Skocz do zawartości

Bitwa 3D: Straszne Skutki Awarii TV - WYNIKI

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Kolejna Bitwa 3D dobiegła końca. Cieszy się, że cały czas nasze konkursy cieszą się Waszym zainteresowanie. Ta Bitwa zorganizowana była wspólnie z magazynem .PSD. Trzeba podkreślić również w tym miejscu wysoki poziom konkursu oraz większą niż w poprzednich edycjach ilość prac dopuszczonych do finału (w finale znalazły się 24 prace).

Przed ogłoszeniem konkursu warto przypomnieć jeszcze raz sponsorów tego konkursu. Tak jak wspomniałem była to pierwsza Bitwa 3D przy współpracy z Magazynem .PSD.

Sponsorami Bitwy 3D, której tematem były „Straszne Skutki Awarii Telewizora” były firmy:

Czas na ogłoszenie zwycięzców!

Zapraszam na podstronę z wynikami konkursu:

WYNIKI KONKURSU

„Bitwa 3D: Straszne Skutki Awarii Telewizora”

logo-softimage.pngcrazysardine-logo.jpgbadibadi.pngpvp.pngpentagram.pngnvidia.png actionheroes.pnghelion.pngabemarketing.pnglogitech.pngtechland.pngcityinteractive.png

Edytowane przez Adek
  • Odpowiedzi 34
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano (edytowane)

1szy ;)

gratki wszystkim, i do zobaczenia w nastepnej bitwie.

ps. moglibyscie nagradzac 1sze 5 miejsc :P

ps2. nareszcie nie fleszowa wersja wynikow :)

Edytowane przez ttaaddeekk
Napisano

To chyba najwłaściwsze miejsce żeby podziękować wszystkim za wspólna zabawę i pogratulować zwycięzcom. Szczególne podziękowania dla Adka za doskonałą organizacje. Musze powiedzieć ze zabawa była świetna i już nie mogę doczekać się kolejnej bitwy.

Napisano

O ile dobrze pamiętam Kreska zajął już trzecie, potem drugie, no i teraz w końcu pierwsze miejsce. Gratulacje dla wszystkich nagrodzonych.

Ogromne podziękowania dla Adka, jarasa, leandera. Oby starczyło wam sił na jeszcze wiele bitew.

Napisano

to tak ma być, przy nagrodzie publiczności praca ma 138 punktów a w sondzie zdobyła 72 [ wiem ze to sa punkty od jury ale nagroda byla publiczności ostatnia ]

• Like 1
Napisano
to tak ma być, przy nagrodzie publiczności praca ma 138 punktów a w sondzie zdobyła 72 [ wiem ze to sa punkty od jury ale nagroda byla publiczności ostatnia ]

Racja, dzieki d00b. Zmienimy punktacje na procent z sondy i link podepniemy do sondy a nie do pracy.

Napisano

Gratuluje wszystkim i dziekuje za gratki:) w koncu sie udalo:) raz jeszcze dzieki!

tak Klicku, ja to wiem :P

Napisano

Gratulacje wygranym :)

A props to moglibyscie juz zmienic design statuetek bo te sa juz troche staroswieckie...jakies z "diabla piszczalki"? :)

Przydalby by sie nowoczesniejszy design zwiazany z grafika.

Taki tam maly offtop:)

pozdr

Napisano

Już skończcie z tym "Dla mnie Kris był na piewszym miejscu.. faworyt" :D Był i się zmył. Grunt, że córeczce się podoba - to jej dedykuję tą pracę. Pozdrawiam szanowne jury - znawców tematu bądź co bądź ;)