Coyote Napisano 29 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 29 Styczeń 2013 BetiiX dzięki! :) telthona a bo mi sie pomyliło wszystko nie ogarnima kiedy oni to wydają. dobra bo za dużo tekstu za mało obrazków dzisiejszowczorajszy lunch plus chwila korekcji w domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 1 Luty 2013 Autor Share Napisano 1 Luty 2013 cześć taki pokemon z dziś zauważyłem ze tak co 3 śniadanie mi coś fajnego wychodzi chyba częściej muszę robić sobie bułki z szynką i papryką :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaliditusZaliditey Napisano 1 Luty 2013 Share Napisano 1 Luty 2013 Ostatnio wzrasta Ci feeling, nie wiem czy to kwestia treningu czy może coś wydarzyło się nowego u Ciebie. Kobitka jakaś czy coś. Poza tym widać pasję malowania dla samego malowania. kibicuję i oglądam z zaciekawieniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 1 Luty 2013 Autor Share Napisano 1 Luty 2013 KaliditusZaliditey Kobitka ta sama od długiego czasu... o! okulary kupiłem. Fakt maluje trochę wiecej niż wczesniej i inaczej, więcej eksperymentuje. Nie chwytam sie jakiś wydumanych(może poza małpką małpka jest super) tematów, ale sprawia mi to przyjemność szczególnie te poranne głupotki. dzięki pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 1 Luty 2013 Share Napisano 1 Luty 2013 widać spore postępy, trzymaj tak dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 12 Luty 2013 Autor Share Napisano 12 Luty 2013 szkice szkic i pierdołki :) (FSB) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaliditusZaliditey Napisano 12 Luty 2013 Share Napisano 12 Luty 2013 Konik jest fantastyczny, a puszczenie tego obrazka jeszcze lepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 13 Luty 2013 Autor Share Napisano 13 Luty 2013 Konik jest fantastyczny, a puszczenie tego obrazka jeszcze lepsze. niektórzy twierdzą że zbyt szybko odpusciłem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 13 Luty 2013 Share Napisano 13 Luty 2013 Odrobina zdefiniowania temu koniu by mogła nie zaszkodzić, oczywiście w bardzo ciemnych tonach, żeby nie rozwalić waloru i kompozycji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CUKIERASS Napisano 15 Luty 2013 Share Napisano 15 Luty 2013 praca z kubkami wyszła super! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 15 Luty 2013 Autor Share Napisano 15 Luty 2013 biglebowsky cos tam kombinowałem ale bardziej napsułem niz udało mi sie coś wywalczyć. :) CUKIERASS dzięki! odgrzany kotlecik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 26 Luty 2013 Autor Share Napisano 26 Luty 2013 czołem szlachta :) dawno nie konceptowałem tak wiec taka czarodziejka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiezy Napisano 26 Luty 2013 Share Napisano 26 Luty 2013 Bardzo fajna ta czarodziejka, czytelnie. Poprawa czytelności w końcu lepiej pokazuje Twoje umiejętności. ;) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bedyk Napisano 26 Luty 2013 Share Napisano 26 Luty 2013 Jeśli miałbym się prztsrać to najwyżej do detali: -nie widzialna lewa dłoń to zbytek czarodziejskości jak dla mnie;] -tkanina spódnicy aż się prosi o jakiś wzór bo cała reszta jest raczej na bogato -porozmazywałbym trochę krawędzie, przynajmniej miejscami i spróbował osadzić ją trochę pewniej w przestrzeni, bo na razie jest trochę taką naklejką -kręgosłup jej się delikatnie, ale zaóważalnie łamie -może bym jeszcze spróbował oddalić w przestrzeni fragment laskogrzmota za jej plecami czyli raczej kosmetyka =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TIEM Napisano 26 Luty 2013 Share Napisano 26 Luty 2013 Faktycznie, chwieje się na lewo trochę, ale wystarczyłoby jej głowę na prawo przechylić i będzie stać pewniej;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekFus Napisano 27 Luty 2013 Share Napisano 27 Luty 2013 @TIEM Ja bym to uznal za sukces, a nie blad. Poza, ktora jest statyczna jest faktem, nie opawiada za duzo historii, jest jak zdanie oznajmujace. Wytracenie jej z rownowagi tworzy jakis tam suspens i napiecie, postac jest w ruchu, ma intencje. Super robota, Kojocie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
