Morphe Napisano 10 Kwiecień 2009 Share Napisano 10 Kwiecień 2009 wyglada jak brat leppera :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 10 Kwiecień 2009 Share Napisano 10 Kwiecień 2009 Ten ostatni świetny, tylko coś przy szyi nie tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Morte Napisano 10 Kwiecień 2009 Share Napisano 10 Kwiecień 2009 wyglada jak brat leppera :D ten brat leppera to sam mafida, bo ostatni speedy challange na 3dt to autoportret... A sama rzeźba- wery, wery cool! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nocny drwal Napisano 11 Kwiecień 2009 Share Napisano 11 Kwiecień 2009 autoportret powiadasz? :) co do rzeźby super, nic dodać nic ująć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 11 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2009 Hej Ania,indian,Chrupek,krzys!3k,Kirian,Morte,nocny drwal dzięki za komentarze,fajnie że się podoba:).Morphe ja ci dam brata Leppera ti niedobry,ti;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loki Napisano 12 Czerwiec 2009 Share Napisano 12 Czerwiec 2009 mafida nie marudź tylko wrzucaj nowe prace - dopiero znalazłem ten wątek a już nie mogę się doczekać nowych prac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 12 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 12 Czerwiec 2009 Ja też nie mogę się doczekać:)Zacząłem robić reptilian mana dla 3dcreative magazine jak będę miał coś sensownego to napewno tu wrzucę:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 12 Czerwiec 2009 Share Napisano 12 Czerwiec 2009 mafida musisz strasznie ciężkie modele robić skoro takie muskuły sobie wyrobiłeś :P modele bardzo zacne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 13 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 13 Czerwiec 2009 :)che,che, tak naprawdę,to wcale tak nie wyglądam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 23 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 23 Grudzień 2009 (edytowane) Niedokończony(i pewnie nigdy nie będzie więc pokazuje:)) Freddy. Edytowane 23 Grudzień 2009 przez mafida Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 23 Grudzień 2009 Share Napisano 23 Grudzień 2009 niezly nawet lepszy od klicka w ostatnim speed sculpcie jedna rzecz razi, jesli fredy ma taka fajna buzke popalona i wogole, to czemu ma raczki jak dziewica?? przed rekawiczka to widac:P:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 23 Grudzień 2009 Share Napisano 23 Grudzień 2009 Zajefajny mistrzu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dac77 Napisano 23 Grudzień 2009 Share Napisano 23 Grudzień 2009 Ten mięśniak jest naprawdę pro robota. Mięśnie jak z książkio anatomii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Morte Napisano 23 Grudzień 2009 Share Napisano 23 Grudzień 2009 kunkretny kruger powiadam, kunkretny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 23 Grudzień 2009 Share Napisano 23 Grudzień 2009 Mówiłeś, że nie lubisz robić otwartych ust, a tutaj proszę jak dobrze wyszły :) Przynajmniej jest na czym się wzorować. Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morphe Napisano 23 Grudzień 2009 Share Napisano 23 Grudzień 2009 fajny ten kruger ;) ale brakuje mi krwi, tkanek i bebechow splywajacych po ostrzech :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 23 Grudzień 2009 Share Napisano 23 Grudzień 2009 fajną ma tą ręke :) twarz też :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 25 Grudzień 2009 Share Napisano 25 Grudzień 2009 jaki brat leppera. przecież to RYCHU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 25 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 25 Grudzień 2009 Dzięki za komentarze:) plasti-Raczka nie popalona bo i tak będzie pod rękawem swetra schowana jeśli kiedyś go skończe.Do Klicka speeda nie porównuj raczej bo mój pewnie 10 razy dłużej powstawał... Tomala-Dzieki mistrzu:) dac77-dzięki-mięśnie ze zdjecia zerżnięte nie z książki:P Morte-Dzięki:) VegA92-che,che to że dobrze wyszły to nie znaczy że lubię:PLepiej sie na fotkach wzoruj... Morphe-dzięki,krew i rdza na ostrzach jest w planach na teksturce . wizz-Dzięki:) polka dot-Jak tak teraz patrzę to faktycznie troche do Rycha podobny:),Może go przerobie na Rycha kiedyś:) Pozdr:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3d_operator Napisano 25 Grudzień 2009 Share Napisano 25 Grudzień 2009 Fajny Fredziu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 25 Grudzień 2009 Share Napisano 25 Grudzień 2009 no tak tu sie zgodze klicka byl speed:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
forestt Napisano 27 Grudzień 2009 Share Napisano 27 Grudzień 2009 Ładnie ładnie, fajnie rękawiczka Ci wyszła:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 27 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 27 Grudzień 2009 plasti-:D forestt-dzięki:) Jak juz wrzucam złogi z dysku to jeszcze takie cuś kiedyś popełniłem do tutoriala dla 3dCreative magazine,wiem że takie sobie ale śię usprawiedliwię że miałem mnóstwo czasu a zrobiłem jak zwykle na ostatnią chwilę:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 27 Grudzień 2009 Share Napisano 27 Grudzień 2009 To ze zbrusha czy jakiś photoshop? Czego dotyczył tutek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 27 Grudzień 2009 Share Napisano 27 Grudzień 2009 jak zb to pokaz claya czy jak wy to tam w zb nazywacie:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 27 Grudzień 2009 Share Napisano 27 Grudzień 2009 normalnie reptalian jak od dejvida Icka :) wypasik niezły :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 27 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 27 Grudzień 2009 wizz-dzięki,fajnie że się podoba:) lucek91,plasti-oszywiście wyrenderowane w Zbrushu,poskładane i podciągnięte kapkę w Photoshopie.Tutek dotyczył sculptowania reptilian mana z bazy człowieka,retopo,polypaintingu,renderu w zbrushu i postpro w Ps. Prawie clay;): Render passy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 27 Grudzień 2009 Share Napisano 27 Grudzień 2009 łogień!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 27 Grudzień 2009 Share Napisano 27 Grudzień 2009 Mnie to przypomina iguane zielona :) krótko piszac. Wypas! Jeszcze kilka miesięcy a zobaczysz coś takiego w moim wykonaniu :D tylko ze ja to będę robił przez 2 miesiące :P pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bbandi Napisano 28 Grudzień 2009 Share Napisano 28 Grudzień 2009 Fajnie ten indyk Ci siadł:). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Morte Napisano 28 Grudzień 2009 Share Napisano 28 Grudzień 2009 Zdziwniony jakis... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 28 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 28 Grudzień 2009 Heja,dzieki za komentarze:) Vega32-zgadłeś z iguaną,najwiecej było fotek iguany w necie więc sie głównie na niej wzorowałem:) Morte-he,he może i zdziwiony,kto wie co sie tam na dole we mgle dzieje:P Następny będzie lepszy:) Troche większy łepek jeszcze,śline w paszczy próbowałem bezczelnie zerżnąć z Klicka obrazka "Języczek" ale nie wyszło tak fajnie:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruku Napisano 30 Grudzień 2009 Share Napisano 30 Grudzień 2009 Świetne ;], tylko jak dla mnie coś jakby miejscami brakowało ostrości. Nie wiem dokładnie jak to określić ;/, (a nie wydaje się żeby był w ruchu czy był ustawiony DOF) może inni to sprecyzują ;p. Poza tymi niebyt raczej istotnymi uwagami bardzo dobra pracka :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 30 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 30 Grudzień 2009 Hej Kruku,masz racje z tą ostrością-coś tam namieszałem z layerami,dof'em i layer maskami w photoshopie i już mi sie nie chciało poprawiać:) Pozdr:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 30 Grudzień 2009 Share Napisano 30 Grudzień 2009 Głowa świetna, skóra na tułowiu wygląda jakby była zrobiona trochę na szybko (mapowana wszędzie tak samo i jakby niezależnie od kierunku mięśni i ścięgien). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duff Napisano 30 Grudzień 2009 Share Napisano 30 Grudzień 2009 Bardzo ładnie mam wrażenie, że skóra miejscami dziwnie przylega, ale to szczegół ***** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 30 Grudzień 2009 Share Napisano 30 Grudzień 2009 Średnio śmieszne i jeszcze gorzej wykonane. Aniu skąd znasz się tak na jaszczurkach:)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 1 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 1 Styczeń 2010 (edytowane) Dzieki za komentarze. Ania-dzięki,masz rację,te drobne łuski to raczej na szybko na końcu odwaliłem:P duff-dzięki:)Skóra się troche zepsuła przez łuski,lepiej było chyba tylko w niektórych miejscach zrobić łuski a gdzieniegdzie zostawić gładką powierzchnię... Wczorajszoprzedwczorajszoprzedprzedwczorajszy WiP na 3dtotal speedsculpt,ale chyba nie zdąże bo zaraz koniec:D Pozdro:) Edytowane 10 Luty 2010 przez mafida Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Morte Napisano 1 Styczeń 2010 Share Napisano 1 Styczeń 2010 o!, to je dobre nawet...! Ino lapki niedorobione jakies jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 1 Styczeń 2010 Share Napisano 1 Styczeń 2010 (edytowane) Hmm... Fajowe :) Do czego to jest podobne? Koń? Edit: Stawiam na psa :D Edytowane 1 Styczeń 2010 przez Vega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 1 Styczeń 2010 Share Napisano 1 Styczeń 2010 nie kon, kon mam troche inna budowe ciala, bardziej cos szybko-skoczne ala tygrys czy puma ze smoczym ogonem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dac77 Napisano 1 Styczeń 2010 Share Napisano 1 Styczeń 2010 Generalnie fajne to, chociaż ogon trochę odstaje - za mało szczegułów i za gruby, i nie potrzebnie takie dziwne mięśnie odstające po bokach na biodrach części ludzkiej. Kot nie ma penisa, za to człowiek aż sześć (haha). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 1 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 1 Styczeń 2010 Dzięki chłopaki:)Jak sie Morte'mu podoba to już dobrze:).A stworek to pies zdecydowanie,akurat miałem takie refki anatomiczne. dac77-no mi sie te kości na biodrach też nie podobają,może coś pokombinuję jeszcze.Ogon niedokończony,łapki też jeszcze nie.Te penisy to takie kolce miały być ale jak chcesz 6 penisów to też fajnie:P Pipboy-Buecheche,jaki concept?Jak masz jakis własny fajny koncept Demonic Overseer'a to chętnie skorzystam.Albo sam startuj w konkursie,jeszcze 2 dni zostały:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
F/X Napisano 1 Styczeń 2010 Share Napisano 1 Styczeń 2010 Eee no! Ten demon naprawde swietny. A co do conceptu to jest przemyslany, i ma charakter, a to czy sie komus podoba czy nie to juz kwestia gustu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 2 Styczeń 2010 Share Napisano 2 Styczeń 2010 Fajne modeliki, będę zaglądał częściej jak będzie po co;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 2 Styczeń 2010 Share Napisano 2 Styczeń 2010 sculpcik mega mocno daje rade, calosc na trzy na szynach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter_f Napisano 3 Styczeń 2010 Share Napisano 3 Styczeń 2010 Niesamowite prace! Bardzo zazdroszczę skilla! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 3 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2010 (edytowane) F/X-Dzięki:) Fajne modeliki, będę zaglądał częściej jak będzie po co;) Dzięki:)Za pół roku może cos wrzucę to możesz zajrzeć;) sculpcik mega mocno daje rade, calosc na trzy na szynach Heja,dzięki:)Trzy na szynach to i tak 2 stopnie lepiej niz miałem na maturze z matmy:P Niesamowite prace! Bardzo zazdroszczę skilla! Dzięki:)Skilla nie zazdrość bo nie ma czego to tylko kilka marnych sztuczek;) Pozdro:) Edytowane 3 Styczeń 2010 przez mafida Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 14 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 14 Styczeń 2010 Heja,work in progress,wrzucam to może sie zmobilizuje i dokończe:) Pozdro:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotisded Napisano 14 Styczeń 2010 Share Napisano 14 Styczeń 2010 oprócz miłego dla oka poziomu, podoba mi się jakie emocje próbujesz tu uchwycić. Fajnie to idzie- koncz, koncz pewnie, chetnie zobacze final render, popracuj jeszcze nad ekspresją twarzy i desymetrią :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi