Jump to content

Featured Replies

• Replies 24
  • Views 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Powstrzymam zazdrosc, powstrzymam zazdrosc, powstrzymam zazdrosc, powstrzymam zazdrosc, powstrzymam zazdrosc, powstrzymam zazdrosc, powstrzymam zazdrosc, powstrzymam zazdrosc, powstrzymam zazdrosc, powstrzymam zazdrosc, powstrzymam zazdrosc, powstrzymam zazdrosc, powstrzymam zazdrosc, powstrzymam zazdrosc, powstrzymam zazdrosc, powstrzymam zazdrosc, powstrzymam zazdrosc, powstrzymam zazdrosc, powstrzymam zazdrosc, powstrzymam zazdrosc, powstrzymam zazdrosc, powstrzymam zazdrosc, powstrzymam zazdrosc, powstrzymam zazdrosc, powstrzymam zazdrosc...

...ch**, nie udalo sie.

Che,che najlepsze jest 'biuro' na 15 stronie...

Edited by Adek

2HEHE hehghrmmm zadławiłem się :P, te warunki żywieniowe ... po prostu bajka, bym nic nie robił tylko się obżerał w takiej pracy, chłodząc się w basenie ... :pxD

Edited by max_1989

za wiele nie pokazali ... w sumie tylko jedno stanowisko pracy :) i to w jakiejś chatce xD pewnie to część reprezentacyjna a hala produkcujna jest na peryferiach

W zasadzie wideoreportaz ktory wyszedl jakis czas temu z monsters inc pokazuje troche wiecej.

niezle:) ciekawe kiedy polskie firmy beda tak dbac o swoich pracownikow?;)

eeee tam, ja tam wierze w naszych pracodawcow;)

tak naprawdę to dość mało pokazali, tylko część dla klientów zapewne ;) Zwiedzanie Pixara to z pewnością super sprawa, ale sam nie wiem czy chciałbym pracować w takim molochu.

ach ach..

Pixar ...I'm coming ...

to wlasnie jest moj cel ....moze za kilka lat bede mogl "przestawiac vertexy" w pizarz'e ....

ale potrzeba ciezkiej pracy ...oj potrzeba

No zawsze można zacząć od sprzątania podłóg :D Operator powierzchni płaskich w PIXARze brzmi dumnie :D