Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 209
  • Wyświetleń 41k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
wyglada jak brat leppera :D

ten brat leppera to sam mafida, bo ostatni speedy challange na 3dt to autoportret...

A sama rzeźba- wery, wery cool!

Napisano
  • Autor

Hej Ania,indian,Chrupek,krzys!3k,Kirian,Morte,nocny drwal dzięki za komentarze,fajnie że się podoba:).Morphe ja ci dam brata Leppera ti niedobry,ti;)

Napisano

mafida nie marudź tylko wrzucaj nowe prace - dopiero znalazłem ten wątek a już nie mogę się doczekać nowych prac.

Napisano
  • Autor

Ja też nie mogę się doczekać:)Zacząłem robić reptilian mana dla 3dcreative magazine jak będę miał coś sensownego to napewno tu wrzucę:)

Napisano
  • Autor

Niedokończony(i pewnie nigdy nie będzie więc pokazuje:)) Freddy.

freddyu.jpg

krueger.jpg

Edytowane przez mafida

Napisano

niezly nawet lepszy od klicka w ostatnim speed sculpcie

jedna rzecz razi, jesli fredy ma taka fajna buzke popalona i wogole, to czemu ma raczki jak dziewica?? przed rekawiczka to widac:P:D

Napisano

Ten mięśniak jest naprawdę pro robota. Mięśnie jak z książkio anatomii.

Napisano

kunkretny kruger powiadam, kunkretny!

Napisano

Mówiłeś, że nie lubisz robić otwartych ust, a tutaj proszę jak dobrze wyszły :)

Przynajmniej jest na czym się wzorować.

Pozdr.

Napisano

fajny ten kruger ;) ale brakuje mi krwi, tkanek i bebechow splywajacych po ostrzech :P

Napisano
  • Autor

Dzięki za komentarze:)

plasti-Raczka nie popalona bo i tak będzie pod rękawem swetra schowana jeśli kiedyś go skończe.Do Klicka speeda nie porównuj raczej bo mój pewnie 10 razy dłużej powstawał...

Tomala-Dzieki mistrzu:)

dac77-dzięki-mięśnie ze zdjecia zerżnięte nie z książki:P

Morte-Dzięki:)

VegA92-che,che to że dobrze wyszły to nie znaczy że lubię:PLepiej sie na fotkach wzoruj...

Morphe-dzięki,krew i rdza na ostrzach jest w planach na teksturce .

wizz-Dzięki:)

polka dot-Jak tak teraz patrzę to faktycznie troche do Rycha podobny:),Może go przerobie na Rycha kiedyś:)

Pozdr:)

Napisano
  • Autor

plasti-:D

forestt-dzięki:)

Jak juz wrzucam złogi z dysku to jeszcze takie cuś kiedyś popełniłem do tutoriala dla 3dCreative magazine,wiem że takie sobie ale śię usprawiedliwię że miałem mnóstwo czasu a zrobiłem jak zwykle na ostatnią chwilę:D

zrendersmall.jpg

Napisano

normalnie reptalian jak od dejvida Icka :) wypasik niezły :)

Napisano
  • Autor

wizz-dzięki,fajnie że się podoba:)

lucek91,plasti-oszywiście wyrenderowane w Zbrushu,poskładane i podciągnięte kapkę w Photoshopie.Tutek dotyczył sculptowania reptilian mana z bazy człowieka,retopo,polypaintingu,renderu w zbrushu i postpro w Ps.

Prawie clay;):

reptilian.jpg

Render passy:

renderpass.th.jpg

Napisano

Mnie to przypomina iguane zielona :) krótko piszac. Wypas! Jeszcze kilka miesięcy a zobaczysz coś takiego w moim wykonaniu :D tylko ze ja to będę robił przez 2 miesiące :P pozdr.

Napisano

Zdziwniony jakis...

Napisano
  • Autor

Heja,dzieki za komentarze:)

Vega32-zgadłeś z iguaną,najwiecej było fotek iguany w necie więc sie głównie na niej wzorowałem:)

Morte-he,he może i zdziwiony,kto wie co sie tam na dole we mgle dzieje:P

Następny będzie lepszy:)

Troche większy łepek jeszcze,śline w paszczy próbowałem bezczelnie zerżnąć z Klicka obrazka "Języczek" ale nie wyszło tak fajnie:D

bigh.jpg

Napisano

Świetne ;], tylko jak dla mnie coś jakby miejscami brakowało ostrości.

Nie wiem dokładnie jak to określić ;/, (a nie wydaje się żeby był w ruchu czy był ustawiony DOF) może inni to sprecyzują ;p.

Poza tymi niebyt raczej istotnymi uwagami bardzo dobra pracka :>

Napisano
  • Autor

Hej Kruku,masz racje z tą ostrością-coś tam namieszałem z layerami,dof'em i layer maskami w photoshopie i już mi sie nie chciało poprawiać:)

Pozdr:)

Napisano

Głowa świetna, skóra na tułowiu wygląda jakby była zrobiona trochę na szybko (mapowana wszędzie tak samo i jakby niezależnie od kierunku mięśni i ścięgien).

Napisano

Bardzo ładnie mam wrażenie, że skóra miejscami dziwnie przylega, ale to szczegół *****

Napisano

Średnio śmieszne i jeszcze gorzej wykonane. Aniu skąd znasz się tak na jaszczurkach:)?

Napisano
  • Autor

Dzieki za komentarze.

Ania-dzięki,masz rację,te drobne łuski to raczej na szybko na końcu odwaliłem:P

duff-dzięki:)Skóra się troche zepsuła przez łuski,lepiej było chyba tylko w niektórych miejscach zrobić łuski a gdzieniegdzie zostawić gładką powierzchnię...

Wczorajszoprzedwczorajszoprzedprzedwczorajszy WiP na 3dtotal speedsculpt,ale chyba nie zdąże bo zaraz koniec:D

pies.jpg

Pozdro:)

Edytowane przez mafida

Napisano

o!, to je dobre nawet...!

Ino lapki niedorobione jakies jeszcze

Napisano

Hmm... Fajowe :) Do czego to jest podobne? Koń?

Edit:

Stawiam na psa :D

Edytowane przez Vega

Napisano

nie kon, kon mam troche inna budowe ciala, bardziej cos szybko-skoczne ala tygrys czy puma ze smoczym ogonem

Napisano

Generalnie fajne to, chociaż ogon trochę odstaje - za mało szczegułów i za gruby, i nie potrzebnie takie dziwne mięśnie odstające po bokach na biodrach części ludzkiej. Kot nie ma penisa, za to człowiek aż sześć (haha).

Napisano
  • Autor

Dzięki chłopaki:)Jak sie Morte'mu podoba to już dobrze:).A stworek to pies zdecydowanie,akurat miałem takie refki anatomiczne.

dac77-no mi sie te kości na biodrach też nie podobają,może coś pokombinuję jeszcze.Ogon niedokończony,łapki też jeszcze nie.Te penisy to takie kolce miały być ale jak chcesz 6 penisów to też fajnie:P

Pipboy-Buecheche,jaki concept?Jak masz jakis własny fajny koncept Demonic Overseer'a to chętnie skorzystam.Albo sam startuj w konkursie,jeszcze 2 dni zostały:D

Napisano

Eee no! Ten demon naprawde swietny.

A co do conceptu to jest przemyslany, i ma charakter, a to czy sie komus podoba czy nie to juz kwestia gustu.

Napisano
  • Autor

F/X-Dzięki:)

Fajne modeliki, będę zaglądał częściej jak będzie po co;)

Dzięki:)Za pół roku może cos wrzucę to możesz zajrzeć;)

sculpcik mega mocno daje rade, calosc na trzy na szynach

Heja,dzięki:)Trzy na szynach to i tak 2 stopnie lepiej niz miałem na maturze z matmy:P

Niesamowite prace! Bardzo zazdroszczę skilla!

Dzięki:)Skilla nie zazdrość bo nie ma czego to tylko kilka marnych sztuczek;)

Edytowane przez mafida

Napisano
  • Autor

Heja,work in progress,wrzucam to może sie zmobilizuje i dokończe:)

wip.jpg

Napisano

oprócz miłego dla oka poziomu, podoba mi się jakie emocje próbujesz tu uchwycić. Fajnie to idzie- koncz, koncz pewnie, chetnie zobacze final render, popracuj jeszcze nad ekspresją twarzy i desymetrią :)