JunioR Napisano 5 Grudzień 2008 Share Napisano 5 Grudzień 2008 (edytowane) Czesc Postanowilem na pamiatke, aby w testach gdzies nie zagubic dac do finisha. Dom dla doktor medycyny Edith Farnsworth zostal zaprojektowany przez niemiecko-amerykańskiego architekta Ludwiga Miesa van der Rohe w 1945roku. .. ... Pozdrawiam! + Edytowane 1 Wrzesień 2009 przez KLICEK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 5 Grudzień 2008 Share Napisano 5 Grudzień 2008 no dobre takie cus :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filip Napisano 5 Grudzień 2008 Share Napisano 5 Grudzień 2008 Wyszło elegancko:). Trawa bardzo ładna, maxowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 5 Grudzień 2008 Share Napisano 5 Grudzień 2008 Fiu fiu. 1 liga, tylko tyle powiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 5 Grudzień 2008 Share Napisano 5 Grudzień 2008 Superancko. Tylko niektóre drzewa brzydko wyszły, takie naszpikowane gałęziami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 5 Grudzień 2008 Share Napisano 5 Grudzień 2008 cholernie klimatyczne rendery ! :) zieleń wymiata. pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 5 Grudzień 2008 Share Napisano 5 Grudzień 2008 swietny ten domek. A ten nowy feature imageshacka jest dosc zastanawiajacy.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buczer Napisano 5 Grudzień 2008 Share Napisano 5 Grudzień 2008 nie ma rury od kibelka ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blinq Napisano 5 Grudzień 2008 Share Napisano 5 Grudzień 2008 Świetne. Wielki plus za klimat! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter_f Napisano 5 Grudzień 2008 Share Napisano 5 Grudzień 2008 Genialne. Rewelacyjny klimat! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Korbol Napisano 5 Grudzień 2008 Share Napisano 5 Grudzień 2008 O wow. Świetny env. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 5 Grudzień 2008 Share Napisano 5 Grudzień 2008 Pięknie. 5 gwiazdek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pressenter Napisano 5 Grudzień 2008 Share Napisano 5 Grudzień 2008 Bardzo ładnie. 5* się należy. mirach: chodzi o ten na górze czy na dole. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 5 Grudzień 2008 Share Napisano 5 Grudzień 2008 brafffooo bbraffoo don pedro ! fajf stars eLo ! 5***** giw mi fajf :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morphe Napisano 5 Grudzień 2008 Share Napisano 5 Grudzień 2008 (edytowane) Bardoz fajny klimat, aczkolwiek niektore drzewa nie do konca mnie przekonuja :D :P hmm, podoba mi sie. Aczkolwiek widze niescislosc - na tarasie kupa lisci, niby drzewa dookola a trawka jakby ja ktos poodkurzal ;) mogles jesce tam dosypac, i druga srpawa to jak juz jakesi takie fajne krzaczi ide na zblizenie to mozna bylo jednak wrzucic cos na opacity glossy gump, zeby pare tych listkow wygladalo fajniej :) to tyle. Edytowane 5 Grudzień 2008 przez Morphe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 5 Grudzień 2008 Share Napisano 5 Grudzień 2008 przykozaczyles z deka ta wizka super 5***** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Cornelius Scipio Napisano 5 Grudzień 2008 Share Napisano 5 Grudzień 2008 Junior..... to może Ty też z Morphe pójdziesz do domu :P ***** pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 5 Grudzień 2008 Share Napisano 5 Grudzień 2008 My Master!!! :D ***** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 5 Grudzień 2008 Share Napisano 5 Grudzień 2008 swietny ten domek. A ten nowy feature imageshacka jest dosc zastanawiajacy.... A u mnie ficzer imageshacka polega na tym ze nie wyswietla mi obrazkow... :( A szkoda bo nacieszylbym oczy tym cudem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 5 Grudzień 2008 Share Napisano 5 Grudzień 2008 JunioR, mógłbyś to dać w nie thumbnailsach? mam białe plamy zamiast prac (z tego co widzę jako jedyny ;/ ). Te nowe okienko w IS ssie na całego, zamiast odsyłać do pełnego obrazka wczytuje kolejne okienko, ze zmniejszonym obrazkiem, na które trzeba kliknąć xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hynol Napisano 5 Grudzień 2008 Share Napisano 5 Grudzień 2008 Baaaaardzo przyjemnie. Trawa, DOF, światełko. Tylko te drewa ze zbyt zagęszczonymi dolnymi konarami jako jedyny element do krytyki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JW_2305 Napisano 5 Grudzień 2008 Share Napisano 5 Grudzień 2008 Oj tam pare boxow i plane'ow;p heh, piekne to, gratuluje ;) Najbardziej podoba mnie sie trawka, displace w mr? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 5 Grudzień 2008 Share Napisano 5 Grudzień 2008 no konkretnie zapodales, bardzo mi sie podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 5 Grudzień 2008 Share Napisano 5 Grudzień 2008 świetne rendery, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arch515 Napisano 6 Grudzień 2008 Share Napisano 6 Grudzień 2008 Co tu mam się rozpisywać:) FRONT..I Nie winem, czemu jeszcze tego nie ma Tam.... Moje zdanie znasz pisałem na gadu. pozdro ziomek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 6 Grudzień 2008 Share Napisano 6 Grudzień 2008 świetne JunioR. 5! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 6 Grudzień 2008 Share Napisano 6 Grudzień 2008 gniecie w fotel... dałeś czadu... :) 5+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 7 Grudzień 2008 Share Napisano 7 Grudzień 2008 I ode mnie max gwiazdeczek;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 7 Grudzień 2008 Share Napisano 7 Grudzień 2008 Ładnie ładnie... A kiedyś na rynku się pytał o sampling w Vrayu hehe. Good job :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 7 Grudzień 2008 Share Napisano 7 Grudzień 2008 Kurde, raz mi sie snilo, ze mialem taki dom. Tylko dachu nie bylo. Tu troche projektantowi wyobrazni nie starczylo na takie rozwiazania. 5 gwiazdek sie faktycznie nalezy, i rekoma zalegla ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 7 Grudzień 2008 Share Napisano 7 Grudzień 2008 ... i rekoma zalegla ;) no przyjacielu better late than never :) pozdro dla Marcina i Piotrka ! tak trzymać !! ps. it is kind of magic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reaver Napisano 7 Grudzień 2008 Share Napisano 7 Grudzień 2008 to też render:D? nie no śmieję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 8 Grudzień 2008 Share Napisano 8 Grudzień 2008 Farnsworth- to zona tego profesorka zfuturamy ? domek 1sza klsa szkoda ze nie pokusiles sie o render na podstewie foty co zamiesciles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 8 Grudzień 2008 Share Napisano 8 Grudzień 2008 cholera.. Junior geniuszu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nash23 Napisano 8 Grudzień 2008 Share Napisano 8 Grudzień 2008 ...aż mi głupio. Genialne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SunRider Napisano 8 Grudzień 2008 Share Napisano 8 Grudzień 2008 5 gwiadzonów! Hehe przy tobie producenci aparatów fotograficznych pójda z torbami. Naprawdę FOTOrealistyczne cudeńko :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 8 Grudzień 2008 Share Napisano 8 Grudzień 2008 rewelacja. ktos kto przy mnie stal jak ogladalem: "wow, co za banan że sobie dom w parku postawil?!" - dopiero po kilku chwilach wpadl na to ze ja takich ladnych zdjec nie robie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrojkaT Napisano 8 Grudzień 2008 Share Napisano 8 Grudzień 2008 Swietne zdjecia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 9 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 9 Grudzień 2008 Czesc! Dzieki chlopaki za posty :) pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
routee Napisano 9 Grudzień 2008 Share Napisano 9 Grudzień 2008 POLAK POTRAFI ! fenomenalne drobne bugi są ale nie mają wpływu na odbiór tak trzymać w czym krzaki ? linko coś ? masz coś takowego ? http://framevisuals.blogspot.com/2008/08/post-3-farnsworth-house-cad.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 11 Grudzień 2008 Share Napisano 11 Grudzień 2008 Uważam, że... to wypas. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 11 Grudzień 2008 Share Napisano 11 Grudzień 2008 serwus :) bardzo wypasione :) pozdrawiam i zycze powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fargate Napisano 12 Grudzień 2008 Share Napisano 12 Grudzień 2008 Pozamiatane. Masz u mnie browara, zasłużyłeś :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J|L Napisano 12 Grudzień 2008 Share Napisano 12 Grudzień 2008 :O rewelacja ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keraj37 Napisano 16 Grudzień 2008 Share Napisano 16 Grudzień 2008 rewelka bez dyskusyjna, tylko pogratulowac i zazdroscic umiejetnosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi