Napisano 4 Marzec 200817 l cześć, nowa wizualizacja, Loft nowej inwestycji przy ulicy Woronicza w Warszawie. Pozdrawiam, SWRSC
Napisano 4 Marzec 200817 l Miodzik :D Jakbym chciał się złośliwie czepiać to wytknąłbym to, że światło na podłodze na pierwszym planie trochę nie odpowiada kierunkom halogenów...ale czepialski nie jestem ;P
Napisano 4 Marzec 200817 l Jak zwykle genialnie wykonane. Te schody sa niebezpieczne jak czlowiek jest pod wplywem niewazkosci ale dobrze sie z nich spada... khemm ;)
Napisano 4 Marzec 200817 l ten widok za oknem to chyba mało woronicza :) fajna wizka wogóle...nie jest bezpłciowa jak 80% innych
Napisano 4 Marzec 200817 l Fajne mieszkanie, kiedy mnie na takie bedzie stac.... :(. Wizka jak zwykle ladna
Napisano 4 Marzec 200817 l woooo super :) możesz zdradzić co to za światełka padają na ziemie? to IESy są może? czy zwykłe vray lighty? tak z ciekawości wiesz może ile takie mieszkanie kosztuje? :D
Napisano 4 Marzec 200817 l Tom wiesz ta lampe po prawej moznaby bylo troche zapalic - jakims miekkim swiatlem. Brakuje fajnych blikow na poreczy schodow. Kamere w lewo by ten plakat na scianie bylo troche widac. TO WORONICZA? nie wiedzialem ze tak blisko Continentala jest. Ty chyba ze Szczecina musisz byc... ;)
Napisano 4 Marzec 200817 l a mi się podoba -.-, fajny klimat ;) dobra robota swrsc pozdrawiam-prawdziwy ja;)
Napisano 4 Marzec 200817 l Oczywiście genialne Świerszczu, ale najbardziej to mi się podoba niebieskie światełko za szafką w kuchni, pozwolę sobie zaadoptować pomysł. ;)
Napisano 5 Marzec 200817 l krzeseł jelczu nie podniosłeś jak mówiłem:P i ostatnie światło w bok wali:P reszta spoko:)
Napisano 5 Marzec 200817 l Autor dzięki wszystkim za komenty :) Carloss: tak, to IESy. NIe wiem ile to mieszkanko kosztuje, ale napewno duuzo :D sam okap w kuchni to okolo 6k... Savoy: 2h w 2000k pikseli szerkość na QMC + LC Krzyhh#01: Łukasz? :p blokuj tam uwagi :D Krzyhh_włąściwy: dzięki :p Zbychowaty: sam jesteś łysy! Sprostowanie co do widoku za oknem: Mieszkanko jest na Woronicza, ale za oknami możemy zauważyć tunel czasoprzestrzenny do innego wymiaru wygenerowany za pomocą międzygwiezdnego generatora czasu i przestrzeni. W ten sposób za oknem widać inne miasto (gdzieś w USA zapewne), ale sam budynek jak już powiedziałem stoi na Woronicza.
Napisano 5 Marzec 200817 l Swierszczu I like Your style;) Jedna malutka uwaga, (jesli mozna) mianowicie widok za oknem jest zbyt wyrazny, a odbic na szybach brak. Za oknem jest ciemno wiec okna powinny odbijac pomieszczenie niemal jak przyciemniane lustra (lub nieco mniej), i przez nie powienien przebijac sie widok, tlo miasta. Przynajmniej tak mi sie wydaje:) Nie mniej calosc bardz mi sie podoba:) Pozdrawiam serdecznie tadzio
Napisano 5 Marzec 200817 l ja bym sie przyczepil lamp na suficie i odpowiednikow swiatel na podlodze - jakos nie trzymaja sie kupy .. reszta moze byc , widzialem wiele lepszych u Ciebie
Napisano 6 Marzec 200817 l Autor heh, zawsze jeśli ktoś mówi "widziałem wiele lepszych u Ciebie" to zastanawiam się o których pracach autor wypowiedzi myśli. Śmieszne jest to, że prawie przy każdej pracy mam "widziałem lepsze u Ciebie" - gdzie, które :p tadzio: uwaga jak najbardziej poprawna :)
Napisano 6 Marzec 200817 l o tak, zgadzam się z przedmówcą , światełko extra. Co do braku odbić w szybach to co prawda nie poprawne to fizycznie ale jak efektownie sprzedaje mieszkania ! Trochę dziwnie ultra ciemny cień w lewym dolnym rogu przy tych piłkach do futbolu amerykańskiego (poduszkach) powinien być chyba trochę jaśniejszy jeżeli dalej po lewej jest jakaś ściana która doświetli to miejsce.
Napisano 6 Marzec 200817 l ta modernistyczna architektura.. tyle wolnego miejsca, hehe akurat lubie jak jest tyle wolnego miejsca... i wszystko takie czyściutkie :)
Napisano 6 Marzec 200817 l heh, zawsze jeśli ktoś mówi "widziałem wiele lepszych u Ciebie" to zastanawiam się o których pracach autor wypowiedzi myśli. Śmieszne jest to, że prawie przy każdej pracy mam "widziałem lepsze u Ciebie" - gdzie, które :p Ja tez widzialem znacznie leposze u Ciebie ale nie pamietam które..to były te takie inne zanim zrobiłeś poprzednie po nastepnych w trakcie robienia na bieżąco innych interiorów, ale to nie te ktore mi pokazywałeś wcześniej bo tamtych nie miałem jak zobaczyć :)
Napisano 6 Marzec 200817 l Autor Ja tez widzialem znacznie leposze u Ciebie ale nie pamietam które..to były te takie inne zanim zrobiłeś poprzednie po nastepnych w trakcie robienia na bieżąco innych interiorów, ale to nie te ktore mi pokazywałeś wcześniej bo tamtych nie miałem jak zobaczyć :) aha, to już wiem które :D:D:D
Napisano 7 Marzec 200817 l Nie powiem że świetnie jak zwykle - bo i tak świetnie jak zwykle. Gratulacje!
Napisano 7 Marzec 200817 l Mistrzostwo. Białe poduszki rządzą. Też widziałem już lepsze Twoje prace ale to jak w piosence G. Turnała "....to tu, to tam..." ;). Pozdrawiam
Napisano 7 Marzec 200817 l wizka bardzo ciekawa, extra ..ale takich "krzeseł" co stojąprzy kuchennym blacie/stole to bym w życiu nie chciał :P
Napisano 11 Marzec 200817 l Autor Mortom nad tą siedziałem jakieś 2-3 dni. Do tej pory siedze bo klient zmienia koncepcje co chwile...
Napisano 19 Marzec 200817 l super....tylko powinno sie odpbijac od okien wnetrze, teraz wyglada jakby było bez szyb.