Gość _Kreska_ Napisano 21 Lipiec 2008 Share Napisano 21 Lipiec 2008 (edytowane) [PL] po awarii tv malzenstwo musialo znalesc zastepcza rozrywke, mimo zachowania srodkow ostroznosci zaliczyli pare wpadek. Teraz oprocz braku tv maja na glowie dodatkowe zmartwienie;), a nawet pare zmartwien. Coz, straszne skutki awarii telewizora:) [ENG] After TV failed, the couple had to find some new way of entertainment. Though they were very cautious they scored few screw-ups. Now they have not only the broken TV but also a whole bunch of new cares. Oh well, the side effects of a broken TV are horrible. wersja high 4000x2250, ok 6mb http://www.kwolek.org/kids_h.jpg Edytowane 25 Wrzesień 2008 przez _Kreska_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 21 Lipiec 2008 Share Napisano 21 Lipiec 2008 tylko zeby longo mnie sie obracalo w barwie :) kamery to wy kolorowe macie ? :) witam pozdrawiam kibicuje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 26 Lipiec 2008 Share Napisano 26 Lipiec 2008 (edytowane) tak prosze pana, kolorowe kamery mamy! pierwszy update Edytowane 26 Lipiec 2008 przez _Kreska_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 26 Lipiec 2008 Share Napisano 26 Lipiec 2008 Fajowe :) mięciutkie, ładniutkie, różowiutkie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek_CG Napisano 26 Lipiec 2008 Share Napisano 26 Lipiec 2008 no modelik jak i render bardzo ladny, tylko kciuka dziecku jest brak ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 26 Lipiec 2008 Share Napisano 26 Lipiec 2008 haha fajne :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian2608 Napisano 27 Lipiec 2008 Share Napisano 27 Lipiec 2008 Wypas bobas :) sutki nie za nisko ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 27 Lipiec 2008 Share Napisano 27 Lipiec 2008 Kreska w bitwie, będzie zabawa! Piknie! Fajny bobas, fajny renderek. Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 27 Lipiec 2008 Share Napisano 27 Lipiec 2008 pozwolisz ze zaopiniuje ;) rewelka ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Innos Napisano 27 Lipiec 2008 Share Napisano 27 Lipiec 2008 No fajnie naprawdę podoba mi się modelik - zrób kciuk i będzie ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 27 Lipiec 2008 Share Napisano 27 Lipiec 2008 świetny dzieciak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 9 Sierpień 2008 Share Napisano 9 Sierpień 2008 dawaj updejt bo longo przestalo sie obrecac i barwy znikly, dorzuc do pieca i ogien ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 9 Sierpień 2008 Share Napisano 9 Sierpień 2008 dzieki za komentarze, co do kciuka to sie poprawi, narazie troszku mamci i sofy brak tekstur i kolorki oczywiscie tymczasowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 9 Sierpień 2008 Share Napisano 9 Sierpień 2008 świetny styl, świetne rendery! :) ale bouncy prześwitują hehe :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian2608 Napisano 9 Sierpień 2008 Share Napisano 9 Sierpień 2008 "Grejt apdejt" ,ale jak dla mnie ramiączka za wąskie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 9 Sierpień 2008 Share Napisano 9 Sierpień 2008 Wow, czym to renderujesz?? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 11 Sierpień 2008 Share Napisano 11 Sierpień 2008 pyksar panie pyksar :) btw. Marta mowi ze jest do d... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dynia Napisano 12 Sierpień 2008 Share Napisano 12 Sierpień 2008 fajne modele :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 13 Sierpień 2008 Share Napisano 13 Sierpień 2008 dziekowac za komenty rendery w vrayu update tv, tylem stoi bo tak bedzie stac w finale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gagarin__ Napisano 13 Sierpień 2008 Share Napisano 13 Sierpień 2008 no.. modele jak narazie dopieszczone.... zwłaszcza sofa.... a styl... Piksarówka.. leci.. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 13 Sierpień 2008 Share Napisano 13 Sierpień 2008 (edytowane) bardzo ładny model, miło popatrzeć na takie detal i jeszcze bardzo fajny studyjny render :) wiem, że się czepiam ale co zrobić :D o i jeszcze jedno chciałem zapytać w tle masz gładko zawinięty plajn? czy coś innego bo raczej nie płaski :P, najlepiej to pokaż zrzutkę w wiuportu będzie szybciej :) Edytowane 13 Sierpień 2008 przez Destroyer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferni Napisano 13 Sierpień 2008 Share Napisano 13 Sierpień 2008 nie ma co, świetne modele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SunRider Napisano 13 Sierpień 2008 Share Napisano 13 Sierpień 2008 Ładneee! Zawsze lubiłem taki lekki styl... czekamy na więcej. :P Powodzenia... Dużo osób się przygląda... motywacja jest duża mam nadzieję :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 14 Sierpień 2008 Share Napisano 14 Sierpień 2008 zrzutka z viuport, w tle nie ma nic a podloga to plejn, bez udziwnień szybko i ładnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 14 Sierpień 2008 Share Napisano 14 Sierpień 2008 _Kreska_ dzięki za zrzutkę :) myślałem że coś bardziej wymyślenego :P bo tak ładnie światełko się rozchodzi, ale wymiatacz to i ze zwykłego plejna widać dużo wyciśnie ;) thx! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 19 Sierpień 2008 Share Napisano 19 Sierpień 2008 lajt fikołek:) dzisiaj troszku taty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 19 Sierpień 2008 Share Napisano 19 Sierpień 2008 (edytowane) fajnie fajnie :) spoko modeliki , może przykrótki podkoszulek i wystający brzuszek ? pozdrawiam p.s. będzie miał dziurki w nosie i uszach ? Edytowane 22 Sierpień 2008 przez jaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 25 Sierpień 2008 Share Napisano 25 Sierpień 2008 zobacze jak z tym brzuszkiem bedzie, moze i bedzie + butelka w rece narazie skaladam wszystko do kupy... dzieciakow docelowo bedzie 5, 6, dziurek nie bedzie, no moze na teksturze\ nie zwracajcie uwagi na bledy u ludzikow, rigi zrobilem na chypcika, reszte poprawie recznei Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bapi23 Napisano 25 Sierpień 2008 Share Napisano 25 Sierpień 2008 Właśnie sobie przypomniałem gdzie widziałem bardzo podobne modele - w reklamie "cała polska czyta dzieciom" i mogę tylko pozazdrościć umiejetności:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 25 Sierpień 2008 Share Napisano 25 Sierpień 2008 wow! wypas :) dzieciak na lodówce wymiata :D jesteś moim faworytem, chyba że ja coś zrobie to będziesz zaraz po mnie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 25 Sierpień 2008 Share Napisano 25 Sierpień 2008 wymiatasz jak nie wygrasz to sie zdziwie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bro Napisano 26 Sierpień 2008 Share Napisano 26 Sierpień 2008 co tu dużo mówić - miodzio - pozostaje czekać na kolorki Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 30 Sierpień 2008 Share Napisano 30 Sierpień 2008 maly apdejt, narazie nie wiem w ktora strone z kolorami pojsc, moze ktos ma pomysla? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 30 Sierpień 2008 Share Napisano 30 Sierpień 2008 Świetne :D Co do kolorków to może koleś ala Ferdynand Kiepski? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 30 Sierpień 2008 Share Napisano 30 Sierpień 2008 Ehhh to już bez materiałów jest świetne :) Jeszcze mam długą drogę. Powodzenia Kresko ! Mam nadzieję, że będzie podium jak nie 1 mijesce. Chociaż jest 2 takich co cię goni ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz_s Napisano 30 Sierpień 2008 Share Napisano 30 Sierpień 2008 szczena opada, a głowa mała... :) super oswietlenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 30 Sierpień 2008 Share Napisano 30 Sierpień 2008 No rewela, nie ma co! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 31 Sierpień 2008 Share Napisano 31 Sierpień 2008 mowielm Ci juz to wczesniej :) rewelacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 1 Wrzesień 2008 Share Napisano 1 Wrzesień 2008 (edytowane) od razu widać, że to Twoja praca ;] super...klimatem bardzo mi przypomina prace z poprzedniej bitwy edit: mina dzieciaka zaczepiającego mame jest po prostu genialna :D Edytowane 1 Wrzesień 2008 przez chudy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 1 Wrzesień 2008 Share Napisano 1 Wrzesień 2008 Wypas:) Najbardziej mnie rozbawil dzieciak na lodowce ;) Moze by im dodac jakiegos wscieklego wyrazu twarzy? Moze zeby ktorej ryczalo, tupalo nozkami? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość yon Napisano 1 Wrzesień 2008 Share Napisano 1 Wrzesień 2008 aale czad :D Pokombinowalbym troche zeby przysunac TV ciut w strone kamery. Tak zeby zbudowac wyrazne 3 plany (tv, rodzinka i na 3cim lodowka) i dodac glebii. Moze wtedy moznaby pokazac troche bardziej popsucie telewizora? Moze jeszcze cos z mezem pokombinowac? Mine ma zrezygnowana, ulozenie calej reszty ciala do tej miny nie pasujace. A gdzie pilot :D ? Najlepiej porzucony, albo rozwalony przez dzieciaki. Moje 1sze skojarzenie z butelkami bylo takie, ze sa po luksusowym alkoholu. chm? jestem jedyny? pozdr :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
posterunkowy Napisano 1 Wrzesień 2008 Share Napisano 1 Wrzesień 2008 Świetny styl. Rewelacja. gdzieś widziałem wprawdzie opis podobnej scenki, który bardziej mi się spodobał, ale wykonanie Kreski jest rewelacyjne (Tacie opuściłbym usta trochę, żeby trochę zwisały i chyba nie muszą być aż tak rozciągnięte) Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 1 Wrzesień 2008 Share Napisano 1 Wrzesień 2008 (edytowane) bardzo fajnie uchwyciłes bezsilność u mamuśki - szykuje sie naprawdę dobra pracka - 3mam kciuki - powodzenia p.s. i tak jak mowi Reanimator - dzieci mogły by byc w jakimś amoku - wiesz , obłęd w oczach i chęć zniszczenia wszystkiego co w zasięgu ręki p.s.2 moze bys dodał jeszcze jedno dziecko wspinające się po naderwanej zasłonie w kuchni ? ;) Edytowane 1 Wrzesień 2008 przez jaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polon Napisano 5 Wrzesień 2008 Share Napisano 5 Wrzesień 2008 witam, postanowilem w koncu przejrzec watki w bitwie, ...ta praca jest moim skromnym zdaniem najciekawsza, .. _Kreska_ , mam cos co może pomoc a napewno rozsmieszyc http://www.bannerblog.com.au/2008/06/sky_channels.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elmo22 Napisano 5 Wrzesień 2008 Share Napisano 5 Wrzesień 2008 tradycyjnie genialny wrecz poziom pracki :) pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 6 Wrzesień 2008 Share Napisano 6 Wrzesień 2008 Tak sobie pomyślałem, że chyba dzieci robią jednak jeszcze za mały rozpie....l. More power or more kids:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 6 Wrzesień 2008 Share Napisano 6 Wrzesień 2008 Tak sobie pomyślałem, że chyba dzieci robią jednak jeszcze za mały rozpie....l. More power or more kids:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyb3k Napisano 6 Wrzesień 2008 Share Napisano 6 Wrzesień 2008 Świetny pomysł i jeszcze lepsze wykonanie. Musisz wygrać. Niestety...;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyb3k Napisano 6 Wrzesień 2008 Share Napisano 6 Wrzesień 2008 Świetny pomysł i jeszcze lepsze wykonanie. Musisz wygrać. Niestety...;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 6 Wrzesień 2008 Share Napisano 6 Wrzesień 2008 pogratulować stylu i jakości... :) powodzenia!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi