Belus Napisano 23 Lipiec 2008 Share Napisano 23 Lipiec 2008 (edytowane) Kolejna praca z cyklu "Dziwne rzeczy";-). Soft 3dsMax i Photoshop. EDIT - Zgodnie z waszymi sugestiami zmieniłem troche obrazek.. (postaci na dole, dodałem trochę rdzy i zabrudzeń i parę innych dupereli). Link do starej wersji znajduje sie na dole i historyjka;-) Daleko od miasta... odnaleziono coś w rodzaju kawałków "cyklotronu". Nie wiadomo skąd pochodzi ani kiedy pojawiło się to dziwaczne znalezisko. Badacze zjawisk paranormalnych oraz sztab naukowców którzy przybyli na miejsce jak na razie nie potrafią wyjaśnić tego fenomenu... (dzieki Master Kiełbaster za cyklotron ;-) stara wersja http://img144.imageshack.us/img144/7940/a5cx5.jpg model Edytowane 29 Listopad 2009 przez CzAk1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MISIEKasd Napisano 23 Lipiec 2008 Share Napisano 23 Lipiec 2008 Niewiem co to jest ale mi się pooba :D zawalista pracka ;) to miał być rozbity statek kosmiczny? ;> piękne :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgred Napisano 23 Lipiec 2008 Share Napisano 23 Lipiec 2008 ja tez nie wiem co to jest, jak zreszta na wczesniejszych pracach, ale baaaardzo mi sie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moleism Napisano 23 Lipiec 2008 Share Napisano 23 Lipiec 2008 super kompozycja... ***** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 23 Lipiec 2008 Share Napisano 23 Lipiec 2008 jak to co - zapomniany cyklotron. te ludzie wyjątkowo nie w skali są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUPER_OkO Napisano 23 Lipiec 2008 Share Napisano 23 Lipiec 2008 woooo.. wielki resor od tira.. bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Korbol Napisano 23 Lipiec 2008 Share Napisano 23 Lipiec 2008 Jak zwykle mi się podoba. Chociaż ludziki mogłyby podczas spaceru powpadać w szczeliny tej popękanej ziemi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam_m Napisano 23 Lipiec 2008 Share Napisano 23 Lipiec 2008 Jest klimacik :) Environment w ps? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 23 Lipiec 2008 Share Napisano 23 Lipiec 2008 kurde genialne są te twoje prace. Nie chciałbyś tego sprzedawać? Tak w formacie A0 ;] Mówie całkowicie poważnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belus Napisano 23 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 23 Lipiec 2008 (edytowane) Zgred88,Moleism , SUPER_OKO,Korbol - Dzięki MISIEKasd - nie to nie statek. Master kiełbaster odgadł w stu procentach;-) Master Kiełbaster - rzeczywiście ludziki dałem na szybko żeby skończyć prackę. W nocy tego nie widziałem a teraz widzę. Czyli ludziki do poprawki. Świetnie zauważyłeś że to zapomniany cyklotron;-) Nazwa tak mi się spodobała, że chyba zmienię tytuł obrazka;-) adam-m - tak całe envrio w ps-ie Chudy - ano na deviantarcie mozna kupić;-) Ale nikt nie kupuje. (tam chyba ceny robia swoje) Edytowane 23 Lipiec 2008 przez Belus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość AT7 Napisano 23 Lipiec 2008 Share Napisano 23 Lipiec 2008 Noooooo wyyyyypas. Same liny są ufajdane zielenią ale już cyklotron jest idealnie czysty. Ale spoko :) PIĘKNIE, podziwiam environment że zrobiłeś go w PS ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 23 Lipiec 2008 Share Napisano 23 Lipiec 2008 ludzie nie w skali, ale pracka powala :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kimmi Napisano 23 Lipiec 2008 Share Napisano 23 Lipiec 2008 Super, jak zawsze jest charakterystyczny klimat renderu. Szkoda, że tło nie jest 3d, ale przez to render stracił by klimat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 23 Lipiec 2008 Share Napisano 23 Lipiec 2008 super pracka, bardzo mi się podoba :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalais Napisano 23 Lipiec 2008 Share Napisano 23 Lipiec 2008 ciekawe, fajny klimacik popraw tych ludzi, bo i wymiary i perspektywa cos nie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NeotiX Napisano 23 Lipiec 2008 Share Napisano 23 Lipiec 2008 Pracka bardzo klimatyczna jak zresztą wszystkie twoje. Apeluje tylko o parckę w rozdziałce 1440x900 to bym sobie jako tapetę ustawił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
routee Napisano 23 Lipiec 2008 Share Napisano 23 Lipiec 2008 tuta o kompozycji !! mega efekt w porównaniu do modelu coś niesamowitego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neiraa Napisano 23 Lipiec 2008 Share Napisano 23 Lipiec 2008 (edytowane) No jak takie coś widze to mi się dobrze robi! Miodzio i tak dalej! wrrrr..... edit: oczywiście 5* Edytowane 23 Lipiec 2008 przez Neiraa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalion Napisano 24 Lipiec 2008 Share Napisano 24 Lipiec 2008 wspaniałe!:) klimatem przypomina mi niektóre prace Marońskiego... bardzo udana praca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pussik Napisano 24 Lipiec 2008 Share Napisano 24 Lipiec 2008 Wow, czy to jest w złotej albo srebrnej galerii? :> Przypomina mi te pojazdy ze star warsa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisu Napisano 24 Lipiec 2008 Share Napisano 24 Lipiec 2008 Kocur! naprawde kot! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 24 Lipiec 2008 Share Napisano 24 Lipiec 2008 świetne! Aż miło się patrzy, mrrr;) I nawet mały smaczek po prawej. Ta skała wygląda jak postać wyłaniająca się z głębi ziemi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polon Napisano 24 Lipiec 2008 Share Napisano 24 Lipiec 2008 pracka bardzo zacna, wygląda jakby sie żulasy dorwali do opuszczonej fabryki - po takim nalocie został tylko sam szkielet :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dynia Napisano 24 Lipiec 2008 Share Napisano 24 Lipiec 2008 jak kazda twoja praca jest super bardzo przyjemna kolorystyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 24 Lipiec 2008 Share Napisano 24 Lipiec 2008 Bardzo fajne, lubię cyklotrony. I wreszcie zrobiłeś coś poziomego, co można na pulpit dać. Jedynie przejście między drzewami a ziemią (pod cyklotronami) jest odrobinę niedopracowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iker Eastern Napisano 24 Lipiec 2008 Share Napisano 24 Lipiec 2008 Genialna praca jak zwykle . Light dopasowałeś super . Według mnie twoja najlepsza praca Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MRay Napisano 25 Lipiec 2008 Share Napisano 25 Lipiec 2008 Gratuluje pracki Wyrabiasz swój chrakterystyczny bardzo fajny styl. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simple_man Napisano 27 Lipiec 2008 Share Napisano 27 Lipiec 2008 Bardzo podoba mi się twój styl (nie chodzi o czasopismo). Fajnie, że ktoś jeszcze na tym świecie robi coś innego niż wizki i samochody :) 5* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 27 Lipiec 2008 Share Napisano 27 Lipiec 2008 kolejna fajna pracka - gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hynol Napisano 27 Lipiec 2008 Share Napisano 27 Lipiec 2008 Fajne, fajne. Może troszke dziwnie ludzie wyglądają (skala), ale całość bardzo przyjemnie wygląda. Rodzaj pracy którą z przyjemnością sobie można obejrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Notre Napisano 27 Lipiec 2008 Share Napisano 27 Lipiec 2008 ludzie są za duzi, nie widzicie tego ? przecież to Wielki Zderzacz Hadronów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
freeqstyler Napisano 29 Lipiec 2008 Share Napisano 29 Lipiec 2008 Świetnie wykonana, niezwykle inspirująca praca. Bardzo mi się podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belus Napisano 2 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 2 Sierpień 2008 AT7 - już poprawione;-) SWRSC - też juz poprawione;-) Kimmi -no tak tło nie 3d ale jesli mozna zrobić coś w 2d to czemu nie?;-) pecet - dziękuję Kalais - juz poprawione... mam nadzieję, że teraz lepiej;-0 Neotix -wersja większa poszła do ciebie;-) routee - nie wiem jak zrobić tego tutka... bo każdą prace robię w indywidualny sposób... czyli pełna improwizacja... no ale zainstalowałem "camtasia" i sprawdzam w działaniu... jakoś nie mam śmiałości;-) Neiraa - dzięki Thalion - dzięki Pussik - ;-) nie ma;-) Mayk - ;-) Touch -;-) polon - no myślę , że po takim nalocie to nawet szkielet by się nie ostał;-) dynia - ;-) Ania - tak to już mam że w pionie wszystko robię...;-) cały czas zastanawiam sie jak ty to robisz... w Blenderze! Oglądałem wszystkie Twoje tutki... wydaje się takie proste... ściągnąłem Blendera i... nienawidzę go!!!! (nawigacja, klawiszologia... wszystko!!!!);-) Iker Eastern - ;-) MRay - dzięki Simple_man -dzięki jaras - dzięki Hynol - no ludziki to właściwie największy problem był... Radek93 - o nie! Na wielki zderzacz Hadronów to to coś jest o wiele za małe! Ale może następnym razem... będzie i zderzacz... (albo juz był ale o tym nie wiedziałem;-) freeqstyler -dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pussik Napisano 5 Sierpień 2008 Share Napisano 5 Sierpień 2008 A ja apeluje o 1600x1200. :D Wtedy dam 5 gwiazdek. : > Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 5 Sierpień 2008 Share Napisano 5 Sierpień 2008 poprawiona wersja wgniata w ziemię :D tam gdzie kończy się widoczność gruntu, ziemia jest taka płaska i "czysta", i w tej mgle mogło być jeszcze coś widać, jakieś kontury czy coś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalais Napisano 8 Sierpień 2008 Share Napisano 8 Sierpień 2008 ooo, nice! teraz lepiej, gratz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 11 Sierpień 2008 Share Napisano 11 Sierpień 2008 normalnie szacun, piekna robota, az mnie zainspirowales do uruchomienia maxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 17 Sierpień 2008 Share Napisano 17 Sierpień 2008 pięknie ale to u ciebie taki standard :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homa Napisano 17 Sierpień 2008 Share Napisano 17 Sierpień 2008 Zarąbiście wielki respect! Genialne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
requirere Napisano 1 Październik 2009 Share Napisano 1 Październik 2009 ładny klimat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi