Napisano 29 Czerwiec 200915 l hej taką pchełke se trzasłem, nie wiem czy to jeszcze 3d czy juz 2d, postac stworzona z prostych objektow ukasztaltowanych podstawowymi modyfikatorami maxa i podmalowanych w fotku. Podpatrzylem te technike u jakiegos gostka na gnomonie i postanowilem wypróbowac
Napisano 29 Czerwiec 200915 l Piękne!!! Świetny projekt i super zrobiony 5***** P.S. Skąd wytrzasnąłeś taką genialną czcionkę!? Pozdrawiam
Napisano 29 Czerwiec 200915 l Czy bardziej 2D czy 3D to bez znaczenia, efekt jest niesamowity:) Duże brawa za koncept tego czegoś, myśle, że właśnie to jest w tej pracy najlepsze i nawet gdybyś zrobił to technicznie gorzej to i tak by się podobało.
Napisano 29 Czerwiec 200915 l super koncepcja, klimat i wykonanie ;) 9,5/10 bo wolałbym niebieski kolor :)
Napisano 29 Czerwiec 200915 l Super jednym słowem przyczepiłbym się tylko do tekstury skóry, ale to raczej na siłę ;) Pozdrawiam
Napisano 29 Czerwiec 200915 l hardkor na maxa, advanced 3D. Tak przy okazji to nie mogłem wyjść z podziwu dla poprzednich prac, damn, też chce tak. ;) pozdrawiam
Napisano 29 Czerwiec 200915 l dzieki za komenty Peter_f: czcionka nazywa sie tsa, z jakiejs strony z fontami jest, darmowa na pewno:) a nizej czyste 3d
Napisano 29 Czerwiec 200915 l Swietna ta praca, podmalowka wyszla ci full profeska. Mozesz powiedziec ktory to tutek byl albo ktora plyta na Gnomie
Napisano 30 Czerwiec 200915 l naprawde super. jak pierwszy raz oglądałem tą pracę to myślałem, że jednak podmaluwek jest zdecydowanie więcej. :)
Napisano 30 Czerwiec 200915 l widzę że nowa wersja pchełki... strach się bac co by było jak takie coś by skikało po ziemi... ;p miodzio... :]
Napisano 30 Czerwiec 200915 l ode mnie **** ładnie to wygląda ale jak dla mnie - nie umywa się do takiego minotaura Pozdrawiam
Napisano 30 Czerwiec 200915 l Hej, admini, dlaczego tego jeszcze nie ma na froncie ? Ode mnie 5 starsów bo super design i genialna podmalówka.
Napisano 30 Czerwiec 200915 l genialne zwlaszcza ze podmalowka ze sredniej pracy zrobila arcydzielo 5 gwiazd
Napisano 30 Czerwiec 200915 l Podoba mi się,świetny concept tej pchły:)Gears of war creature design with James Hawkins? Ode mnie też 5*:)
Napisano 1 Lipiec 200915 l no no fajna technika ;) praca bardzo ładna może nie powala na kolana ale koncept bardzo fajny 5*
Napisano 2 Lipiec 200915 l Extra to wygląda...***** Przyczepił bym się jednak podobnie jak Marshall wyglądu skóry... Ale i tak jest dobrze ;) Pozdro.
Napisano 2 Lipiec 200915 l hej ta, ten koles z gnomona to ten od gearsow, co do skory to tez nie jestem z niej zadowolony, wyszla baaaardzo srednio :/ no ale nic, nastepnym razem moze bedzie lepiej dzieki za komenty:)
Napisano 2 Lipiec 200915 l serwus :) swietne !!!! bardzo mi sie podoba. Czy podmalowki robisz na warstwie difuse wyouszczonej z softu 3D i dopiero na to nakladasz w compo speculary itp ? czy na splaszczonym renderze ? pozdrawiam i zycze podwozenia :)
Napisano 2 Lipiec 200915 l świetne! choc idea pchly jest dla mnie glupkowata ,ale to juz kwestia gustu