SWRSC Napisano 4 Marzec 2008 Napisano 4 Marzec 2008 cześć, nowa wizualizacja, Loft nowej inwestycji przy ulicy Woronicza w Warszawie. Pozdrawiam, SWRSC
pionix Napisano 4 Marzec 2008 Napisano 4 Marzec 2008 Miodzik :D Jakbym chciał się złośliwie czepiać to wytknąłbym to, że światło na podłodze na pierwszym planie trochę nie odpowiada kierunkom halogenów...ale czepialski nie jestem ;P
..:: WIKTOR ::.. Napisano 4 Marzec 2008 Napisano 4 Marzec 2008 Jak zwykle genialnie wykonane. Te schody sa niebezpieczne jak czlowiek jest pod wplywem niewazkosci ale dobrze sie z nich spada... khemm ;)
maciekG Napisano 4 Marzec 2008 Napisano 4 Marzec 2008 ten widok za oknem to chyba mało woronicza :) fajna wizka wogóle...nie jest bezpłciowa jak 80% innych
@seba@ Napisano 4 Marzec 2008 Napisano 4 Marzec 2008 Fajne mieszkanie, kiedy mnie na takie bedzie stac.... :(. Wizka jak zwykle ladna
carlosss Napisano 4 Marzec 2008 Napisano 4 Marzec 2008 woooo super :) możesz zdradzić co to za światełka padają na ziemie? to IESy są może? czy zwykłe vray lighty? tak z ciekawości wiesz może ile takie mieszkanie kosztuje? :D
Gość Savoy Napisano 4 Marzec 2008 Napisano 4 Marzec 2008 bardzo ładna i prościutka scenka, jaki czas?
krzyhhh Napisano 4 Marzec 2008 Napisano 4 Marzec 2008 Tom wiesz ta lampe po prawej moznaby bylo troche zapalic - jakims miekkim swiatlem. Brakuje fajnych blikow na poreczy schodow. Kamere w lewo by ten plakat na scianie bylo troche widac. TO WORONICZA? nie wiedzialem ze tak blisko Continentala jest. Ty chyba ze Szczecina musisz byc... ;)
krzyhhh Napisano 4 Marzec 2008 Napisano 4 Marzec 2008 a mi się podoba -.-, fajny klimat ;) dobra robota swrsc pozdrawiam-prawdziwy ja;)
pressenter Napisano 4 Marzec 2008 Napisano 4 Marzec 2008 Oczywiście genialne Świerszczu, ale najbardziej to mi się podoba niebieskie światełko za szafką w kuchni, pozwolę sobie zaadoptować pomysł. ;)
Zbychowaty Napisano 5 Marzec 2008 Napisano 5 Marzec 2008 krzeseł jelczu nie podniosłeś jak mówiłem:P i ostatnie światło w bok wali:P reszta spoko:)
SWRSC Napisano 5 Marzec 2008 Autor Napisano 5 Marzec 2008 dzięki wszystkim za komenty :) Carloss: tak, to IESy. NIe wiem ile to mieszkanko kosztuje, ale napewno duuzo :D sam okap w kuchni to okolo 6k... Savoy: 2h w 2000k pikseli szerkość na QMC + LC Krzyhh#01: Łukasz? :p blokuj tam uwagi :D Krzyhh_włąściwy: dzięki :p Zbychowaty: sam jesteś łysy! Sprostowanie co do widoku za oknem: Mieszkanko jest na Woronicza, ale za oknami możemy zauważyć tunel czasoprzestrzenny do innego wymiaru wygenerowany za pomocą międzygwiezdnego generatora czasu i przestrzeni. W ten sposób za oknem widać inne miasto (gdzieś w USA zapewne), ale sam budynek jak już powiedziałem stoi na Woronicza.
tadzio Napisano 5 Marzec 2008 Napisano 5 Marzec 2008 Swierszczu I like Your style;) Jedna malutka uwaga, (jesli mozna) mianowicie widok za oknem jest zbyt wyrazny, a odbic na szybach brak. Za oknem jest ciemno wiec okna powinny odbijac pomieszczenie niemal jak przyciemniane lustra (lub nieco mniej), i przez nie powienien przebijac sie widok, tlo miasta. Przynajmniej tak mi sie wydaje:) Nie mniej calosc bardz mi sie podoba:) Pozdrawiam serdecznie tadzio
Pionier Napisano 5 Marzec 2008 Napisano 5 Marzec 2008 bardzo slicznie Ci to wyszlo, brawo :) pozdr, pionier
delf77 Napisano 5 Marzec 2008 Napisano 5 Marzec 2008 ja bym sie przyczepil lamp na suficie i odpowiednikow swiatel na podlodze - jakos nie trzymaja sie kupy .. reszta moze byc , widzialem wiele lepszych u Ciebie
SWRSC Napisano 6 Marzec 2008 Autor Napisano 6 Marzec 2008 heh, zawsze jeśli ktoś mówi "widziałem wiele lepszych u Ciebie" to zastanawiam się o których pracach autor wypowiedzi myśli. Śmieszne jest to, że prawie przy każdej pracy mam "widziałem lepsze u Ciebie" - gdzie, które :p tadzio: uwaga jak najbardziej poprawna :)
zdeno Napisano 6 Marzec 2008 Napisano 6 Marzec 2008 o tak, zgadzam się z przedmówcą , światełko extra. Co do braku odbić w szybach to co prawda nie poprawne to fizycznie ale jak efektownie sprzedaje mieszkania ! Trochę dziwnie ultra ciemny cień w lewym dolnym rogu przy tych piłkach do futbolu amerykańskiego (poduszkach) powinien być chyba trochę jaśniejszy jeżeli dalej po lewej jest jakaś ściana która doświetli to miejsce.
mateusz_s Napisano 6 Marzec 2008 Napisano 6 Marzec 2008 ta modernistyczna architektura.. tyle wolnego miejsca, hehe akurat lubie jak jest tyle wolnego miejsca... i wszystko takie czyściutkie :)
Zbychowaty Napisano 6 Marzec 2008 Napisano 6 Marzec 2008 heh, zawsze jeśli ktoś mówi "widziałem wiele lepszych u Ciebie" to zastanawiam się o których pracach autor wypowiedzi myśli. Śmieszne jest to, że prawie przy każdej pracy mam "widziałem lepsze u Ciebie" - gdzie, które :p Ja tez widzialem znacznie leposze u Ciebie ale nie pamietam które..to były te takie inne zanim zrobiłeś poprzednie po nastepnych w trakcie robienia na bieżąco innych interiorów, ale to nie te ktore mi pokazywałeś wcześniej bo tamtych nie miałem jak zobaczyć :)
SWRSC Napisano 6 Marzec 2008 Autor Napisano 6 Marzec 2008 Ja tez widzialem znacznie leposze u Ciebie ale nie pamietam które..to były te takie inne zanim zrobiłeś poprzednie po nastepnych w trakcie robienia na bieżąco innych interiorów, ale to nie te ktore mi pokazywałeś wcześniej bo tamtych nie miałem jak zobaczyć :) aha, to już wiem które :D:D:D
JohnyCa Napisano 7 Marzec 2008 Napisano 7 Marzec 2008 Nie powiem że świetnie jak zwykle - bo i tak świetnie jak zwykle. Gratulacje!
Nash23 Napisano 7 Marzec 2008 Napisano 7 Marzec 2008 Mistrzostwo. Białe poduszki rządzą. Też widziałem już lepsze Twoje prace ale to jak w piosence G. Turnała "....to tu, to tam..." ;). Pozdrawiam
polon Napisano 7 Marzec 2008 Napisano 7 Marzec 2008 wizka bardzo ciekawa, extra ..ale takich "krzeseł" co stojąprzy kuchennym blacie/stole to bym w życiu nie chciał :P
Mortom Napisano 9 Marzec 2008 Napisano 9 Marzec 2008 SWRSC ile ci schodzi z taką wizką?? znaczy ile godzin??
mastahcez Napisano 11 Marzec 2008 Napisano 11 Marzec 2008 nie no mocno sie wyroznia to wnetrze, jak na statku kosmicznym:)
SWRSC Napisano 11 Marzec 2008 Autor Napisano 11 Marzec 2008 Mortom nad tą siedziałem jakieś 2-3 dni. Do tej pory siedze bo klient zmienia koncepcje co chwile...
plug Napisano 19 Marzec 2008 Napisano 19 Marzec 2008 super....tylko powinno sie odpbijac od okien wnetrze, teraz wyglada jakby było bez szyb.
Rekomendowane odpowiedzi