Posted July 19, 200816 yr Serwis Rottern Tomatoes opublikował obszerną relację zdjęciową ze studia Pixar. Jeśli jesteście ciekawi jak Pixar wygląda od środka, jak wyglądają pomieszczenia biurowe, w jakich warunkach się tam pracuje, odsyłam do artykułu. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=255
July 19, 200816 yr Powstrzymam zazdrosc, powstrzymam zazdrosc, powstrzymam zazdrosc, powstrzymam zazdrosc, powstrzymam zazdrosc, powstrzymam zazdrosc, powstrzymam zazdrosc, powstrzymam zazdrosc, powstrzymam zazdrosc, powstrzymam zazdrosc, powstrzymam zazdrosc, powstrzymam zazdrosc, powstrzymam zazdrosc, powstrzymam zazdrosc, powstrzymam zazdrosc, powstrzymam zazdrosc, powstrzymam zazdrosc, powstrzymam zazdrosc, powstrzymam zazdrosc, powstrzymam zazdrosc, powstrzymam zazdrosc, powstrzymam zazdrosc, powstrzymam zazdrosc, powstrzymam zazdrosc, powstrzymam zazdrosc... ...ch**, nie udalo sie.
July 19, 200816 yr 2HEHE hehghrmmm zadławiłem się :P, te warunki żywieniowe ... po prostu bajka, bym nic nie robił tylko się obżerał w takiej pracy, chłodząc się w basenie ... :pxD Edited July 19, 200816 yr by max_1989
July 19, 200816 yr Jest motywacja żeby się wziąść do ciężkiej pracy to za jakieś 10 lat może pozwolą tam posprzątać :D :D ale czadersko tam mają :)
July 19, 200816 yr za wiele nie pokazali ... w sumie tylko jedno stanowisko pracy :) i to w jakiejś chatce xD pewnie to część reprezentacyjna a hala produkcujna jest na peryferiach
July 19, 200816 yr W zasadzie wideoreportaz ktory wyszedl jakis czas temu z monsters inc pokazuje troche wiecej.
July 20, 200816 yr eeee tam, ja tam wierze w naszych pracodawcow;) Następny artykuł - wycieczka po Biedronce?
July 21, 200816 yr tak naprawdę to dość mało pokazali, tylko część dla klientów zapewne ;) Zwiedzanie Pixara to z pewnością super sprawa, ale sam nie wiem czy chciałbym pracować w takim molochu.
July 21, 200816 yr ach ach.. Pixar ...I'm coming ... to wlasnie jest moj cel ....moze za kilka lat bede mogl "przestawiac vertexy" w pizarz'e .... ale potrzeba ciezkiej pracy ...oj potrzeba
July 21, 200816 yr No zawsze można zacząć od sprzątania podłóg :D Operator powierzchni płaskich w PIXARze brzmi dumnie :D