Napisano 10 Kwiecień 200915 l wyglada jak brat leppera :D ten brat leppera to sam mafida, bo ostatni speedy challange na 3dt to autoportret... A sama rzeźba- wery, wery cool!
Napisano 11 Kwiecień 200915 l Autor Hej Ania,indian,Chrupek,krzys!3k,Kirian,Morte,nocny drwal dzięki za komentarze,fajnie że się podoba:).Morphe ja ci dam brata Leppera ti niedobry,ti;)
Napisano 12 Czerwiec 200915 l mafida nie marudź tylko wrzucaj nowe prace - dopiero znalazłem ten wątek a już nie mogę się doczekać nowych prac.
Napisano 12 Czerwiec 200915 l Autor Ja też nie mogę się doczekać:)Zacząłem robić reptilian mana dla 3dcreative magazine jak będę miał coś sensownego to napewno tu wrzucę:)
Napisano 12 Czerwiec 200915 l mafida musisz strasznie ciężkie modele robić skoro takie muskuły sobie wyrobiłeś :P modele bardzo zacne :)
Napisano 23 Grudzień 200915 l Autor Niedokończony(i pewnie nigdy nie będzie więc pokazuje:)) Freddy. Edytowane 23 Grudzień 200915 l przez mafida
Napisano 23 Grudzień 200915 l niezly nawet lepszy od klicka w ostatnim speed sculpcie jedna rzecz razi, jesli fredy ma taka fajna buzke popalona i wogole, to czemu ma raczki jak dziewica?? przed rekawiczka to widac:P:D
Napisano 23 Grudzień 200915 l Ten mięśniak jest naprawdę pro robota. Mięśnie jak z książkio anatomii.
Napisano 23 Grudzień 200915 l Mówiłeś, że nie lubisz robić otwartych ust, a tutaj proszę jak dobrze wyszły :) Przynajmniej jest na czym się wzorować. Pozdr.
Napisano 23 Grudzień 200915 l fajny ten kruger ;) ale brakuje mi krwi, tkanek i bebechow splywajacych po ostrzech :P
Napisano 25 Grudzień 200915 l Autor Dzięki za komentarze:) plasti-Raczka nie popalona bo i tak będzie pod rękawem swetra schowana jeśli kiedyś go skończe.Do Klicka speeda nie porównuj raczej bo mój pewnie 10 razy dłużej powstawał... Tomala-Dzieki mistrzu:) dac77-dzięki-mięśnie ze zdjecia zerżnięte nie z książki:P Morte-Dzięki:) VegA92-che,che to że dobrze wyszły to nie znaczy że lubię:PLepiej sie na fotkach wzoruj... Morphe-dzięki,krew i rdza na ostrzach jest w planach na teksturce . wizz-Dzięki:) polka dot-Jak tak teraz patrzę to faktycznie troche do Rycha podobny:),Może go przerobie na Rycha kiedyś:) Pozdr:)
Napisano 27 Grudzień 200915 l Autor plasti-:D forestt-dzięki:) Jak juz wrzucam złogi z dysku to jeszcze takie cuś kiedyś popełniłem do tutoriala dla 3dCreative magazine,wiem że takie sobie ale śię usprawiedliwię że miałem mnóstwo czasu a zrobiłem jak zwykle na ostatnią chwilę:D
Napisano 27 Grudzień 200915 l Autor wizz-dzięki,fajnie że się podoba:) lucek91,plasti-oszywiście wyrenderowane w Zbrushu,poskładane i podciągnięte kapkę w Photoshopie.Tutek dotyczył sculptowania reptilian mana z bazy człowieka,retopo,polypaintingu,renderu w zbrushu i postpro w Ps. Prawie clay;): Render passy:
Napisano 27 Grudzień 200915 l Mnie to przypomina iguane zielona :) krótko piszac. Wypas! Jeszcze kilka miesięcy a zobaczysz coś takiego w moim wykonaniu :D tylko ze ja to będę robił przez 2 miesiące :P pozdr.
Napisano 28 Grudzień 200915 l Autor Heja,dzieki za komentarze:) Vega32-zgadłeś z iguaną,najwiecej było fotek iguany w necie więc sie głównie na niej wzorowałem:) Morte-he,he może i zdziwiony,kto wie co sie tam na dole we mgle dzieje:P Następny będzie lepszy:) Troche większy łepek jeszcze,śline w paszczy próbowałem bezczelnie zerżnąć z Klicka obrazka "Języczek" ale nie wyszło tak fajnie:D
Napisano 30 Grudzień 200915 l Świetne ;], tylko jak dla mnie coś jakby miejscami brakowało ostrości. Nie wiem dokładnie jak to określić ;/, (a nie wydaje się żeby był w ruchu czy był ustawiony DOF) może inni to sprecyzują ;p. Poza tymi niebyt raczej istotnymi uwagami bardzo dobra pracka :>
Napisano 30 Grudzień 200915 l Autor Hej Kruku,masz racje z tą ostrością-coś tam namieszałem z layerami,dof'em i layer maskami w photoshopie i już mi sie nie chciało poprawiać:) Pozdr:)
Napisano 30 Grudzień 200915 l Głowa świetna, skóra na tułowiu wygląda jakby była zrobiona trochę na szybko (mapowana wszędzie tak samo i jakby niezależnie od kierunku mięśni i ścięgien).
Napisano 30 Grudzień 200915 l Bardzo ładnie mam wrażenie, że skóra miejscami dziwnie przylega, ale to szczegół *****
Napisano 30 Grudzień 200915 l Średnio śmieszne i jeszcze gorzej wykonane. Aniu skąd znasz się tak na jaszczurkach:)?
Napisano 1 Styczeń 201015 l Autor Dzieki za komentarze. Ania-dzięki,masz rację,te drobne łuski to raczej na szybko na końcu odwaliłem:P duff-dzięki:)Skóra się troche zepsuła przez łuski,lepiej było chyba tylko w niektórych miejscach zrobić łuski a gdzieniegdzie zostawić gładką powierzchnię... Wczorajszoprzedwczorajszoprzedprzedwczorajszy WiP na 3dtotal speedsculpt,ale chyba nie zdąże bo zaraz koniec:D Pozdro:) Edytowane 10 Luty 201015 l przez mafida
Napisano 1 Styczeń 201015 l Hmm... Fajowe :) Do czego to jest podobne? Koń? Edit: Stawiam na psa :D Edytowane 1 Styczeń 201015 l przez Vega
Napisano 1 Styczeń 201015 l nie kon, kon mam troche inna budowe ciala, bardziej cos szybko-skoczne ala tygrys czy puma ze smoczym ogonem
Napisano 1 Styczeń 201015 l Generalnie fajne to, chociaż ogon trochę odstaje - za mało szczegułów i za gruby, i nie potrzebnie takie dziwne mięśnie odstające po bokach na biodrach części ludzkiej. Kot nie ma penisa, za to człowiek aż sześć (haha).
Napisano 1 Styczeń 201015 l Autor Dzięki chłopaki:)Jak sie Morte'mu podoba to już dobrze:).A stworek to pies zdecydowanie,akurat miałem takie refki anatomiczne. dac77-no mi sie te kości na biodrach też nie podobają,może coś pokombinuję jeszcze.Ogon niedokończony,łapki też jeszcze nie.Te penisy to takie kolce miały być ale jak chcesz 6 penisów to też fajnie:P Pipboy-Buecheche,jaki concept?Jak masz jakis własny fajny koncept Demonic Overseer'a to chętnie skorzystam.Albo sam startuj w konkursie,jeszcze 2 dni zostały:D
Napisano 1 Styczeń 201015 l Eee no! Ten demon naprawde swietny. A co do conceptu to jest przemyslany, i ma charakter, a to czy sie komus podoba czy nie to juz kwestia gustu.
Napisano 3 Styczeń 201015 l Autor F/X-Dzięki:) Fajne modeliki, będę zaglądał częściej jak będzie po co;) Dzięki:)Za pół roku może cos wrzucę to możesz zajrzeć;) sculpcik mega mocno daje rade, calosc na trzy na szynach Heja,dzięki:)Trzy na szynach to i tak 2 stopnie lepiej niz miałem na maturze z matmy:P Niesamowite prace! Bardzo zazdroszczę skilla! Dzięki:)Skilla nie zazdrość bo nie ma czego to tylko kilka marnych sztuczek;) Pozdro:) Edytowane 3 Styczeń 201015 l przez mafida
Napisano 14 Styczeń 201015 l Autor Heja,work in progress,wrzucam to może sie zmobilizuje i dokończe:) Pozdro:)
Napisano 14 Styczeń 201015 l oprócz miłego dla oka poziomu, podoba mi się jakie emocje próbujesz tu uchwycić. Fajnie to idzie- koncz, koncz pewnie, chetnie zobacze final render, popracuj jeszcze nad ekspresją twarzy i desymetrią :)