkom.php?ID=2272 Moze powstanie taka mini galeria. Mozecie je zamieszczac tutaj, a pozniej je dodamy do newsa. Na poczatek zamieszczam kartke zrobionia przez Platige, ktora dostalem od firmy z pozwoleniem na zamieszczenie w serwisie i przekazanie zyczen Wam.
Napisano 23 Grudzień 200717 l wesołych i przedewszystkim spokojnych i wypoczętych świąt ;) ...tworzymy niezwykłą społeczność :* ... ale ta kartka jest z mało smaczna :| imo mogli sobie podarować
Napisano 23 Grudzień 200717 l zdrowia wszystkim;D i zebyscie robili takie prace zeby Wam komputery wysiadaly przy f10 i wiecie... samych sukcesow cg... i zebyscie spedzili te swieta razem ze mna - czyli przed komputerem mam nadzieje:D:D ;*
Napisano 23 Grudzień 200717 l I jeszcze jeden i jeszcze raz stolat sto lat niech zyja nam stoooo laaaatttt..
Napisano 23 Grudzień 200717 l Kochani, wszystkim Wam życzę tego, co najlepsze może przynieść zgoda, dobro, pojednanie oraz wzajemna miłość. Zarówno teraz, w nowym roku jak i wszystkich nadchodzących latach. KARTKA ŚWIĄTECZNA EDIT: Shogun 3D elfed: http://www.elfyourself.com/?id=1733908188 :D :D :D
Napisano 23 Grudzień 200717 l CUTA, duzych avatarow, obrazkow w stopce, +3000 postow oraz kilka gwiazdek pod avatarami :D wszystkiego naj w nowym 2007 roku
Napisano 23 Grudzień 200717 l Tadzik dzieki za kartke najlepsza jaka dostalem ! Adku wrzucaj na glowna :] ps. dzieki za rade z fotografem sprawdzilem i rzeczywiscie dziala ;D
Napisano 24 Grudzień 200717 l Wszystkiego najlepszego w tym starym roku, na swieta no i oczywiscie w nowym roku. Spokojnych ale przedewszystkim zdrowych swiat oraz wielkiego obzarstwa zycze wam wszystkim i kazdemu z osobna! Pozdrawiam !
Napisano 24 Grudzień 200717 l Wszystkim życzę zdrowych i wesołych Świąt Bożego Narodzenia. Więcej zleceń(dla frilanserów)/ Mniej roboty (dla etatowców)
Napisano 24 Grudzień 200717 l cutów, samych quadów(i w poly, i w kompach), szybkich renderów, mądrych komentów i szybkiego serwera max3d;)
Napisano 24 Grudzień 200717 l To i ja sie dołączam :D. Życzę wam wesołych świąt i jeszcze lepszego 2008 roku !!!! :*
Napisano 24 Grudzień 200717 l To jeszcze raz ja w nocy mi się nie chciało spać to namalowałem kartkę. Nie dokończyłem ale już nie zdążę więc wrzucam.
Napisano 24 Grudzień 200717 l Naj naj najlepszych pomyslow na modele, rysunki, cokolwiek byscie sobie wymazyli:] no i sylwestrowego szalenstwa na miare 2008 roku:)
Napisano 24 Grudzień 200717 l Wesołych Świąt:) spokoju, rodzinnej atmosfery i oderwania od grafiki chociaż na chwilę;)
Napisano 24 Grudzień 200717 l Zyczenia od Poety bez sztucznych zyczen, bo... kazdy pustym slowem sypie co wieksze ceny dla powaznej sciemy bez potrzeby najmniejszej chocby..zawczasu juz kilogramy prezentow znow na po co to komu wszystko bez sensu a brak szczerego usmiechu kraja serce i ducha goni niby, swiąt magicznych my, wszyscy zatraceni nikomu niepotrzebni trwamy... :*
Napisano 24 Grudzień 200717 l ® wszystkiego co sobie życzycie panie i panowie paniom miłych panów panom miłych pań poprustu wesołych świąt™ w wielkim dniu życzy benG
Napisano 24 Grudzień 200717 l nie uznajesz takiej opcji? panom miłych panów paniom miłych pań wszyskiego najlepszego Hoo!
Napisano 24 Grudzień 200717 l Wszystkiego thebest w dniu dzisiejszym:D Super lajtowo-bombastyczno-fantastycznego sylwestra życzę Wam Ja maqs;) - pfff ale sie nażarłem:D
Napisano 25 Grudzień 200717 l To ja wam tez zatańczę;) http://www.elfyourself.com/?id=1785409663 Wesołych!
Napisano 27 Grudzień 200717 l Święta, Święta i po Świętach... Ale Życze wszystkim Szczęścia w Nowym Roku ;)