Napisano 2 Lipiec 200816 l co za zbok, siateczki oczywiscie modelowane, 8gb ramu ma i quada to nie oszczedza chlopak (tez bym tak zrobil, szkoda mi czasu na textury) :D Pozdro DT :)
Napisano 3 Lipiec 200816 l Oj stary... Beznadzieja... Umieściłeś zawiasy nie na tym cieciu karoserii co trzeba... ehh... A tak wierzyłem w Ciebie ! ... Mój światopogląd właśnie legł w gruzach...
Napisano 3 Lipiec 200816 l Autor hehehehe... nikt ze zauwazył, nikt! to forum schodzi na psy!:D MF ty jeden mnie trzymasz przy nadziei ;)
Napisano 3 Lipiec 200816 l tak zacząłem czytać od początku ten wątek i zaciekawił mnie zwrot "robie sobie taki tam lajtowy model" ........no i jakos nie zdziwiłem się wcale :) pozdrawiam Panie Oficerze !
Napisano 4 Lipiec 200816 l Autor jaras, lajtowy lajtowy... bo podejscie mam lajtowe :) troche dorobiłem: [/img] i troszke zblizen na detal: możliwe ze cos jeszcze dzisiaj dorobie... jak mnie diabeł nie opusci :)
Napisano 4 Lipiec 200816 l Strach pomyśleć co się będzie działo jak Kliment pójdzie na wcześniejszą emeryturę:)
Napisano 4 Lipiec 200816 l Wypas. Natomiast na jednym z kanistrów powinno być Bier. W końcu to kommanderurwagen.
Napisano 4 Lipiec 200816 l eee kijowo nic mi sie nie podoba wogle :p Zaaaa** ziom ! dupa fajna !rejestracja magister ! Ooo nowy tekst ! Magister ! to znaczy super ! ;) Booooomba pali sie;)
Napisano 5 Lipiec 200816 l ehh kolejna wunderszun germanisze maszina panie woroszyłow. panie woryszyłow - zadziwiasz pan nie od wczoraj! :D
Napisano 5 Lipiec 200816 l Autor ja ja herr badyl... du bist wunderbaaa!:) fajnie ze sie pojawiłes!:D
Napisano 6 Lipiec 200816 l Autor render testowy czy da sie ukurzyć proceduralnie model + szop : i drugi juz bez szopa Edytowane 6 Lipiec 200816 l przez kliment woroszyłow
Napisano 6 Lipiec 200816 l o w mordę... Nie podoba mi się ten lakier ale możliwe że taki ma być cholera wie :P Za to mam pytanie: Czy podczas modelowanie używasz jakiś innych technik oprócz poli i na to mesz-smot :P / turbo itp. Ostatnio doszedłem do wniosku że jadę praktycznie na samym mesz-smocie i jakoś mnie to martwić zaczęło :D Jestem ciekaw jak to wygląda u profesjonalistów ^^ Zarąbiście Ci to wyszło tylko gdzie jest jakiś środek bo wygląda na pusty ?
Napisano 6 Lipiec 200816 l FF ma rację - ostatni render wygląda naprawdę zacnie :) Klasa sama w sobie Ser Kliment. Respect! Może i my nauczymy się kiedyś takie rzeczy wyprawiać...
Napisano 10 Lipiec 200816 l Autor samochodzik na ukonczeniu, ale patrzcie , nie debil!!?? w kadr mi wlazł:) [/img] Edytowane 10 Lipiec 200816 l przez kliment woroszyłow
Napisano 10 Lipiec 200816 l Zacne buciki, ale wolałbym jednak widzieć cały samochód w pełnej okazałości :)
Napisano 10 Lipiec 200816 l Autor kamiIIM - bedzie w całosci.. to nie koncowy render :D Edytowane 10 Lipiec 200816 l przez kliment woroszyłow
Napisano 10 Lipiec 200816 l hehe, daj te buty wystające spod samochodu;] bardzo ładny dach Ci wyszedł
Napisano 17 Lipiec 200816 l Autor Stan prac na dzisiaj. pozostały do otexturowania koła i kilka pierdół :)
Napisano 17 Lipiec 200816 l A na masce już Ci się nie chciało textury poprawić co:) Super. Będzie medal, nie ma co.
Napisano 17 Lipiec 200816 l pozdzieraj lakier w odpowiednich miejscach, i dopompuj powietrze w kołach ;)
Napisano 17 Lipiec 200816 l Baaardzo fajnie. Kolorki w sam raz, imho dobry rodzaj kamuflażu. Jedno co do czego mam pewne wątpliwości to gęstość pasów na kamuflażu (chyba nieco więcej zielonego i brązu powinno być) i stopień rozmycia linii - troszke to teraz wygląda jak malowane pędzlem, a chyba lepiej byłoby to pistoletowym rozproszeniem pomazać. Ze zdjęć które widziałem, skóra w środku była czarna - ale nie miałem dostępu do dużej ilości materiałów, więc pewny nie jestem czy nie było wersji z skórą brązową.
Napisano 17 Lipiec 200816 l ekstra kolory ! Tych odrapan prosil bym wiecej bo dodaja smaku ! Elegancka robota !
Napisano 17 Lipiec 200816 l ...swietny model - moje watpliwosci budzi jedynie tylni hak -troche taki delikatny - jak wiekszy wieszak na ubrania - gdybam tak bo nie ogladalem fotek - bycmoze wszystko jest OK :) ...obejrzalem kilka i wrzucilem jedna z nich - to akurat inna wersja Steyr'a 1500 ale hak z tylu to wlasciwie sie nie zmianial Edytowane 17 Lipiec 200816 l przez eco
Napisano 17 Lipiec 200816 l klimencie jakis refleks by sie przydal na blachach imo:) bardzo fajny modelik:)
Napisano 17 Lipiec 200816 l Mi się już podoba, malowanie też, nie można się upierać przy krawędziach chociażby dlatego, że z braku farb panowała duża dowolność malowania, czasem malowano pojazdy farbami luftwaffe. Malowano natryskowo z rozmyciem krawędzi ale też pędzlem z granicą kolorów. Dwie walczące obok siebie jednostki mogły mieć zupełnie inne malowanie - jedne Panzer Grau, a inne Afrika Korps Gelb. Malowano w wolnych chwilach na linii frontu tym co było pod ręką. Ale nurtuje mnie tylko hak z tyłu, który wygląda na bardzo delikatny...
Napisano 17 Lipiec 200816 l Co tu pisać dzizas!!! Jeden wielki kawał dobrej roboty, pozostają ukłony i modlitwy, aby samemu osiągnąć kiedyś taki poziom!
Napisano 19 Lipiec 200816 l Autor Uważam go za skonczony, reszta w scence która dłubiemy z Bonifatzem, niebawem:) link do hi res: http://img186.imageshack.us/my.php?image=end1fr1.jpg Edytowane 19 Lipiec 200816 l przez kliment woroszyłow
Napisano 19 Lipiec 200816 l Świetny model, ładnie sie prezentuje, aczkolwiek kilka drobiazgów udało mi się wypatrzeć :] W prawym błotniku jest dziura, odpryski farby są bardzo pixelowate oraz na prawym reflektorze jest napis 4.0 atm - nie wiem czy to prawidłowo.