chveti Napisano 17 Marzec 2004 Share Napisano 17 Marzec 2004 a teksturek jak nie było tak nie ma..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toudajew Napisano 17 Marzec 2004 Share Napisano 17 Marzec 2004 Chyba jusz tu nikt nie zaglada :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 17 Marzec 2004 Share Napisano 17 Marzec 2004 Chyba \"troszke\" przesadzacie. Ta pracka to nie kilka boxow, a potężny projekt więc należy sie uzbroić w cierpliwość... A przynajmniej wg mnie należałoby tak zrobić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 17 Marzec 2004 Share Napisano 17 Marzec 2004 a może Pendzel mnie posłuchał i robi na każdy listek inną teksturkę [hmmm] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toudajew Napisano 18 Marzec 2004 Share Napisano 18 Marzec 2004 Loozack dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość eax Napisano 18 Marzec 2004 Share Napisano 18 Marzec 2004 bomba, ja tez jestem ciekaw ile trwa render, przy takiej ilosci facow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.funky Napisano 18 Marzec 2004 Share Napisano 18 Marzec 2004 hej no super to wyglada....... nie moge sie doczekac koncowego efektu. Ten Pontiac jest swietny - mozesz napisac skad miales do niego rzuty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 14 Październik 2006 Share Napisano 14 Październik 2006 ekhm, odswiezam oldschoolowoy temat pawla, albo sie zblaznie albo przeciwnie, scenka lezala dlugo nieruszana przez nikogo wiec postanowilem sie z nia zmierzyc, chociaz bardziej boje sie tego ze przyjdzie mi zmierzyc sie z tym czego dokonal juz pg, poprawilem modeling szopy w tle, chcialbym od razu przedstawic moja propozycje ujecia finalnego, byc moze bedzie jeszcze jakies dzrzewko przy pontiacu, na pewno jakas podmalowka w tle - ale to pozniej... boje sie reakcji bo sam pg jest pzeciwny takiemu ujeciu :/ co ma byc to bedzie.... pozdrawiam Pionier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 14 Październik 2006 Share Napisano 14 Październik 2006 wow ! ;P the message is to short ... bla bla bla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 14 Październik 2006 Share Napisano 14 Październik 2006 A jak dla mnie wypasik ;) i ten dawny sposób na trawę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 14 Październik 2006 Share Napisano 14 Październik 2006 Bajerka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 14 Październik 2006 Share Napisano 14 Październik 2006 Zajfajne!!! moge sie dowiedzieć jak długo trwał render?? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razor1988 Napisano 14 Październik 2006 Share Napisano 14 Październik 2006 Eeeee aaa no eee jak by to zajefajnie świetnie wow i wogóle .. jak zrobić taką trawę ?? roślinność ?? Jest gdzieś na to tutek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 14 Październik 2006 Share Napisano 14 Październik 2006 o ja cie ... a mozna siatke tej sceny jakos oblukać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mileS Napisano 14 Październik 2006 Share Napisano 14 Październik 2006 Własnie looknełem cały wątek , nie będe pisał że superowo itd. Ale zastanawia mnie jedno skąd wy macie na to nerwy ... :/? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 14 Październik 2006 Share Napisano 14 Październik 2006 i ten dawny sposób na trawę ;) wlasnie , kiedys szuklaem tego tuta i nie moglem znalesc :( na f3d widzilem nie wiedzilaem ze byl tez tutaj ten watek :D mnie tym rozwaliles pomysl jak iwykonanie mistrzowskie :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 15 Październik 2006 Share Napisano 15 Październik 2006 aj cudne :) będą materiały i tekstury? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 16 Październik 2006 Share Napisano 16 Październik 2006 beda materialy i tekstury, moze jeszcze dzis zaczne nad nimi pracowac tutek PG o trawce w linku nizej: http://www.evermotion.org/tutorials/modeling/grass/index.htm dzieki za odpowiedzi Pionier 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 16 Październik 2006 Share Napisano 16 Październik 2006 o kurde jednak ta scenka odżyła :D a już miałem ją kiedyś odkopywać i mobilizować pg do pracy :P oczywiście jest wyśmienita, kadr też mi się podoba tylko bym go troche poszerzył na bardziej panoramiczny jedyne niedociągniecie jakie widze to że trawa przed szopą układa się w jakieś nieładne pasy i trzeba ją noisem potraktować lub czyms innym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 20 Październik 2006 Share Napisano 20 Październik 2006 dzieki jawor, maly update zdecydowanie lepiej idzie mi modeling ;] serdecznosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 20 Październik 2006 Share Napisano 20 Październik 2006 Moje zdanie znasz, dla mnie super, trzyma klimat...podmalówka jeszcze dołozy swoje..rewelacja Piotr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 20 Październik 2006 Share Napisano 20 Październik 2006 kurcze kliment. śniłeś mi się dzisiaj :D Pionier - super. super deski :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 21 Październik 2006 Share Napisano 21 Październik 2006 no deski są super:) wogle kawał dobrej roboty:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 21 Październik 2006 Share Napisano 21 Październik 2006 jak Pionier sie za cos wezmie, to nie ma we wsi ;) super idzie, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 21 Październik 2006 Share Napisano 21 Październik 2006 Jestem rozczarowany ze nie ma wymodelowanej kory na drzewie. A poważnie to Dżizys Krajs!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 21 Październik 2006 Share Napisano 21 Październik 2006 super klimatyczne texturki, oby tak dalej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 21 Październik 2006 Share Napisano 21 Październik 2006 ekstra. :) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 21 Październik 2006 Share Napisano 21 Październik 2006 ladne, czekam na kolejne teksturki;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 21 Październik 2006 Share Napisano 21 Październik 2006 sory , ale musze zapytac...Kome , tfu! anouk..i jak było?:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 21 Październik 2006 Share Napisano 21 Październik 2006 No scenka fajna. Ale trawa bardzo mi się nie podoba. Taka napompowana. i schematyczna. Trochę wstyd mi to pisać ale drzewko za słabe jak na taką artową/closeup scenkę :D zmień na 003 lub 001 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 21 Październik 2006 Share Napisano 21 Październik 2006 ech... jak ty lubisz gnieciony metal :) super to wygląda. buda calkiem nieźle wyszła. ciekawe jak to wszystko skomponuje się w finalnym kadrze :] Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 21 Październik 2006 Share Napisano 21 Październik 2006 raczej koniec szopy :) dzieki za komentarze -biore je pod uwage :), dobranoc Panowie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 22 Październik 2006 Share Napisano 22 Październik 2006 Ale po co mamy się powtarzać ? ;) super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecikgti Napisano 22 Październik 2006 Share Napisano 22 Październik 2006 Bardzo ładnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 22 Październik 2006 Share Napisano 22 Październik 2006 Być moze to pytanie juz kiedys padło, ale czym renderujesz to cudo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 22 Październik 2006 Share Napisano 22 Październik 2006 stawiam na mentala;] bardzo ladnie, po renderku od razu wiedzialem ze to twoje jest:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ozzyslip Napisano 22 Październik 2006 Share Napisano 22 Październik 2006 jaaa cie :O zazdroszcze talentu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 22 Październik 2006 Share Napisano 22 Październik 2006 Render z trawką mnie zabił ! Super wyszło i texturki rowniez wymiatają, nie moge sie doczekać na update. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 22 Październik 2006 Share Napisano 22 Październik 2006 renderuje w Vrayu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 22 Październik 2006 Share Napisano 22 Październik 2006 niezła szopka :) fajne tekstury - czekać tylko na finish. Gratulacje umiejętności. ps. Felga prawie jak Bzyka ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 24 Październik 2006 Share Napisano 24 Październik 2006 dzieki Hinuds, ok, o ile szopa poszla dosc sprawnie o tyle reszta sceny idzie juz ciezko, na razie walcze z materialem trawy wiec podsylam tescik 01 :/ walcze dalej, dobranoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 24 Październik 2006 Share Napisano 24 Październik 2006 No nieźle dajesz po garach,podoba mi się jak to wychodzi w czasach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 24 Październik 2006 Share Napisano 24 Październik 2006 akurat ten test renderowalem w domu przed chwila, wiec athlon 2800+ 2 GHz i 1 GB RAM ok 15 minut hm generalnie to problem mam w ogarnieciu tak duzej sceny, jak testowac material itd itp, pozniej wychodza braki w materialach, swiatlach i renderingu, ... hm musze pomyslec o lepszej organizacji hehe :) hm no nic, pojde spac i moze w nowy dzien cos sie rozjasni :) jeszcze raz dobranoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 25 Październik 2006 Share Napisano 25 Październik 2006 podejscie do trawy numer 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 26 Październik 2006 Share Napisano 26 Październik 2006 Obawiam się że ten świerszczyk tu na dole po prawo troche kiepsko wyszedł ... Nie no i to mi piszą że jestem walniety ;) przeginasz bracie, tez trzeba cie bedzie zapisać na leczenie hehe. No z niecierpliwościa czekam na gonsienniczki i motylki i choc z jedną dzdzownicę koniecznie :] Powiedz jak to jest że nie zabijasz tym kompa na miejscu przecież ta trawa cień każde źdzbło i em ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 27 Październik 2006 Share Napisano 27 Październik 2006 ok, podejscie 2 :/ motylki czy tam dmuchawce sa w planach ;):P lepiej czy gorzej Panowie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 27 Październik 2006 Share Napisano 27 Październik 2006 lepiej czy gorzej Panowie? ee i ty sie jeszcze pytasz?? ostani pic cud miod i pomyslec ze w moim wieku jestes ;P rewelacja pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 27 Październik 2006 Share Napisano 27 Październik 2006 zaje....!, tyle powiem :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 27 Październik 2006 Share Napisano 27 Październik 2006 ooo jaaa, prawie perfekcyjnie...prawie bo imo te roślinki takie wyższe od trawy (na drugim renderze, na dole przy oponach) wyglądają jak by były z plastiku...i ja mam jeszcze czelność się czepiać :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 27 Październik 2006 Share Napisano 27 Październik 2006 A ja w trosce o dobro dzieła przypinam się do PCta tez bowiem uważam że te na przodzie cos sa nie teges, reszta jest SUPER. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi