ReflectVision Napisano 2 Lipiec 2008 Napisano 2 Lipiec 2008 co za zbok, siateczki oczywiscie modelowane, 8gb ramu ma i quada to nie oszczedza chlopak (tez bym tak zrobil, szkoda mi czasu na textury) :D Pozdro DT :)
kliment woroszyłow Napisano 3 Lipiec 2008 Autor Napisano 3 Lipiec 2008 dorabiam pierdółki, zawiasy, klamki i takie tam: [/img]
Sebastian Ozga Napisano 3 Lipiec 2008 Napisano 3 Lipiec 2008 Do tego maniak! Taki silniczek wymodelowałeś i klapa zamknięta ;)
MF Napisano 3 Lipiec 2008 Napisano 3 Lipiec 2008 Oj stary... Beznadzieja... Umieściłeś zawiasy nie na tym cieciu karoserii co trzeba... ehh... A tak wierzyłem w Ciebie ! ... Mój światopogląd właśnie legł w gruzach...
kliment woroszyłow Napisano 3 Lipiec 2008 Autor Napisano 3 Lipiec 2008 hehehehe... nikt ze zauwazył, nikt! to forum schodzi na psy!:D MF ty jeden mnie trzymasz przy nadziei ;)
piksar Napisano 3 Lipiec 2008 Napisano 3 Lipiec 2008 przepadnij, zły duchu, diable i szatanie (szarlatanie 3D)
..:: WIKTOR ::.. Napisano 3 Lipiec 2008 Napisano 3 Lipiec 2008 piksar: szatanskie slowa ale swieta racja hehe
jaras Napisano 3 Lipiec 2008 Napisano 3 Lipiec 2008 tak zacząłem czytać od początku ten wątek i zaciekawił mnie zwrot "robie sobie taki tam lajtowy model" ........no i jakos nie zdziwiłem się wcale :) pozdrawiam Panie Oficerze !
kliment woroszyłow Napisano 4 Lipiec 2008 Autor Napisano 4 Lipiec 2008 jaras, lajtowy lajtowy... bo podejscie mam lajtowe :) troche dorobiłem: [/img] i troszke zblizen na detal: możliwe ze cos jeszcze dzisiaj dorobie... jak mnie diabeł nie opusci :)
Matchias Napisano 4 Lipiec 2008 Napisano 4 Lipiec 2008 Strach pomyśleć co się będzie działo jak Kliment pójdzie na wcześniejszą emeryturę:)
MF Napisano 4 Lipiec 2008 Napisano 4 Lipiec 2008 Wypas. Natomiast na jednym z kanistrów powinno być Bier. W końcu to kommanderurwagen.
hcpiter Napisano 4 Lipiec 2008 Napisano 4 Lipiec 2008 eee kijowo nic mi sie nie podoba wogle :p Zaaaa** ziom ! dupa fajna !rejestracja magister ! Ooo nowy tekst ! Magister ! to znaczy super ! ;) Booooomba pali sie;)
Badyl Napisano 5 Lipiec 2008 Napisano 5 Lipiec 2008 ehh kolejna wunderszun germanisze maszina panie woroszyłow. panie woryszyłow - zadziwiasz pan nie od wczoraj! :D
kliment woroszyłow Napisano 5 Lipiec 2008 Autor Napisano 5 Lipiec 2008 ja ja herr badyl... du bist wunderbaaa!:) fajnie ze sie pojawiłes!:D
kliment woroszyłow Napisano 5 Lipiec 2008 Autor Napisano 5 Lipiec 2008 z daszkiem wyglada troszke zacniej moim zdaniem...:
..:: WIKTOR ::.. Napisano 5 Lipiec 2008 Napisano 5 Lipiec 2008 No bajer - chcialbym takiego cabrio na niedzielne wypady... :)
kliment woroszyłow Napisano 6 Lipiec 2008 Autor Napisano 6 Lipiec 2008 (edytowane) render testowy czy da sie ukurzyć proceduralnie model + szop : i drugi juz bez szopa Edytowane 6 Lipiec 2008 przez kliment woroszyłow
Oleksiak Napisano 6 Lipiec 2008 Napisano 6 Lipiec 2008 o w mordę... Nie podoba mi się ten lakier ale możliwe że taki ma być cholera wie :P Za to mam pytanie: Czy podczas modelowanie używasz jakiś innych technik oprócz poli i na to mesz-smot :P / turbo itp. Ostatnio doszedłem do wniosku że jadę praktycznie na samym mesz-smocie i jakoś mnie to martwić zaczęło :D Jestem ciekaw jak to wygląda u profesjonalistów ^^ Zarąbiście Ci to wyszło tylko gdzie jest jakiś środek bo wygląda na pusty ?
Homa Napisano 6 Lipiec 2008 Napisano 6 Lipiec 2008 FF ma rację - ostatni render wygląda naprawdę zacnie :) Klasa sama w sobie Ser Kliment. Respect! Może i my nauczymy się kiedyś takie rzeczy wyprawiać...
kliment woroszyłow Napisano 10 Lipiec 2008 Autor Napisano 10 Lipiec 2008 (edytowane) samochodzik na ukonczeniu, ale patrzcie , nie debil!!?? w kadr mi wlazł:) [/img] Edytowane 10 Lipiec 2008 przez kliment woroszyłow
KamillM Napisano 10 Lipiec 2008 Napisano 10 Lipiec 2008 Zacne buciki, ale wolałbym jednak widzieć cały samochód w pełnej okazałości :)
kliment woroszyłow Napisano 10 Lipiec 2008 Autor Napisano 10 Lipiec 2008 (edytowane) kamiIIM - bedzie w całosci.. to nie koncowy render :D Edytowane 10 Lipiec 2008 przez kliment woroszyłow
dariusz Napisano 10 Lipiec 2008 Napisano 10 Lipiec 2008 hehe, daj te buty wystające spod samochodu;] bardzo ładny dach Ci wyszedł
Kr3tz Napisano 11 Lipiec 2008 Napisano 11 Lipiec 2008 Fajne to drugie zdjecie tylko felgi wygladaja jakby byly renderowane
kliment woroszyłow Napisano 17 Lipiec 2008 Autor Napisano 17 Lipiec 2008 Stan prac na dzisiaj. pozostały do otexturowania koła i kilka pierdół :)
Matchias Napisano 17 Lipiec 2008 Napisano 17 Lipiec 2008 A na masce już Ci się nie chciało textury poprawić co:) Super. Będzie medal, nie ma co.
rallyman Napisano 17 Lipiec 2008 Napisano 17 Lipiec 2008 zacnie, ładny modelik i texturki też niczego sobie :D
Notre Napisano 17 Lipiec 2008 Napisano 17 Lipiec 2008 pozdzieraj lakier w odpowiednich miejscach, i dopompuj powietrze w kołach ;)
Hynol Napisano 17 Lipiec 2008 Napisano 17 Lipiec 2008 Baaardzo fajnie. Kolorki w sam raz, imho dobry rodzaj kamuflażu. Jedno co do czego mam pewne wątpliwości to gęstość pasów na kamuflażu (chyba nieco więcej zielonego i brązu powinno być) i stopień rozmycia linii - troszke to teraz wygląda jak malowane pędzlem, a chyba lepiej byłoby to pistoletowym rozproszeniem pomazać. Ze zdjęć które widziałem, skóra w środku była czarna - ale nie miałem dostępu do dużej ilości materiałów, więc pewny nie jestem czy nie było wersji z skórą brązową.
hcpiter Napisano 17 Lipiec 2008 Napisano 17 Lipiec 2008 ekstra kolory ! Tych odrapan prosil bym wiecej bo dodaja smaku ! Elegancka robota !
eco Napisano 17 Lipiec 2008 Napisano 17 Lipiec 2008 (edytowane) ...swietny model - moje watpliwosci budzi jedynie tylni hak -troche taki delikatny - jak wiekszy wieszak na ubrania - gdybam tak bo nie ogladalem fotek - bycmoze wszystko jest OK :) ...obejrzalem kilka i wrzucilem jedna z nich - to akurat inna wersja Steyr'a 1500 ale hak z tylu to wlasciwie sie nie zmianial Edytowane 17 Lipiec 2008 przez eco
JohnZi Napisano 17 Lipiec 2008 Napisano 17 Lipiec 2008 klimencie jakis refleks by sie przydal na blachach imo:) bardzo fajny modelik:)
infected Napisano 17 Lipiec 2008 Napisano 17 Lipiec 2008 Mi się już podoba, malowanie też, nie można się upierać przy krawędziach chociażby dlatego, że z braku farb panowała duża dowolność malowania, czasem malowano pojazdy farbami luftwaffe. Malowano natryskowo z rozmyciem krawędzi ale też pędzlem z granicą kolorów. Dwie walczące obok siebie jednostki mogły mieć zupełnie inne malowanie - jedne Panzer Grau, a inne Afrika Korps Gelb. Malowano w wolnych chwilach na linii frontu tym co było pod ręką. Ale nurtuje mnie tylko hak z tyłu, który wygląda na bardzo delikatny...
kliment woroszyłow Napisano 17 Lipiec 2008 Autor Napisano 17 Lipiec 2008 Hak pogrubiony, dorobiłem zapinanie kanistrów:
Homa Napisano 17 Lipiec 2008 Napisano 17 Lipiec 2008 Co tu pisać dzizas!!! Jeden wielki kawał dobrej roboty, pozostają ukłony i modlitwy, aby samemu osiągnąć kiedyś taki poziom!
JunioR Napisano 18 Lipiec 2008 Napisano 18 Lipiec 2008 swietna robota ! gratki fronta na "militarnej" stronie. pozdr
ArTooRo Napisano 18 Lipiec 2008 Napisano 18 Lipiec 2008 Hehe Kliment jak zwykle pociskasz :D Genialna robota.
kliment woroszyłow Napisano 19 Lipiec 2008 Autor Napisano 19 Lipiec 2008 (edytowane) Uważam go za skonczony, reszta w scence która dłubiemy z Bonifatzem, niebawem:) link do hi res: http://img186.imageshack.us/my.php?image=end1fr1.jpg Edytowane 19 Lipiec 2008 przez kliment woroszyłow
Falcon Napisano 19 Lipiec 2008 Napisano 19 Lipiec 2008 Świetny model, ładnie sie prezentuje, aczkolwiek kilka drobiazgów udało mi się wypatrzeć :] W prawym błotniku jest dziura, odpryski farby są bardzo pixelowate oraz na prawym reflektorze jest napis 4.0 atm - nie wiem czy to prawidłowo.
Rekomendowane odpowiedzi