Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Gość _Kreska_
Napisano (edytowane)

[PL]

po awarii tv malzenstwo musialo znalesc zastepcza rozrywke, mimo zachowania srodkow ostroznosci zaliczyli pare wpadek. Teraz oprocz braku tv maja na glowie dodatkowe zmartwienie;), a nawet pare zmartwien. Coz, straszne skutki awarii telewizora:)

[ENG]

After TV failed, the couple had to find some new way of entertainment. Though they were very cautious they scored few screw-ups. Now they have not only the broken TV but also a whole bunch of new cares. Oh well, the side effects of a broken TV are horrible.

kids_ost.jpg

wersja high 4000x2250, ok 6mb

http://www.kwolek.org/kids_h.jpg

Edytowane przez _Kreska_
  • Odpowiedzi 107
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Gość _Kreska_
Napisano (edytowane)

tak prosze pana, kolorowe kamery mamy!

pierwszy update

kid4.jpg

kid5.jpg

Edytowane przez _Kreska_
Gość _Kreska_
Napisano

dzieki za komentarze, co do kciuka to sie poprawi, narazie troszku mamci i sofy

brak tekstur i kolorki oczywiscie tymczasowe

mam.jpg

sofa.jpg

Gość _Kreska_
Napisano

dziekowac za komenty

rendery w vrayu

update tv, tylem stoi bo tak bedzie stac w finale

tv.jpg

Napisano (edytowane)

bardzo ładny model, miło popatrzeć na takie detal

i jeszcze bardzo fajny studyjny render :)

wiem, że się czepiam ale co zrobić :D

o i jeszcze jedno chciałem zapytać w tle masz gładko zawinięty plajn? czy coś innego bo raczej nie płaski :P, najlepiej to pokaż zrzutkę w wiuportu będzie szybciej :)

Edytowane przez Destroyer
Gość _Kreska_
Napisano

zrzutka z viuport, w tle nie ma nic a podloga to plejn, bez udziwnień szybko i ładnie :)

tvwire.jpg

Napisano

_Kreska_ dzięki za zrzutkę :) myślałem że coś bardziej wymyślenego :P bo tak ładnie światełko się rozchodzi, ale wymiatacz to i ze zwykłego plejna widać dużo wyciśnie ;)

thx!

Gość _Kreska_
Napisano

lajt fikołek:)

dzisiaj troszku taty

tata.jpg

Napisano (edytowane)

fajnie fajnie :) spoko modeliki , może przykrótki podkoszulek i wystający brzuszek ?

pozdrawiam

p.s. będzie miał dziurki w nosie i uszach ?

Edytowane przez jaras
Gość _Kreska_
Napisano

zobacze jak z tym brzuszkiem bedzie, moze i bedzie + butelka w rece

narazie skaladam wszystko do kupy... dzieciakow docelowo bedzie 5, 6, dziurek nie bedzie, no moze na teksturze\

nie zwracajcie uwagi na bledy u ludzikow, rigi zrobilem na chypcika, reszte poprawie recznei

all.jpg

Napisano

Właśnie sobie przypomniałem gdzie widziałem bardzo podobne modele - w reklamie "cała polska czyta dzieciom" i mogę tylko pozazdrościć umiejetności:D

Gość _Kreska_
Napisano

maly apdejt, narazie nie wiem w ktora strone z kolorami pojsc, moze ktos ma pomysla?

all2.jpg

Napisano

Ehhh to już bez materiałów jest świetne :) Jeszcze mam długą drogę. Powodzenia Kresko ! Mam nadzieję, że będzie podium jak nie 1 mijesce. Chociaż jest 2 takich co cię goni ;)

Napisano (edytowane)

od razu widać, że to Twoja praca ;] super...klimatem bardzo mi przypomina prace z poprzedniej bitwy

edit:

mina dzieciaka zaczepiającego mame jest po prostu genialna :D

Edytowane przez chudy
Napisano

aale czad :D

Pokombinowalbym troche zeby przysunac TV ciut w strone kamery. Tak zeby zbudowac wyrazne 3 plany (tv, rodzinka i na 3cim lodowka) i dodac glebii. Moze wtedy moznaby pokazac troche bardziej popsucie telewizora?

Moze jeszcze cos z mezem pokombinowac? Mine ma zrezygnowana, ulozenie calej reszty ciala do tej miny nie pasujace.

A gdzie pilot :D ? Najlepiej porzucony, albo rozwalony przez dzieciaki.

Moje 1sze skojarzenie z butelkami bylo takie, ze sa po luksusowym alkoholu. chm? jestem jedyny?

pozdr :)

Napisano

Świetny styl. Rewelacja.

gdzieś widziałem wprawdzie opis podobnej scenki, który bardziej mi się spodobał, ale wykonanie Kreski jest rewelacyjne

(Tacie opuściłbym usta trochę, żeby trochę zwisały i chyba nie muszą być aż tak rozciągnięte)

Powodzenia!

Napisano (edytowane)

bardzo fajnie uchwyciłes bezsilność u mamuśki - szykuje sie naprawdę dobra pracka - 3mam kciuki - powodzenia

p.s. i tak jak mowi Reanimator - dzieci mogły by byc w jakimś amoku - wiesz , obłęd w oczach i chęć zniszczenia wszystkiego co w zasięgu ręki

p.s.2 moze bys dodał jeszcze jedno dziecko wspinające się po naderwanej zasłonie w kuchni ? ;)

Edytowane przez jaras

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności