Marcin Napisano 9 Marzec 2009 Napisano 9 Marzec 2009 RaVirr - miałem podobną, jak znajdę to wrzucę ;] ile w gipsie ? :) ja latałem z prawą przez 3 miesiące.
!Ewert Napisano 9 Marzec 2009 Napisano 9 Marzec 2009 Zaznasz gdzie jest złamania pękniecie lub coś innego..;)) bo nie wiedzę :P
tweety Napisano 9 Marzec 2009 Autor Napisano 9 Marzec 2009 Shogun: bardzo nice :D może zgodzi się pozować pewnemu niezbyt jeszcze popularnemu fotografikowi? ;)
Shogun 3D Napisano 9 Marzec 2009 Napisano 9 Marzec 2009 Tweety, jestem w kropce. Jak zapytam, czy mówisz o sobie, to: a) możesz poczuc się dotknięty w męskie ego, b) wykręcić się, ze mówiłes o koledze, bo Ty przeciez znany jesteś c) Odstawić narcyza i sprostować, ze to tak ze skromnosci napisałeś, żeby się nie demaskować, ale TAAAK! TO O MNIE CHODZI! WAZAAAAAA! Podpowiedz, jak mam się zachować...? A co do pozowania, to nie wiem, Musialaby sama się wypowiedzieć. Mogę ją zapytać. :)
RaVirr Napisano 9 Marzec 2009 Napisano 9 Marzec 2009 Marcin, !Ewert Na szczęście obyło się bez gipsu tym razem:) Stabilizator mam nosić przez tydzień bo na treningu źle upadłem i jakimś dziwnym trafem ją "nadwyrężyłem" oO. Na lewej kiedyś nosiłem gips przez 9 tygodni.. Widok i zapach skóry po zdjęciu gipsu bezcenny...aczkolwiek nie chciałbym jeszcze raz czegoś takiego oglądać:P
DraB Napisano 9 Marzec 2009 Napisano 9 Marzec 2009 Może znajdę gdzieś swoje stare zdjęcie z metalową płytką ze śrubami wystającą z nogi. Złamana noga - to jest dopiero gore, nie życzę nikomu :P
Marcin Napisano 9 Marzec 2009 Napisano 9 Marzec 2009 3 miesiące w gipsie na prawym nadgarstku i podpisane umowy na zlecenia to jest dopiero hardkor. Po trzech dniach opracowałem metodę trzymania myszki, wyprodukowałem ślizgacze pod łokieć bo sterowanie myszką odbywało się całym przedramieniem. W skrócie, złamanie Collesa z przemieszczeniem. Upadek z 1.2m na wyprostowanej ręce. 3 miesiące w gipsie przy ustawieniu nadgarstka do kierunku dolno-prawego co uniemożliwiało położenie nadgarstka na podstawce, z ręki robił się taki ładny łuk i chwytało się myszkę centralnie od góry :) ustawienie wyglądało mniej więcej tak, tylko bardziej w dół i w prawo:
Lucas Napisano 9 Marzec 2009 Napisano 9 Marzec 2009 Sądząc po załączonym rysunku nie było to nic przyjemnego.... :/ podpisane umowy na zlecenia to jest dopiero hardkor. Po trzech dniach opracowałem metodę trzymania myszki a od czego jest druga dłoń:)
!Ewert Napisano 9 Marzec 2009 Napisano 9 Marzec 2009 Twoja opowieść Marcin jest wstrząsająca ;) Ja w swoim życiu miałem wiele razy skręconą kostkę, ale tylko raz miałem ją w gipsie. Nie podobało mi się to dlatego po 3 dniach udałem się do garażu w celu zdjęcia gipsu ;)
kamil.ochel Napisano 9 Marzec 2009 Napisano 9 Marzec 2009 jej Marcin współczuję :P ja miałem gips na szczęście 4 tyg tylko ale mi tylko popekala kosc ;P a najlepsze bylo to ze zanim skapnalem sie ze chyba sie nie tylko skrecila to przesiedzialem ze 2 godziny na kompie z łapą obłożoną lodem :P ale poświęcenie dla tego forum ludzie mają... też spadłem z ponad metra :D
pecet Napisano 10 Marzec 2009 Napisano 10 Marzec 2009 Marcin ja też miałem podobnie, upadek z 3m, głową do dołu, lewa ręka złamana jak na rysunku, prawa i kilka żeber stłuczone, 'porysowana' twarz, ale żyje :D
SWRSC Napisano 10 Marzec 2009 Napisano 10 Marzec 2009 ja spadem z dywanu na podłogę, ale na szczęście sobie nic nie zrobiłem.
KLICEK Napisano 10 Marzec 2009 Napisano 10 Marzec 2009 SWRSC a przypadkiem nie zabladziles o polnocy na sałcie w szikago? miales serce w przelyku, lecz nic Ci sie nie stao?
sly Napisano 10 Marzec 2009 Napisano 10 Marzec 2009 ja poślizgnąłem się kiesyś na dwóch 5groszówkach i jednaj 2groszówce... upadłem na scyzoryk, scyzoryk, a cieć miał wtedy nieleczoną anginę. Szczęśliwie nic mi się nie stao i zapaliłem szlugę. Serio - nigdy nic nie złamałem ani nie zwichnąłem... - raz zabolał mnie palec podczas gry w siatkówkę. :/ 14 lat temu. Znam za to kogoś kto co roku się łamie... - jakaś równowaga w naturze musi być.. pozdrawiam.
Shogun 3D Napisano 10 Marzec 2009 Napisano 10 Marzec 2009 Z ta równowagą to prawda. ja nie złamałm nigdy nic, za to mój brat od razu kręgosłup.
hcpiter Napisano 10 Marzec 2009 Napisano 10 Marzec 2009 Ja tez chciałbym współczuć wszystkim pokrzywdzonym i połamanym ;) Pozdrawiam :)
Marcin Napisano 10 Marzec 2009 Napisano 10 Marzec 2009 Ja tez chciałbym współczuć wszystkim pokrzywdzonym i połamanym ;) Pozdrawiam :) Dziękujemy, datki na wyrównanie naszych cierpień wobec tych nienaruszonych można wpłacać przeze mnie. Numer konta na PM ;]
Kedzior Napisano 10 Marzec 2009 Napisano 10 Marzec 2009 serwus :) tyle lat na forum, może się w końcu przedstawię a że Wy tu o gipsach i złamaniach to od razu przedstawię Wam powód mojej abstynencji na forum :D i przyczyne kontuzji wszelakich - 6 lotow przez kierownice, jeden przez samochod, innych nie bede wymienial bo wstyd :p ,
kamil.ochel Napisano 10 Marzec 2009 Napisano 10 Marzec 2009 uuu najs baajjk :) ja bym na rowerku raz krakse zaliczyl jak sie scigalem na piachu :) jak hamowalem przed 110 stopniowym zakretem w lewo to musialem po przednim kole pocisnac bo bym polecial metr w dół :P skończyło sie dwoma-trzema sekundami stania na przednim kole... uf. jak to jest wypasc przez kierownice lub samochod?
Kedzior Napisano 11 Marzec 2009 Napisano 11 Marzec 2009 kamil.ochel - po kilku razach mozna sie przezwyczaic :) ,zalezy gdzie sie spadnie, najgorszy jest szok tuz po upadku, nie wiesz gdzie jestes, nie wiesz gdzie jest rower i zaczynasz nerwowo ogladac sie czy kosci cale, co i tak jest nie wiele warte bo wszystko i tak wychodzi dopiero nastepnego dnia :) RaVirr - ee tam, w tym roku planowalem ale jednak do tego nie doszlo, montowac kolce na opony, zeby w calkowitych mrozach jezdzic :), generalnie taka pogoda jak sie dobrze ubrac, nie jest zla, duzy bialy puch=kupa frajdy
indian Napisano 11 Marzec 2009 Napisano 11 Marzec 2009 Nie za zimno na rower?:P za zimno, nigdy nie jest za zimno, my z kumplami na parku w nowy rok (temp -5 około) ale w dwudziestu to się jakoś "rozgrzaliśmy" (tylko ni mówcie mojej mamie ;p)
RaVirr Napisano 13 Marzec 2009 Napisano 13 Marzec 2009 W moich okolicach, -5 stopni to pełnia szczęścia w zimie;p Często jest tak, że w dzień -15 jest..i rower odpada;p A ja w końcu pojeżdżę...jutro, ha!:D
sly Napisano 13 Marzec 2009 Napisano 13 Marzec 2009 Kedzior - ładne pedały. Za to koła afeee.. brudasku... Na serio fajny sprzęt...
RaVirr Napisano 17 Marzec 2009 Napisano 17 Marzec 2009 Nic nie zobaczył...przed zrobieniem zdjęcia mordował gołymi rękami :D
chveti Napisano 17 Marzec 2009 Napisano 17 Marzec 2009 piksar -na tym zdjęciu jesteś połowę mniejszy niż byłeś . zacząłeś palić albo tak Cie wymeczyli na tych delegacjach ?
Shogun 3D Napisano 17 Marzec 2009 Napisano 17 Marzec 2009 Pksar, Twoja panna wie już, kto jej wszystkie topy porozciągał?
kannu Napisano 17 Marzec 2009 Napisano 17 Marzec 2009 serwus :) Pixar, straaaaasznie schudles na twarzy. Chyba ze to kwestia oswietlenia. pozdrawiam i zycze powodzenia :)
Sadowski25 Napisano 17 Marzec 2009 Napisano 17 Marzec 2009 Pix... co ty masz na sobie O_O O i aktualka mego stanu z weekednu feriowego końcówki lutego.
SWRSC Napisano 17 Marzec 2009 Napisano 17 Marzec 2009 Hmm, jest zagadka - Co zobaczył piksar? On widzi każdego z nas...
piksar Napisano 18 Marzec 2009 Napisano 18 Marzec 2009 piksar -na tym zdjęciu jesteś połowę mniejszy niż byłeś . zacząłeś palić albo tak Cie wymeczyli na tych delegacjach ? serwus :) Pixar, straaaaasznie schudles na twarzy. Chyba ze to kwestia oswietlenia. pozdrawiam i zycze powodzenia :) ze 106kg na 92kg i to nie jest ostatne słowo
Reanimator Napisano 18 Marzec 2009 Napisano 18 Marzec 2009 Mnie sie bardziej podobasz pulchniutki. Mraaauu ;)
Loki Napisano 18 Marzec 2009 Napisano 18 Marzec 2009 o gratuluje Piksarze, jakaś dieta czy rower + siłownia ?
Shogun 3D Napisano 18 Marzec 2009 Napisano 18 Marzec 2009 Fajnie, że zjechałes z wagi, przynajmniej dla Twojego zdrowia fajnie, ale imidż miśka straciłeś.
Ex3 Napisano 18 Marzec 2009 Napisano 18 Marzec 2009 Yo, napisz tutoriala jak Ci się udało zrzucić tyle kilosów :) Mi też by się przydało cóś takiego hehe.
asblaze Napisano 19 Marzec 2009 Napisano 19 Marzec 2009 nieeeeee no podjarałem się tak, że muszę to wkleić ;) http://www.di.fm/calendar/event.php?event=13187
JunioR Napisano 25 Marzec 2009 Napisano 25 Marzec 2009 cos jak: http://anhalter.blox.pl/resource/imprezainformatykow.jpg zabraklo tylko paluszkow i krakersow.
Reanimator Napisano 25 Marzec 2009 Napisano 25 Marzec 2009 Braciszku, gdzie Ty widziales gayparty tego typu!? ;) Chyba, ze to jakas gay-stypa byla;)
SWRSC Napisano 25 Marzec 2009 Napisano 25 Marzec 2009 tak na serio to raz byłem w klubie dla mniejszości. Ale tam się działo ! Wyszedłem po 15min i od od tamtego czasu jestem przeciwny.
La R Napisano 25 Marzec 2009 Napisano 25 Marzec 2009 Buahaha najpierw piksar teraz SWRSC :) A skoro w temacie...uroki Kazimierza :D
La R Napisano 25 Marzec 2009 Napisano 25 Marzec 2009 Hehe :) Ja jestem na orange ten drugi to niejaki Lasek prawdziwie zielony ziom, a Kazimierz z tyłu ;).
Touch Napisano 25 Marzec 2009 Napisano 25 Marzec 2009 No to ładnie, trzech was tam było^^ i to jeszcze jeden z tyłu... nono, panowie:D
Rekomendowane odpowiedzi