Napisano 17 Czerwiec 200816 l Yo! Bardzo się cieszę, bo nareszcie mogę pokazać postać, nad którą zacząłem pracę niecały rok temu, i która to przez ten rok towarzyszyła mi w pracy. Oto Khufu (po naszemu Cheops) - magiczna małpa z podziemnej oazy, postać z gry casual Ancient Quest Of Saqqarah (http://www.SaqqarahTheGame.com), wyprodukowanej przez rodzime studio developerskie Codeminion (pozdrowienia dla zespołu;) ). Zrobiłem też kilka innych assetów do Saqqary, ale to temat na oddzielny wątek raczej. Demo gry znajdziecie na Game Club Cafe. Khufu powstał w maxie, wyrenderowany został scanlinem a postprocesowany był w photoshopie. Pozdrawiam! TRAILER DO SAQQARY z udziałem małpiszona: http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=52077 splash screen z gry: koncepcik: i shoty in game: Edytowane 5 Sierpień 200816 l przez Levus
Napisano 17 Czerwiec 200816 l Świetna robota, rzadko w finished 3d się fajna postać pojawia, dam pięć starsów.
Napisano 17 Czerwiec 200816 l Milutka postać :) Ale na koncepcie ma taie naćpane oczy a w finale już takie normalne... :P Edytowane 17 Czerwiec 200816 l przez ETA
Napisano 17 Czerwiec 200816 l Tez sie przylacze do oh'ow i ah'ow :) Jedyne co mi troszke nie pasi, to na pierwszym obrazku laska wyglada troche wmontowanie. Na screenie z gry jest juz cien wokolo reki. Swietna postac, przypomina mi troche bibliotekarza ze swiata dysku :)
Napisano 17 Czerwiec 200816 l hehe no teraz pojechałeś po bandzie ostro, świetna postać całościowo, i ode mnie łap *-ki :D Edytowane 17 Czerwiec 200816 l przez Marioza
Napisano 17 Czerwiec 200816 l Uuuła, powiało czymś nowym;) Fajny futrzak i świetne skojarzenie mirach'a!:D Render w scanline, a co z futrem?;) Pozdrawiam
Napisano 17 Czerwiec 200816 l Autor Dziękuję wszystkim za miłe przyjęcie i komentarze! Mirach -> dzięki za konstruktywną uwagę;) Touch -> dzięki! Futerko zwykłe maxowe, przechodzi przez scanline. pozdrawiam!
Napisano 17 Czerwiec 200816 l Autor Dzięki wszystkim:) I dzięki wszechwładnym za fronta, to mój pierwszy raz:P proszę, siateczka: Edytowane 17 Czerwiec 200816 l przez Levus
Napisano 17 Czerwiec 200816 l Autor hmmm... skąd ja znam tę małpę? :) pozdro! Pewnie z jakiejś małpiarni:p
Napisano 19 Czerwiec 200816 l Szacun - po prostu idealna robota. He, kiedy ty takiego skila zlapales? ;)
Napisano 19 Czerwiec 200816 l Autor Dzięki dzięki! ziomuś -> zawsze miałem:p no a poważnie, katuje temat non-stop to coś tam zawsze w bani zostaje.. Shogun -> Już się ruszało. W grze jest trochę animacji skromnych.. no i filmik jeszcze skromy zmontowałem ale to pokaże jak czas przyjdzie.. pozdrawiam!
Napisano 19 Czerwiec 200816 l Świetny małpiszon :) Bardzo fajnie się w klimat wpasowałeś no i to futerko :) wygląda pierwsza klasa. Ode mnie 5 zasłużonych starsów.
Napisano 19 Czerwiec 200816 l eeee no Levus, to kiedy ten filmik?:D Wlochacza odwaliles nieziemskiego, super futerko. Do gry tez robiles jakas animke? Z takim futrem niezle musi byc zabawy - nie tylko przy renderze.
Napisano 21 Czerwiec 200816 l bardzo fajne...ziomek w końcu pokazalesz coś ciekawego :) pozdrawiam Cie i pozdrawiam twoja dziewczynę. ;)
Napisano 21 Czerwiec 200816 l Autor Dzięki Wam! PLS -> Skromne animki możesz zobaczyć w grze, nie ma tego dużo, cóż, taka charakterystyka gry, wszystko jest prerenderowane. Robiłem też małą animkę małpy do trailera, który niebawem powinien być dostępny. Jonasz -> Dzięki!:) Pozdrawiamy również!;)
Napisano 30 Czerwiec 200816 l eee no świetny jest typek:) właśnie działam w jednej takiej gierce-oj widzę,że trza poziom gonić;P kuźwa świetna małpa i fajna gierka,aż by się chciało zagrać,a to w cassualach jest naważniejsze:)
Napisano 5 Sierpień 200816 l Autor Kuciel, Purple! Dzięki! Sorki za odgrzanie kotleta, ale właśnie zapodałem w dziale animacje trailer do gry z udzialem Khufu więc postanowiłem podlinkować i tutaj. http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=52077 Jeszcze raz dziękuję wszystkim za dobre słowo, naprawdę cieszę się bardzo, że model się publice podoba. pozdrawiam, Levus