Napisano 16 Luty 200916 l W ramach relaksu kolejny tank. Tym razem jeden z ciekawszych jakie znam, ciekawszych nie znaczy że "dobrych", ale ciekawy. Ucieleśnienie rosyjskiej mani wielkości, wielowieżowy ciężki czołg t 35. poniżej rendy tego co juz zrobiłem oraz zdjęcia orginału pokazujące jego skale oraz żywe zainteresowanie niemców tym dziwolągiem po ataku na ZSRR. Edytowane 2 Kwiecień 200915 l przez kliment woroszyłow
Napisano 16 Luty 200916 l Rewelacja Wojtek! Kurcze, Twój modeling to prawdziwe mistrzostwo! Do tego te spawy! Pokażesz siateczkę? Wiele się można z tego nauczyć. Jakie przeznaczenie? Pozdrawiam :)
Napisano 16 Luty 200916 l Szykuje się kolejny śliczny modelik :) Swoją drogą niezłe monstrum. pozdrawiam.
Napisano 16 Luty 200916 l Kurde, pewnie nawet spawy pod wymiar :/ Kolejna rewelacyjna praca. Walentynki już były, ale co tam: Kocham Twoje modele!!!
Napisano 16 Luty 200916 l hehe bedzie na co popatrzec :) Ale wiesz nad ranem to sie spi a nie zaklada watki ;) pozdrawiam :)
Napisano 16 Luty 200916 l No naprawdę będzie ładny modelik, ale spawami to mnie rozwaliłeś kompletnie :D Ciekawe czy kiedyś dojdę do takiego poziomu chociażby w modelowaniu.
Napisano 16 Luty 200916 l Wszedłem w ten wątek, nie sprawdziłem czyj to post, widzę pojazd wojskowy z mega detalem i pierwsze co mi przyszło do głowy to... Kliment. Szykuję się kolejna rewelacja.
Napisano 16 Luty 200916 l Fajny klimencik tego modelu ;) . Zajebiaszcza nazwa czołgu, jak moczygęby to wypijmy kwas chlebowy ! czekam na postęp z czolgiem bo największy atut to wierne odwzorowanie detali ;] potem daj sołdatów i ak-47 ;)
Napisano 16 Luty 200916 l Ja miałem odwrotnie niż voyager. Widzę WIPa klimenta to już na dzień dobry wiem, że będzie masa detali :) Spawy są rewelacyjne. Powodzenia w budowie.
Napisano 16 Luty 200916 l Świetnie się zapowiada aż nabiera sie chęci do modelowania :) , będe obserwował .
Napisano 16 Luty 200916 l Nawet zaślepiony 40stopniową gorączką pocziłem się lepiej widząc nowy modelik klimenta. Brakuje jeszcze sporo nitów :-)))
Napisano 16 Luty 200916 l Autor dzięki wszystkim, miło jest jak sie podoba . dorobiłem ustrojstwo z przodu i błotniki;)
Napisano 16 Luty 200916 l oj Wojtku żebym ja miał tyle cierpliwości co ty :) Pikne te Twoje czołgi :)
Napisano 16 Luty 200916 l Powiedz mi co Ci sie stalo w dziecinstwie??... Bo moze jeszcze uda mi sie to samo zrobic i bede tak modelowal... ;P Jaki masz patent na spawy?? Bo ja tez ostatnio siedze nad swoimi. U mnie wygladaja mniej wiecej tak: http://img161.imageshack.us/img161/1065/025dl0.jpg
Napisano 16 Luty 200916 l Autor 3D CREATIVE -Twoje wygladają ok, ja robie albo bumpem z mapka która rysuje w szopie lub wrzucam w bump noise... nic tajemniczego ;) a w dzieciństwie.... nie przypominam sobie niczego z dzieciństwa..ale jakis czas temu dostałem pogrzebaczem w łeb.. moze to to?..ale odradzam! :D
Napisano 17 Luty 200916 l poważny szacun. klimencie! jak ty tak świetnego mnogobaszcziennyja modelujesz to ja nie nadąże za tym ;/
Napisano 18 Luty 200916 l Autor owoc nocnego mieszania vertexów;): i troche siatki: Edytowane 18 Luty 200916 l przez kliment woroszyłow
Napisano 18 Luty 200916 l Tak nawaliłeś detalu, że tego krzywego spawu na drugiej od tyłu listwie nie widać :) Czy Ty tylko w niedziele sypiasz??
Napisano 18 Luty 200916 l o rany ja nie moge, szacunek Ci za mnogobaszcziennyja, toastujemy kwasem chlebowym ;) Rep.!
Napisano 18 Luty 200916 l W celach naukowych pokaż siateczkę bez ms, klimencie, wszyscy chcą coś podpatrzeć :-)) A tak na serio to strasznie szybko Ci to idzie, aż miło popatrzeć. Jest po co rano z łóżka wstawać, bo wiadomo że co dzień jest update :-))) tzn co noc...
Napisano 18 Luty 200916 l mi sie takie cos podoba nawet bez teksturowania :) super ...tylko te walce od kol chyba kanciaste - na zblizeniu widac (chyba ze takie sa w oryginale)
Napisano 18 Luty 200916 l Kurde no niektórzy mają to coś we krwi :), ty chyba masz tego za dużo super naprawde .
Napisano 18 Luty 200916 l no ja nie wiem co Ty tu pokazyjesz. Ani to detalu nie ma, ani wygladu. O zgodnosci z oryginalem nie wspomne:p Tak poza tym to wypas, milo sie to oglada, chociaz nie wiem co do czego sluzy:D
Napisano 18 Luty 200916 l świetne panowanie nad siatką + świetny detal = świetny model :) Czekam na gąsiennice :D
Napisano 18 Luty 200916 l Dzięki Kliment. Parę razy już się naciąłem na elementach odlewanych i zawsze mam z nimi problemy z tymi wszystkimi zaokrągleniami.
Napisano 18 Luty 200916 l super mega wypasik czyli nic nowego nie napisałem :D Te nocne modelingi to na służbie na MSK/PSK? :D Pozdro.
Napisano 18 Luty 200916 l co tu mowic - zajefajne jak zawsze! przy ogladaniu siatki juz wogole szczena opada! super! pozdrawiam
Napisano 18 Luty 200916 l Ale cudowne te siatki...... Model Ci cudnie idzie :) Niezły detal na prawde zazdorszcze wytrwałości.. Zawsze mi go brakuje by zrobić coś tak szczegółowego... z lenistwa zazwyczaj omijam takie cuś :) Świetenie!!!!!
Napisano 19 Luty 200916 l Autor Koło napinające wraz ze skończonym mechanizmem napinającym ( Nie pytajcie jak to działało bo nie mam pojęcia! ) Ale wiem do czego służyło ;) Te nocne modelingi to na służbie na MSK/PSK? :D Pozdro. Niestety nie, Administrator mi maxa wykasował ;( Edytowane 19 Luty 200916 l przez kliment woroszyłow
Napisano 19 Luty 200916 l Administrator mi maxa wykasował ;( Kliment, najwyższy czas sobie Blendera zainstalować:) Piękny czołg, jak zwykle zresztą:)
Napisano 19 Luty 200916 l Nie znam sie na czolgach ... wazne ze jezdzi :D. Ale modelik swietnie sie szykuje, czekamy na 100% Finito :)
Napisano 19 Luty 200916 l Ładnie ładnie :-) Ale nadal bede sie upierał, ze ze spawami coś nie halo...
Napisano 19 Luty 200916 l Autor Horus - pewnie im komórka padła ;) Koła w komplecie. W tym nowym otworze z tyłu kadłuba będzie wielki wentylator do chłodzenia przedziału silnikowego. o dzigo, jest! wentylator znaczy ;) Edytowane 20 Luty 200916 l przez kliment woroszyłow
Napisano 20 Luty 200916 l Tylko go na koniec troszkę pognij, bo za ładny jak na radziecki czołg z IIwś. A co do "pracy w pracy" to znam ten ból, u mnie zaczęli rejestrować każde podłączenie pendrive'a innego niż firmowy... zgroza.
Napisano 20 Luty 200916 l Wojtku, nie wiem jak Ty to robisz, że każdy Twój projekt to majstersztyk modelingu. Niesamowite, że za każdym razem Twój model możesz pokazać z odległości 2m lub 2cm i wygląda bosko. Ode mnie w pełni zasłużone 5* i rep.
Napisano 20 Luty 200916 l Autor guufox - max 2008, prosze . hcpiter - spawy juz były wczesniej, a prekursorem był MF o ile mnie pamięc nie myli, lub UNCLE, ciesze sie że ci sie podoba. peter_f - przestawiam vertexy, connectuje edge i extruduje poligony , no co Ty,nie wiesz? Zapaliłem nową świeczuszke przy Twoim ołtarzyku. Dzięki serdeczne za pochwały, z twojej strony to duża radocha!;)