resh Napisano 27 Luty 2013 Share Napisano 27 Luty 2013 spoko diz, z Aion'em mi się skojarzyło zdrówko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 3 Marzec 2013 Autor Share Napisano 3 Marzec 2013 Swiezy dzięki :) TIEM refką była jakas modelka na wybiegu złapana w ruchu także moze sie troszke chwiać :) WojtekFus dziękóweczka resh no właśnie chciałem sobie uderzyć w takie azjatyckie klimaty także ciesze sie ze to widać. coś nowego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaliditusZaliditey Napisano 3 Marzec 2013 Share Napisano 3 Marzec 2013 Uwielbiam to zestawienie barwne, przesunąłbym głowę pana w prawo tzn. albo ręce w lewo, bo wedaje się jakby jego lewa ręka nie była jego, albo za długa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Urbanboogie Napisano 3 Marzec 2013 Share Napisano 3 Marzec 2013 Uwielbiam to zestawienie barwne Noo, ten schemat kolorystyczny nazwałbym filuternie "Irish pub w Glasgow" :)) Bardzo fajny obrazek, podtrzymuję zdanie ze jeden z Twoich najfajniejszych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motyl Napisano 5 Marzec 2013 Share Napisano 5 Marzec 2013 Fajnie jest zobaczyć Twoje piersze posty w tej teczce i to co robisz teraz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 7 Marzec 2013 Autor Share Napisano 7 Marzec 2013 KaliditusZaliditey dzięki, ale sobie wymyśliłem że on będzie trochę siedział jak ta ze sprawy dla reportera :D Urbanboogie dzięki! motyl jeden z powodów dla których trzymam to w "kupie" czasem zaglądam wstecz i czytam co ludzi mi pisali przez co wykreślam sobie rzeczy "to do" :) tymczasem coś nowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asdaq Napisano 7 Marzec 2013 Share Napisano 7 Marzec 2013 Przyjemne - warsztatowo to nic nie gadam tylko podglądam. A jako widz to twarz dziewczynki trochę jest płaska (piegi/rumieńce widać dopiero w 3-krotnym powiększeniu). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ewichan Napisano 7 Marzec 2013 Share Napisano 7 Marzec 2013 Łoł ale obszerna teka, miło się ogląda. Fajna plama i kolorki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 8 Marzec 2013 Autor Share Napisano 8 Marzec 2013 asdaq to tylko detale ;) ewichan dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Urbanboogie Napisano 8 Marzec 2013 Share Napisano 8 Marzec 2013 Ogromna dobrość! Strasznie mi się podoba jak potraktowałeś tło, tworzy bardzo fajny kontrast wobec postaci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 14 Marzec 2013 Autor Share Napisano 14 Marzec 2013 taki tam gif proces na blogu http://coyotebook.blogspot.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 14 Marzec 2013 Share Napisano 14 Marzec 2013 Już pisałem przed chwilą u Wojtka Fusa to idź tam i sobie zobacz co ja o tym myślę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ewichan Napisano 14 Marzec 2013 Share Napisano 14 Marzec 2013 Ten gif z blogu daje do myślenia :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 15 Marzec 2013 Autor Share Napisano 15 Marzec 2013 EthicallyChallenged why no zoidberg? :P ewichan mam nadzieje ze był pomocny. a dla tych któży nie wchodzą na inne dział niz 2d taki news http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=131967979 gierka przy ktorej robiłem własnie jest na greenlighcie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 22 Marzec 2013 Autor Share Napisano 22 Marzec 2013 podrzucam nowego maza :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaliditusZaliditey Napisano 22 Marzec 2013 Share Napisano 22 Marzec 2013 Oba są świetne. Dolne skrzydło tego drugiego bym zmienił, ale co tam pewnie już tam nowe smoczyska w drodze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grass Napisano 22 Marzec 2013 Share Napisano 22 Marzec 2013 Może się czepiam ale rycerz jest oświetlony z góry a nie rzuca cienia na ziemie, i jeszcze gdyby skakał z krawędzi to byłby trochę dalej ( bliżej smoka) teraz wygląda trochę jakby podskoczył do góry coś jak mario bros w gierce na pegasusa. Smoka nie ruszam nie znam się na ich anatomii ;) . Kolorki i światło bardzo fajne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
COR Napisano 22 Marzec 2013 Share Napisano 22 Marzec 2013 bajerancki ten skaczący Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 24 Marzec 2013 Autor Share Napisano 24 Marzec 2013 KaliditusZaliditey tego smoka chyba z 8 razy od początku malowałem także wyszło jak wyszło... mniejsze zło, nie czuje się silnie w tej materii. grass total fail z mojej strony :P na początku rycerz był juz w locie ze skały dlatego nie rzucał cienia a potem go przesunąłem bo mi kompozycyjnie nie pasował ze smokiem. COR dzięki :)! wczorajsze yello malowanie długa poza 2,5h i szybkie szkice po 5 każdy(na blogu stepbystep długiej pozy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 24 Marzec 2013 Share Napisano 24 Marzec 2013 No no, coraz lepiej, coraz lepiej. Fajna kolorystyka i przede wszystkim, czuc ze sie nie spinales nad ta praca i wyszedl na wierz jej zwiwny, delikatny charakter. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ramalooke Napisano 31 Marzec 2013 Share Napisano 31 Marzec 2013 kolory na skórze wyglądają zacnie ;3, podoba mi się też ten 'malarski' efekt ;3 dobre, dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 2 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2013 ICE spinałem sie :D ale dobrze że nie widać :P ramalooke dzięki! coś nowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ramalooke Napisano 2 Kwiecień 2013 Share Napisano 2 Kwiecień 2013 Noo ładnie. Podoba mi się atmosfera i kompozycja. Jeśli nie masz nic przeciwko małej krytyce, to zmienił bym kolor róż na herbie, lub kolor włosów dziewczyny na jakieś komplementarne, by jej głowa trochę wyskoczyła do przodu. Ale to takie moje czepialstwo. Dobra robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 2 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2013 Akurat chciałem to połączyć plastycznie całą panne z herbem :) ciesze sie że sie podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saharaam Napisano 2 Kwiecień 2013 Share Napisano 2 Kwiecień 2013 Fajno fajno :) Mi sie podoba ta kompozycja z herbem. Tylko tak dziwnie jakos fejduje kiecka przy schodach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 2 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2013 dzięki! szkic wikinga 3h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piret Napisano 3 Kwiecień 2013 Share Napisano 3 Kwiecień 2013 Jestem pod wrażaniem :) Będę częściej tu zaglądała. Podoba mi się bardzo, jak zostawiasz niedopowiedziane miejsca. Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamesanin Napisano 3 Kwiecień 2013 Share Napisano 3 Kwiecień 2013 Panie kojot:D chwalę i przybijam piątala z pół obrotu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emenems Napisano 3 Kwiecień 2013 Share Napisano 3 Kwiecień 2013 fajno fajno to u Ciebie.... sie poinspirowalem, az zapuszczam tablet... :P :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 3 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 3 Kwiecień 2013 Piret emenems kamesanin dzięki! jak by ktoś miał ochotę zobaczyć jak Viking powstawał zapraszam na bloga dodałem gif process :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pumax Napisano 3 Kwiecień 2013 Share Napisano 3 Kwiecień 2013 Viking zacny, jednak białogłowa znacznie lepsza :) Światło cud i miód :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 5 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 5 Kwiecień 2013 pumax dzięki! kolejny do kolekcji gifek na blogu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 6 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2013 dzisiejsze yello malowanie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaliditusZaliditey Napisano 6 Kwiecień 2013 Share Napisano 6 Kwiecień 2013 W tym ćwiczeniu chyba można było bardziej poszaleć z kolorem, mięsko. Kibicuję i w takich ćwiczeniach chciałbym zobaczyć też to co jest już w Twoich ilustracjach czyli krejzi kolory i faktury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi