Napisano 5 Grudzień 200816 l Czesc Postanowilem na pamiatke, aby w testach gdzies nie zagubic dac do finisha. Dom dla doktor medycyny Edith Farnsworth zostal zaprojektowany przez niemiecko-amerykańskiego architekta Ludwiga Miesa van der Rohe w 1945roku. .. ... Pozdrawiam! + Edytowane 1 Wrzesień 200915 l przez KLICEK
Napisano 5 Grudzień 200816 l Superancko. Tylko niektóre drzewa brzydko wyszły, takie naszpikowane gałęziami.
Napisano 5 Grudzień 200816 l swietny ten domek. A ten nowy feature imageshacka jest dosc zastanawiajacy....
Napisano 5 Grudzień 200816 l Bardzo ładnie. 5* się należy. mirach: chodzi o ten na górze czy na dole. :P
Napisano 5 Grudzień 200816 l Bardoz fajny klimat, aczkolwiek niektore drzewa nie do konca mnie przekonuja :D :P hmm, podoba mi sie. Aczkolwiek widze niescislosc - na tarasie kupa lisci, niby drzewa dookola a trawka jakby ja ktos poodkurzal ;) mogles jesce tam dosypac, i druga srpawa to jak juz jakesi takie fajne krzaczi ide na zblizenie to mozna bylo jednak wrzucic cos na opacity glossy gump, zeby pare tych listkow wygladalo fajniej :) to tyle. Edytowane 5 Grudzień 200816 l przez Morphe
Napisano 5 Grudzień 200816 l swietny ten domek. A ten nowy feature imageshacka jest dosc zastanawiajacy.... A u mnie ficzer imageshacka polega na tym ze nie wyswietla mi obrazkow... :( A szkoda bo nacieszylbym oczy tym cudem...
Napisano 5 Grudzień 200816 l JunioR, mógłbyś to dać w nie thumbnailsach? mam białe plamy zamiast prac (z tego co widzę jako jedyny ;/ ). Te nowe okienko w IS ssie na całego, zamiast odsyłać do pełnego obrazka wczytuje kolejne okienko, ze zmniejszonym obrazkiem, na które trzeba kliknąć xD
Napisano 5 Grudzień 200816 l Baaaaardzo przyjemnie. Trawa, DOF, światełko. Tylko te drewa ze zbyt zagęszczonymi dolnymi konarami jako jedyny element do krytyki.
Napisano 5 Grudzień 200816 l Oj tam pare boxow i plane'ow;p heh, piekne to, gratuluje ;) Najbardziej podoba mnie sie trawka, displace w mr?
Napisano 6 Grudzień 200816 l Co tu mam się rozpisywać:) FRONT..I Nie winem, czemu jeszcze tego nie ma Tam.... Moje zdanie znasz pisałem na gadu. pozdro ziomek.
Napisano 7 Grudzień 200816 l Ładnie ładnie... A kiedyś na rynku się pytał o sampling w Vrayu hehe. Good job :) Pozdrawiam
Napisano 7 Grudzień 200816 l Kurde, raz mi sie snilo, ze mialem taki dom. Tylko dachu nie bylo. Tu troche projektantowi wyobrazni nie starczylo na takie rozwiazania. 5 gwiazdek sie faktycznie nalezy, i rekoma zalegla ;)
Napisano 7 Grudzień 200816 l ... i rekoma zalegla ;) no przyjacielu better late than never :) pozdro dla Marcina i Piotrka ! tak trzymać !! ps. it is kind of magic
Napisano 8 Grudzień 200816 l Farnsworth- to zona tego profesorka zfuturamy ? domek 1sza klsa szkoda ze nie pokusiles sie o render na podstewie foty co zamiesciles
Napisano 8 Grudzień 200816 l 5 gwiadzonów! Hehe przy tobie producenci aparatów fotograficznych pójda z torbami. Naprawdę FOTOrealistyczne cudeńko :D
Napisano 8 Grudzień 200816 l rewelacja. ktos kto przy mnie stal jak ogladalem: "wow, co za banan że sobie dom w parku postawil?!" - dopiero po kilku chwilach wpadl na to ze ja takich ladnych zdjec nie robie:)
Napisano 9 Grudzień 200816 l POLAK POTRAFI ! fenomenalne drobne bugi są ale nie mają wpływu na odbiór tak trzymać w czym krzaki ? linko coś ? masz coś takowego ? http://framevisuals.blogspot.com/2008/08/post-3-farnsworth-house-cad.html