Pawel Lipka Napisano 20 Marzec 2008 Share Napisano 20 Marzec 2008 Czesc. W imieniu calego zespolu chcialbym zaprosic Was na strone naszego studia Human Ark. http://www.human-ark.com Jestesmy nowopowstalym studiem animacji stworzonym do realizacji projektow filmowych i reklamowych w zakresie produkcji oraz postoprodukcji. Chcielibysmy takze zlozyc wszystkim najlepsze zyczenia z okazji Swiat Wielkanocnych. Oto nasza animowana kartka swiateczna: http://www.human-ark.com/easter/ Pozdrawiam, Pawel Lipka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 20 Marzec 2008 Share Napisano 20 Marzec 2008 Widziałem na CGTalku... Jedno nasuwa się na język... Wyje.... w czache :o Gratki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 20 Marzec 2008 Share Napisano 20 Marzec 2008 Nawzajem! hehe...a ten śmiech na końcu to kogo?:D Klicek to Ty?:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mort Napisano 20 Marzec 2008 Share Napisano 20 Marzec 2008 ooooopad szczeny. poziomem minimalnie odstaje animacja z rzeką lawy, cała reszta wgniata w fotel.. gratulacje! ps. no i oczywiście wzajemnie wesołych świąt! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisu Napisano 20 Marzec 2008 Share Napisano 20 Marzec 2008 wyiebutne i to mocno, mocny zespół. Musiałem się chwilkę ogarnąć zanim coś napisałem ;) Życze powodzenia i gromu pracy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 20 Marzec 2008 Share Napisano 20 Marzec 2008 Co ja mogę więcej powiedzieć, Świetnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 20 Marzec 2008 Share Napisano 20 Marzec 2008 ooooo super ! Gratki ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oguRR123 Napisano 20 Marzec 2008 Share Napisano 20 Marzec 2008 ojajego.. a chcialem dzisiaj wrzucic moj showreel .. nie chce zeby byl post obok tego bo bedzie wygladal conajmniej miernie.... ale kara!!!!!!! rispekcik w koncu cos sie rusza w pl bo zaczynalem odnosic wrazenie ze ci z platige maja monopol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUPER_OkO Napisano 20 Marzec 2008 Share Napisano 20 Marzec 2008 eeeeeee... tam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ceest Napisano 20 Marzec 2008 Share Napisano 20 Marzec 2008 Nie będę powtarzał reszty bo wiadomo;]dodam tyko powodzenia, chociaż jak na samym początku nowe studio ma taki reel i to zbędne;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRoZ Napisano 20 Marzec 2008 Share Napisano 20 Marzec 2008 makabrycznie panowie! powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
La R Napisano 20 Marzec 2008 Share Napisano 20 Marzec 2008 Elegancko...i wzajemnie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 20 Marzec 2008 Share Napisano 20 Marzec 2008 awesome, światowy poziom :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziadek Stal Napisano 20 Marzec 2008 Share Napisano 20 Marzec 2008 Khekhe, a Wy wiecie chlopaki, ze mi sie nie podobalo, i juz pisalem na priva dlaczego, ale kto by tam sluchal starego pryka. Moze po prostu spodziewalem sie czego innego. salut Dziadek Stal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalais Napisano 20 Marzec 2008 Share Napisano 20 Marzec 2008 bardzo przyjemne dla oka, gratuluje fajnego reela :) przyjemne tez dla ucha, macie w ekipie jakiegos muzyka, kto robil muze? rowniez zycze wesolych swiat, duzo prezentow pod choinka i takie takie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serratus Napisano 20 Marzec 2008 Share Napisano 20 Marzec 2008 Wow ! Niezły team, niedługo pewnie będziecie najbardziej znanym studiem w Polsce :) Gratulacje ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gravesoul Napisano 20 Marzec 2008 Share Napisano 20 Marzec 2008 Światowa jakość, bezsprzeczny profesjonalizm, kolejny dowód, że w Polsce są zdolni ludzie, których pasja i chęć tworzenia nie zna granic. Gratulacje dla całego zespołu, naprawdę wspaniała robota. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 20 Marzec 2008 Share Napisano 20 Marzec 2008 no no no!, czyli to o czym tyle bylo slychac za kulisami wrescie ruszylo na dobre, bardzo sie ciesze ze mamy nowe studio w Warszawie! Brawo. Pawel, zdradzisz kto jest autorem muzyki w tle i czy mozna jej posluchac w calosci? natomiast co do demka, po obejrzeniu go dziesiaty raz nieco traci na swojej mocy, niemniej jednak wyglada niezle, sceny z matte paitingiem wygladaj pysznie natomiast sceny gdzie mozna ogladac czyste 3D/animacje juz nieco gorzej. ale to pikus, jest bardzo dobrze i zycze Wam jak najlepiej ekhm... podoba mi sie ten dziala 'praca' w stronie firmy ;) powodzenia chlopaki! pozdr, pionier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel Lipka Napisano 21 Marzec 2008 Autor Share Napisano 21 Marzec 2008 Dziekuje za tak dobre komentarze:) Autorem muzyki jest Roberto Ignis. Zawiazalem z nim wspolprace przy okazji mojego projektu serialu animowanego gdzie swietnie sprawdzil sie w muzyce w stylu disneyowskim. Uznalem, ze dobrym pomyslem bedzie aby stworzyl podklad takze do naszego firmowego dema. Z efektow jego pracy zwykle wszyscy sa bardzo zadowoleni. Ma mega talent:) Pozdrawiam, Pawel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek G Napisano 21 Marzec 2008 Share Napisano 21 Marzec 2008 no rewelacyjna, bravo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 21 Marzec 2008 Share Napisano 21 Marzec 2008 Witam!! widzialem juz to jakis czas temu :) i powtorze sie... super !! ps. swietny macie zespol :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 21 Marzec 2008 Share Napisano 21 Marzec 2008 Nowe studio, nice. Powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 21 Marzec 2008 Share Napisano 21 Marzec 2008 co tu duzo pisać ;) jak u Was wygląda sprawa z muzyką? Macie kompozytora jakiegoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 21 Marzec 2008 Share Napisano 21 Marzec 2008 Przeca napisal: Autorem muzyki jest Roberto Ignis. Zawiazalem z nim wspolprace przy okazji mojego projektu serialu animowanego gdzie swietnie sprawdzil sie w muzyce w stylu disneyowskim. Uznalem, ze dobrym pomyslem bedzie aby stworzyl podklad takze do naszego firmowego dema. Z efektow jego pracy zwykle wszyscy sa bardzo zadowoleni. Ma mega talent:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seblen11 Napisano 21 Marzec 2008 Share Napisano 21 Marzec 2008 rewelacja (kawal dobrej roboty) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
belzebub Napisano 21 Marzec 2008 Share Napisano 21 Marzec 2008 Calkiem ladny demoreel. Robi wrazenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 21 Marzec 2008 Share Napisano 21 Marzec 2008 kawał dobrej roboty... trza pogratulować dobrego materiału jaki został zrealizowany... co Ja się będę rozpisywał, filmik jest wypasiony... ;) Najlepszego!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek_CG Napisano 21 Marzec 2008 Share Napisano 21 Marzec 2008 co tu duzo mowic, super to wszystko wyglada :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KICU Napisano 22 Marzec 2008 Share Napisano 22 Marzec 2008 Super extra genialne :D i nie wiem co jeszcze;)owocnej pracy i sukcesów:) Pozdro WESOŁYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCH WSZYSTKIM Z FORUM I MODERATOROM ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek_gfx Napisano 22 Marzec 2008 Share Napisano 22 Marzec 2008 Pozdrawiam i zycze wszystkiego najlepszego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 22 Marzec 2008 Share Napisano 22 Marzec 2008 mocna ekipa, naprawde gratki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gaspar Napisano 22 Marzec 2008 Share Napisano 22 Marzec 2008 Najlepszego Pawle... Życzę oskara w najbliższym czasie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 22 Marzec 2008 Share Napisano 22 Marzec 2008 Rewelacyjne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ossa201 Napisano 22 Marzec 2008 Share Napisano 22 Marzec 2008 No to uwaga: Niestety ale to demo jest słabe. Może przesadzam że słabe ale zupełnie nie rozumiem reakcji osób które się tutaj wypowiadają. Rozumiem że jest to nowe studio i projektów w demie jest niewiele ale zupełnie niczym one nie zaskakują. Nie są to projekty na światowym poziomie, niczym się kompletnie nie zachwyciłem oprócz muzyki którą odrazu sobie przegrałem :) Pomijając samo demo warto też wspomnieć że strona jest strasznie nie czytelna, zbyt niska rozdzielczość. Demo real też grzeszy ilością pixeli w przeciwieństwie do animacji P. Lipki z robotami. Większość działów w ogóle nie działa, a skoro jeszcze nie powstały to zamiast białej czcionki zmienił bym ją chociażby na szarą. Takich nie profesjonalnych rzeczy jak narazie w waszej działalności, tej którą mogę zobaczyć wyłącznie przez sieć jest sporo. Jak dla mnie za dużo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 22 Marzec 2008 Share Napisano 22 Marzec 2008 No to uwaga: Niestety ale to demo jest słabe. Może przesadzam że słabe ale zupełnie nie rozumiem reakcji osób które się tutaj wypowiadają. Rozumiem że jest to nowe studio i projektów w demie jest niewiele ale zupełnie niczym one nie zaskakują. Nie są to projekty na światowym poziomie, niczym się kompletnie nie zachwyciłem oprócz muzyki którą odrazu sobie przegrałem :) Pomijając samo demo warto też wspomnieć że strona jest strasznie nie czytelna, zbyt niska rozdzielczość. Demo real też grzeszy ilością pixeli w przeciwieństwie do animacji P. Lipki z robotami. Większość działów w ogóle nie działa, a skoro jeszcze nie powstały to zamiast białej czcionki zmienił bym ją chociażby na szarą. Takich nie profesjonalnych rzeczy jak narazie w waszej działalności, tej którą mogę zobaczyć wyłącznie przez sieć jest sporo. Jak dla mnie za dużo. trudno, co robic ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QbisieQ Napisano 22 Marzec 2008 Share Napisano 22 Marzec 2008 Każdy ma swoją opinię nie ? Natomiast Ty ossa201 podchodzisz do tego w ten sposób: jeżeli mnie się nie podoba to jest do d... a mnie się wydaje, że jeżeli na tym zacnym forum znacznej większości się podoba to coś w tym musi być. Dla mnie osobiście bomba ! :) pięknie Pozdro ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 22 Marzec 2008 Share Napisano 22 Marzec 2008 Ładnie. :) Bardziej niż animacja podoba mi się, że strasznie szybko wzieliście się do roboty. ;) Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hendels Napisano 22 Marzec 2008 Share Napisano 22 Marzec 2008 hehe mi tez sie bardzo podoba :] ej takie pytanko w tym demo ten koles z superkową kula ognia to z czego wygenerowany? Konkretnie ta kula :] jakies pluginy? Czym takie cuda mozna robic?:D pozatym wesolych swiat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ossa201 Napisano 22 Marzec 2008 Share Napisano 22 Marzec 2008 trudno, co robic ? Poprawić nie profesjonalne błędy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 22 Marzec 2008 Share Napisano 22 Marzec 2008 no reczywiscie szybko sie zabrali za to - moze wstyd sie przyznac, ale wczesniej nie slyszalem o tej grupie(powinienem?:D) Zycze powodzenia i qpe zlecen:) ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 22 Marzec 2008 Share Napisano 22 Marzec 2008 Poprawić nie profesjonalne błędy ? tej pro, sprawdz swoje zalozone watki to raz, dwa