Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

RaVirr - miałem podobną, jak znajdę to wrzucę ;] ile w gipsie ? :) ja latałem z prawą przez 3 miesiące.

• Odpowiedzi 422
  • Wyświetleń 63,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Shogun: bardzo nice :D może zgodzi się pozować pewnemu niezbyt jeszcze popularnemu fotografikowi? ;)

Napisano

Tweety, jestem w kropce. Jak zapytam, czy mówisz o sobie, to:

a) możesz poczuc się dotknięty w męskie ego,

b) wykręcić się, ze mówiłes o koledze, bo Ty przeciez znany jesteś

c) Odstawić narcyza i sprostować, ze to tak ze skromnosci napisałeś, żeby się nie demaskować, ale TAAAK! TO O MNIE CHODZI! WAZAAAAAA!

Podpowiedz, jak mam się zachować...?

A co do pozowania, to nie wiem, Musialaby sama się wypowiedzieć. Mogę ją zapytać. :)

Napisano

Marcin, !Ewert Na szczęście obyło się bez gipsu tym razem:) Stabilizator mam nosić przez tydzień bo na treningu źle upadłem i jakimś dziwnym trafem ją "nadwyrężyłem" oO. Na lewej kiedyś nosiłem gips przez 9 tygodni.. Widok i zapach skóry po zdjęciu gipsu bezcenny...aczkolwiek nie chciałbym jeszcze raz czegoś takiego oglądać:P

Napisano

Może znajdę gdzieś swoje stare zdjęcie z metalową płytką ze śrubami wystającą z nogi. Złamana noga - to jest dopiero gore, nie życzę nikomu :P

Napisano

3 miesiące w gipsie na prawym nadgarstku i podpisane umowy na zlecenia to jest dopiero hardkor. Po trzech dniach opracowałem metodę trzymania myszki, wyprodukowałem ślizgacze pod łokieć bo sterowanie myszką odbywało się całym przedramieniem.

loco2.jpg

W skrócie, złamanie Collesa z przemieszczeniem. Upadek z 1.2m na wyprostowanej ręce. 3 miesiące w gipsie przy ustawieniu nadgarstka do kierunku dolno-prawego co uniemożliwiało położenie nadgarstka na podstawce, z ręki robił się taki ładny łuk i chwytało się myszkę centralnie od góry :) ustawienie wyglądało mniej więcej tak, tylko bardziej w dół i w prawo:

CFE51DC8-E16D-4FC8-A534-D0E821E52C00.jpg

Napisano

Sądząc po załączonym rysunku nie było to nic przyjemnego.... :/

podpisane umowy na zlecenia to jest dopiero hardkor. Po trzech dniach opracowałem metodę trzymania myszki

a od czego jest druga dłoń:)

Napisano

Twoja opowieść Marcin jest wstrząsająca ;)

Ja w swoim życiu miałem wiele razy skręconą kostkę, ale tylko raz miałem ją w gipsie. Nie podobało mi się to dlatego po 3 dniach udałem się do garażu w celu zdjęcia gipsu ;)

Napisano

jej Marcin współczuję :P ja miałem gips na szczęście 4 tyg tylko ale mi tylko popekala kosc ;P a najlepsze bylo to ze zanim skapnalem sie ze chyba sie nie tylko skrecila to przesiedzialem ze 2 godziny na kompie z łapą obłożoną lodem :P ale poświęcenie dla tego forum ludzie mają... też spadłem z ponad metra :D

Napisano

Marcin ja też miałem podobnie, upadek z 3m, głową do dołu, lewa ręka złamana jak na rysunku, prawa i kilka żeber stłuczone, 'porysowana' twarz, ale żyje :D

Napisano

ja spadem z dywanu na podłogę, ale na szczęście sobie nic nie zrobiłem.

Napisano

ja poślizgnąłem się kiesyś na dwóch 5groszówkach i jednaj 2groszówce... upadłem na scyzoryk, scyzoryk, a cieć miał wtedy nieleczoną anginę. Szczęśliwie nic mi się nie stao i zapaliłem szlugę.

Serio - nigdy nic nie złamałem ani nie zwichnąłem... - raz zabolał mnie palec podczas gry w siatkówkę. :/ 14 lat temu. Znam za to kogoś kto co roku się łamie... - jakaś równowaga w naturze musi być..

pozdrawiam.

Napisano
Ja tez chciałbym współczuć wszystkim pokrzywdzonym i połamanym ;)

Pozdrawiam :)

Dziękujemy, datki na wyrównanie naszych cierpień wobec tych nienaruszonych można wpłacać przeze mnie. Numer konta na PM ;]

Napisano

serwus :)

tyle lat na forum, może się w końcu przedstawię a że Wy tu o gipsach i złamaniach to od razu przedstawię Wam powód mojej abstynencji na forum :D i przyczyne kontuzji wszelakich - 6 lotow przez kierownice, jeden przez samochod, innych nie bede wymienial bo wstyd :p ,

2f050412bb980d7fmed.jpg

dedb88213f4d3449med.jpg

0a5d99dd8072f1femed.jpg

Napisano

uuu najs baajjk :)

ja bym na rowerku raz krakse zaliczyl jak sie scigalem na piachu :) jak hamowalem przed 110 stopniowym zakretem w lewo to musialem po przednim kole pocisnac bo bym polecial metr w dół :P skończyło sie dwoma-trzema sekundami stania na przednim kole... uf. jak to jest wypasc przez kierownice lub samochod?

Napisano

kamil.ochel - po kilku razach mozna sie przezwyczaic :) ,zalezy gdzie sie spadnie, najgorszy jest szok tuz po upadku, nie wiesz gdzie jestes, nie wiesz gdzie jest rower i zaczynasz nerwowo ogladac sie czy kosci cale, co i tak jest nie wiele warte bo wszystko i tak wychodzi dopiero nastepnego dnia :)

RaVirr - ee tam, w tym roku planowalem ale jednak do tego nie doszlo, montowac kolce na opony, zeby w calkowitych mrozach jezdzic :), generalnie taka pogoda jak sie dobrze ubrac, nie jest zla, duzy bialy puch=kupa frajdy

Napisano
Nie za zimno na rower?:P

za zimno, nigdy nie jest za zimno, my z kumplami na parku w nowy rok (temp -5 około)

ale w dwudziestu to się jakoś "rozgrzaliśmy" (tylko ni mówcie mojej mamie ;p)

Napisano

W moich okolicach, -5 stopni to pełnia szczęścia w zimie;p Często jest tak, że w dzień -15 jest..i rower odpada;p

A ja w końcu pojeżdżę...jutro, ha!:D

Napisano

Kedzior - ładne pedały. Za to koła afeee.. brudasku...

Na serio fajny sprzęt...

Napisano

piksar -na tym zdjęciu jesteś połowę mniejszy niż byłeś .

zacząłeś palić albo tak Cie wymeczyli na tych delegacjach ?

Napisano

Pixar, straaaaasznie schudles na twarzy. Chyba ze to kwestia oswietlenia.

pozdrawiam i zycze powodzenia :)

Napisano
piksar -na tym zdjęciu jesteś połowę mniejszy niż byłeś .

zacząłeś palić albo tak Cie wymeczyli na tych delegacjach ?

Pixar, straaaaasznie schudles na twarzy. Chyba ze to kwestia oswietlenia.

pozdrawiam i zycze powodzenia :)

ze 106kg na 92kg i to nie jest ostatne słowo

Napisano

Yo, napisz tutoriala jak Ci się udało zrzucić tyle kilosów :)

Mi też by się przydało cóś takiego hehe.

Napisano

tak na serio to raz byłem w klubie dla mniejszości. Ale tam się działo ! Wyszedłem po 15min i od od tamtego czasu jestem przeciwny.

Napisano

Buahaha najpierw piksar teraz SWRSC :)

A skoro w temacie...uroki Kazimierza :D

r29.jpg

Napisano

Hehe :) Ja jestem na orange ten drugi to niejaki Lasek prawdziwie zielony ziom, a Kazimierz z tyłu ;).

Napisano

No to ładnie, trzech was tam było^^ i to jeszcze jeden z tyłu... nono, panowie:D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.