Napisano 25 Sierpień 200915 l Hej! Na stronie Chaosa pojawił się całkiem ciekawy wywiad z Kamilem Pohl(em?) z Platige Image. http://www.chaosgroup.com/en/2/envyspot.html?i=6 Pozdrawiam!
Napisano 26 Sierpień 200915 l Haha...daliśmy się nabrać, bo pewnie połowa jego zdjęć pokazywanych na forum to tak naprawdę rendery :D
Napisano 26 Sierpień 200915 l Celebrie(Twe)te :D Chodzi plota, że miał wykładać na VFS, ale odmówił, bo nie chciało mu się tyłka tak daleko ruszać...-_-
Napisano 26 Sierpień 200915 l Czyli jednak się wydało ;) Cały wywiad odbył się już kilka miesięcy temu. Strasznie długo trwała ta cała "publikacja". Nie ma tam nic specjalnego, żadnych m-ofów, czy cudów. Ale mimo wszystko mam nadzieję, że się przyda. Dzięki wszystkim za słowa otuchy. Najgorzej zawsze odbierają takie teksty specjaliści a tutaj przecież takich speców od renderingu niemało. Nikt mnie jeszcze nie ochrzanił za głupoty więc chyba nie wyszło tak źle ;) Pozdrawiam
Napisano 26 Sierpień 200915 l Źle odpowiadałeś tweety. Każdą odpowiedz powinieneś kończyć słowami: "I do tego wszystkiego vray jest najlepszym rozwiązaniem." ;)
Napisano 26 Sierpień 200915 l ło, toś mnie Tweety zaskoczył. Gratki :) Shogun: ochrzań go, bo jeszcze mu do glowy udeza te wszystkie pochwały.
Napisano 26 Sierpień 200915 l POHL ? czy to jest POLSKIE nazwisko ??? PSIPAADEEK ??? (KMN dla niekumatych) gratki Panie Tweet ;)
Napisano 26 Sierpień 200915 l Pohl to niemieckie nazwisko. Skąd się wzięło? No cóż, korzenie nazwiska nie sięgają dość daleko. II wojna światowa to najdalej co mi się udało odnaleźć. Trochę boję się szperać w historii II wojny światowej. Cholera wie czy jakiś tam mój przodek nie był po tej złej stronie barykady ;)
Napisano 26 Sierpień 200915 l czemu nie... w dzisiejszych czasach dziadek z werhmachtu wróży piękną karierę polityczną
Napisano 26 Sierpień 200915 l A nawet jak był to co? Zresztą niemieckie nazwisko Pohl najprawdopodobniej wywodzi się od Pole (polak).
Napisano 27 Sierpień 200915 l Czyli wynika że jego przodkowie to Polacy ukrywający się pod zmienionym na pseudo niemieckie nazwiskiem :D Żeby nie było OT. Tweety, dlaczego nie wrzuciłeś tego do newsów wcześniej? ;)
Napisano 27 Sierpień 200915 l coby nie było, że jestem jakiś nacjonalista to podpowiem, że to był żarcik (co prawda durne to żartować z nazwisk,mea culpa) ... polecam skecz z którego mi się nasunęło
Napisano 29 Październik 200915 l Pohl to niemieckie nazwisko. Skąd się wzięło? No cóż, korzenie nazwiska nie sięgają dość daleko. II wojna światowa to najdalej co mi się udało odnaleźć. Trochę boję się szperać w historii II wojny światowej. Cholera wie czy jakiś tam mój przodek nie był po tej złej stronie barykady ;) Na pewno był, dlatego teraz strzelasz... takie foty. ;) Żartuję oczywiście. Fajnie, że tak propagujecie "polską scenę". :) Pozdrawiam Szymon