wez slownik jezyka polskiego? ja sie nie uwazam za profesjonaliste, aczkolwiek widzialem ze wszyscy sie staraja jak moga, no i ja jestem calkiem zadowolony ze swojego małego wkładu w to demo :) wiadomo ze zawsze moze byc lepiej a jak mozesz to prosze poczepiaj sie i wypisz nam wszystkie "nie profesjonalne" błedy z checia je poprawimy, ale wiesz juz bardziej ogolnie napisac nie mogles, wiec prosze zrob cala liste, a my zabieramy sie do pracy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 22 Marzec 2008 Share Napisano 22 Marzec 2008 hmm.. strona nie działa... nie da się wyświetlić żadnej z podstron, a nawet jak już coś mi się uda kliknąć to proces ładowania jest na NaN :) edit.: udało mi się odpalić demko.. Hmm.. fajne, ale po komentarzach spodziewałem się czegoś niesamowitego. Hmm.. no po prostu normalne demko. Najlepszy fragment z kolesiem i cząsteczkami. Reszta na poziomie, ale osiągalnym dla zwykłego śmiertelnika (nie twierdzę, że sam bym taki osiągnął :). Abstrahując od demka - udało mi się też przejrzeć załogę.. i widzę, że możecie porządzić, czego Wam serdecznie życzę :) Po demku widać, że macie potencjał - czekam na pierwsze efekty pracy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 22 Marzec 2008 Share Napisano 22 Marzec 2008 Ogólnie demko mi się podoba :) Niezła ekipa się utworzyła :D Pozdrawiam i życzę owocnej pracy. Obo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Napisano 22 Marzec 2008 Share Napisano 22 Marzec 2008 Bardzo ladne demko, gratuluje Co do strony rzeczywiscie jest troche bledow, ale z pewnoscia szybko je poprawicie :) Pozdrawiam Maciek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zioło Napisano 22 Marzec 2008 Share Napisano 22 Marzec 2008 Piękna rzecz. Robi wrażenie, gratuluję:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeg Napisano 22 Marzec 2008 Share Napisano 22 Marzec 2008 Demko bardzo mi sie podoba ,zwłaszcza moment stanczyka z kula ognia ( After effects?). Muzyka powala, z drugiej strony sa momenty które mi nie pasuja jako demo poważnej firmy:). 1.po cholere te nogi i dupa stanczyka zaraz po animacji loga. 2.jak dla mnie za duzo natury (krajobrazu) wolałbym osobiscie jakąś czesc poswiecic np.reklamie ,czołówce telewizyjnej,jakiejs bardziej plastycznej formie- abstrakcyjnej animacji,aby był przekroj mozliwosci firmy .W koncu to firma reklamowa o profilu filmowo -telewizyjnym a nie wytwórca teł do National Geografic:). 3.Nie wiem czy to jest zlepek roznych scen czy to demo ma jakas wspolna historię. 4.Co do strony internetowej to wg mnie porazka :( jak na nowe studio graficzne z takimi możliwosciami,które ma zdobywac klientów ,poprzez pokazywanie swojego profilu w sieci.!!.)strona nudna,smutna,i prosta bez plastycznej wizji ,(tak byle by była-) Mimo to uważam ze poczatek jest naprawde udany i życze powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZbyszekL Napisano 22 Marzec 2008 Share Napisano 22 Marzec 2008 Przegladam forum, a tu... wow:) nie ma co sie trzepiac. Wazna incjatywa. Tak trzymac. trzepiac=czepiac heh.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaxxPL Napisano 22 Marzec 2008 Share Napisano 22 Marzec 2008 trzepiac.... lol zbysiu za duzo trzepiesz i tyle:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZbyszekL Napisano 22 Marzec 2008 Share Napisano 22 Marzec 2008 no to mial byc dowcip, ale apropo trzepiania sie .innych ... heh ale sie mnie trzepiasz. To byl dowcip, ale wiedzialem ze ktos sie przytrzepi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaxxPL Napisano 22 Marzec 2008 Share Napisano 22 Marzec 2008 naucz sie tempaku najperw pisac a potem sie tlumacz bo nie kazdy czai twoj te,py dowcip:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi